ΠΑΟΚ WEB TV
Re: ΠΑΟΚ WEB TV
Καλα ρε σεις το αφιερωμα στο Μπαρλοου ο GORDON το κανει???Καποια σημεια ειναι καρμπον με ενα αφιερωμα που ειχε κανει στον ιδιο παικτη στο Basket Retro 

Στο βιντεο με μπαλαφα και μαλεζα στο τελος δειχνει που δοκιμαζουν κοστουμια...ειναι λιγο γυαλιστερα η ετσι φαινεται???Λες να βγαινουν και πιστα στα μαμουνια?
Ο Σακης παντως με κοστουμακι λουκουμι για πορτα ειναι!!!
Παντως ειναι τρομερο το PAOKWEBTV πολυ καλη δουλεια σε ευρωπαικα προτυπα...επιτελους

Ο Σακης παντως με κοστουμακι λουκουμι για πορτα ειναι!!!

Παντως ειναι τρομερο το PAOKWEBTV πολυ καλη δουλεια σε ευρωπαικα προτυπα...επιτελους

εχει βιντεακι με τους ανθρωπους της τοτεναμ στην τουμπα και να φοραει καπελο σαν του φλωριδη...κοροιδευετε αγγλακια??? ΠΟΥ ΞΥ ΣΟΥ ρε

Σήμερα η κάμερα της Web Tv είναι στις Σέρρες;
Πολύ θα ήθελα να υπήρχε η δυνατότητα μετάδοσης του φιλικού... Ορίστε που υπάρχουν αγώνες που δεν εμπλέκονται δικαιώματα άλλων..
Αντιλαμβάνομαι βέβαια οτι δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο..
Πολύ θα ήθελα να υπήρχε η δυνατότητα μετάδοσης του φιλικού... Ορίστε που υπάρχουν αγώνες που δεν εμπλέκονται δικαιώματα άλλων..
Αντιλαμβάνομαι βέβαια οτι δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο..
Δεν πειράζει. Θα συμβιβαζόμουν και με μονοκάμερο.
Την δόση μου να έπαιρνα .....
Τώρα, μόνο ράδιο.
Την δόση μου να έπαιρνα .....

Τώρα, μόνο ράδιο.
η εταιρία πληρώνετε τοσο καιρο για ολα αυτα που κανει?
αν ειναι να μας ελεγε η ΠΑΕ εδω μεσα να μαζευόμασταν 4-5 ατομα που ασχολούμαστε να το καναμε τζαμπα και το site και το http://www.livestream.com και με καλύτερη δουλειά.
αν ειναι να μας ελεγε η ΠΑΕ εδω μεσα να μαζευόμασταν 4-5 ατομα που ασχολούμαστε να το καναμε τζαμπα και το site και το http://www.livestream.com και με καλύτερη δουλειά.
Ποιοι πληρωνονται ρε φαλεγκο?
Ουτε ενα ευρω δεν δινει η ΠΑΕ για ολα αυτα ..
Με την πρωτη να κραξεις, τοσα και τοσα ειδες τοσο καιρο . .
Έτσι ευκολα δεν γινονται ολα, μην λες οτι θελεις ..
Ουτε ενα ευρω δεν δινει η ΠΑΕ για ολα αυτα ..
Με την πρωτη να κραξεις, τοσα και τοσα ειδες τοσο καιρο . .
Έτσι ευκολα δεν γινονται ολα, μην λες οτι θελεις ..
1) Γιαυτο ρωτάω αν πληρώνουν για αυτο το πραγμα που (ακομα τουλάχιστον) δεν ειναι καλο.
2) κιομος ολα αυτα γίνονται δεν ειναι τιποτα.
3) Το να βαλεις ενα καλώδιο στην καμερα απο τα μικρόφωνα δεν ειναι αμαν και ντε (εκτος και αν η καμερα ειναι σαν την ποκετ την φωτογραφική που εχω....)
Αν δεν μπενουν λεφτα μια χαρα ειναι.
Ελπιζω να εξελιχθεί.
2) κιομος ολα αυτα γίνονται δεν ειναι τιποτα.
3) Το να βαλεις ενα καλώδιο στην καμερα απο τα μικρόφωνα δεν ειναι αμαν και ντε (εκτος και αν η καμερα ειναι σαν την ποκετ την φωτογραφική που εχω....)
Αν δεν μπενουν λεφτα μια χαρα ειναι.
Ελπιζω να εξελιχθεί.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ρε συ Αντωνάκη μην τα ισοπεδώνεις όλα. Η προσπάθεια είναι υπεράνθρωπη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που ασχολούνται με αυτό. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα γίνεται όλο και καλύτερη. Μην βιάζεσαι να κρίνεις....

Το κανάλι νομίζω βρίσκεται σε δοκιμαστικα ακόμα..
Εγω τόσες συνεντέυξεις, τόσες εκπομπές και τόσα ρεπορταζ από την προετοιμασια και τα εκτός έδρας παιχνίδια
τα βρίσκω αρκετά καλά και είμα ικανοποιημένος για κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα..
Εγω τόσες συνεντέυξεις, τόσες εκπομπές και τόσα ρεπορταζ από την προετοιμασια και τα εκτός έδρας παιχνίδια
τα βρίσκω αρκετά καλά και είμα ικανοποιημένος για κάτι που δεν υπήρχε μέχρι σήμερα..
Ωραία προσπάθεια με τις συνεντεύξεις - αλλα από ουσία δε λένε και τίποτε.
Μιση ώρα είδα την συνέντευξη με το Lino και ξενέρωσα λίγο.
Οι περισσότερες ερωτήσεις εμπεριέχουν ήδη την απάντηση η προσφέρουν μοναχα τη δυνατότητα να απαντήσεις με μια κοινοτυπία. Λίγη φαντασία δε θα έβλαπτε - για να μάθουμε και κάποια πράματα για τον παίκτη που δε τα ξέρουμε - είτε προσωπικά είτε ποδοσφαιρικά.
Μιση ώρα είδα την συνέντευξη με το Lino και ξενέρωσα λίγο.
Οι περισσότερες ερωτήσεις εμπεριέχουν ήδη την απάντηση η προσφέρουν μοναχα τη δυνατότητα να απαντήσεις με μια κοινοτυπία. Λίγη φαντασία δε θα έβλαπτε - για να μάθουμε και κάποια πράματα για τον παίκτη που δε τα ξέρουμε - είτε προσωπικά είτε ποδοσφαιρικά.
Μη βιαζεστε ρε......αφήστε τους ανθρώπους......ακόμα αρχή είναι.
Αυτό το κακό να μην είχαμε.....!
Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή.
Αυτό το κακό να μην είχαμε.....!
Η υπομονή είναι μεγάλη αρετή.
Φυσικά - καλή είναι και η υπομονή- δε λέω. Απλά δε νομίζω το ύφος τέτοιων συνεντεύξεων να αλλάξει από μονο του. Μια καλή ιδέα θα ήταν το paokweb.tv να καλεί τους φίλους της ομάδας να υποβάλλουν κάποιες ερωτήσεις και να γίνεται μια επιλογή.