Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Bono »

Χτυπήσαμε Μουρίνιο με 7 εκ. αλλά έδωσε 8 η Ρεάλ και έκλεισε εκεί τελικά....
Bad luck...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Όπως έκανες ρε Τέο στο θέμα Conceicao χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι, κάντο και στο θέμα προπονητή και κούφανέ μας!!!!!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Bono έγραψε:Χτυπήσαμε Μουρίνιο με 7 εκ. αλλά έδωσε 8 η Ρεάλ και έκλεισε εκεί τελικά....
Bad luck...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Συμφωνώ Πήγασε... Εκει ειναι το στοίχημα...

Του τα λεγαμε του Φερνάντου, τον λέγαμε Καρπουζαου, τον πεταγαμε Καλαμποκαου, αλλά αυτός δεν καταλαβαινε τιποτε και απλα χαμογελουσε (τροπος του λεγειν). Δυστυχώς τούτος εδώ θα τα καταλαβαίνει όλα! :lol:

Και επαναλαμβανω (ελπιζω χωρις να γινομαι κουραστικός) ότι το χειρότερο θα ειναι να πέσει σε συγκριση με τον Φερναντου στα πρωτα 2-3 παιχνιδια... Ειδικα αν φάμε και κανενα γκολακι, θα εχουμε να λεμε για την αμυνα που ειχε ο Φ.Σ. κλπ κλπ ...

Αλλα το νομισμα εχει και αλλη όψη... Ιδωμεν...

το ΣΤΟΙΧΗΜΑ να'ναι να μην επαναλαβουμε τα ιδια "λαθη" και με τον νεο προπονητη ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ να υποθεσω,ε?εμεις να συνεχισουμε την πασαβιολα μας αλλα ο καινουριος να μπορεσει να ανεχτει τα χουγια μας και να διαχειριστει τη γκρινια?ειμαστε σοβαροι δηλαδη?το ΣΤΟΙΧΗΜΑ ειναι να βαλουμε μυαλο.γινεται?αν ναι,τοτε να δειτε αποτελεσματα .....

υγ. να σε δω ρε μαξιμε να κραζεις το νεο προπονητη στην πρωτη στραβη και να κανεις τιποτα συγκρισεις .....
η ελαστικοτητα της υπομονης σου με δερμιτζακη σε τί επιπεδα προβλεπεις να βρεθει???
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Πλοηγέ έχω μιά αρκετά διαφορετική αντίληψη σχετικά με το αν και κατά πόσο στηρίχτηκε ο Σάντος ή όχι και το αναφέρω αυτό γιατί βλέπω τελευταία μιά μεγάλη επιμονή σου σε αυτό.
Θα έλεγα μάλιστα ότι όταν οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του πήγε να γίνει το όλον και λίγο μελόδραμα του στυλ "Ο κατατρεγμένος που τελικά δικαιώθηκε" σε διάφορα δημοσιογραφικά αφιερώματα.Συγκινητικά μεν αλλά ξεχνάνε πολλά δε...
Οταν τρως 4 στην έδρα σου από την ΑΕΚ θα είναι παραλογισμός να πιστεύεις ότι δεν θα υπάρχει δυσαρέσκεια όχι στον πάγκο του ΠΑΟΚ αν κάθεσαι αλλά ακόμα και του Λεβαδειακού.
Ηταν στα πλαίσια του συνειδητού κατεβάσματος της ομάδας όπως είπε ο Φερνάντο, του να φτάσει η ομάδα όσο πιό χαμηλά πάει, για να παρουσιαστεί στη συνέχεια και η ισοπαλία μετά σαν επιτυχία??
Μάλλον...πάντως εμένα τουλάχιστο αυτό το τρυκάκι δεν ήχησε καθόλου καλά στα αυτιά μου όταν το άκουσα.
Οταν στα 20-25 ντέρμπυ η ομάδα έχει κανα 2 ισοπαλίες και όλα τα υπόλοιπα είναι ήττες πάλι είναι φυσικό να υπάρχει μιά δυσαρέσκεια....αν επικεντρώνεσαι σε ένα περίεργο που του πέταξε ένα καλαμπόκι ή σε έναν που είπε στον Ζαγοράκη "διώξτον" χάνεις το δάσος, βλέποντας καναδυό δέντρα.
Στο γήπεδο πάω όπως και συ και δεν άκουσα να υπάρξει κάτι ομαδικό εναντίον του...αντίθετα ο "ανυπόμονος και ξερόλας και μίζερος" ΠΑΟΚτσής τα διαρκείας τα εξαφάνιζε παίρνοντας και κάθε χρόνο περισσότερα...αν αυτό δεν είναι στήριξη, τι ακριβώς είναι??
Αποκλειστήκαμε από ένα χωριό της Ολλανδίας,που τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις στο πρωτάθλημα τους, εμφανέστατα ανέτοιμοι χάνοντας τα λεφτά που σήμερα δεν έχουμε να ρίξουμε για ανέβουμε επίπεδο, τα λεφτά που σήμερα φαίνεται πόσο λείπουν και περάσαμε στο εκτός έδρας γκολ-και με ήττα εντός και την ψυχή στο στόμα- την με διαφορά χειρότερη ομάδα που έχω δει εδώ και πολλά χρόνια, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς που στην επόμενη κλήρωση πιθανότατα θα μας έβαζαν στους ισχυρούς και όχι στους ανίσχυρους όπως τώρα, και δεν μίλησε κανείς....βάλαμε το κεφάλι κάτω και φύγαμε απ' το γήπεδο.
Αν όλα αυτά για σένα είναι μη-στήριξη, ανυπομονησία,μιζέρια κ.λ.π. ειλικρινά παραλογίζεσαι...

