25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mrpink

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από mrpink »

Gimnistis έγραψε:Κανένας πάντως δεν έχει πει πως δικαιώνει τις προσδοκίες ο Όλσεν. Ούτε καν ο Τουντορ, ούτε πιστεύω ο ίδιος αν τον ρωτήσεις.

Το θέμα ειναι τι κάνουμε. Το να λέμε πως έκανε λάθος και δεν βγήκε σωστά στη μικρή περιοχή το είδαν όλοι. Οι επιλογές ειναι:
1. Παγκο και βασικός ο Γλυκός
2. Δανεικός όποτε μπορούμε
3. Τον στηρίζει η ομάδα, δουλεια ο ίδιος και περιμένουμε να αποδώσει τα χρήματα που δαπάνησε η ΠΑΕ.

Όλα τα αλλα ειναι φιλολογική συζήτηση.
Μετα τα περσινα σε Ξανθη, ΟΦΗ, και τοσα αλλα παιχνιδια, μετα τα προπερσινα με τα γκολ στην κλειστη γωνια, το φαουλ του σκουληκιου που φυσηξε και μπηκε, μετα τα φετινα στην Κοπεγχαγη, μετα απο τοσες και τοσες φαβες, δηλωνω υπευθυνα οτι:

Αν ειναι να φαει ο Ολσεν παγκο, ας κατεβαινουμε ειτε χωρις τερματοφυλακα, ειτε με Σιαμπανη βασικο.

Ο Γλυκος ειναι το τριτο τερμα στον ΠΑΟΚ αυτην τη στιγμη κατα τη γνωμη μου. Και, για να μην παρεξηγηθω, το οτι απαριθμησα καποιες απο τις κακες στιγμες του δεν σημαινει οτι παραγνωριζω τις καλες, και τα ματς που εδωσε βαθμο ή βαθμους. Απλα, δεν εξελισσεται αλλο. Ο,τι ηταν να δουμε απ τον Γλυκο το εχουμε ηδη δει. Θελω να πιστευω οτι ο Ολσεν εχει προοπτικη εξελιξης. Μπορει να με διαψευσει, αλλα μεχρι να το κανει, θα πρεπει να εχει παρει οσες ευκαιριες πηρε κι ο Γλυκος.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Δεν θα διαφωνήσω.

Το point μου είναι πως για να πάρεις από έναν τερματά ότι καλύτερο μπορείς πρέπει να περιμένεις, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του Γλύκου που προσωπικα πιστέυω πήραμε πολλά παραπάνω από όσα περιμέναμε.

Για τον Όλσεν έχουμε δικαιολογημένα πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις. Παρόλα αυτά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί η θέση αυτή είναι συνώνυμο του περίμενε.
Το να πάρεις έτοιμο τερματοφύλακα που να σου αποδίδει από το πρώτο παιχνίδι είναιπολύ δύσκολο. Στη Λίγδα υπάρχει μόνο ένας αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

GiorgosAtha έγραψε:Το να στηρίζεις βασικό σου νέο παίχτη και να ζητάς υπομονή σε κάνει "συγγενή" του.
Μάλιστα...
Αν τον κράζεις μετά από μερικά παιχνίδια είσαι μπαλαδόφατσα και αλάνι... εκτός και αν είναι "πουλέν" οπότε δεν υπάρχει καμία κριτική για το πρόσωπό του ότι καν να κάνει.
Έχουμε ξεφύγει... και ΑΡΔποιηθεί. Οι ειρωνείες δυστυχώς δίνουν και παίρνουν. Μια χαρά...

ΥΣ.
prist64 έγραψε:Ο "μανταλακιας"?
Δεν την έχεις ξανακούσει την έκφραση? :mrgreen:
Βρε συ, κουβέντα κάνουμε! Ποια ειρωνεία; Τρόπος του λέγειν το "ούτε το συγγενής του να ήσουνα". Από και που έως που ειρωνεία;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

GiorgosAtha έγραψε:Το να στηρίζεις βασικό σου νέο παίχτη και να ζητάς υπομονή σε κάνει "συγγενή" του.
Μάλιστα...
Αν τον κράζεις μετά από μερικά παιχνίδια είσαι μπαλαδόφατσα και αλάνι... εκτός και αν είναι "πουλέν" οπότε δεν υπάρχει καμία κριτική για το πρόσωπό του ότι καν να κάνει.
Έχουμε ξεφύγει... και ΑΡΔποιηθεί. Οι ειρωνείες δυστυχώς δίνουν και παίρνουν. Μια χαρά...

ΥΣ.
Το μανταλακιας πηγαινε στον Γλύκο.
Αυτη την εκφραση εδω την ακουσα πρωτη φορα.

Για την φαση του πρωτου γκολ εγραψα στο τοπικ του Κοστα
γιατι τρωει αδικο κραξιμο κατα την γνωμη μου.

