Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Gioollllllllllllll ελααααααααααα BANANAAAAAAAAAAAA

[youtube]heKmNDiCbYI&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

πλήρωσα το εισητήριο μου,θα λείπω στο στρατό...δεν θα είμαι εδώ σε πολλά ματς...

γιατί να μην γίνω τζαμπατζής?

υγ.ούτε μισός..
Άβαταρ μέλους
sidpanos

κύριε γιολ...
ο άγιαξ είναι καλύτερη ομάδα εφόσων το αποδείξει μέσα στο γήπεδο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

kos έγραψε: και βεβαια καμια αγορα δεν δουλευει ετσι. επιλογη της παε ειναι να μην πληρωνει τις διαφημισεις της αλλα να δινει εισητηρια στα μμε. μια επιλογη που δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τους βολευει.
Όποιος ήθελε πήγαινε και έπαιρνε εισητήρια.

Εφόσον ο κόσμος δεν αγόρασε όσα αγόρασε πέρσυ, κάποια έδωσε η ΠΑΕ στα ΜΜΕ. Όχι τζάμπα. Αλλά με διαφορετικό αντάλλαγμα..!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

kos έγραψε:με το να πεις εσυ και με το να πω και εγω δεν αλλαζει κατι. γνωμη σου και γνωμη μου.
παντως η παε οπως και να το δεις ειναι συμμετοχη σε αυτη την αθλιοτητα. ειτε τα εισητηρια ειναι 1000 ειτε ειναι 1.
στην ουσια επιτρεπει σε αυτα τα αρπακτικα να μεταπωλουν τα εισητηρια του ΠΑΟΚ. και αυτο ειναι απαραδεκτο.

και βεβαια καμια αγορα δεν δουλευει ετσι. επιλογη της παε ειναι να μην πληρωνει τις διαφημισεις της αλλα να δινει εισητηρια στα μμε. μια επιλογη που δεν μπορεις να φανταστεις ποσο τους βολευει.
το τμημα μαρκετινγκ σιγουρα ξερει καλυτερα ποιο εναι πιο επικερδες για την ομαδα...
δεν μεταπωλει κανεις το εισητηριο δεν αναγκαζει κανεις κανεναν ουτε να ακουει βλαχοεκπομπες(εγω δεν ακουω καθολου ραδιο) ουτε να στειλει το μνμ...αν στειλει ενας ενας θα το παρει...απο τη στιγμη που ο φιλαθλος δεχεται να βαλει τον εαυτο του σε αυτη τη διαδικασια ειναι δικο του θεμα αυτη ειναι η αποψη μου...σε ειπα πχ εγω προσωπικα ποτε δε θα το εκανα...και οποιος θελει εισητηριο σε τετοια ματς ξερει οτι αν παει την πρωτη στα εκδοτηρια μερα θα βρει...τεσπα δε χρειαζεται να το αναλυσουμε ειναι εντελως οφ-τοπικ και εντελως ανουσιο μπροστα στο αυριανο ματς...

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 03 Αύγ 2010, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

οκ ρε παιδια, ο τσαμπατζης ειναι τζαμπατζης οπως και να εχει. να το δεχτω.
αλλα δεν μπορω να δεχτω να υπαρχει εστω και ενας Παοκτσης που δεν προλαβε να παρει εισητηριο και η τρελα του για να ειναι στην τουμπα τον αναγκασε να στειλει σμσ στα κορακια. αυτο δεν μπορω να το δεχτω με τιποτα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μηπως,επειδη τα "ανταποδοτικα"(?) εισιτηρια ειναι ενα θεμα που χωραει μεγαλη συζητηση,να το αφησουμε για την Πεμπτη?.......

Μεχρι αυριο,κατα τη γνωμη μου πρεπει να ασχολουμαστε με το πως θα μαδησουμε τις τουλιπες.......

Γι'αυτο.......τσαγακια,οχι παγωτα ή οτιδηποτε αλλο κρυο και στις 12 στα κρεββατια μας.....Και αυριο απο το πρωι ΟΛΟΙ με διακριτικα και μπλουζες του ΠΑΟΚ.......ειναι μεγαλη γιορτη η αυριανη!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ!!!!!ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!

ΥΓ.kos,στο τελευταιο που γραφεις,συμφωνουμε ολοι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

σωστος ο Μπαφος .
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ευχάριστα τα νέα... ο κύριος (καρ)ΓΙΟΛ δε φαίνεται να συνετίστηκε από την τσαπού του Βλάνταν πριν 7 μέρες. Πάλι γλώσσα έβγαλε.
"...Θα μας πειράξει, όμως, θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε από ομάδα που δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες με εμάς, που είναι κατώτερης ποιότητας.."
Θα σου την κόψουμε όμως αύριο το βράδι κύριε καραφλόπουστ@... και θα σου την βάλουμε στον... πώλο τη γλώσσα σου...

ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ το τρίπτυχο

ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αμα στον" πεταξει εξω " κανας Ιβιτς η' κανας Σαλπι , εκει να δεις και ποιοτητα και δυνατοτητες . :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
farmak76

Πως θα περάσει αυτή η νύχτα? κάθε λεπτό της μοίαζει με ώρες...
έλα μωρη ΠΑΟΚΑΡΑ κάνε μας τη χάρη...

τρελαίνομαι...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

ποιος είναι ο διαιτηστής?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

«Εισιτήριαααααα»

Ακόμη και οι παίκτες του ΠΑΟΚ αγωνιούσαν σήμερα για κάποια εισιτήρια. Η ΠΑΕ, τους έκοψε αυτά που συνήθως έπαιρναν και περίμεναν τον Κώστα ιωσηφίδη να τους φέρει αυτά που μπορούσε να τους δώσει. Ακόμη και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έκοβε βόλτες πριν τη προπόνηση, φωνάζοντας σε άπταιστα ελληνικά «Εισιτήριααααα, έχει κανείς εισιτήριαααα». Τελικά οι παίκτες πήραν κάποια και ψάχνουν τρόπο να βολέψουν τους δικούς τους ανθρώπους.

paok24
Άβαταρ μέλους
farmak76

Ζλάταν αλάνι έλα να το πιάσουμε μαζί:

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ

ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

sidpanos έγραψε:ποιος είναι ο διαιτηστής?
ελα ντε πουθενα δε γραφτηκε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”