Δυστυχώς για τον Δερμιτζάκη-αν είναι αυτός ο επόμενος-η ελαστικότητα της υπομονής θα είναι κατά πολύ μικρότερη...νομίζω θα είναι αφελείς και αυτός και ο Ζαγοράκης αν νομίζουν κάτι άλλο...αν στον Σάντος-ακόμα και γω που δεν ήμουν υποστηρικτής του-ήξερα ότι έβλεπα στο πρόσωπο του έναν άνθρωπο που έχει μιά μεγάλη πείρα από πάγκους μεγάλων ομάδων και που μπορεί να διαχειριστεί καταστάσεις, στον συμπαθέστατο κατά τ' άλλα Παύλο ξέρω ότι αυτό δεν υπάρχει...αν υπάρξει ένα ανάλογο με το περυσινό ξεκίνημα θα χαθεί η διαχείριση και από μας αλλά και απ' αυτόν.Και το δεύτερο δεν θα είναι κατά ανάγκη συνέπεια του πρώτου.
Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι η ζωή και έτσι δικαιώνονται όσοι λένε ότι τα βήματα σου στη ζωή πρέπει να είναι μικρά και προσεκτικά αν θες να επιτύχεις....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

το ντορτι απο το θρασο προπερσι και απο το γιαννενο φετος ξεχασες.βλεπεις οτι,καιτοι πορωμενος και μικροκοσμικος,δεν ειμαι και αλησμων!και τί πανε να πουνε τα οσα παραθεσες φιλε?οτι ετυχε στηριξης ο πρωην προπονητης?δεν πειθομαι,να με συγχωρας.να δεχθω οτι στηριχθηκε ο ζαγορακης κι αυτος υπο αιρεση κι υπο το φοβο να μας αφησει,σωστο ή λαθος δεν το εξεταζω!

λες οτι στα αυτια σου δεν ακουστηκαν ευηχα οσα ειπε ο πρωην προπονητης περι αφεσης της ομαδας να πιασει πατο τον πρωτο χρονο,λεγοντας ομως αδερφε και μιαν αναληθεια.ποιες ισοπαλιες σου φανηκαν την αλλη χρονια σαν επιτυχια?οι απανωτες νικες με τους απο κατω απο μας στη βαθμολογια,οι 4-5 ισοπαλιες κι οι 2-3 ηττες σε ολο το πρωταθλημα?αυτο θεωρεις εσυ το ριξιμο του πηχη σου σαν οπαδου μιας ομαδας,που εκανε πριν βιζιτες εντος-εκτος ανα την επικρατεια?φετος που κερδιζε και ντερμπυ ο κοουτς τί συνεβη αραγε,πιασανε .... "τοπο" οι οδηγιες που του δινανε τα τσακαλια της θυρας 1 κι επιτελους τις ενστερνιστηκε ο αποτυχημενος?φερει αποκλεστικα ο ΣΑΝΤΟΣ την ευθυνη για την ευρωπαικη αποτυχια και τα συνεπακολουθα αυτης?δηλαδη θες να μου πεις λιγο-πολυ οτι τωρα που ψιλοτριζει το οικοδομημα λογω μη δυνατοτητας προσληψης αξιολογου προπονητη,φυγης κονσεισαο,πιθανης πωλησης πρωτοκλασσατου παιχτη κι ο,τι αλλο προκυψει ελεω οικονομικων ο κυριως υπαιτιος ειναι αυτος κι οι αγωνιστικες επιλογες του το προηγουμενο καλοκαιρι?μου διαβαζεται τουλαχιστον αχαριστο!

