29.Róbert Mak

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Re: 11.Róbert Mak

Δημοσίευση από Pa0ki »

Γιατί έπαιξε με Ξάνθη αφού δεν ήταν έτοιμος?
Demir

Δημοσίευση από Demir »

γιατι προφανως και εκανε 5 προπονησεις χωρις ενοχληση και τους ειπε οτι ειναι οκ....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αυτο που στον ΠΑΟΚ φταιει ο παιχρης οταν παθαινει τις θλασεις τη μια πανω στην αλλη δεν το καταλαβαινω...νομιζω οτι ειναι η 3η ή 4η θλαση του μακ στα καπακια αν και κρυβεται εντεχνως απο τα δελτια τυπου...να δω ποτε θα γινει κουβεντα σχετικα με τις αποθεραπειες των παιχτων...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εν μερει σωστο αυτο.. Απο τη μια πραγματι ειναι ευθυνη αλλων η ορθη αποθεραπεια.
Απο την αλλη σιγουρα δεν ειναι αντικειμενο δημοσιας συζητησης.
Οσο κι αν καποια μμε επιχειρησαν να εισαγουν πολυ υπουλα και υποπτα αυτη τη κουβεντα πριν το ματς με πανθρακικο κ οσο η ομαδα ηταν σε ανοδικη πορεια.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Demir έγραψε:λετε να προλαβει το ματς με αστερα 11 ιανουαριου?
Επαναλαμβάνω ...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πιστεύω πως ναι.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Με εσενα παλικαρι μου τι γινετε ;

Eδω και 2 μηνες εισαι τραυματιας.

Περιεργα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους με τον ΠΑΟΚ και παραδέχτηκε το λάθος του όταν πήγε να παίξει με την Εθνική Σλοβακίας ενώ δεν ήταν έτοιμος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα μεταξύ άλλων είπε:

«Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ από την αρχή ο στόχος να είμαι στους καλύτερους. Δεν ήρθα για να κάθομαι στον πάγκο, ήρθα γιατί ήθελα να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ήμουν πολύ χαρούμενος για το πως ξεκίνησα. Τώρα έχω ένα πρόβλημα τραυματισμού αλλά ελπίζω με το νέο έτος να πάνε όλα καλά και να είναι όλα όπως όταν πρωτοήρθα. Είχα μεγάλο τραυματισμό αλλά τώρα νοιώθω καλύτερα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος για το ματς της Τετάρτης. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν ήμουν 100 τοις εκατό έτοιμος και μετά έμεινε εκτός έναν μήνα. Τώρα θέλω να δω να είμαι καλά και ελπίζω να παίξω. Ήταν λάθος που πήγα στην Σλοβακία και αγωνίστηκα. Ήταν μεγάλη βλακείας μου. Νόμιζα ότι ήμουν καλά αλλά δεν ήμουν. Το ίδιο έκανα και στο ματς με την Ξάνθη.

Ακόμα είμαστε στα μέσα της χρονιάς έχουμε πολλούς αγώνες ακόμη, οπότε δεν μπορούμε από τώρα να πούμε ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Η διαφορά τους ενός βαθμού είναι μικρή οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στο πρώτο μισό του γύρου να δίνουμε 100 τοις εκατό σε κάθε ματς με ξεκίνημα το ματς του Σαββάτου για να μείνουμε πρώτοι και να κρατήσουμε μακριά τον Ολυμπιακό.

Χάσαμε στην Ξάνθη και στα Γιάννενα γιατί νομίζω ότι πιστέψαμε μετά την νίκη με τον Ολυμπιακό πως πλέον θα είναι πιο εύκολα αυτά τα ματς. Όταν είσαι τραυματίας είσαι τραυματίας δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Ομως πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε στον ΠΑΟΚ ως τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει καλή ομάδα έχει καλούς παίκτες. Στο ποδόσφαιρο είναι πιο σημαντικό να έχεις καλή ομάδα. Αυτή την σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν έχει τόσο μεγάλους παίκτες, πέρσι είχε καλύτερους, όμως είμαστε πολύ καλή ομάδα και φυσικά και ο προπονητής μας είναι επίσης ιδιαίτερος. Και αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ παίζει σαν ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και στο ποδόσφαιρο φυσικά πρέπει να έχεις και τύχη. Αν έχεις τύχη και καλή ομάδα όπως τώρα έχουμε εμείς τότε θα έχουμε ελπίδες για το πρωτάθλημα».

http://inpaok.com/215410/έκανα-βλακεία/
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Έτοιμος ο Μακ!Καλός τον,και περισσότερο μυαλό από εδώ και πέρα!Και πού είσαι τα φιλαράκια σου σε περάσανε στα γκόλ,άντε αν έχεις εγωισμό πιάστους!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αντε επιτελους να αποκτησουμε ξανα λιγο ταχυτητα μπροστα....
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Άντε, γύρνα επιτέλους! Μας έσκασες!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να τον προφυλάξει, ώστε να παίξει με Τρίπολη.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Απόστολε +1.
Ας τον βάλει αλλαγή στο 60' στην Κέρκυρα, όταν θα έχουμε διαφορά ασφαλείας, για να "μυρίσει" λίγο γήπεδο πριν το Κολοκοτρωνίτσι.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Άλλος ράτς με μακ και το 2 γκολ δείχνει πόσο έλειψε παρότι σημερα ήταν μέτριος για τις δυνατότητες το
Το δε διώξιμο χαιλαιτ
black death

Δημοσίευση από black death »

Το κατέβασμα-άδειασμα και η σέντρα με το "κακό" πόδι που κάνει η παιχτούρα στο δεύτερο γκολ, είναι εκτός ρεπερτορίου σούπα λιγκ. Άλλα επίπεδα πρόσφυσης!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”