lefis έγραψε:Όταν έμπαινα μέσα μου είπαν να βάλω και ένα γκολ, και εγώ έβαλα ένα γκολ, Η ασίστ δεν μου ζητήθηκε ήταν έξτρα..
99.Sekou Jabateh Oliseh
- ΑποστόληςΑ
Re: 99.Sekou Jabateh Oliseh
- kanapedakias
Στα υπόλοιπα ματς της σεζόν, εκτός Καλλονής και Ηρακλή, τι του έλεγαν; Μπες μέσα και μιμήσου τον Γεωργιάδη;Sekou Oliseh έγραψε: Όταν έμπαινα μέσα μου είπαν να βάλω και ένα γκολ, και εγώ έβαλα ένα γκολ, Η ασίστ δεν μου ζητήθηκε ήταν έξτρα..
- Μπαρκαρούτσος
Μπες μέσα και κάνε το τρίο εσύ, η μπάλα και το σημαιάκι του κόρνερ!kanapedakias έγραψε:Στα υπόλοιπα ματς της σεζόν, εκτός Καλλονής και Ηρακλή, τι του έλεγαν; Μπες μέσα και μιμήσου τον Γεωργιάδη;Sekou Oliseh έγραψε: Όταν έμπαινα μέσα μου είπαν να βάλω και ένα γκολ, και εγώ έβαλα ένα γκολ, Η ασίστ δεν μου ζητήθηκε ήταν έξτρα..
- theodorsalonika
tsismal έγραψε:Ο Ολίσε έχει ωραία τρέλα δεν είναι ψυχάκιας σαν τον Χακόμπο. Τόν ολίσε είναι δουλειά του προπονητή να τον σοβαρέψει μέσα στο χορτάρι γιατί μπάλα ξέρει.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++1926
- PAPA TSIBIKOS
- navigator11
Τι να πω.Μακάρι να μπορέσει να σοβαρευτεί και να προσφέρει.Ποιότητα έχει,κάτι άλλο λείπει ...
ειχε μιση ασιστ στο 2ο, ειχε κρυο και εκανε εκπτωσεις
οσο ειδα μου αρεσες, μπραβο που σοβαρευεσαι σιγα σιγα!
οσο ειδα μου αρεσες, μπραβο που σοβαρευεσαι σιγα σιγα!
αντε σιγα σιγα να σαι λυση ουσιας και ουχι ανάγκης..
αν και αριστερα δε βολευει είναι φανερο...
αν και αριστερα δε βολευει είναι φανερο...
- Kostomanolis
- ΑποστόληςΑ
Θα προτιμούσα να έπαιζε δεξιά γιατί με ανάποδο πόδι δυσκολεύεται αρκετά. Πάνω από το μέτριο και σήμερα με γκολ (το πρώτο) και 0,5 assist.
σιγουρα καλυτερος απο τις αλλες φορες, ειχε τοσες πολλες επιθεσεις αλλα δεν μπορεσε ποτε να τρυπησει την αμυνα...δεν ειχε την διεισδυση...λεμε..
Για μένα MVP Κυρίως γιατί εδώ και δύο παιχνίδια έδειξε έναν άλλο Ολισε αν και παγκίτης!
- paokovios1974
Μπραβο ρε παλικαρε οταν Ολοι σε κοροιδευαμε εσυ πεισμωσες μπραβο σου,ξεφτιλισε μας κι αλλο πιο πολυ θελω ολοι να γινουμε ρομπεςαπο σενα