Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Re: Μεταγραφές- Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2015-2016

Δημοσίευση από BigBaby »

Ο Μαυροειδης ειναι πολυ καλος επιθετικα αλλα αμυντικα δεν μπορει το παλικαρι.
Η ομαδα δεν θελει σκορ απο τον ψηλο (θα υπαρξει ταισμα Σουλης εισαι) αλλα
εναν δυνατο Βον (γιατι περσυ οποιος ψηλος με δυναμη ηρθε του εβαλε 10+ ποντους).
Οσο για τον Μπριστολ δεν μου αρεσε καθολου (σαν τον Πετγουει που ειχαμε παρει πριν
3-4 χρονια μοιαζει που εγινε σταρτερ ο Καλλες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Κακος τεχνικα ...κακο παιχνιδι με πλατη....κακο σουτ...αργος στις αντιδρασεις του και
τεμπελης στην αμυνα.
Πολλα πραγματα που δεν θελει ο Σουλης οποτε δεν πιστευω οτι παμε γι αυτον
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Δημοσίευση από McCarthy »

Κρατηστε ενα ονομα και θα με θυμηθειτε...Ρέιμοντ Σάικς. 5αρι στα 2.08 τον πηρε η Καβαλα απο την Αφιον Καραχισαρ Α2 Τουρκιας που γουσταρει ο Παλοκ, με απιστευτα στατιστικα 22,7 ποντους και 9,5 ριμπαουντ μ.ο..Και αναρωτιεμαι..Μπορουμε να βρουμε καλυτερο..???
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

dtown έγραψε:Ο Συγχρονος σεντερ πρεπει να αντιμετωπιζει και πικ εν ρολ,να εχει οσο το δυνατον γρηγορα ποδια,να προσφερει rim protection.Δεν ειναι μονο το πως ματσαρει με αντιπαλους σεντερ.Ο Μαυροειδης απο αυτα δεν.Για μενα καλυτερα σεντερ αμπαλος αλλα καλος αμυντικος(Ντζαι ας πουμε) παρα καποιος σαν τον Μαυροειδη η τον Μπογρη που βαζει 15 και τρωει 20.
δεν συμφωνώ αλλά φυσικά είναι καθαρά προσωπική μου άποψη, δε σημαίνει οτι είναι και σωστή. Στη βάση που το θέτεις το πρόβλημα είναι απλό και ναι, όποιος βάζει 10 και τρώει 20 δεν είναι καλός παίκτης. Από την άλλη έχει να κάνει και με άλλα πράγματα: ας πούμε αν στήσω εγώ μια επίθεση post-up επάνω σε ένα δημιουργικό (για αυτόν και για την ομάδα) ψηλό με πλάτη (π.χ. τον Λάζο) και έχω καλές αποστάσεις από τους υπόλοιπους παίκτες, φτιάχνω την επίθεσή μου για μια ολάκερη σεζόν χωρίς πρακτικά να κάνω τίποτε άλλο, ακόμα και αν ο Λάζος τρώει 10 καλάθια ανα μάτς πάνω στα αργά του πόδια στο pick@roll (και δεν βάζει 20 ή 30 πόντους).

δεν προσωποποιώ την άποψή μου στον Μαυροειδή, πρός θεού. Δεν έχω εικόνα του πώς παίζει αυτή τη στιγμή ο Μαυροειδής. Στο Μαρούσι που τον είχα δεί σε 1-2 ματς στα 4 μέτρα από τα μάτια μου, μου είχε αφήσει πολύ καλή εντύπωση στην επίθεση. Πολύ καλή. Και γενικά δεν εντυπωσιάζομαι ιδιαίτερα από παίκτες όταν τους βλέπω Live
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Palok στα χρηματα που θα δωσουμε για τον Μαυροειδη μπορουμε να παρουμε
εναν πολυ καλο Αμερικανο σεντερ. Οχι τοσο καλο επιθετικα οσο αμυντικα.
Θελεις παικτη να σκεπαζει το καλαθι και να μην κανουν παρτυ οι αντιπαλοι
στην ρακετα σου.
Ο Μαυροειδης δεν ειναι τετοιος παικτης ουτε μπορει να γινει.
Επιθετικα εχουμε παρα πολυ ταλεντο φετος και θα το δειτε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Συμφωνω 100%,αν γινοταν βεβαια να εχουμε εναν τυπου Βον αλλα και τον Μαυροειδη τοτε δεν θα με χαλαγε.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Η δικη μου γνωμη παντως ειναι οτι δεν χρειαζομαστε εναν "rim protector" οπως λεγεται,αλλά καποιον καλο επιθετικο και καλο ριμπαουντερ.
Το κακο ειναι οτι οπως ειμαστε ως τωρα δεν εχουμε καποιον ν απειλήσει μεσα στην ρακετα.Μονο με περιφερειακο σουτ δεν γινεται.Θα προσαρμοζονται οι αντιπαλοι πανω στην περιφερεια μας κι αντιο ζωη. :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οκ δεν ειπαμε να παρουμε κανα καδρονι με τις δυνατοτητες (τις ποιες; :lol: ) του Καλε στην επιθεση.
paokbc80

