Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου
- pagotatzis
Re: Προσαγωγές για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου
όταν και αν ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα υπάρχει μονο ΠΑΟΚ
Οι !@$!@$!@ οι ΑΡΔ πάντα σε αυτόν τον ζαβαντία κολλάνε δίπλα και παλαίμαχος του ΠΑΟΚ...
Τι κολόζωα είναι αυτοί γαμώ....δηλαδή παλέμαχος του πιερικού ή άλλων ομάδων που έπαιξε δεν είναι; Λες και έπαιξε και σε εμάς πολύ...ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει...
ΠΞΣ
Τι κολόζωα είναι αυτοί γαμώ....δηλαδή παλέμαχος του πιερικού ή άλλων ομάδων που έπαιξε δεν είναι; Λες και έπαιξε και σε εμάς πολύ...ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει...
ΠΞΣ
Re: Προσαγωγες για στημενα παιχνιδια ποδοσφαιρου
το βλαμμενο δεν το χωνευω για τις χειρονομιες που εκανε οταν μας εβαλε γκολ ενω σε αεκ γαβρο δεν εκανε τα ιδιαMANIAKOS έγραψε:των σερρων ο γεωργιαδης.......χαχαχαχ...να τον παρουμε..και θα πληρωσει ο ιδιος η μεταγγραφη απο το στοιχημα....ε ρρ ε τ γινεαται σημερα
τωρα ειναι μπλεγμενος με τα σκατα 23 χρονων και μπηκε στο νοημα κατευθειαν......
''ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟ''
φωνάζανε οι μαλ@κες οι αυστριακοί στην πρώτη του βόλου.
Πάρτε το λίγο αλλιώς τώρα μαλ@κισμένα
''ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΕΟ''
Και οι σκατ@γριες ας ψαχτούν με τον Πανόπουλο γιά κανά Ξανθοκλή ή Ξανθόγρια ή με τον ΠΑΣ γιά την επική ΠΑΕ ΠΑΓΟΥΡΟΓΡΙΑ.
ΥΓ Δεν ασχολούμαι με θλιβερές μειονότητες αλλά όταν άκουσα χθες το μεσημέρι μιά σιχαμένη γριά να λέει ΄΄Ψαχτείτε Παοκάκια.Θα σας φάμε τον Βιερίνια.Έχω Μάκαρο λέμεεεεεεεεε'' τρελάθηκα.
Άντε ψοφάτε τώρα καταραμένα ζόμπι.ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

φωνάζανε οι μαλ@κες οι αυστριακοί στην πρώτη του βόλου.
Πάρτε το λίγο αλλιώς τώρα μαλ@κισμένα
''ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΕΟ''
Και οι σκατ@γριες ας ψαχτούν με τον Πανόπουλο γιά κανά Ξανθοκλή ή Ξανθόγρια ή με τον ΠΑΣ γιά την επική ΠΑΕ ΠΑΓΟΥΡΟΓΡΙΑ.
ΥΓ Δεν ασχολούμαι με θλιβερές μειονότητες αλλά όταν άκουσα χθες το μεσημέρι μιά σιχαμένη γριά να λέει ΄΄Ψαχτείτε Παοκάκια.Θα σας φάμε τον Βιερίνια.Έχω Μάκαρο λέμεεεεεεεεε'' τρελάθηκα.
Άντε ψοφάτε τώρα καταραμένα ζόμπι.ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

geoavr έγραψε:'΄΄Ψαχτείτε Παοκάκια.Θα σας φάμε τον Βιερίνια.Έχω Μάκαρο λέμεεεεεεεεε'' τρελάθηκα.

Με διαφορά η κοτσάνα του αιώνα.
Κρίμα πάντως γιατί το ΠΑΕ Πουρόγρια θα ήταν κορυφαίο..!

-
Τι λέτε? Να σηκώσουμε ένα poll για τα πιθανά κρησφύγετα του Μάκαρου?
Εγώ λέω τον κρύβουν οι αυτοματοι στην Ολύμπου...
Εγώ λέω τον κρύβουν οι αυτοματοι στην Ολύμπου...
ουτε και γω τον χωνευω ...αν και τον θεωρω αρκετα καλο παικτη αλλα ειδικα μετα απο αυτο,,ουστ σκατο..
βγαζει κομπλεξ με μας λογω οτι ανηκε στη β ομαδα..
καλα για ηρακλακο τι να λεμε πρωτα αντι ΠΑΟΚ ειναι μετα ηρακλης...β και πολυ τους ειναι ...τοπικο να πανε ακομα καλυτερα
κπς που ξερει.....τωρα αυτοι που ειναι μπλεγμενοι ι ποινες μπορουν να εχουν και αν μπορρουν να εχουν ποινες και οι ομαδες τους?
να πω οτι τελικα λιγο ή πολυ οι τρανοι θα γλιτωσουνε αλλ τουλ ξερουμε πιο καλα τι γινεται....αν και σημερα που μιλησα με παικτη μου πε οτι τα ονοματα ηταν λιγο πολυ γνωστα ...χαμος γινεται γκανγστερ απειλες....ο ζαβαντιας με ενα λαπτοπ στιχημα στο ιντερνετ και εχει και καλη θεση...
να τα χαιρονται τα πρωταθλημα και αυριο ας παρουν τα ζωα ανεξρτητου χρωματος να μαθυν για τις μετεγγραφες και να χαιρονται για τους προεδρο υς τους
οο για μακαρο την αλλη φορα αγεντινη ειχε παει
βγαζει κομπλεξ με μας λογω οτι ανηκε στη β ομαδα..
καλα για ηρακλακο τι να λεμε πρωτα αντι ΠΑΟΚ ειναι μετα ηρακλης...β και πολυ τους ειναι ...τοπικο να πανε ακομα καλυτερα
κπς που ξερει.....τωρα αυτοι που ειναι μπλεγμενοι ι ποινες μπορουν να εχουν και αν μπορρουν να εχουν ποινες και οι ομαδες τους?
να πω οτι τελικα λιγο ή πολυ οι τρανοι θα γλιτωσουνε αλλ τουλ ξερουμε πιο καλα τι γινεται....αν και σημερα που μιλησα με παικτη μου πε οτι τα ονοματα ηταν λιγο πολυ γνωστα ...χαμος γινεται γκανγστερ απειλες....ο ζαβαντιας με ενα λαπτοπ στιχημα στο ιντερνετ και εχει και καλη θεση...
να τα χαιρονται τα πρωταθλημα και αυριο ας παρουν τα ζωα ανεξρτητου χρωματος να μαθυν για τις μετεγγραφες και να χαιρονται για τους προεδρο υς τους
οο για μακαρο την αλλη φορα αγεντινη ειχε παει

