2.Γιάννης Σκόνδρας
Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας
Banksy Εχεις δικιο για αυτο το σκηνικο , δεν ηταν σωστη η ενεργεια του. Αλλα δεν θα τον καταδικασω για αυτο.
desperando έγραψε: ουτε λογοκρισια θελω να μπαινει στους ποδοσφαιριστες ουτε θελω ΄΄ακομα και στους μισητους εχθρους μου ΄΄ οι παικτες μου να μην λενε οτιδηποτε θεωρουν αυτοι θετικο για τον αντιπαλο.αλλα...
καλα ρε σκονδρα σημερα μετα απ ολα αυτα που γιναν εσυ αυτα ειχες να πεις?τι να πω...
αυτο ακριβως,πολυ αστοχο το timing
Θα ήταν καλλίτερα, αν πουλούσε οπαδιλήκι;
΄Επαιξε όσο μπορούσε, τα έδωσε όλα, ΔΕΝ κόλωσε, ε τι θέλετε άλλο;
Ίσως μόνο το ταιμινγκ δεν ήταν σωστό...
΄Επαιξε όσο μπορούσε, τα έδωσε όλα, ΔΕΝ κόλωσε, ε τι θέλετε άλλο;
Ίσως μόνο το ταιμινγκ δεν ήταν σωστό...
Στο inpaok πάντως λέει ότι οι δηλώσεις είναι ψεύτικες:
Χθες το βράδυ ύστερα από το τέλος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης βγήκαν στην δημοσιότητα κάποιες δήθεν δηλώσεις του Γιάννη Σκόνδρα που μιλούσε για τον Αρη, οι οποίες όμως βγήκαν από την φαντασία αυτών που τις έγραψαν!
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έκανε ποτέ δηλώσεις μετά το ματς και μάλιστα απορούσε και ο ίδιος το πως βγήκε κάτι τέτοιο στην δημοσιότητα.
Την ίδια ακριβώς απορία έχουν και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ που δεν ξέρουν πως προέκυψαν όλα αυτά και ψάχνουν να βρουν την άκρη…
Χθες το βράδυ ύστερα από το τέλος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης βγήκαν στην δημοσιότητα κάποιες δήθεν δηλώσεις του Γιάννη Σκόνδρα που μιλούσε για τον Αρη, οι οποίες όμως βγήκαν από την φαντασία αυτών που τις έγραψαν!
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν έκανε ποτέ δηλώσεις μετά το ματς και μάλιστα απορούσε και ο ίδιος το πως βγήκε κάτι τέτοιο στην δημοσιότητα.
Την ίδια ακριβώς απορία έχουν και οι ιθύνοντες της ΠΑΕ που δεν ξέρουν πως προέκυψαν όλα αυτά και ψάχνουν να βρουν την άκρη…
- kataramenos5
-
teacher
Καλό είναι να φιλτράρουμε πρώτα τις πληροφορίες που έρχονται και να μη βιαζόμαστε να μιλήσουμε και κυρίως να καταδικάσουμε. Φτάνει πια στο αμάσητο φαγητό. Πολύ από εμάς την πατάμε σα να είμαστε πρόβατα και μέσα βάζω και τον εαυτό μου. Μπεεεεεε
Τώρα όσον αφορά τη χθεσινή σου επίδοση ... μπράβο Γιάνναρε!
Τώρα όσον αφορά τη χθεσινή σου επίδοση ... μπράβο Γιάνναρε!
- Ekatnetworkltd
Σε περιμένω στα παιχνίδια φωτιά!Με τσαμπουκά,όπως έπαιζες εναντίων μας!(όπου αρχίζεις και τον έχεις)!
- desperando
- Επικοινωνία:
@ kaltirim
ρε συ φιλε τι να φιλτραρουμε?
μετα απο ενα παιχνιδι κανουν ενα σορο δηλωσεις ολοι οι παικτες,τι να κανω εγω να ψαξω αν ο χ κλαους , ο Χ τζαβελλας και ο Χ σκονδρας εκαναν τη δηλωση?
και καλα που εγινε οτι εγινε για να βγει και προς τα εξω οτι ηταν ψευτικες οι δηλωσεις. αν δεν ασχολουνταν κανεις με τις υποτιθεμενες δηλωσεις δεν θα εβγαινε κανεις να τις διαψευσει τωρα
μετα απο ενα παιχνιδι κανουν ενα σορο δηλωσεις ολοι οι παικτες,τι να κανω εγω να ψαξω αν ο χ κλαους , ο Χ τζαβελλας και ο Χ σκονδρας εκαναν τη δηλωση?
και καλα που εγινε οτι εγινε για να βγει και προς τα εξω οτι ηταν ψευτικες οι δηλωσεις. αν δεν ασχολουνταν κανεις με τις υποτιθεμενες δηλωσεις δεν θα εβγαινε κανεις να τις διαψευσει τωρα
Αυτό μας έλειπε.
Να γίνουμε και δημοσιογραφικοί ερευνητές πριν μιλήσουμε.
Τα έχουμε ζήσει όλα στον ΠΑΟΚ και στην χώρα θα μου πεις...
Να γίνουμε και δημοσιογραφικοί ερευνητές πριν μιλήσουμε.
Τα έχουμε ζήσει όλα στον ΠΑΟΚ και στην χώρα θα μου πεις...
despe έχεις δίκιο. Άλλωστε, όπως έγραψα την πάτησα κι εγώ. Υπάρχει λογική στο να αντιδράσεις και αλίμονο αν δεν συμβαίνει, όμως είναι πολύ "ύπουλες" οι εποχές και τέτοιες δηλώσεις (ψεύτικες) θα δούμε πολλές στο μέλλον. Γι' αυτό εκφράζω και τον προβληματισμό μου με μια δόση χιούμορ.desperando έγραψε:@ kaltirim
Ε τότε πρέπει να αναγνωρίσουμε στα σκουλίκια ότι έχουν όντως ανέβει επίπεδο.
Στο γκεμπελισμό κ στην αλητεία.
Στο γκεμπελισμό κ στην αλητεία.
Συγνωμη σκονδρα που έπεσα στη παγίδα να πιστέψω οτι έκανες αυτές τις ηλιθιες δηλώσεις