η τελικη αποτιμηση του εργου του για σενα τελικα ηταν αγωνιστικα επιτυχης αλλα οικονομικα καταστροφικη?ακομα και τωρα που αποτελει παρελθον ας τον χρησιμοποιουμε σαν σωσιβιο για τα τωρινα .... "δεινα"!φταιει που θα'μαστε στους αδυνατους για τα προκριματικα γιουροπα λιγκ ή τσαμπιονς λιγκ αλλα ισως,δεν ξερω,μπορει να παραλογιζομαι,να μην ηταν ο ιδιος που εβγαλε την ομαδα στα προκριματικα του τσου-λου!κατα τα λοιπα η δικη μου εμμονη στο ΣΑΝΤΟΣ με κανει να χανω το δασος.

οποτε απο τα γραφομενα σου θεωρω οτι πιστωση χρονου ουτε κατ'ελαχιστον δε θα απολαυει ο επομενος προπονητης,αναφερομαι στην εκτιμηση που κανεις κι οχι στην πιθανη προσωπικη σταση σου.να κανω ομως μια ερωτηση:αν,λεω αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του,και με δερμιτζακη περασω τσαμπιονς λιγκ και βγω 6ος στο πρωταθλημα η συνεισφορα δερμιτζακη θα'ναι μεγαλυτερη του προκατοχου του?μιας και θα χεστουμε στο ταλαρο μονο που του χρονου δε θα'μαστε ουτε στους ισχυρους ουτε στους ανισχυρους οποιασδηποτε απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις της επομενης σαιζον?ή αν απο την αλλη δεν μπουμε στους ομιλους ειτε τσαμπιονς ειτε γιουροπα αλλα παιξουμε καλυτερη μπαλα απο οτι με τον προηγουμενο χωρις ομως τα αναλογα αποτελεσματα,τοτε η προσωπικη ζυγαρια που θα κλινει?θελω να αντιληφθω πως αναπροσαρμοζονται πλεον τα κριτηρια για το νεο προπονητη και τη μελλουσα αποτιμηση του εργου του,αν του δωσουμε την ευκαιρια να αφησει βεβαια!
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Δεν έκανα αποτίμηση του έργου του Σάντος αν αυτό κατάλαβες...
Αυτό που προσπάθησα να σου πω είναι ότι ο κόσμος έδειξε υπομονή γιατί τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ήταν αρκετά και επί μακρόν και καλό είναι να τα θυμόμαστε.
Και τέσπα εδώ από αρκετούς και εσού συμπεριλαμβανομένου παρουσιάζεται ο κόσμος του συλλόγου σαν κάτι που δεν συναντάται πουθενά αλλού και αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα για μένα.
Ο κόσμος-η συντριπτική πλειοψηφία-έδειξε μεγάλα σημάδια ωριμότητας στα χρονικά σημεία που σου ανέφερα.
Και υπομονή έδειξε και στήριξη.Ισως όχι στρατιωτική αλλά ο δρόμος για την τελειότητα είναι μακρύς πάντα :)
Αποτίμηση του έργου του Σάντος είναι μιά άλλη κουβέντα.

Το ότι ο Δερμιτζάκης θα έχει πολύ λιγότερη πίστωση χρόνου είναι για μένα δεδομένο...και γιατί άλλες είναι οι απαιτήσεις σήμερα σε σύγκριση με 3 χρόνια πρίν και γιατί λιγότερες περγαμηνές-έστω και στα χαρτιά- έχει...το εγχείρημα για ομάδα πρώτης ταχύτητας στην Ελλάδα είναι πρωτόγνωρο και αυτό δεν είναι σοφιστεία αλλά πραγματικότητα...και βέβαια αυτός που θα φταίει λιγότερο για τα τυχόν αρνητικά που θα συμβούν θα είναι ο συμπαθέστατος κατά τ' άλλα Παύλος.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

navigator11 έγραψε:
το ΣΤΟΙΧΗΜΑ να'ναι να μην επαναλαβουμε τα ιδια "λαθη" και με τον νεο προπονητη ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ να υποθεσω,ε?εμεις να συνεχισουμε την πασαβιολα μας αλλα ο καινουριος να μπορεσει να ανεχτει τα χουγια μας και να διαχειριστει τη γκρινια?ειμαστε σοβαροι δηλαδη?το ΣΤΟΙΧΗΜΑ ειναι να βαλουμε μυαλο.γινεται?αν ναι,τοτε να δειτε αποτελεσματα .....

υγ. να σε δω ρε μαξιμε να κραζεις το νεο προπονητη στην πρωτη στραβη και να κανεις τιποτα συγκρισεις .....
η ελαστικοτητα της υπομονης σου με δερμιτζακη σε τί επιπεδα προβλεπεις να βρεθει???

Αν και ο Bono απάντησε επαρκώς πάνω σε αυτό και ειλικρινά οι απόψεις μας ταυτίζονται σε σημείο που λέω μήπως βρε παιδι μου ο άνθρωπος είναι κανενα εξώγαμο που σκόρπισα στις πολλές ερωτικες περιπέτειες που είχα στα νιάτα μου! Με κάλυψε απολύτως...

