70.Στέλιος Κίτσιου
- Μπαρκαρούτσος
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Δεν ήταν τόσο κακός.. Αλλα ρε γμτ μάθε ρε αγόρι να σεντραρεις... Τραγικές σέντρες κ κοψίματα ...RoMaN έγραψε:Μόνο εμένα με άρεσε σήμερα;
- Ekatnetworkltd
Κάτσε λίγο πάγκο να μπεί λίγο ο Σκόνδρας,Άντε να σφύξουν και λίγο τα ζονάρια!
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- Sick Bastard
Στελάκη,ωραία μικρός είσαι μαθαίνεις, κτλ, αλλά αδερφέ, μάθε λίγο άμυνα και μάθε να βγάζεις καμιά σέντρα της προκοπής. Βλέπε τον Λίνο.
Μήπως το παλικαράκι πρέπει να ξεκουράσει σώμα και μυαλό λιγάκι; Καλός οκ, αλλά και με αρκετά περιθώρια βελτίωσης.
- trel@menos
στη φαση του δευτερου γκολ οταν ξεκιναει η αντεπιθεση τους εισαι 3 μετρα πισω απο τον τορρες στο σπριντ. στη συνεχεια της φασης εκεινος ειναι μεσα στην περιοχη αμαρκαριστος τουλαχιστον 2 δευτερολεπτα κι εσυ γυρνουσες με το πασο σου. οταν επεσες να κανεις προβολη ηταν αργα για δακρυα.
πιστευω ο παγκος θα του κανει καλο.
πιστευω ο παγκος θα του κανει καλο.
ο σκονδρας εναι οπως κ να το δουμε ειναι καλυτερος δεξιος μπακ.ο στελιος θελει πολυ δουλειά αμυντικα κ στις σεντρες..
-
xrisitsapa
Μηπως ηρθε η ωρα να δουμε και λιγο Σκονδρα στη θεση του; ( με Τζαβελλα απο την αλλη πλευρα).
Δεν φανηκες σε ολο το ματς εκτος απο 2-3 φασεις που προσπαθησες να κανεις το κατι παραπανω,ελπιζω σε ανακαμψη.
η κλασσικη βλακεια τρεχω με την μπαλα εχω 10 επιλογες κουτουλαω στον αντιπαλο και του δινω μισο γκολ στην αντεπιθεση...μοιραζεσαι την ευθυνη με το γλυκο στο γκολ...επιθετικα τι να συζητησω ολο το ρεζουμε εκεινη η φουτσινισια σεντρα...
απαραδεκτος σαν ποδοσφαιριστης και ανασταλτικα αλλα και επιθετικα ειδικοτερα δε οταν σεντραρει χωρις πιεση ειναι αστα να πανε....αρκετη στηριξη στο μεγαλο ταλεντο...ταχα μου