Συναντήσεις μελών

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!! (Εκδρομες - Πορείες - Συλλαλητηρια)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από goran 64 »

Πραγματοποιήθηκε χθες, πριν τον αγώνα με την Βασιλεία, η προγραμματισμένη συνάντηση μας, εν μέσω θέρους...
Λίγοι μεν, γούρικοι δε, οι παρόντες στην χθεσινή μας συνάντηση μελών PAOKmania, την πρώτη της φετινής σεζόν...

Κατά σειρά εμφανίσεως λοιπόν, παρέστησαν (μαζί με την αφεντομουτσούνα μου και) οι: Γιώργος Μάτζου 4, che4, Kostas_Peraia4, PAOKovios1974, Xaris4, Teo_Drama και episimos73, ενώ η συνάντηση μας χαιρετίστηκε τηλεφωνικά απ τον kataramenos5 και "ευλογήθηκε" για την επιθυμητή κατάληξη της, με νίκη της Π.Α.Ο.Κ.άρας, απ τον prist64...

:pano:

Μακάρι στην επόμενη συνάντηση μας (ελπίζω με αντίπαλο την Σπαρτάκ Μόσχας) να είμαστε πολύ περισσότεροι... 8-)

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Με βιτοροτλ θα μαι μεσα
Άβαταρ μέλους
goran 64

:mrgreen:
:twisted:
Μόνο με Σπαρτάκ Μόσχας θα κεράσουμε όμως .......................... κολοκυθανθούς... :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ιιιι

Δε βρίσκω κ το πορτοφόλι μου Γαμωτο
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τετάρτη, ώρα 16:30, μαζευόμαστε όλοι στην καντίνα, απέναντι απ τα γραφεία του Α.Σ., στο φαρδύ πεζοδρόμιο, μπρος στο βουλκανιζατέρ της Continental...

Όσοι πιστοί προσέλθετε, χίλιοι καλοί χωράμε, για συζήτηση σοβαρή και χαβαλέ και ψυχολογική προετοιμασία...
"Είναι μέλι είναι μέλι το σουβλάκι του Βαγγέλη...Είναι μούρλια είναι τρέλα το σουβλάκι του Βαγγέλα", το σύνθημα!
Ρετσίνα και μπύρα άφθονη...Παρέα εκλεκτή, "ό,τι πληρώνεις παίρνεις" αδέρφια και κανένας δεν βγαίνει χαμένος...

Η λήξη της συνάντησης ορίζεται για τις 19:00, γιατί προβλέπεται το αδιαχώρητο στις θύρες, ελέω SOLD OUT...

Συνάντηση μελών PAOKmania...Αξία μεγάλη, για ειλικρίνεια κι εμπιστοσύνη!!!!

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Να ειστε καλα παιδια και συγνωμη αν πικρανα καποιους, η αγαπη μου για την ομαδα οπως εγω την νιωθω εστω με τυφλωνει και με κανει να παραφερομαι το ξερω, ειχα γινει ενοχλητικος, μια τρολλαρισμα, μια σοβαρα, μια καυγαδιζα.Πρεπει να μπει ενα τελος σε ολο αυτο.Θα ειμαστε μαζι εστω και νοερα, εξαλου το γηπεδο ειναι μικρο και δεν μας χωραει , καπου θα συναντηθουμε.
Παρακαλω παρα πολυ τους μοντ να διαγραψουν τον λογαριασμο μου δεν θελω αλλο, δεν μπορω,κανω κακο στον εαυτο μου ,Κατ...συγνωμη και παλι ρε φιλε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε ρε σαχλαμαρα :lol: Ουτε να το σκεφτεσαι.Ετσι ειναι ο ΠΑΟΚτσης παλευει μεσα του. Παρτο πιο χαλαρα.Εδω θα μεινεις .Αρρωστακι εισαι ,δε κοβεται.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paokovios1974 έγραψε:Να ειστε καλα παιδια και συγνωμη αν πικρανα καποιους, η αγαπη μου για την ομαδα οπως εγω την νιωθω εστω με τυφλωνει και με κανει να παραφερομαι το ξερω, ειχα γινει ενοχλητικος, μια τρολλαρισμα, μια σοβαρα, μια καυγαδιζα.Πρεπει να μπει ενα τελος σε ολο αυτο.Θα ειμαστε μαζι εστω και νοερα, εξαλου το γηπεδο ειναι μικρο και δεν μας χωραει , καπου θα συναντηθουμε.
Παρακαλω παρα πολυ τους μοντ να διαγραψουν τον λογαριασμο μου δεν θελω αλλο, δεν μπορω,κανω κακο στον εαυτο μου ,Κατ...συγνωμη και παλι ρε φιλε.

