Αυτό ακριβώς!!!!!!Πολύ μεγάλη πάστα παίκτη ο συγκεκριμένος. Είναι για μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες αυτός..paoki19 έγραψε:Στα 26 μου πτωτη φορα βλεπω παιχτη στον ΠΑΟΚ να παιζει συνεχως με την μια την μπαλα και επιτυχως !!! Ευγε -Ας τον χαρουμε οσο τον εχουμς
66.Bibras Natcho
Re: 66.Bibras Natcho
Ξεκίνησε με αρκετά λάθη αλλά ανέβασε την απόδοσή του.. Πραγματικά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως τύπος έχει μια τρέλα.. Φαίνεται να γουστάρει απίστευτα και το δείχνει με κάθε τρόπο...όταν προέτρεπε τη κερκίδα να ξεσηκωθεί , όταν ΗΡΘΕ ΠΡΩΤΟΣ στο τέλος στο πέταλο να μας χαιρετήσει , όταν έκανε παρατηρήσεις στους γύρω του για διάφορες φάσεις.
Είσαι ωραίος ρε παικτούρα και βγάζεις ψυχή... Μπράβο από μένα και πάλι μπράβο
Είσαι ωραίος ρε παικτούρα και βγάζεις ψυχή... Μπράβο από μένα και πάλι μπράβο
- Ekatnetworkltd
kalamata4 έγραψε:Αν συνεχίσει έτσι προβλέπω τα εξτρέμ να τα βγάζει εκτός, με θλάσεις μέσα Μάρτη.
Καλαματιανέ με πέθανες!
Μπίμπρας, τόσο αυτά που σου βγήκαν, όσο (κυρίως) και αυτά που δεν σου βγήκαν, μου χάρισαν μόνιμο χαμόγελο!
Θυμήθηκα τον Βλάντε Ντίβατς (για όσους θυμούνται...), όταν πήγε στο NBA και αφηγούταν ότι στις πρώτες προπονήσεις αλλά και στους αγώνες «έτρωγε» την μπάλα στο κεφάλι (!!!), επειδή δεν περίμενε πως ήταν δυνατόν να δεχθεί τέτοια πάσα όταν "έκοβε" μέσα στην ρακέτα...
Τι ωραίο δεύτερο ημίχρονο! Έστω και ως το καλοκαίρι θα είμαι με το χαζοχαρούμενο μειδίαμα ευχαρίστησης και απόλαυσης που σε έχω στην ομάδα μου…
τι σαι συ βρε????? Π-Α-Ι-Χ-Τ-Α-Ρ-Α!!!!
Το νου σας ρεμαλια να μη μας φυγει το νο. 66, το νου σας!!!
- abc_o_ karpouzas
Ekatnetworkltd έγραψε:Άλλη κλάση που φοβάμε να μην αποδράση!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- SePuLtUrA_4_
Οταν θα γ@μας τον γαυρο και 30000 ταλιμπαν θα παραλληρουν τοτε μεσα σου νατχο τετοια ηδονή δεν θα εχεις ξανανιώσει. Ακομα δεν ειδαμε τιποτα απο σενα αλλα και εσυ δεν ειδες τιποτα απο εμας...
Ο παίκτης αυτός μοιάζει να είναι θησαυρός!
Και θα ανεβεί ακόμη περισσότερο όχι μονο όταν θα προσαρμοστεί και άλλο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλα και όταν θα ζήσει την ΤΟΥΜΠΑ σε αγώνες φωτιά, την ΤΟΥΜΠΑ να είναι καζάνι! Δε μπορεί θα του κολλήσει το μικρόβιο.
από abg12d34
"αυτον πρεπει με καποιον τροπο να τον ξεγελασουμε να μεινει " =

Και θα ανεβεί ακόμη περισσότερο όχι μονο όταν θα προσαρμοστεί και άλλο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλα και όταν θα ζήσει την ΤΟΥΜΠΑ σε αγώνες φωτιά, την ΤΟΥΜΠΑ να είναι καζάνι! Δε μπορεί θα του κολλήσει το μικρόβιο.
από abg12d34
"αυτον πρεπει με καποιον τροπο να τον ξεγελασουμε να μεινει " =
Μην αγχωνεστε μαγκες. Μολις αντικρυσει μια ΤΟΥΜΠΑ βγαλμενη απο τα παλια με Μπενφικα και γαυρο θα δηλωσει οπαδος των οπαδων του ΠΑΟΚ και αυτος!
Στάλθηκε από το GT-I9082 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9082 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Θυμήθηκα τώρα χαρακτηριστικά μια φάση από το 75' και μετά που έχουν οι Απολλώνιοι κατοχή ακριβώς μπροστά στο κέντρο και προσπαθούν να μπουν στη περιοχή μας..
Κάνει ο Natkho κίνηση ότι πάει να τρέξει, σταματάει στο μισό δευτερόλεπτο, γυρνάει πλάτη ο έχων τη μπάλα, αρχίζει και γκαζώνει ο Natkho, γυρνάει η μπάλα στο δεξί τους μπακ (προς τα εκεί τέλος πάντων) και μέχρι ο παίχτης τους να βγάλει πάσα, ο Natkho έχει διασχίσει 10-15 μέτρα και του κόβει τη πάσα με τάκλιν!!!
Κάνει ο Natkho κίνηση ότι πάει να τρέξει, σταματάει στο μισό δευτερόλεπτο, γυρνάει πλάτη ο έχων τη μπάλα, αρχίζει και γκαζώνει ο Natkho, γυρνάει η μπάλα στο δεξί τους μπακ (προς τα εκεί τέλος πάντων) και μέχρι ο παίχτης τους να βγάλει πάσα, ο Natkho έχει διασχίσει 10-15 μέτρα και του κόβει τη πάσα με τάκλιν!!!