dtown έγραψε:Ο Συγχρονος σεντερ πρεπει να αντιμετωπιζει και πικ εν ρολ,να εχει οσο το δυνατον γρηγορα ποδια,να προσφερει rim protection.Δεν ειναι μονο το πως ματσαρει με αντιπαλους σεντερ.Ο Μαυροειδης απο αυτα δεν.Για μενα καλυτερα σεντερ αμπαλος αλλα καλος αμυντικος(Ντζαι ας πουμε) παρα καποιος σαν τον Μαυροειδη η τον Μπογρη που βαζει 15 και τρωει 20.
δεν συμφωνώ αλλά φυσικά είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, δε σημαίνει οτι είναι και σωστή. Στη βάση που το θέτεις το πρόβλημα είναι απλό και ναι, όποιος βάζει 10 και τρώει 20 δεν είναι καλός παίκτης. Από την άλλη έχει να κάνει και με άλλα πράγματα: ας πούμε αν στήσω εγώ μια επίθεση post-up επάνω σε ένα δημιουργικό (για αυτόν και για την ομάδα) ψηλό με πλάτη (π.χ. τον Λάζο) και έχω καλές αποστάσεις από τους υπόλοιπους παίκτες, φτιάχνω την επίθεσή μου για μια ολάκερη σεζόν χωρίς πρακτικά να κάνω τίποτε άλλο, ακόμα και αν ο Λάζος τρώει 10 καλάθια ανα μάτς πάνω στα αργά του πόδια στο pick@roll (και δεν βάζει 20 ή 30 πόντους).
δεν προσωποποιώ την άποψή μου στον Μαυροειδή, πρός θεού. Δεν έχω εικόνα του πώς παίζει αυτή τη στιγμή ο Μαυροειδής. Στο Μαρούσι που τον είχα δεί σε 1-2 ματς στα 4 μέτρα από τα μάτια μου, μου είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση στην επίθεση. Πολύ καλή. Και γενικά δεν εντυπωσιάζομαι ιδιαίτερα από παίκτες όταν τους βλέπω Live