Κατσε καμια βδομαδα να ηρεμησεις και δω ειμαστε.και οτι θες κανουμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:Αντε ρε σαχλαμαρα :lol:
Ουτε να το σκεφτεσαι.
Ετσι ειναι ο ΠΑΟΚτσης παλευει μεσα του.
Παρτο πιο χαλαρα.
Εδω θα μεινεις .
Αρρωστακι εισαι, δε κοβεται.

+1...

Δημητρό, μην τρελαίνεσαι έτσι ρε αδερφέ...
Κούλαρε λίγο...Κανένας δεν σε κατηγορεί...
Όλοι αρρωστάκια είμαστε...Αδέρφια όμως...

Πρώτα και πάνω απ όλους ο :pano: ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κ ο καθενασ τα δικα του
Απαγορευονται τα δανεικα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:Κ ο καθενασ τα δικα του
Απαγορευονται τα δανεικα
Μην ξεχάσεις το ταπερ από το σπίτι

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αναγκαία υπενθύμιση...

Αύριο, ώρα 16:30, μαζευόμαστε όλοι στην καντίνα του Βαγγέλη, καθ οδόν απ την Θ7 προς την Θ6, απέναντι απ τα γραφεία του Α.Σ., πάνω στο φαρδύ πεζοδρόμιο, μπροστά στο λαστιχάδικο-βουλκανιζατέρ της Continental...

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν και θα μας χαροποιήσει η προσέλευση όσων περισσότερων "rookies", να ξέρετε...(Τούνελ υποδοχής στις συναντήσεις μας δεν υπάρχει...Μόνο ζητωκραυγές για new enties...)...
Χίλιοι καλοί χωράμε, είτε για συζήτηση σοβαρή, είτε για χαβαλέ,
αλλά και για ψυχολογική-οπαδική προετοιμασία, για έναν ακόμα ιστορικό αγώνα της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας...

Το "σύνθημα" για να μας βρείτε και να μην μπερδευτείτε, ακούγεται απ την "μελωδική" γαϊδουροφωνάρα του ομώνυμου καντινιέρη, πάνω απ τα κάρβουνα της φουφούς, ψήνοντας τα νόστιμα σουβλακοεδέσματα:
"Είναι μέλι είναι μέλι το σουβλάκι του Βαγγέλη...Είναι μούρλια είναι τρέλα το σουβλάκι του Βαγγέλα"...
Αν πάλι δεν μας πάρετε χαμπάρι, λόγω της επιτόπου πολυκοσμίας, "ρωτώντας και στην Πόλη πας"...

Ρετσίνα και μπύρα άφθονη...Παρέα εκλεκτή...
"Ό,τι πληρώνεις παίρνεις" και κανένας δεν βγαίνει χαμένος, μέσα από τις συναντήσεις μας, de facto...

Η λήξη της συνάντησης ορίζεται για τις 19:00,
επειδή προβλέπεται να υπάρχει το αδιαχώρητο στις θύρες,
ελέω (και) αυριανού SOLD OUT στον Ναό...

Συναντήσεις μελών PAOKmania...Αξία μεγάλη, μοναδική, για ειλικρίνεια κι εμπιστοσύνη, αποδεικνύοντας έτσι, στην πράξη, την αδερφοσύνη μας!!!!

Υ.Γ. Τα αναψυκτικά δεν λείπουν απ το τραπέζι μας, για όσων τα μυαλά δεν πονάνε και θέλουν νηφαλιότητα...

Υ.Γ. 2...Πού "να πιανε" κι αυτό το κλίμα, πριν τους αγώνες, εκείνος ο Ελβετός δημοσιογράφος, τι είχε να περιγράψει, εκτός του γηπέδου? Αφήστε που θα είχε μετακομίσει ήδη στην Θεσσαλονίκη, είμαι βέβαιος...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Μπορεί να ρθω με τον γιο μου Γρηγόρη. Να πουλήσω και καμιά μαλαματινα στον Μανιακό.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Επιταγεσ δεχεστε.;
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Πώκηση να ναι και ότι να ναι.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση