Vladan Ivic
- abc_o_ karpouzas
Re: Vladan Ivic
Ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ ειναι έτοιμος να στηρίξει Ίβιτς ;
Αν ναι να μεινει οτι και να γινει φετος ...
Ποδαρικό με το δεξί.
Μου άρεσε ως παίχτης, επειδή ήταν τεχνίτης, εγκεφαλικός και με ιδιαίτερη ποδοσφαιρική ευφυία. Πίσω από το ψυχρό παρουσιαστικό του έκρυβε κι ένα πάθος, που κάποιες φορές ξέφευγε από τον έλεγχό του.
Ελπίζω να πετύχει, τουλάχιστον ως το τέλος της σαιζόν κι έυχομαι να μην αισθανθεί την ανάγκη να τον συναντήσει ή να αναφερθεί σε αυτόν ο Ιβάν.

Μου άρεσε ως παίχτης, επειδή ήταν τεχνίτης, εγκεφαλικός και με ιδιαίτερη ποδοσφαιρική ευφυία. Πίσω από το ψυχρό παρουσιαστικό του έκρυβε κι ένα πάθος, που κάποιες φορές ξέφευγε από τον έλεγχό του.

Ελπίζω να πετύχει, τουλάχιστον ως το τέλος της σαιζόν κι έυχομαι να μην αισθανθεί την ανάγκη να τον συναντήσει ή να αναφερθεί σε αυτόν ο Ιβάν.
Βασικά, όχιhasio_john έγραψε: Πέρα από αυτό είναι δουλειά των ΜΟΝΤ να κάνουν τέτοιες κριτικές και όχι από καστράκιδες! Το κατάλαβες?
Βρίσκεσαι, και συ και όλοι οι υπόλοιποι, σε ανοικτό φόρουμ. Κάθε τι που λες, μένει για πάντα, ενώ τόσο εσύ σαν σύνολο όσο και κάποιο ποστ σου μπορεί να σχολιαστεί από τον οποιονδήποτε
MANIAKOS έγραψε:Ο μηχανισμός του ΠΑΟΚ ειναι έτοιμος να στηρίξει Ίβιτς ;
Μακάρι να τον στηρίξουν όλοι οι παράγοντες του Π.Α.Ο.Κ. και να μείνει ασχέτως αρχικών αποτελεσμάτων!!!
Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και οπαδοί οφείλουμε να είμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ στο πλευρό του συνέχεια!!!
- Μπαρκαρούτσος
Vladan, θερμή παράκληση, αν μείνεις και του χρόνου...
Κάνε την ομάδα να αγωνίζεται όπως κι εσείς τότε!! Δεν θέλω τίποτα άλλο...
Α ε και ζήτα τον Vieirinha να γίνει της τανασπού...και ο Σταφυλίδης δεν θα με χαλούσε...
Κάνε την ομάδα να αγωνίζεται όπως κι εσείς τότε!! Δεν θέλω τίποτα άλλο...
Α ε και ζήτα τον Vieirinha να γίνει της τανασπού...και ο Σταφυλίδης δεν θα με χαλούσε...
μιλάει καλύτερα αγγλικά από τούντορα και καλύτερα ελληνικά και φυσικά μιλάει και τα σλαβικά άπταιστα
καλό αυτό, συνεννοείται με όλους καλύτερα
μακάρι ρε βλάνταν, μακάρι
καλό αυτό, συνεννοείται με όλους καλύτερα
μακάρι ρε βλάνταν, μακάρι
Βλανταν θα σε στηριξω μεχρι τελους...οπως εχω στηριξει ολους τους προπονητες του ΠΑΟΚ.
Για ενα πραγμα λυπαμαι μονο.
Απο μερικους ''απολαμβανεις'' στηριξη τωρα γιατι απλος ηθελαν να φυγει ο προηγουμενος.
Το νου σου.
Απο μερικους ''απολαμβανεις'' στηριξη τωρα γιατι απλος ηθελαν να φυγει ο προηγουμενος.
Το νου σου.
Άπειρα +!!!psykoman έγραψε:Βλανταν θα σε στηριξω μεχρι τελους...οπως εχω στηριξει ολους τους προπονητες του ΠΑΟΚ.
Το νου σου.
Κόλλημα με τον προηγούμενο..
Έγραψα κάτι χθες και θέλω αλήθεια μια απάντηση,για να γίνει κουβέντα:
Ποια ομάδα στον κόσμο,η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει,έστω και την πρώτη χρονιά χτισίματος κράτησε προπονητή ο οποίος είχε μια νίκη σε έντεκα παιχνίδια;Εγώ ξέρω μόνο την Γιουνάιτεντ την πρώτη χρονιά του Σερ Άλεξ.
Πραγματικά δηλαδή,είχαμε τον Στέφενς,διεθνώς αναγνωρισμένο,μας πήγαινε τρένο στην Τούμπα,μας είχε μέσα στο κύπελλο και τον βγάλαμε μπεκρή και τον διώξαμε.
Είχαμε τον Αναστασιάδη,με τα χίλια στραβά του,μας είχε πρώτους,δεν στηρίξαμε ποτέ όσο τον Τούντορ,τον βγάλαμε πάλι ανίκανο,τον διώξαμε.
Είχαμε τον Δώνη που μέχρι κ αυτός τόσο οικτρά αποτελέσματα δεν είχε,τον διώξαμε.
Τι κόλλημα είναι αυτό με τον Τούντορ;Τι περσσότερο έδειξε από Στέφενς,Δώνη,Αναστασιάδη και ξαφνικά ¨ο θεσμός του προπονητή" έγινε ιερή αγελάδα;
Δεν μπορώ να καταλάβω..Και δεν είναι ωραίο να γράφετε "σε θέλουν Βλάνταν,μόνο γιατί δεν γούσταραν τον προηγούμενο".Είναι άδικο σε όσους τον στηρίζουν,γιατί κανένας δεν βγήκε να πει πως είναι προπονητάρα ο Ίβιτς,ούτε τον έβαλε σε σύγκριση με τον Τούντορ μετά από ένα παιχνίδι.
Έγραψα κάτι χθες και θέλω αλήθεια μια απάντηση,για να γίνει κουβέντα:
Ποια ομάδα στον κόσμο,η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει,έστω και την πρώτη χρονιά χτισίματος κράτησε προπονητή ο οποίος είχε μια νίκη σε έντεκα παιχνίδια;Εγώ ξέρω μόνο την Γιουνάιτεντ την πρώτη χρονιά του Σερ Άλεξ.
Πραγματικά δηλαδή,είχαμε τον Στέφενς,διεθνώς αναγνωρισμένο,μας πήγαινε τρένο στην Τούμπα,μας είχε μέσα στο κύπελλο και τον βγάλαμε μπεκρή και τον διώξαμε.
Είχαμε τον Αναστασιάδη,με τα χίλια στραβά του,μας είχε πρώτους,δεν στηρίξαμε ποτέ όσο τον Τούντορ,τον βγάλαμε πάλι ανίκανο,τον διώξαμε.
Είχαμε τον Δώνη που μέχρι κ αυτός τόσο οικτρά αποτελέσματα δεν είχε,τον διώξαμε.
Τι κόλλημα είναι αυτό με τον Τούντορ;Τι περσσότερο έδειξε από Στέφενς,Δώνη,Αναστασιάδη και ξαφνικά ¨ο θεσμός του προπονητή" έγινε ιερή αγελάδα;
Δεν μπορώ να καταλάβω..Και δεν είναι ωραίο να γράφετε "σε θέλουν Βλάνταν,μόνο γιατί δεν γούσταραν τον προηγούμενο".Είναι άδικο σε όσους τον στηρίζουν,γιατί κανένας δεν βγήκε να πει πως είναι προπονητάρα ο Ίβιτς,ούτε τον έβαλε σε σύγκριση με τον Τούντορ μετά από ένα παιχνίδι.
Πιστευω οτι όσοι ασχολούνται με την προπονητική ειναι τεχνικά επαρκείς η εστω η μεγαλη πλειοψηφία. Η επιτυχία η η αποτυχία ενος προπονητη κρίνεται κυριως στο ποσο θα ταιριάξει το στυλ του με το υλικό και το στυλ της ομαδας. Είδαμε Ρενιέρι στην εθνική είδαμε και στην Αγγλία. Σιγουρα καποιοι εχουν μεγαλύτερη ευελιξία απο αλλους αλλα ολοι μπορουν και να πετύχουν και να αποτύχουν. Ενα πλεονεκτημα του Ίβιτς έναντι του τουντορ για μενα ειναι οτι ο Τουντορ εκανε καριέρα σ ενα απο τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης οπου οι ρυθμοί το υλικό και ο τροπος δουλειάς ειναι διαφορετικός. Ειναι φυσικό οι παικτες του ΠΑΟΚ να του φαίνονται γατάκια αν και θα επρεπε να ειχε το στοιχειώδες τακτ να μη τους απαξιώνει συστηματικά και να ελέγχει τα νεύρα του. Ο Ίβιτς απο την αλλη ηταν παικτης του ΠΑΟΚ και ξερει την ομαδα και τα της ομαδας απ εξω κι ανακατωτά. Πιστευω ο χρόνος προσαρμογής θα ειναι πολυ μικρότερος και η νοοτροπία του θα ταιριάζει περισσοτερο με την ποιότητα υλικού που εχουμε οπως επισης και με τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού πρωταθλήματος.
- zarathustra79
Εγώ προσωπικά στήριζα τούντορ, όπως είχα στηρίξει τον δώνη, τον στέφενς κ τον αναστασιάδη (στις δυο πρωτες περιπτωσεις δεν ημουν ακομη μελος του φορουμ). Ενστάσεις είχα κ για τους τρεις (για τον δώνη οτι αποδείχθηκε κωλοχαρακτήρας, για τον στέφενς οτι δεν είχε κίνητρο κ για τον αναστασιάδη οι 'αορατοι εχθροι' του), αλλα εκ του αποτελεσματος μονο την πρωτη χρονια κερδισαμε απο την αλλαγη προπονητη. Που βεβαια για να λεμε κ την αληθεια, μακρυπροθεσμα αν δεν ειχε απολυθει ο δωνης κ ειχε παραμεινει ως και σημερα στον παγκο, παρα τα οσα στραβα του, ειμαι σιγουρος οτι θα ημασταν σε πολυ καλυτερη μοιρα...