Το γραφω κι εδω.
Σ' ενα ριπλέυ φαινεται οτι ειναι λαθος συνενοησης.

Ο Ολσεν παει να βγει στην μπαλακαι πεφτει πανω στον Τζιολη,
στη συνεχεια εχουμε "ντομινο" Τζιολη,μα(ου)νι-α,Κοστα.
Το βρωμοσκουληκο-γαβρακι ακουμπαει ισα-ισα την μπαλα παραπατωντας
ο Ολσεν παρεμποδιζεται απο τον Τζιολη και η πουτ@ν@ η μπαλα παει και κολλαει στο "Γ".

Δεν προσπαθω να δικαιολογησω κανενα αλλά ετσι το ειδα.

παντως μονος του δεν πηδηξε ;)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:
Μάλιστα...

ΥΣ.
Βρε συ, κουβέντα κάνουμε! Ποια ειρωνεία; Τρόπος του λέγειν το "ούτε το συγγενής του να ήσουνα". Από και που έως που ειρωνεία;
Ντινο προσεχε,θα σου βγει το ονομα και δεν σε σωνει κανεις.

Τωρα που το σκεφτομαι,καποιος θα βρεθει,
εκλεισε και το τοπικ......................το καλο.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Sorry ρε συ αλλά εμένα σαν ειρωνεία μου φάνηκε... θα μου πεις ο despe έχει και ένα ιδιαίτερο στυλ γραφής. Ok δεκτόν.
Από την άλλη θα μπορούσα και εγώ να γράψω "Γιατί τέτοιο κράξιμο? Την γκόμενα σας έφαγε?". Τεσπά...
Θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να βγάζουμε τόσο νωρίς συμπεράσματα και να κράζουμε έναν παίχτη με τα χαρακτηριστικά (νέος σε νέα ομάδα) και το παρελθόν/παρόν/μέλλον του Olsen (Ήταν ο καλύτερος νέος τερματοφύλακας στην χώρα του, πιστεύουν ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα και θεωρείτε ο επόμενος τερματοφύλακας της εθνικής τους και προορίζεται κάποια στιγμή για βασικός εκεί... για τόσο μ@λάκες τους έχετε?).
Υπομονή, στήριξη και όταν έρθει η ώρα κράζουμε όλοι μαζί. Αυτή την στιγμή το να τον λέμε λίγο, πουλί κτλ. είναι λάθος από όποια σκοπιά και αν το δεις.

Τον Romero που πολλοί τον θέλαν εδώ μέσα έχουν αρχίσει να τον παίρνουν στο ψιλό στο Νησί... και ο De Gea που κράζανε τους γράφει στα "φρύδια" του και μάλλον πάει Real!
Ο άλλος πόθος, ο Μεχικάνικος, πολλών εδώ μέσα -συμπεριλαμβανομένου και εμού- που είπαμε ότι πήρε μεταγραφή αφού είναι τερματοφυλακάρα? Τι εννοείς δεν τον θέλει κανένας και είναι ακόμα παγκίτης? :?

Το "μανταλάκιας" παπά μου πάει σε οποιονδήποτε δίχως πίεση και μόνος του δεν μπορεί να πιάσει την μπάλα στον αέρα. Ο Γλύκος όσο καλό "μπαλαδόρο" τον θεωρώ με την μπάλα κάτω... τόσο "μανταλάκια" τον θεωρώ με την μπάλα ψηλά. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Δευ 31 Αύγ 2015, 14:17, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ο παπάς ο παχύς... όσο θέλεις βρόντα!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ο παπάς ο παχύς... όσο θέλεις βρόντα!
dimention?
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Που 'σαι ρε Όλσεν αγορίνα μου όταν σε χρειαζόμαστε; Εχω κολλήσει στην κίνηση στο κέντρο και τροχονόμος ούτε για δείγμα...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

:lol:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Xωρις πλακα παντως ειναι εκνευριστικο αυτο που γινεται με τον Ολσεν. Οταν τρως γκολ μεσα στη μικρη περιοχη ειναι ΣΥΝΟΛΙΚΑ ευθηνη της αμυνας, μαζι μεσα και του τερματοφυλακα φυσικα, και ειναι γελοιο να λογιζεται ως "γκελα" του τερματοφυλακα.

Ναι, προφανως και οποτε κανεις εξοδο και δεν βρεις τη μπαλα ειναι μια αποτυχημενη εξοδος αλλα το οτι ο αλλος τους παιρνει την κεφαλια χωρις να πηδηξει καν και δε μιλαει για αυτο κανεις ειναι αστειο.

