Και γω αυτό αναρωτιέμαι αλλά με καθησυχάσαν οτί υπάρχει πλάνοRoMaN έγραψε:Σαμπό και Μαλεζάς; Είναι σίγουρο ή ΑΡΔιές; Ο Σ(κ)αμπό τι είναι; Γιατί όλο παίρνουμε παίχτες που δεν ξέρω;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Στο μυαλό μου είσαι.che4 έγραψε:Εγω παντως οσο δε βλεπω επισημη ανακοινωση για ευαγγελιστη αγχωνομαι
Αυτος μπορει να αραξει κανα διβδομαδο και μετα να ερθει και να πει δεν τα βρηκαμε
Κλεισμένοι και οι 2 Roman,έρχονται Θεσσαλονίκη αύριο.RoMaN έγραψε:Σαμπό και Μαλεζάς; Είναι σίγουρο ή ΑΡΔιές; Ο Σ(κ)αμπό τι είναι; Γιατί όλο παίρνουμε παίχτες που δεν ξέρω;
Ο Σαμπό μέσος είναι,8αρι,ψηλό κορμί,καλή σωματοδομή,φάνηκε να ξέρει μπαλίτσα και πολύ καλό σουτ.
σημερα δεξι χαφ παιζειOdi έγραψε:Κλεισμένοι και οι 2 Roman,έρχονται Θεσσαλονίκη αύριο.RoMaN έγραψε:Σαμπό και Μαλεζάς; Είναι σίγουρο ή ΑΡΔιές; Ο Σ(κ)αμπό τι είναι; Γιατί όλο παίρνουμε παίχτες που δεν ξέρω;
Ο Σαμπό μέσος είναι,8αρι,ψηλό κορμί,καλή σωματοδομή,φάνηκε να ξέρει μπαλίτσα και πολύ καλό σουτ.
χαχαχαχαχο ολοι οι αρδ εδω μεσα ειναι με το που ειπα οτι παιζει ο σαμπο μετα απο κανα λεπτο πρωτο θεμα εγινε, μαλακια επρεπε να πω οτι τραυματιστηκε να εβγαζαν αρδια
- sourmenetes
- Moderator
-
Μπαρκαρούτσος
Ευχαριστώ πολύ!
Με Leovac τι γίνεται; Ο Vieirinha τελικά θα πάει γαύρο; Ο Estoyanoff υπέγραψε; Ο Crespo έρχεται; Τελικά ο Morientes είναι γαυράκι από κούνια;
Με Leovac τι γίνεται; Ο Vieirinha τελικά θα πάει γαύρο; Ο Estoyanoff υπέγραψε; Ο Crespo έρχεται; Τελικά ο Morientes είναι γαυράκι από κούνια;
- sourmenetes
- Moderator
-
john4serres
http://www.transfermarkt.com/erik-sabo/ ... ler/155597
εδω λεει οτι αυριο γινεται η μεταγραφη , με αγνωστο εως τωρα ποσό.
πλακα πλακα ο Σαμπός εχει 37 γκολ σε 119 ματς.
Πολυ καλα νούμερα για χαφ.
-
Suleymanoglu
Οι ξένοι που ήρθαν είναι όλοι σε εξαιρετικές ηλικίες 21-25. Θα τους δούμε στο γήπεδο. Σχετικά με τις αποχωρήσεις, στεναχωρέθηκα για τον Γκολάσα.
Είμαι αισιόδοξος και ευχαριστημένος. Ο Μαλεζάς ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να φύγει ΠΟΤΕ το οικονομικό αντίτιμο που είχαμε εισπράξει τότε ήταν αστείο, ενώ όλα αυτά τα χρόνια ξοδέψαμε τεράστια ποσά, πολλαπλάσια του αντιτίμου που είχαμε εισπράξει για να βρούμε -μάταια- έναν άξιο αντικαταστάτη γι'αυτόν και τον Κοντρέρας. Θα είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση για την άμυνα.
Όπως ανέλυσα και στο άλλο νήμα, δεν μπορείς να έχεις μεγάλες προσδοκίες για οικονομικά ανοίγματα και τεράστιες μεταγραφές σε ένα ΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ Πρωτάθλημα, το οποίο διοικήται απο την αυτοχρηματοδοτούμενη παράγκα που ζει απο τα λεφτά του Champions League που εισπράτει ο ισόβιος Πρωταθλητής της Χαμούτζας.
Είμαι αισιόδοξος και ευχαριστημένος. Ο Μαλεζάς ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ να φύγει ΠΟΤΕ το οικονομικό αντίτιμο που είχαμε εισπράξει τότε ήταν αστείο, ενώ όλα αυτά τα χρόνια ξοδέψαμε τεράστια ποσά, πολλαπλάσια του αντιτίμου που είχαμε εισπράξει για να βρούμε -μάταια- έναν άξιο αντικαταστάτη γι'αυτόν και τον Κοντρέρας. Θα είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση για την άμυνα.
Όπως ανέλυσα και στο άλλο νήμα, δεν μπορείς να έχεις μεγάλες προσδοκίες για οικονομικά ανοίγματα και τεράστιες μεταγραφές σε ένα ΣΤΗΜΕΝΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ Πρωτάθλημα, το οποίο διοικήται απο την αυτοχρηματοδοτούμενη παράγκα που ζει απο τα λεφτά του Champions League που εισπράτει ο ισόβιος Πρωταθλητής της Χαμούτζας.
Έμ και συ...paoktzis έγραψε:χαχαχαχαχο ολοι οι αρδ εδω μεσα ειναι με το που ειπα οτι παιζει ο σαμπο μετα απο κανα λεπτο πρωτο θεμα εγινε, μαλακια επρεπε να πω οτι τραυματιστηκε να εβγαζαν αρδια
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Mike Small βρε Θρακιώτη. Πουλενάρα............Thracian έγραψε:εγγλεζος ποδοσφαιριστής.... αν και μαυρουκος το εγγλεζος ποδοσφαιριστής ειναι ανεκδοτο σχεδον τοσο οσο το εγγλεζος μπασκετμπολιστας
αλλη μια απιβεβαιωση οτι ολοι οι αρδ βλεπουν παοκμανια.
μετα την χθεσινη συζητηση για την μεταγραφη ζαιρο
βγηκε σημερα το πρωτο αρθρο απο την ρουμανια οπως λεει που λεει οτι δωσαμε 400.000
http://www.paok24.com/podosfairo/49296/ ... -ston-paok
μετα την χθεσινη συζητηση για την μεταγραφη ζαιρο
βγηκε σημερα το πρωτο αρθρο απο την ρουμανια οπως λεει που λεει οτι δωσαμε 400.000
http://www.paok24.com/podosfairo/49296/ ... -ston-paok
- pirate_salonica
john4serres έγραψε:http://www.transfermarkt.com/erik-sabo/profil/spieler/155597
'Εγραψε 550 χιλ,αν πρόσεξα καλά.