@aquila: μια σημειωση στα οσα γραφεις, ο τουντορ εφυγε απο τη γιουβεντους το 2005 για να παιξει μια χρονια στη σιενα, ενω εκλεισε την καριερα του στη χαιντουκ το 2008. Επισης μετα απο μερικα χρονια που ηταν σε διαφορα ποστα στην εθνικη κροατιας ανελαβε τη χαιντουκ για δυο σχεδον χρονιες. Οποτε ειχε αρκετες παραστασεις και απο κλαμπ που ηταν ακομη μικροτερα απο οτι εμεις...
@aquila: μια σημειωση στα οσα γραφεις, ο τουντορ εφυγε απο τη γιουβεντους το 2005 για να παιξει μια χρονια στη σιενα, ενω εκλεισε την καριερα του στη χαιντουκ το 2008. Επισης μετα απο μερικα χρονια που ηταν σε διαφορα ποστα στην εθνικη κροατιας ανελαβε τη χαιντουκ για δυο σχεδον χρονιες. Οποτε ειχε αρκετες παραστασεις και απο κλαμπ που ηταν ακομη μικροτερα απο οτι εμεις...
- hasio_john
Ο Ίβιτς είναι ΠΑΟΚ από την κορφή μέχρι τα νύχια, είναι σοβαρός, είναι μάγκας, είναι αλάνι, νιώθει ΠΑΟΚ, ξέρει τα κατατόπια στο ΠΑΟΚ, ξέρει τις λαμογιές που γίνονται, νιώθει τον λαό του ΠΑΟΚ από πρώτο χέρι, έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με τους νέους και γενικά δείχνει ένας άνθρωπος που αν συνεχίσει την καλή δουλειά (και αν τον αφήσουν φυσικά), θα πρωταγωνιστήσει στο μέλλον στα ποδοσφαιρικά δρώμενα! Εννοείτε να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα!
Από μένα προσωπικά, μιας και τον είχα στην καρδιά μου από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα τον στηρίξω μέχρι τέλους άσχετα τι θα γίνει! Είμαι 100% σίγουρος πως θα στήνει την ομάδα ορθολογικά και δεν θα κάνει αλχημείες ...
Είναι πολύ νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα! Το πρώτο βήμα που έκανε ήταν θετικότατο και πέρα από το διαφορετικό που έβγαλε από τους παίχτες, πέρα της ψυχολογίας, έδειξε και σοβαρότητα στις δηλώσεις που είναι βασικό προσόν ενός σοβαρού προπονητή! Ας τον δούμε στα play ΩΧ που θα έχει ζόρικα ματσάκια, που θα έχει πίεση από τον κόσμο, που θα έχει τα κοράκια απέναντι, που θα έχει τους ΑΡΔ απέναντι, που θα έχει τους γνωστούς κλάψες απέναντι .... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ με περισσότερα στοιχεία! Βέβαια το ΒΑΣΙΚΟ για μένα είναι, πως ΔΕΝ πρέπει σε καμιά στιγμή να του γίνει βαριά κριτική μιας και στο χρονικό σημείο που ήρθε δεν είναι και μάγος για να κάνει την ομάδα Μπάρτσα!
Καλή συνέχεια αλάνι και πρόσεχε τις κακές παρέες εκεί μέσα!
Μόνο ΠΑΟΚ!
Από μένα προσωπικά, μιας και τον είχα στην καρδιά μου από την πρώτη στιγμή που φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα τον στηρίξω μέχρι τέλους άσχετα τι θα γίνει! Είμαι 100% σίγουρος πως θα στήνει την ομάδα ορθολογικά και δεν θα κάνει αλχημείες ...
Είναι πολύ νωρίς για βιαστικά συμπεράσματα! Το πρώτο βήμα που έκανε ήταν θετικότατο και πέρα από το διαφορετικό που έβγαλε από τους παίχτες, πέρα της ψυχολογίας, έδειξε και σοβαρότητα στις δηλώσεις που είναι βασικό προσόν ενός σοβαρού προπονητή! Ας τον δούμε στα play ΩΧ που θα έχει ζόρικα ματσάκια, που θα έχει πίεση από τον κόσμο, που θα έχει τα κοράκια απέναντι, που θα έχει τους ΑΡΔ απέναντι, που θα έχει τους γνωστούς κλάψες απέναντι .... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ με περισσότερα στοιχεία! Βέβαια το ΒΑΣΙΚΟ για μένα είναι, πως ΔΕΝ πρέπει σε καμιά στιγμή να του γίνει βαριά κριτική μιας και στο χρονικό σημείο που ήρθε δεν είναι και μάγος για να κάνει την ομάδα Μπάρτσα!
Καλή συνέχεια αλάνι και πρόσεχε τις κακές παρέες εκεί μέσα!
Μόνο ΠΑΟΚ!