Λάθος κάνεις. Δεν λέει ψέματα. Πράγματι έχει τις δεσμεύσεις ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει προπονητικό. Μόνο που δεν λέει από ποιόν είναι οι δεσμεύσεις. Του Ιβάν είναι οι δεσμεύσεις και η καψούρα οπότε δεν χάνει τίποτε να πεί ότι ο ΠΑΟΚ (χάρις στον Ιβάν και όχι στο κόμμα του, που δεν το λέει όμως) θα αποκτήσει προπονητικό. Διαβάστε πάλι τις δηλώσεις :koylispontios έγραψε:Από μουγκοθόδωρος έγινε ψευτοθόδωροςfossa έγραψε:«Έχω τις δεσμεύσεις ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει προπονητικό>>
"Έχω τις απαραίτητες δεσμεύσεις ότι άμεσα θα γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο που του αξίζει, η Θεσσαλονίκη νέες θέσεις εργασίας και η Ελλάδα ένα στολίδι προσέγγισης αθλητικού τουρισμού. Η γραφειοκρατία δε μπορεί να συνεχίζει να δεσμεύει το μέλλον της Ελλάδας. (Δηλαδή αν ο Ιβάν που ούτως ή άλλως έχει πείσμα να προχωρήσει το προπονητικό, το πάει άμεσα αλλού, όπου δεν θα εμπλακεί η γραφειοκρατία, τότε ποιός μπορεί να πει ότι είπε ψέματα ο Τεο με βάση τα ακριβή του λόγια;) Η χώρα βαδίζει οριστικά μπροστά και με γνώμονα αυτή τη θέση συμμετέχω και εγώ στην πολιτική (δηλαδή μη με πρήζεται δεν παραιτούμαι)"
Πολιτικός πλέον γαρ......