Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Re: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
Εχει μπερδευτει και νομιζει οτι προπονει τον Πανθρακικο.Αν και αμφιβαλλω αν ακομα και ο Μαντζιος θα εκανε αλλαγη για καθυστερηση στο 93 με το ματς ισοπαλο.
προσοχή. δεν κάνω κριτική!
πίστευα 2 πράγματα.
1) ότι δεν θα ...φοβηθεί τον άρη και τις κλωτσιές του και θα παει να χτυπήσει το ματς ακόμα και με 10. πχ βγάζωντας τον Κατσουράνη και βάζωντας τον Παρτιζάνο. το ίδιο θα έτρεχαν!
2) ότι δεν θα....φοβηθεί τον άρη και τις κλωτσιές του και αντί να κάνει καθυστερήσεις με τον Κίτσιου θα βάλει τον Χώσεν δίπλα στον Κλάους ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο αγκανθο ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. έστω 5 λεπτά δλδ.
αυτά σαν ΣΧΟΛΙΟ.

πίστευα 2 πράγματα.
1) ότι δεν θα ...φοβηθεί τον άρη και τις κλωτσιές του και θα παει να χτυπήσει το ματς ακόμα και με 10. πχ βγάζωντας τον Κατσουράνη και βάζωντας τον Παρτιζάνο. το ίδιο θα έτρεχαν!

2) ότι δεν θα....φοβηθεί τον άρη και τις κλωτσιές του και αντί να κάνει καθυστερήσεις με τον Κίτσιου θα βάλει τον Χώσεν δίπλα στον Κλάους ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Ο αγκανθο ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. έστω 5 λεπτά δλδ.
αυτά σαν ΣΧΟΛΙΟ.

- abc_o_ karpouzas
και εσεις ολοι ακαθεκτοι ρε παιδι μου ενα πραγμα
αν κατι δεν σας αρεσει κραξιμοο χωρις σαλιο οτι ειναι μεσα και οτι γυριζει γυρω απο τον ΠΑΟΚ
απο τον ΠΑΟΚ απο τον ΠΑΟΚ
καποια στιγμη πρεπει να ξυπνησουμε
εδω ο η παε εβγαλε ανακοινωση κατα μαριδακη κλπ κλπ και ο αλλος που λεει οτι ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ
αντι να πει οτι κατι αρχιζει και κουνιετε κανει αναφορα για την ......λιλα παουζε
αν κατι δεν σας αρεσει κραξιμοο χωρις σαλιο οτι ειναι μεσα και οτι γυριζει γυρω απο τον ΠΑΟΚ
εδω ο η παε εβγαλε ανακοινωση κατα μαριδακη κλπ κλπ και ο αλλος που λεει οτι ειναι οπαδος του ΠΑΟΚ
αντι να πει οτι κατι αρχιζει και κουνιετε κανει αναφορα για την ......λιλα παουζε
Αν δε μπορεις να μην δεχοσουνα να αναλαβεις τη θεση.ΚΛαθυστερησεις ομως ο ΠΑΟΚ με τον αρη ειναι ξεφτυλα 

ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΥΚΙΤΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ...
....ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΚΑΘΟΛΟΥ..
Επισης πες στα κοριτσακια να μην ανοιγουν στο τοιχος
....ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... ΚΑΘΟΛΟΥ..
Επισης πες στα κοριτσακια να μην ανοιγουν στο τοιχος
Στήριξη άγνωστη λέξη για μαςabg12d34 έγραψε:και εσεις ολοι ακαθεκτοι ρε παιδι μου ενα πραγμα
- Μπαρκαρούτσος
http://www.paokmania.gr/podosfairo/prot ... on-tou-pas
Aποστολή χωρίς Κατσούρ εναντίον του ΠΑΣ
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία.
Η προπόνηση ήταν προσανατολισμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Κώστας Κατσουράνης, που όμως αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως επίσης και ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω γαστρεντερικών διαταραχών.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνη, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Χούσεν, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη
Η αποστολή θα προπονηθεί για τελευταία φορά αύριο στις 17:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσει στο Μακεδονία Παλλάς.
Τρελαίνομαι ρε Γιώργαρε... Τους έχεις *αμήσει στη ταχτική!
Ποιος Stevens;
Aποστολή χωρίς Κατσούρ εναντίον του ΠΑΣ
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας που διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία.
Η προπόνηση ήταν προσανατολισμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Κώστας Κατσουράνης, που όμως αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή, όπως επίσης και ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω γαστρεντερικών διαταραχών.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:
Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Μαντούρο, Νάτχο, Νίνη, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Χούσεν, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη
Η αποστολή θα προπονηθεί για τελευταία φορά αύριο στις 17:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα διανυκτερεύσει στο Μακεδονία Παλλάς.
Τρελαίνομαι ρε Γιώργαρε... Τους έχεις *αμήσει στη ταχτική!
Ποιος Stevens;
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
- Ekatnetworkltd
Για να τα λέμε όλα σήμερα διαχειρίστηκες πάρα πολύ καλά το μάτς σε συνάρτηση με την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστες σου απο την αποβολή και μετά!Μεγάλη μαγκιά να βγάλεις τον βούκιτς και να βάλεις τον τελειωμένο συνονόματο όπου τα πήγε περίφημα ελένχοντας όλη την δεξιά πλευρά(ας είναι καλά και ο Σκόνδρας)!Σου βγήκε δεν ξέρω αλλά αμα το έκανε ο HUUB θεό της προπονητικής θα τον λέγαμε!Μου άρεσε που έβαλες δίπλα στον Παιχταρά Νάτχο τους λούκας και Στόχ.Ωραίος!Το καλύτερο τακτικά παιχνίδι σου στον πάγκο!Άμα οι εμνεύςεις ήταν μερικές του βοηθού να του παίρνεις την γνώμη του πιό πολλές φορές!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Δευ 24 Μαρ 2014, 10:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μπορεί να έχω τους ενδοιασμούς μου, αλλά χθες οφείλω να πω ένα μπράβο για την πολύ καλή διαχείριση του αγώνα.
ακόμα και με 10 δεν δίστασες να παίξεις φουλ επίθεση. όπως έπρεπε δλδ!
ακόμα και με 10 δεν δίστασες να παίξεις φουλ επίθεση. όπως έπρεπε δλδ!
τι κοουτσαρισμα ηταν αυτο αγορι μου??τεραστιες εμπνευσες....ακουτε εκει στη διοικηση????ανανεωση οσο ειναι νωρις ακομα...ηδη τον παρακουλουθει η μαντσεστερ...
- trel@menos
σοβαρα τωρα βγαζεις στοχ και βαζεις γεωργιαδη? δηλαδη στα αληθεια το κανες αυτο?
και μετα βγαζεις νατχο? σοβαρα? θες να μας σαλεψει τελειως?
και μετα βγαζεις νατχο? σοβαρα? θες να μας σαλεψει τελειως?
- thanos-xanthi
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
αντε παρτε προπονητη να μαθαινει την ομαδα
τι μου το βαζεις το γατι τον γεωργιαδη
αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!
αντε παρτε προπονητη να μαθαινει την ομαδα
τι μου το βαζεις το γατι τον γεωργιαδη
αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!