Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Κάτι μου λέει ότι θα αφήσεις φαρδιά πλατιά την υπογραφή σου στην ιστορία του Δικεφάλου.
Έχεις αρχίσει καλά... πολύ καλά.
Δεν με νοιάζουν τα άμεσα αποτελέσματα... αλλά να βοηθήσεις να χτιστεί μια μεγάλη ομάδα που θα θυμόμαστε για χρόνια!
Και θα σε στηρίξω όσο μπορώ...
niks

Δημοσίευση από niks »

Κεφαλαιον 1ον: Πειθαρχια
Ετσι
Μπραβο
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τι κάνεις ρε συ Ιγκορ, πας καλά;

Τι τους βγάζεις εκτός;

Πως θα κερδίσω τώρα στον ξερολα ρε;

Εμάς δε μας σκέφτεσαι ρε;

Άντε να πούμε να πούμε
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Βιάζεσαι Μαύρο χιόνι!Tudor άκου είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε εγώ μαζί σου είμαι!Και τα φιδάκια από μικρά τα πατάς στο κεφάλι, άμα μεγαλώσουν το τσίμπημα δεν το γλιτώνης!ΕΥΓΕ IGOR
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ωραία η πειθαρχία όλοι γουστάρουμε, αλλά, δεν έχουμε κ άλλους για μπροστά ρε συ coach
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pisakaipoupoula την Τρί 14 Ιούλ 2015, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μα τότε φαίνεται η πυγμή του προπονητή! Όταν θυσιάζει το βραχυπρόθεσμο για το μακροπρόθεσμο.
Κι αν δεν ζητήσουν συγγνώμη, έτσι θα την βγάλουν τη χρονιά, το πολύ - πολύ να παίξουν σε καμιά Βέροια...
Γουστάρω τρελλά λαίμαι!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σαλπιγκολ και τα μυαλά στα μίξερ

Αν τους αφησει τωρα του χρονου θα συζητάμε τα ίδια
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

pisakaipoupoula έγραψε:Ωραία η πειθαρχία όλου γουστάρουμε, αλλά, δεν έχουμε κ άλλους για μπροστά ρε συ coach
και τι με αυτο?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ε πως και τι?θα χουμε μπροστά Σαλπι Μακ και Πέλκα και αλλαγή, τον Γλύκο?τεσπα κ εμένα μ αρέσει αυτό που έκανε απλά φοβάμαι το παιχνίδι
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Μεγάλη ικανοποίηση μέχρι στιγμής από τους χειρισμούς του Τούντορ. Μπράβο στον Κροάτη που στο κομμάτι των αποδυτηρίων δείχνει πιο σοβαρός ακόμα και από τον Σάντος. Πάνω σε αυτό συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Κόλκας ότι σημαντική διαφορά συγκριτικά με τους προκατοχους του είναι ότι ο Ιγκορ έχει την διακριτική ευχέρεια να κάνει ότι θέλει σε ανάλογα θέματα, χωρίς να φοβηθεί ενδεχόμενες πιέσεις από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας. Διοτι άλλο Άρνεσεν και άλλο Βρύζας...!!
Κάτι που κρατάω από την συνέντευξη Φρανκ είναι ότι απόλυτη προτεραιότητα σε κάθε ομάδα που στήνει είναι οι παίκτες στους οποίους επενδύει εκτός από την σωστή ποιότητα θα πρέπει να έχουν και την σωστή νοοτροπία. Δυστυχώς το teamακι του ΖΒ έκανε πολλές λάθος επιλογές και σε αυτό.... Θα είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι αυτό το ντέλο να γίνει ομάδα αλλά χαίρομαι που μπαίνουν οι σωστές βάσεις και ας χρειαστεί να κάνουμε υπομονή τον πρώτο καιρό με τα αποτελέσματα...
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Κι εγώ μαζί σας αλλά αυτή τη στήριξη θέλω να τη δω και μετά από ενδεχόμενο κλαρίνο με τους Κροάτες. Πολύ φοβάμαι όμως σε τέτοια περίπτωση πάνω από τους μισούς εδώ μέσα και σχεδόν όλοι οι άλλοι θα τον αναθεματιζουν που πήγε στον αγώνα ξεβρακωτος και αποκλειστηκαμε στο το "χωριό".
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Σε περίπτωση μη επιτυχούς αποτελέσματος με το χωριο, το ανάθεμα θα πρέπει να πέσει σε αυτούς που τελείως ανευθυνα έθεσαν τον εαυτό τους εκτός αποστολής και μονο. Αλλιως πριν απο κάθε σημάντικο ματς ο καθένας θα κανει οτι γουστάρει.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Nico4 έχεις δίκιο. Και έγω έχω ενστάνσεις για την νοοτροπία μας. Εξετάσεις σε αυτό δίνουμε όλοι μας, όχι μόνο η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Sera4 έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:Ωραία η πειθαρχία όλου γουστάρουμε, αλλά, δεν έχουμε κ άλλους για μπροστά ρε συ coach
και τι με αυτο?
Το ματς και χωρις αυτους θα το πάρουμε Α ΝΕ ΤΑ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

aoratos έγραψε:Nico4 έχεις δίκιο. Και έγω έχω ενστάνσεις για την νοοτροπία μας. Εξετάσεις σε αυτό δίνουμε όλοι μας, όχι μόνο η ομάδα.

+ 2918
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”