Προγνωστικά για το Στοίχημα

Πετάμε (?) τον κουβά και πάμε για πολλά!!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Δηλαδή αν έδινα προγνωστικά θα μπορούσα να του την πω? Τέσπα, αρρώστια το κωλοστοίχημα. Σου τρώει τα σωθικά ειδικά αν έχεις ρίξει χοντρό πακέτο. Καλη επιτυχία σε ότι παίζεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω δεν καταλαβα να του τη λες,και οχι σε καμια περιπτωση δεν εχουμε δικαιωμα να την λεμε σε καποιον χωρις να μας εχει κανει κατι.
Δεν θα το συνεχισω,δεν θα βρουμε ακρη.
Ελπιζω μονο να καταλαβες το σκεπτικο μου,καλη τυχη και σε εσενα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Φιλε θα σου πω κατι χωρις καμια παρεξηγηση αν και παει αλλου η κουβεντα. Εγω προσωπικα τα ΠΑΟΚτσάκια που ζουνε σε περιοχες δυσκολες καλη ωρα σαν τη δικη σου, τα σεβομαι 2 φορες. Αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα ειδικα εσυ, που δε φημιζεσαι και για το saovir vivre σου στο φόρουμ να μου τη λες αν θα πρεπει να κρινω η οχι καποιον αλλον. Να μου το ελεγε ο Karl ξερω γω (τυχαιο nickname), να το σεβαστώ γιατί εχει φιλειρηνικες τασεις απο οσο θυμαμαι τα γραπτα του. Αλλα να μου το λες εσυ, που εχεις λογομαχησει με τοσο κοσμο εδω μεσα, δε το βρισκω και πολυ σωστό.
Και για να το τελειωσω μια και καλη το προηγουμενο θεμα, ο συγκεκριμενος τυπος (DC) ηταν το χειριστο ειδος mod που εχει δει ποτέ το paokmania ή έστω ένας από τους χειρότερους. Δε νομιζω να τον πειραζει και πολύ μια κριτική από τον PAOK_NORTH_ARMY.
Δε θα παρεξηγηθω ότι και να πεις γιατί ξέρω το υφος σου(δε στο λέω ειρωνικά). 8 χρόνια καθημερινό διάβασμα εδώ μέσα κάποιες σκιαγραφήσεις μάθαμε να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι να σου πω τωρα,οκ καλο σου βραδυ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

άρα θα έχεις σκιαγραφήσει ότι θα παρακαλέσω θερμότατα να το κόψετε εδώ. :D

δεν τα σβήνω τα παραπάνω αν και την πήρατε τη κουβέντα απο το α΄ και την τερματίσατε πηγαίνοντας της εκτός αλφαβήτου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Κοίτα έκανα και την απαραιτητη εισαγωγή ε αναγνωριζοντας οτι ειναι οφ τοπικ. :lol: :lol: :lol:
Λήξις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σορρυ kgeo αλλά η αναφορά αφορούσε εμένα.
Άμα δεν ήθελες συνέχεια, ας τα έσβηνες. :)

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ας μας πει αυτός λοιπόν κατά πόσο είναι κερδισμένος από αυτά που παίζει. Προσωπικά όσες φορές έτυχε να δω τις προβλέψεις του, έπεσε έξω και φυσικά δε τις έπαιξα ποτέ γιατί περίμενα να βεβαιωθώ ότι τουλάχιστον δεν είναι μυρωδιάς.
Όταν γράφεις κάτι κρίνεσαι. Εσύ μη κρίνεις εμένα γιατί εγώ ποτέ δε σου έδωσα πρόβλεψη. Έχοντας φάει πολλά λεφτά στο στοίχημα, το έχω κόψει ΣΧΕΔΟΝ συνειδητά πλέον γιατί δε θα μπορούσα να βάλω τίποτα στην άκρη συνεπώς και να ήθελα να σου δώσω προβλέψεις το πιθανότερο είναι να με έβριζες στο τέλος του αγώνα.