Δημοσίευση από paokbc80 »

μπορει να βρεθει ενας παικτηςμε την επιθετικη ικανοτητα του μαυροειδη και τις αμυντικες ικανοτητες (ειδικα στην αντιμετωπιση του πικ εν ρολ) του βον στα λεφτα που δινουμε?
κατι τετοιο θα ηταν το ιδανικο.

αυτο που επισης πρεπει να δουμε στο φετινο ροστερ ειναι οτι οσο θα ειναι στον ασσο ο τεπιτς δεν θα εχουμε δημιουργια απο πικ εν ρολ, γι αυτο καλο θα ειναι να μπορουσαμε να εχουμε μια σταθερα στην ρακετα οπου θα μπορει να δημιουργησει απο την ρακετα οπως επι λαζου
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Μου κανει λιγο ξεφτιλα αυτο που γραφει το inpaok σχετικα με τον Σερβο σεντερ που δοκιμαζουμε..Υποτιθεται οταν φερνεις να δοκιμασεις καποιον παιχτη δεν υπαρχει θεμα στο οικονομικο και την αποφαση για το αν σου κανει ο παιχτης και αν τελικα θα τον κρατησεις την εχεις αποκλειστικα εσυ σαν ομαδα και οχι ο παιχτης.

Κι οταν μαλιστα τον εχουν εδω και μια βδομαδα στις προπονησεις και αποτελει υποτιθεται συμφωνα και με τα λεγομενα του Big Baby λαβρακι και επενδυση, ε ειναι λιγο καταντια να τον χανεις μεσα απο τα χερια σου απο μια νεοφωτιστη του Μαυροβουνιου. Δηλαδη για τι ποσο μιλαμε ρε γαμωτο? Του διναμε 15 χιλιαρικα κι αυτος ηθελε 25? Δε νομιζω να μιλαμε για μεγαλυτερα ποσα..Και το χειροτερο ειναι πως παλι μενουμε με ενα μονο σεντερ...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Φίλε Mc Carthy ξεφτίλα είναι να μην στηρίζουν οι φίλαθλοι την προσπάθεια της ομάδας!Και να πηγαίνουν μόνο οι 1000 (και πολύ λέω)!Πιστεύω αυτή η διοίκηση να μην κάνει μόνο πράγματα που ξεφτιλίζουν τον σύλλογο!
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

McCarthy έγραψε:Μου κανει λιγο ξεφτιλα αυτο που γραφει το inpaok σχετικα με τον Σερβο σεντερ που δοκιμαζουμε..Υποτιθεται οταν φερνεις να δοκιμασεις καποιον παιχτη δεν υπαρχει θεμα στο οικονομικο και την αποφαση για το αν σου κανει ο παιχτης και αν τελικα θα τον κρατησεις την εχεις αποκλειστικα εσυ σαν ομαδα και οχι ο παιχτης.

Κι οταν μαλιστα τον εχουν εδω και μια βδομαδα στις προπονησεις και αποτελει υποτιθεται συμφωνα και με τα λεγομενα του Big Baby λαβρακι και επενδυση, ε ειναι λιγο καταντια να τον χανεις μεσα απο τα χερια σου απο μια νεοφωτιστη του Μαυροβουνιου. Δηλαδη για τι ποσο μιλαμε ρε γαμωτο? Του διναμε 15 χιλιαρικα κι αυτος ηθελε 25? Δε νομιζω να μιλαμε για μεγαλυτερα ποσα..Και το χειροτερο ειναι πως παλι μενουμε με ενα μονο σεντερ...
Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε να παρουμε 20 παικτες.
Ο μικρος εδειξε καποια στοιχεια αλλα δεν μπορει να ειναι ο βασικος μας σεντερ
σε καμια περιπτωση.
Ο Σουλης θα δωσει 5 λεπτα μ.ο. στον Κωττα φετος οποτε παμε για εναν ψηλο ακομα.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Καλα, αλλα λογια να αγαπιομαστε..Τι τον εφεραν τοτε αφου ουτε για βασικο σεντερ τον προοριζαν, ουτε χρονο απο τον Κωττα ηθελαν να κοψουν..? Για ποιο λογο τον φερνεις για δοκιμη? Κι αυτα περι βραχου που δε τον κουναει τιποτα στην αμυνα πηγαν περιπατο..? Η στραβη στους ψηλους εγινε με την παραμονη του Κακαρουδη. Υπερφορτωθηκε το 4 και στα σεντερ θα μεινουμε γυμνοι. Χρειαζοταν ο Σερβος ειδικα για την αμυνα και το ροτεϊσον και ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε...
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

