32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Re: 32.Θεοφάνης Τζανδάρης
Φυσικά και έχει δικαίωμα να ζητάει όσα νομίζει οτι αξίζει,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει δίκιο ή πως θα τα πάρει.
Ναι μάνατζερ έχουν όλοι,γ αυτό είναι η ρίζα του προβλήματος.Μπορεί να έχει βρει τα 100.000 αλλού,δεν το απαγορεύει κανείς άλλωστε και μαγκιά του αν τα βρήκε.
Τέλος πάντων,για εμένα θα είναι μέγα λάθος του αν δεν ανανεώσει με 70.000 με προοπτική από οτι διαβάζω να φτάσει τις 100.000 που του προσφέρονται,αφότου έχει παίξει καλή μπάλα μόνο για τρεις μήνες και χωρίς να βγάλει και μάτια.Πολύ καλύτερος από όσο νομίζαμε,πολύ τρέξιμο,πολύ πάθος,αλλά μέχρι εκεί.
Εδώ ο Κλάους έκανε πόσα χρόνια για να πάρει 700.000..
Αποκλείω κ εγώ την πιθανότητα να τραβάει ο Τζανδάρης το σκοινί.
Ναι μάνατζερ έχουν όλοι,γ αυτό είναι η ρίζα του προβλήματος.Μπορεί να έχει βρει τα 100.000 αλλού,δεν το απαγορεύει κανείς άλλωστε και μαγκιά του αν τα βρήκε.
Τέλος πάντων,για εμένα θα είναι μέγα λάθος του αν δεν ανανεώσει με 70.000 με προοπτική από οτι διαβάζω να φτάσει τις 100.000 που του προσφέρονται,αφότου έχει παίξει καλή μπάλα μόνο για τρεις μήνες και χωρίς να βγάλει και μάτια.Πολύ καλύτερος από όσο νομίζαμε,πολύ τρέξιμο,πολύ πάθος,αλλά μέχρι εκεί.
φανταζομαι οτι οταν ο μανατζερ εφερνε λεφτα για βιερινια ηταν καταρα ε?
και για σταφ ?
και για παιχτες που πιεσε τις ομαδες τους να τους αφησουν ελευθερους να ερθουν σε μας
και ο μανατζερ που πουλησε παπα στον βγενοπουλο-αντωνιου και πηραμε 5-6 εκ
και οι μανατζερ που δεν εκαναν οι παιχτες τους προσφυγες
καταρες η οπως μας συμφερει καθε φορα?
και για σταφ ?
και για παιχτες που πιεσε τις ομαδες τους να τους αφησουν ελευθερους να ερθουν σε μας
και ο μανατζερ που πουλησε παπα στον βγενοπουλο-αντωνιου και πηραμε 5-6 εκ
και οι μανατζερ που δεν εκαναν οι παιχτες τους προσφυγες
καταρες η οπως μας συμφερει καθε φορα?
εχει μια λογικη αυτο αλλα ειναι η λογικη της παε-αρδOdi έγραψε:Φυσικά και έχει δικαίωμα να ζητάει όσα νομίζει οτι αξίζει,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει δίκιο ή πως θα τα πάρει.
και ο κουτσια γεωργιαδης και καμια 500αρια αλλοι πηραν υπερογκα ποσα σε μικροτερη ηλικια
διαπραγματευση λεγετε και διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση δεν υπαρχουν κανονες
Για την τσέπη τους τα έκαναν αυτά οι μάνατζερ,όχι από την καλή τους την καρδιά..
Συμφωνώ 100% στο οτι φυσικά οι περιπτώσεις διαφέρουν και δεν υπάρχουν κανόνες.
marley 4 έγραψε:εχει μια λογικη αυτο αλλα ειναι η λογικη της παε-αρδ δηλαδη την λογικη που συμφερειOdi έγραψε:Φυσικά και έχει δικαίωμα να ζητάει όσα νομίζει οτι αξίζει,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει δίκιο ή πως θα τα πάρει.
δεν ειναι κακο ουτε καλο
μαγκια τους αν τον κλεισουν με 70]
αλλα να γινει ξεκαθαρο η προταση της παε δεν σημαινει οτι ειναι η καλυτερη για τον καθε παιχτη
και ο κουτσια γεωργιαδης και καμια 500αρια αλλοι πηραν υπερογκα ποσα σε μικροτερη ηλικια
διαπραγματευση λεγετε και διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση δεν υπαρχουν κανονες
δουλεια ενος μανατζερ ειναι να κανει οτι του υπαγορευει η τσεπη του.
ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
οποιος το μυριζεται καλυτερα το λεφτο τοσο καλυτερος ειναι.
ειναι η μονη λογικη.
δουλεια της παε ειναι να κρινει ποια θα ειναι τα συμβολαια που θα δινει οπως αυτη κρινει οτι τη συμφερει.
αν ο τζανδαρης γινει κατσε μεχρι του χρονου θα κανει και καλυτερο συμβολαιο.