Μόνο μια ΠΑΟΚτσήδικη συμβουλή αν θες κράτα την. Παίζε μπάσκετ Live. Βλέπε πως πηγαίνει το δεκάλεπτο και πόνταρε στο ορθολογικό. Τι εννοώ. Στο ΠΑΟΚ-Καβάλα το σκορ δεκαλέπτου ήταν 13-6. Στα μισά του β δεκαλέπτου το όριο έπεσε στα 115,5(!!!). Εγώ προσωπικά έβαλα ένα 50ρικο και το κέρδισα χωρίς πολύ κόπο.
Μάλιστα .....
Δεν παίζω συνειδητά αλλά "σχεδόν" και "συνειδητά", εχθές έριξα ένα χαζοπενηνταρικάκι. Ψιλοπράσματα μωρέ. Εξάλλου, πολλά βάζετε πολλά παίρνετε. Και φυσικά προβλέψεις δεν δίνω αλλά να παίζεις μπάσκετ και μάλιστα live. (δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψύρισμα από το live, παίδες)
Να δεις τι με θυμίζουν τα παραπάνω .... Α .... την κορδέλα με την τηλεφωνική γραμμή για τους εθισμένους και την συμβουλή "παίζετε υπεύθυνα", που περνάει στην διαφήμιση του ΟΠΑΠ στην τηλεόραση. Κάτω χαμηλά στην οθόνη.
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:.....
Αν αυτά που προτείνεις τόσο καιρό, τα παίζεις κιόλας, τώρα θα πρέπει να πληκτρολογείς ξεβράκωτος. Στον DC αναφέρομαι.
Αν με φαντασιώνεσαι ξεβράκωτο, να ξέρεις κωλομπαράς δεν γίνομαι.
Εννοείται ότι ό,τι γράφω το έχω παίξει, εννοείται ότι ΔΕΝ έχω κερδίσει από το στοίχημα.
Για την ακρίβεια, ακόμα δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να είναι κερδισμένος. Έχω γνωρίσει παίκτες που έχουν βγάλει χιλιάρικα σε ένα ΣΚ ... ακόμα χαμένοι είναι. Και βλέπω εκατοντάδες καρτέλες κάθε μέρα. Το μιλητό άστο. Στο μιλητό όλοι κερδίζουν και όλοι είναι γάτοι. Και από γάτους πήξαμε. Γεμίσαμε.
Όποιος ασχολείται με το στοίχημα για "να βγάλει λεφτά", για να "ρεφάρει", για "να τα πάρει από τους μπουκ ή το μαγαζί που παίζει" ή άλλον παρόμοιο λόγο, είναι ηλίθιος. Και οι ηλίθιοι καταντάνε "άρρωστοι" και καμμένοι.

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:.....
Και για να το τελειωσω μια και καλη το προηγουμενο θεμα, ο συγκεκριμενος τυπος (DC) ηταν το χειριστο ειδος mod που εχει δει ποτέ το paokmania ή έστω ένας από τους χειρότερους. Δε νομιζω να τον πειραζει και πολύ μια κριτική από τον PAOK_NORTH_ARMY.....
Εμ πές το έτσι. Απωθημένο.
Όχι. Δεν με πειράζει καμιά κριτική. Δεν με πείραζε ούτε και θα με πειράξει στο μέλλον.
Όμως αυτό που κάνεις, δεν είναι κριτική. Εσύ μπήκες για να με προσβάλλεις και να βγάλεις απωθημένο. Ευχαριστώ, δεν θα τσιμπήσω.
Και για να λες ότι ήμουν και από τους χειρότερους, μάλλον κάτι σωστό θα έκανα.
Απλώς, το "τύπος", αν μπορείς, κράτα το για την παρέα σου. Εδώ μέσα θα ήθελα να με αποκαλείς "συνοπαδό", χρήστη, user ή κάτι άλλο, λιγότερο προσβλητικό από το "τύπος". Αυτό δες το σαν παράκληση.

Στα του στοιχήματος: Στα παπάκια μου αν παίζεις ή δεν παίζεις τα όποια "προγνωστικά" γράφω.
Το έχουμε γράψει πολλάκοις ότι στο παρών τόπικ κάνουμε την πλάκα μας. Τον χαβαλέ μας. Κάτι που εσύ ή δεν το είδες (αν και πολλάκοις όπως είπα) ή εσκεμένα δεν το αναφέρεις ή η αγάπη σου για μένα σε τύφλωσε και δεν σε άφησε να το δεις. Πιθανώς και να μην το καταλαβαίνεις.
Το αστείο είναι ότι "πιάστηκες" και από ποστ στο οποίο γράφω ότι δεν το προτείνω. Κάτι που δείχνει ότι αυτό ήταν η αφορμή και όχι η αιτία.
Άμα θες, υπάρχουν άπειρα σάιτς από "ψαγμένους" προγνωστικάκηδες (δεν μπορείτε να φαναταστήτε για πόσο παπαγάλους πρόκειται) που βοηθάνε κόσμο και κοσμάκη. Ακολούθα ή βρίσε εκείνους, άσε μας εμάς εδώ μέσα να κάνουμε τον χαβαλέ μας και μην γαμάς το τόπικ.
Αν έχεις πρόβλημα και απωθημένα με μένα, υπάρχουν άλλα τόπικ να ξεχαρμανιάσεις.*

* Αυτό ισχύει για όλους όσους έχουν πρόβλημα μαζί μου.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