McCarthy έγραψε:Καλα, αλλα λογια να αγαπιομαστε..Τι τον εφεραν τοτε αφου ουτε για βασικο σεντερ τον προοριζαν, ουτε χρονο απο τον Κωττα ηθελαν να κοψουν..? Για ποιο λογο τον φερνεις για δοκιμη? Κι αυτα περι βραχου που δε τον κουναει τιποτα στην αμυνα πηγαν περιπατο..? Η στραβη στους ψηλους εγινε με την παραμονη του Κακαρουδη. Υπερφορτωθηκε το 4 και στα σεντερ θα μεινουμε γυμνοι. Χρειαζοταν ο Σερβος ειδικα για την αμυνα και το ροτεϊσον και ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε...
Δεν διαφωνω απλα ισως να πιστευαν οτι μπορει να σταθει σαν 1ος σεντερ.
Δοκιμαζοντας εναν παικτη δεν χανεις τιποτα και ειδικα η ομαδα μπασκετ
που το μπατζετ ειναι πολυ μικρο.
Τον ηθελαν πιο πολυ για την προπονηση και τα τουρνουα καθως
δεν εχουμε αλλο σεντερ περα απο τον Κωττα.
Άβαταρ μέλους
McCarthy

Βρε καλα καναν και τον δοκιμασαν, αλλα δε μπορει να προοριζαν για βασικο σεντερ 30 λεπτων ενα παιδακι 20 χρονων που επαιζε 15 λεπτα στο πρωταθλημα της Βοσνιας και να τον θελουν για μοναδικο σεντερ στην 3η ομαδα του ελληνικου πρωταθληματος και του Eurocup. Ενταξει ειπαμε, αφραγκιες αλλα σιγουρα μπορεις να βρεις καλυτερο με λιγα φραγκα για βασικο. Σιγουρα κατι αλλο παιχτηκε.

Δε μπορει δηλαδη να περιμεναν τον Ολαζουον και να εφυγε για αυτο. Μπασκετανθρωποι ειναι ολοι, ηξεραν τι φερνουνε. Εκτος κι αν αποφασισαν ακομα και αυτα τα λιγα φραγκα που θα εδιναν στον Σερβο, να τα δωσουν στον βασικο μπας και παρουμε καλυτερο...Εκει παω πασο!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ετυχε να μιλησω σημερα με τον Μαυροειδη και τον ρωτησα αν σκεφτεται να υπογραψει,το παλικαρι απαντησε θα δουμε,λεγωντας μου αυτο που ξερουμε ολοι,οτι το χρημα στο Ελληνικο πρωταθλημα ειναι μια αγνωστη λεξη και οτι προσπαθει ουσιαστικα να εξαργυρωσει μια καλη χρονια που ειχε με καποιο συμβολαιο στο εξωτερικο.Φυσικα μου ειπε οτι δεν θα το σκεφτοταν καν για εναν ΠΑΟΚ αλλης εποχης αλλα ομολογησε οτι ακομα και αν υπογραψρι πιο πιθανον ειναι να το κανει με το βλεμμα σε καποιο αλλο πρωταθλημα,για καποια προταση που θα ερθει μεσα στην χρονια και θα τον βρει στον ΠΑΟΚ.Εγω προσωπηκα θεωρω καλυτερο για αυτον να βρει απο τωρα μια ομαδα εκτος Ελλαδας και του το ευχομαι γιατι μου εκανε πολυ καλη εντυπωςη και για εμας να παμε σε ενα αμερικανακι που θα εχει το μυαλο του συγκεντρωμενο στην ομαδα,καποιον πιτσιρικα με διψα για να δειξει πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”