αυτη τη στιγμη η παε του προσφερει ενα σπουδαιο brand στο βιογραφικο του και συμμετοχες σε μικρη ηλικια.και αυτο σε χρημα μεταφραζεται.δεν ειναι μονο τα 70.
κατα τη γνωμη μου ειναι ανοητο να μιλαει ενας πιστιρικας για συμβολαια.ο μανατζερ του βεβαια κατι ξερει παραπανω.
ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.
οποιος το μυριζεται καλυτερα το λεφτο τοσο καλυτερος ειναι.
ειναι η μονη λογικη.
δουλεια της παε ειναι να κρινει ποια θα ειναι τα συμβολαια που θα δινει οπως αυτη κρινει οτι τη συμφερει.
αν ο τζανδαρης γινει κατσε μεχρι του χρονου θα κανει και καλυτερο συμβολαιο.
αυτη τη στιγμη η παε του προσφερει ενα σπουδαιο brand στο βιογραφικο του και συμμετοχες σε μικρη ηλικια.και αυτο σε χρημα μεταφραζεται.δεν ειναι μονο τα 70.
κατα τη γνωμη μου ειναι ανοητο να μιλαει ενας πιστιρικας για συμβολαια.ο μανατζερ του βεβαια κατι ξερει παραπανω.
προφανως για την τσεπη τους δουλεια ειναιOdi έγραψε:Για την τσέπη τους τα έκαναν αυτά οι μάνατζερ,όχι από την καλή τους την καρδιά..
και μαλιστα δουλεια που ψαχνεις την καλη μια στο τοσο για τους πιο πολλους
πολλες ομαδες ψωνιζουν μονιμα απο τους ιδιους μανατζερ για να εχουν
καλες πωλησεις και καλες περιπτωσεις μεταγραφων σε καλυτερες τιμες
ο μαρινακης πχ πως νομιζεις θα πουλουσε τα σαπακια του χωρις ιραολα και αλλουυς μανατζερ?
οι μανατζερ ειναι βασικο κομματι των μεταγραφων
ποσα δινεις για ποιον και ποσα παιρνεις για ποιον εξαρταται απο τονμανατζερ και τις διασυνδεσεις του
για να το κανω λιανα
2 σεναρια
βρυζα δωσε τα εκατο για τζανδαρη και σου φερνω προταση για αλλον πχ χακομπο
η μαλακα μανατζερ ψησε τον φανη να δεχθει 50 και θα υπογραψω και τον αλλον που προτεινες
τα σεναρια που περιγραφεις εμενα μου κολλανε οταν η ομαδα λογω οικονομικων η ασχετοσυνης δε βρισκεται σε θεση ισχυος.
καλο ειναι το ναι σε ολα να πεθανει και να πλησιαζουν μανατζερ που εχουν διαθεση να διαπραγματευτουν τεχνοκρατικα.
καλο ειναι το ναι σε ολα να πεθανει και να πλησιαζουν μανατζερ που εχουν διαθεση να διαπραγματευτουν τεχνοκρατικα.
Σημερα που μιλαμε μεχρι ποτε εχουμε συμβολαιο με τον παιχτη ?
Συμφωνα με το transfermark ,, Contract until: 30.06.2016
ισχυει ?
Συμφωνα με το transfermark ,, Contract until: 30.06.2016
ισχυει ?
Και οι δυο εδειξαν οτι αξιζαν τα λεφτα, κυριως ο πρωτοςmarley 4 έγραψε:φανταζομαι οτι οταν ο μανατζερ εφερνε λεφτα για βιερινια ηταν καταρα ε?
και για σταφ ?
Δεν θυμαμαι να πιεσε καποιος για βασικο παιχτηmarley 4 έγραψε:και για παιχτες που πιεσε τις ομαδες τους να τους αφησουν ελευθερους να ερθουν σε μας
Ηθελε να το παιξει καλος και οτι ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝmarley 4 έγραψε:και ο μανατζερ που πουλησε παπα στον βγενοπουλο-αντωνιου και πηραμε 5-6 εκ
Πιθανοτατα οι παιχτες τους δεν θα εβρισκαν αμεσα συμβολαιοmarley 4 έγραψε:και οι μανατζερ που δεν εκαναν οι παιχτες τους προσφυγες
Κυριως οπως μας συμφερειmarley 4 έγραψε:καταρες η οπως μας συμφερει καθε φορα?
Αν ο Τζανδαρης ηθελε να μεινει, θα αλλαζε μανατζερ στην ευκολοτερη περιπτωση
Καποιος του φουσκωσε καλα τα μυαλα(θυμαμαι καποτε καποιον που τον "ηθελε" η Λιβερπουλ)
barlow4 έγραψε:τα σεναρια που περιγραφεις εμενα μου κολλανε οταν η ομαδα λογω οικονομικων η ασχετοσυνης δε βρισκεται σε θεση ισχυος.