Δε ζηταει κανεις ανοχη για τον Ολσεν αλλα εδω υπαρχει προσπαθεια να κριθει πριν καλα καλα παιξει. Ουτε με τον Ιτανζ δεν εγινε αυτο.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Μάλλον ανάποδα τα λες. Όταν βλέπεις πως ο αντίπαλος μαρκάρεται από δύο αμυντικούς σου,μπρος- πίσω, εσύ τι πας να κάνεις ; Τρενάκι; ..Να χορέψεις γιάνκα; Εκτός αν είσαι σίγουρος πως θα μπλοκάρεις.

Αν έμενε στο τέρμα του η κεφαλιά δε θα είχε καμία τύχη.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

Εχοντας παιξει την θεση του τερματοφυλακα απο τα 11 μου μεχρι τα 34 μου χρονια το πρωτο πραγμα που μου εμαθε ο τοτε προπονητης μου στον Απ Καλαμαριας Αλεκος Περγαμηνελης και μετεπειτα προπονητης τερματοφυλακων της Α ομαδας ειναι το εξης.

Η μικρη περιοχη ειναι το σπιτι σου.Κανεις δεν μπαινει αν δεν τον αφησεις.Αν ερθει η μπαλα και παει καποιος να την διεκδικησει ειτε αμυντικος ειτε επιθετικος θα τους κανεις μαζι με την μπαλα ολους μια σφιχτη αγκαλια και εκει θα τελειωσουν ολα ομορφα και ωραια.Το θεμα ειναι να εισαι αποφασιστικος τι θες να κανεις και να λειτουργει ο εγκεφαλος νωρις για να το κανεις.

Εδω,οπως και με τον Γλυκο,εχουμε να κανουμε με ανασφαλεις τερματοφυλακες.Ο Γλυκος εχει δωσει προ καιρου τα διαπιστευτηρια του.Ισως λογω γλωσσας καποτε να ειχε πλεονεκτημα οργανωσης.Ο τερματοφυλακας ,ο τελευταιος χαφ και ο σεντερ φορ μαζι με τον προπονητη οταν τελειωνει ενας αγωνας πρεπει να φευγουν βραχνιασμενοι απο το γηπεδο.Αυτοι καθοδηγουν ολη την ομαδα μεσα και εξω.Εγω αυτο δεν το βλεπω απο τον Ολσεν.Δεν μιλαει τοσο οσο ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να μιλαει ο μοναδικος παικτης που βλεπει ολο το γηπεδο.(Χαλκιας νο 1 μαζι με Νικοπολιδη σε αυτο χωρις να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο σαν αθλητες αλλα ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ αριστα τους αμυντικους εξου και εκαναν οτι εκαναν)

Τα σωματικα προσοντα τα εχει.Δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα συννενοησης με τους πορτογαλους(πολυ πιθανο γιατι πολλες φορες δεν συννενοουνται και οι ιδιοι ενω μιλανε την ιδια γλωσσα) αλλα εδω εχουμε να κανουμε με την πραξη εξοδου και οχι μοιρασμα παιχνιδιου σε πιεστικη επιθεση.
Το οτι ο Γλυκος ειναι καλος με τα ποδια δεν μου λεει κατι.Λιγοι αντιπαλοι θα πιεσουν τοσο ψηλα μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.Να ημασταν κανενας Πλατανιας να πω οκ.Μην τον κανουμε και Νοιερ.
Εν κατακλειδι τα 650 που δωσαμε θεωρω οτι πηγαν στραφι...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όντως. καμία τύχη. ήταν σίγουρο γκόλ... δες τη καμπύλη που κανει και που καταλήγει. αν δεν έβγαινε το γκολ ήταν ακόμα πιο σίγουρο, όπως τελικά πήγε η μπάλα. δλδ δεν λεω ότι δεν ήταν λάθος ή καθυστερημένη η απόφαση για έξοδο, αλλά και να μην έκανε έξοδο το γκολ θα έμπαινε...

Εικόνα

υγ: με τη μπαλα στα ποδια ειναι καλύτερος απο το γλύκο.

υγ2: αν κάποιος κατσει και δει τη φάση έχουμε:

ένα πρώτο βήμα με την εκτέλεση του πλαγίου, κατι που δείχνει ότι έχει στόχο να κανει έξοδο
αλλά εκεί κοντοστέκεται. αν παρατηρήσει κανείς, αυτό γίνεται γιατί ο Κόστα κανει κίνηση να βάλει σώμα μπροστά απο το μανιά και ντουμπλάρει
αλλά καπάκι, βλέπει ότι ο μανιάς βάζει σώμα και παίρνει το χώρο απο Τζιόλη και Κόστα -και πιθανόν τη κεφαλιά άρα- και αποφασίζει να βγει.

η πορεία της μπάλας, είτε έβγαινε είτε δεν έβγαινε ήταν γκολ. αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ή θα εκανε 2 βηματα δεξια, θα πηδουσε και θα την επιανε ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”