DC έγραψε:Για την ακρίβεια, ακόμα δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να είναι κερδισμένος. Έχω γνωρίσει παίκτες που έχουν βγάλει χιλιάρικα σε ένα ΣΚ ... ακόμα χαμένοι είναι. Και βλέπω εκατοντάδες καρτέλες κάθε μέρα. Το μιλητό άστο. Στο μιλητό όλοι κερδίζουν και όλοι είναι γάτοι. Και από γάτους πήξαμε. Γεμίσαμε.
Όποιος ασχολείται με το στοίχημα για "να βγάλει λεφτά", για να "ρεφάρει", για "να τα πάρει από τους μπουκ ή το μαγαζί που παίζει" ή άλλον παρόμοιο λόγο, είναι ηλίθιος. Και οι ηλίθιοι καταντάνε "άρρωστοι" και καμμένοι.
Το οτι δεν εχεις γνωρισει ανθρωπο που να ειναι κερδισμενος δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει(ουν).Ουτε το οτι δεν εχεις μαθει να κερδιζεις(κι εγω σ αυτη την κατηγορια ανηκω)τον μπουκ σημαινει οτι δεν υπαρχουν καποιοι λιγοι που μπορουν.Και φυσικα μονο 'ηλιθιους' δεν μπορεις να τους χαρακτηρισεις.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Προς Θεού φίλε μου. Εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα.
Αν και δεν έχω δει κανέναν ακόμα, που να είναι σε βάθος χρόνου κερδισμένος, πιστεύω κι εγώ ότι υπάρχουν.
Ίσως δεν το έδωσα να το καταλάβετε καλά, αλλά οι στοιχηματικές ΖΟΥΝ από παίκτες που θέλουν να τους τα πάρουν ή να ρεφάρουν.
Από την άλλη, έχω δει και βλέπω πολλούς να χώνονται χοντρά, έχοντας την παραπάνω νοοτροπία.
Και ο μπουκ κάποια στιγμή θα χάσει. Είτε από λάθος του είτε εσκεμμένα. Αν δεν χάσει, είναι πολύ πιθανό να μείνει χωρίς δουλειά. ;) Και ό,τι χάσει, θα το ξαναπάρει. Γκαραντί. :D
Γενικώς, το να παίζει κάποιος στοίχημα ή τζόγο (μη ξεχνάμε ότι οι περισσότερες στοιχηματικές έχουν στο πρόγραμμά τους και πόκερ και σλοτς κλπ), βασίζεται σε πολλές λογικές. Άλλοι απλώς σκοτώνουν την ώρα τους, άλλοι το βρίσκουν διασκεδαστικό, άλλοι για να ... χάσουν (πίστεψέ με, υπάρχουν και τέτοιοι), άλλοι για να κερδίσουν και πάει λέγοντας.

Για σήμερα ... :lol:
Εγώ θα διασκεδάσω πηγαίνοντας στον κουβά με ταξί τα over στον βάζελο και την πλατεία. 8-)
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ποτέ δεν χανει ο μπουκ εσκεμμενα.Δεν κανει φιλανθρωπιες μοιραζοντας χρημα.Χανει MONO λογω λαθους(αποδοσεων).Οποιος μπορει και τις βρισκει,σε βαθος χρονου ειναι κερδισμενος.Οποιος δεν μπορει...ανηκει στη μαριδα.
Άβαταρ μέλους
mrpink

Δημοσίευση από mrpink »

Κι ομως... Δεν εχεις ακουσει για το δολωμα των παπατζηδων? Η λεξη "εσκεμμενα" εχει την εννοια της δημιουργιας ενος σετ αποδοσεων που θα μοιρασει καποια ψιχουλα απ τα κερδη σε ορισμενους παικτες, με σκοπο να τους γλυκανει και να τους κανει να ξαναπαιξουν. Καθε αλλο παρα λαθος ειναι αυτες οι αποδοσεις. Ισως ειναι πιο μελετημενες μαλιστα απο τις αλλες, αφου αυτες μονο εγγυωνται οτι ο μπουκ θα εχει δουλεια και την επομενη μερα. Δημιουργουν απλα την ψευδαισθηση οτι καποιος μπορει να κερδισει, διοτι αλλιως κανεις δεν θα πονταρε τα λεφτα του σ ενα παιχνιδι που θα ηταν προεξοφλημενο εξαρχης οτι θα χασει.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Για αύριο άσσο τον Λεβαδειακό με την γριά (1,91) και διπλό την Λέστερ μέσα στην Άστον Βίλα (2,15).

Ενδιαφέρουσες επιλογές και το διπλό της Ίντερ (2,02) και το διπλό της Γουέστ Χαμ (2,88).

Περίεργο κουπόνι αύριο..Από τις λίγες φορές που είτε οι προβλέψεις μου είναι 4/4,είτε 0/4 δεν θα εκπλαγώ καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Βέρντερ-Χόφενχαιμ: 1 (2,12)
Νόριτς-Γουέστ Χαμ: 2 (2,95)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σήμερα έχει δυο ΜΑΤΣΑΡΕΣ και επειδή το να πάει κανείς για σημείο είναι ότι πιο δύσκολο, θα παω με τα γκολ.

Στο Άρσεναλ - Μπαρτσελόνα το 2-3 γκολ πληρώνει 2,10 στην sportingbet ενώ το over 2,5 στο Γιουβε-Μπαγερν πληρώνει 2,25 (4,2 το over 3,5 για τους πιο τολμηρούς).

Εναλλακτικά με μεγάλο ρίσκο φυσικά μπορεί να παίξω σκόρ 1-1 (7χ) στο πρώτο ματς και 2-2 (15χ) στο ματς του Τορίνο. :o
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Στοίχημα”