4.Γιώργος Κατσικάς
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
αυτο λεμε. Μαλεζαςslidar έγραψε:Tωρα ησυχασα.Asimos έγραψε:Υπομονή κι έρχεται ο Μαλεζάς.
Ο ΠΑΟΚ δεν θελει ακομα μια μετριοτητα στα μπακ.
Ο ΠΑΟΚ θελει ενα σεντερ μπακ της αξιας ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.
Απλα πραγματα.
- desperando
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Ο Κατσικάς είναι ο πιο τεχνίτης από όλα τα καθαρόαιμα cb που έχει ο ΠΑΟΚ και ο μοναδικός αριστεροπόδαρος.
Είχε καλό κεφάλι, αλλά έλειμμα στο man to man και κυρίως στον τσαμπουκά και το εκτόπισμα, κάτι που τον έκανε ευαίσθητο στο σκληρό παιχνίδι, με επιπλέον μειονέκτημα τους συχνούς τραυματισμούς.
Φέτος, όσο τον έχω δεί, δείχνει σαφώς βελτιωμένος στους τομείς της δυναμικότητας και του τσαμπουκά και μέχρι τώρα - ευτυχώς - δεν έχει προκύψει πρόβλημα σοβαρού τραυματισμού.
Δείχνει ποδοσφαιριστή που μοχθεί για να βελτιωθεί και όλοι αυτοί που μοχθούν κερδίζουν την εκτίμησή μου. Θα φανεί στους επόμενους αγώνες τι ψάρια πιάνει και εύχομαι να πιάσει φαγκριά και σαργούς.
Είχε καλό κεφάλι, αλλά έλειμμα στο man to man και κυρίως στον τσαμπουκά και το εκτόπισμα, κάτι που τον έκανε ευαίσθητο στο σκληρό παιχνίδι, με επιπλέον μειονέκτημα τους συχνούς τραυματισμούς.
Φέτος, όσο τον έχω δεί, δείχνει σαφώς βελτιωμένος στους τομείς της δυναμικότητας και του τσαμπουκά και μέχρι τώρα - ευτυχώς - δεν έχει προκύψει πρόβλημα σοβαρού τραυματισμού.
Δείχνει ποδοσφαιριστή που μοχθεί για να βελτιωθεί και όλοι αυτοί που μοχθούν κερδίζουν την εκτίμησή μου. Θα φανεί στους επόμενους αγώνες τι ψάρια πιάνει και εύχομαι να πιάσει φαγκριά και σαργούς.
OK mods..K_geo έγραψε:+desperando έγραψε:oι περισσοτεροι εχετε ξεφυγει τελειως

Αν για τους υπόλοιπους 10 το ματς ειναι δύσκολο, για σένα ειναι δυσκολότερο.
Καλή τύχη.
Καλή τύχη.
[quote="ΑποστόληςΑ"]Ο Κατσικάς είναι ο πιο τεχνίτης από όλα τα καθαρόαιμα cb που έχει ο ΠΑΟΚ και ο μοναδικός αριστεροπόδαρος.
Δείχνει ποδοσφαιριστή που μοχθεί για να βελτιωθεί και όλοι αυτοί που μοχθούν κερδίζουν την εκτίμησή μου. Θα φανεί στους επόμενους αγώνες τι ψάρια πιάνει και εύχομαι να πιάσει φαγκριά και σαργούς. [/
και γαύρους Απόστολε, και γαύρους!
Δείχνει ποδοσφαιριστή που μοχθεί για να βελτιωθεί και όλοι αυτοί που μοχθούν κερδίζουν την εκτίμησή μου. Θα φανεί στους επόμενους αγώνες τι ψάρια πιάνει και εύχομαι να πιάσει φαγκριά και σαργούς. [/
και γαύρους Απόστολε, και γαύρους!
- navigator11
Πιο πολύ τον Κατσουράνη φοβάμαι για σήμερα.Εξηγητό - ανεξήγητο,τι να πω.Ελπίζω σε δικαίωση.
- navigator11
Στο 4ο,εεεεε,δε δικαιολογείσαι ολόκληρο γομάρι.Όντως,χέστηκες πάνω σου σήμερα.Κρίμα.