ε αν παμε σε ποιο επαγγελματικα προτυπα αλλαζει λιγο το παιχνιδι αλλα εκει μιλαμε για ομαδες με πολλα φραγκα
αλλα ειναι λιγες
και η τριπολη μονο με μανατζερ δουλευει και δνε εχει προβληματα οικονομικα
ο μουρινιο αγοραζει παντα απο μεντεζ
αλλοι εχουν αναλαβει τις ομαδες
ναι σε ολα δεν λες δεν μπορεις να λες
πχ εχεις 2 στοχους για την θεση εξτρεμ
ο ενας σου ζηταει χ λεφτα χ χρονια
ο αλλος αλλα
διαπραγματευεσαι ειτε για την περιπτωση παιχτη ειτε συνολικα με τον μανατζερ
οχι ρε μαρλευ δε χρειαζεται να εχει πετρελαιοπηγη για να θεσεις κανονες και μεταγραφικη πολιτικη.
αρκει να εχεις οικονομικη επιφανεια και σταθεροτητα.ο μανατζερ θα χασει αν κλεισει την πορτα.ειδικα αν μιλαμε για ελληνα μανατζερ που δεν εκπροσωπει και πανακριβους παικτες.δεν εχει και πολλες επιλογες.
παλια χαρη μας εκαναν.τωρα πληρωνεις στην ωρα σου και εχεις να πληρωσεις.
τι να πω εγω θεωρω οτι απλα η παε προσπαθει να σταματησει ολο αυτο το μεταγραφικο βλαχοαλισβερισι των περασμενων δεκαετιων.
και οσο για το τζανδαρη..εχεις τον πιστιρικα πελατη σου σε ομαδα πρωτοπορο,φημισμενη,εχει συμμετοχες εχει πρεστιζ,εγινε στο αψε σβησε γνωστος στο πανελληνιο, τον ειδαν στην ευρωπη.που θα τον πας καλυτερα.ποια αλλη μεγαλη ομαδα θα του δωσει τοσες συμμετοχες?αν εχει κατι κατα νου μαγκια του.
στη θεση του εγω δε θα μιλουσα καν για λεφτα.εκτος αν ξερει κατι και η φαση ειναι η τωρα η ποτε.
αρκει να εχεις οικονομικη επιφανεια και σταθεροτητα.ο μανατζερ θα χασει αν κλεισει την πορτα.ειδικα αν μιλαμε για ελληνα μανατζερ που δεν εκπροσωπει και πανακριβους παικτες.δεν εχει και πολλες επιλογες.
παλια χαρη μας εκαναν.τωρα πληρωνεις στην ωρα σου και εχεις να πληρωσεις.
τι να πω εγω θεωρω οτι απλα η παε προσπαθει να σταματησει ολο αυτο το μεταγραφικο βλαχοαλισβερισι των περασμενων δεκαετιων.
και οσο για το τζανδαρη..εχεις τον πιστιρικα πελατη σου σε ομαδα πρωτοπορο,φημισμενη,εχει συμμετοχες εχει πρεστιζ,εγινε στο αψε σβησε γνωστος στο πανελληνιο, τον ειδαν στην ευρωπη.που θα τον πας καλυτερα.ποια αλλη μεγαλη ομαδα θα του δωσει τοσες συμμετοχες?αν εχει κατι κατα νου μαγκια του.
στη θεση του εγω δε θα μιλουσα καν για λεφτα.εκτος αν ξερει κατι και η φαση ειναι η τωρα η ποτε.
- theodorosstefan
32.Θεοφάνης Τζανδάρης
ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ... ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ... ΤΟΝ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΓΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟ ΤΟΥ.... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ) ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΗΛΗΜΑ Η ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ... Η ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ
- theodorosstefan
Παιδι απο τα σπλαχνα του ΠΑΟΚ ... του εδωσες ευκαιριες και μολις εδειξε κατι ακουει τον καθε μανατζερ για να κερδισει οτι πιστευει απο τον μανατζερ αλλα.... τον στελνεις δεν διαπραγματευεσε.... και τον μανατζερ και τον ιδιο και καθε αλλον παικτη που εχει τον ιδιο μανατζερ γιατι αυτο θα ξανασυμβει (Κυριακος Σαββιδης τον ιδιο μανατζερ εχει.... 2017 ληγει το συμβολαιο του) να μην το ξαναπερασουμε αυτο ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
μεταγραφικη πολιτικη ναι κανεις αν εχει οικονομικα οκ την ομαδα
αλλα και παλι θα χρειαστεις μανατζερ για πιθανες καλες πωλησεις
για να σου δωσουν κανενα λαβρακι
και πολλα αλλα
γενικα για να κλεισω το θεμα μανατζερ
ο μανατζερ για τον παιχτη ειναι οτι ο δικηγορος για εμας
δεν πας χωρις δικηγορο στο δικαστηριο ουτε ο παιχτης στην παε χωρις μανατζερ
μπορεις να αλλαξεις δικηγορο οπως και μανατζερ να κανεις του κεφαλιου σου
αλλα 9/10 θα κανεις οτι σου λενε
και συνηθως το καλο του μανατζερ συμβαδιζει με το καλο του παιχτη
για δικηγορους και πελατες δεν ειμαι τοσο σιγουρος