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=116874&scid=871&team=olympiakos
Παρασκευή 24/06/11
Πάρτι κατάκτησης του 38ου πρωταθλήματος με καλεσμένο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και δύο παίκτες της ομάδας ανακοίνωσε την Πέμπτη (23/06) ότι διοργάνωσε η ΠΕΦΟ Λάρνακας. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου πάρτι θα τραγουδήσουν τα Κόκκινα Χαλιά, ο Μύρωνας Στρατής και ο Λάζαρος Κόντοζης.
------------------------------------------
Και μολις προκυπτει προβλημα, να'σου οι χρηματοδοτουμενοι οπαδοι να "απαγαγουν" τον προεδρο μακρυα απο τα Φωτα της δημοσιοτητας.
Μην ξεχασετε μονο να τον βραβευσετε και με το αγαλματιδιο του τεραστιου ερυθρου (μ)πεου, ζωα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Πέμ 23 Ιουν 2011, 23:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: code
Λόγος: code
επισης η κοτα ο πιλαφιος δεν εχει ευθυνη τι γινεται? οπως και κανενας αρδ?
-
O αρδ που ήξερε, αντί να βγει να τα πει, το'παιζε διπλό ταμπλό και το έφαγε το κεφάλι του.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
βγάζουν κείμενα κατεβατά για να μας πουν τα αυτονόητα. κούραση μυαλού.
σιγά ρε τα αυγά
με το στημένο ερπετο - ΠΑΟΚ με σπανάθα τι θα γίνει μορτάκια?
καλά λέει ο μανιακός, κανένας αρδ δεν θα φορέσει βραχιόλια,
ο πιλάφιος θα τη βγάλει πουδρα?
σιγά ρε τα αυγά
με το στημένο ερπετο - ΠΑΟΚ με σπανάθα τι θα γίνει μορτάκια?
καλά λέει ο μανιακός, κανένας αρδ δεν θα φορέσει βραχιόλια,
ο πιλάφιος θα τη βγάλει πουδρα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Πέμ 23 Ιουν 2011, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χελάκης γιατί δεν γράφτηκαν το ονόματα...μιλάμε για Δ. Γ. και Ν.Π.;• Γιος μεγαλοπαράγοντα που έπαιξε κόντρα στην ομάδα του στη Μαλαισία κι αποκόμισε κέρδη 13.500.000 ευρώ.
Προχθές το γραφείο Τύπου της ΓΑΔΑ διέρρεε ότι ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες για να αρχίσει σιγά σιγά την απάλειψη του ονόματός του. Η υπόθεση αυτή σχετίζεται με τον αγώνα πρωταθλήματος Ξάνθη - ΠΑΟ 3-2 πριν από τρία χρόνια.
• Πρώην πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, ο οποίος συμμετέχει στους διαλόγους που περιλαμβάνονται στο εισαγγελικό πόρισμα. Είναι το ίδιο πρόσωπο που, όπως έχει δηλώσει ο Αλέξης Κούγιας, άκουσε μαζί του κασέτες με επιλήψιμο περιεχόμενο για τον Αχιλλέα Μπέο.
-
O ένας ενώ χθες ακουγόταν για σύλληψη, ξαφνικά εξαϋλώθηκε.
Ο άλλος είναι λέει Λονδινο(?).
Ο άλλος είναι λέει Λονδινο(?).
- cristiano4
Και συνομιλία Μπέου – Πιλάβιου!
Αναλυτικά ο διάλογος:
Πιλάβιος: Ναι...
Μπέος: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μου τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;
Πιλάβιος: Όχι, δε μου το είπες. Άμα μου το έλεγες...
Μπέος: Εγώ δε στον είπα;
Πιλάβιος: Δε μου το ‘πες, αλήθεια στο λέω.
Μπέος: Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;
Πιλάβιος: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!
Μπέος: Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόσφαιρο!
Πιλάβιος: Εντάξει. Έγινε. Θα τους πω εγώ, εντάξει;».
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/article/item/203895-kai-sunomilia-mpeou-%E2%80%93-pilaviou
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiannisPAOKitalia την Παρ 24 Ιουν 2011, 00:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: Βάζουμε ολόκληρο το κείμενο, όχι μόνο το link.
Λόγος: Βάζουμε ολόκληρο το κείμενο, όχι μόνο το link.