Αλλά να συμπληρώσω και εγώ κάτι...

Το κράξιμο προς τον Φερνάντο (προσωπικά για μένα) ξεκίνησε στην αρχή του 3ου έτους του πλάνου, μετά τον αποκλεισμο απο Χερενφεν... Την τελευταία χρονιά δηλαδή... Είχαν προηγηθεί τα πλει οφ και η απώλεια της καλής θέσης του γιουρόπα λιγκ, η αδυναμια να νικησεις το "αεκακι" που επαιζε με 9 παιχτες μεσα στην Τούμπα...
Ήρθε ο αποκλεισμός απο την Χερενφεν από καθαρά δικά μας λάθη με τις γνωστες συνεπειες, που πολυ σωστά ανέλυσε ο Bono... Δεν είναι μονο τα λεφτα που χάθηκαν, αλλά και ότι αυτή η αποτυχία είναι ικανή να μας πάει 2-3 χρόνια πίσω με τους ευρωπαικους βαθμους που χασαμε... Λαχειο Χερενφεν μπορει να μην ξαναερθει (θα φανει φέτος)... Στην τελική ο περσινος αποκλεισμός απο την Χερενφεν, μπορει να μας κλεισει και την πόρτα για το φετινο Τσου Λου αλλά και Γιου Λου!
Την συνεχεια την ξερουμε όλοι, μην σας πρήζω άδικα...

Ημουν και είμαι της άποψης ότι στο Ελλάντα, αν καποιος προπονητης (που ξερει τι θελει) έχει την τύχη και κάτσει σε πάγκο ομαδας 3 χρόνια και δουλεψει υπό τις συνθηκες του τωρινου ΠΑΟΚ, τότε η διαφορά θα φαίνεται μεσα στο γήπεδο... Το γνωστό ρητό: Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος... (το λάθος μου είναι ότι απο καποιο σημειο και μετά στις αρχες της φετινης χρονιας και με το χαλια προσωπο που παρουσιαζε η ομαδα, αμφεβαλα στο κατα πόσο θα στρωσει ή θα ερθουν οι επιτυχιες- αυτό είναι λογω της αμπαλοσυνης που με δέρνει εδω και πολλα χρονια :lol: )

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Δερμιτζάκη... Αν καταφέρει και κάτσει μεγάλο χρονικό διάστημα, τοτε θα δειξει αποτελεσμα... Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ενα μεγαλο σωματείο (οπως ο ΠΑΟΚ) στην παρούσα φάση χρειαζεται ναι μεν μακροπροθεσμα αποτελεσματα αλλά και τα βραγχυπρόθεσμα είναι εξίσου σημαντικά... Και αυτο συμβαινει σε ολο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, δεν ειναι μονο ΠΑΟΚτσηδικο φαινόμενο.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ο δερμιτζακης ειναι ενα ρισκο
μπορει να βγει προπονηταρας μπορει και να αποτυχει κιολας

εγω προσωπικα δεν μπορω να πω κατι θετικο η αρνητικο εκτος του οτι ο πανθρακικος ειχε σχετικα καλη πορεια με αυτον στον παγκο και απο εκει που ειχε παρει 1-2 βαθμους στον πρωτο γυρο στον δευτερο πηρε αρκετους

τα θετικα ειναι οτι δεν θα φορτωσει την ομαδα με δικους του παιχτες οπως θα γινονταν με ξενο προπονητη
οτι θα εχει πολυ χαμηλο συμβολαιο και μπορει να πανε τα λεφτα σε μεταγραφη
οτι μπορει να τον διωξεις οποτε θες και δεν θα πληρωσεις αποζημιωση εκατομυριων

δεν αρκουν βεβαια αυτα και πιστευω οτι αυτοι που τον ξερουν να εχουν δει καποια στοιχεια που να τους κανει να πιστευουν οτι μπορει να γινει καλος προπονητης
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

o Τέο με τον Δερμιτζάκη είναι πολύ καλοί φίλοι από παλιά..
παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο, που ελπίζουμε να μας βγεί σε καλό.
θα ήταν ευχής έργο, να τραβήξαμε άσσο, και να έχουμε σταθερό προπονητή για τα επόμενα 10 χρόνια.
Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία 3 χρόνια στηρίζετε στον ρομαντισμό, στην εμπιστοσύνη και στις σχέσεις στοργής
προς την ιδέα που λέγετε ΠΑΟΚ.
ελπίζω ο Παύλος να αποδειχθεί ανώτερος της περίπτωσης
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Maximus έγραψε:
Αλλά να συμπληρώσω και εγώ κάτι...

Το κράξιμο προς τον Φερνάντο (προσωπικά για μένα) ξεκίνησε στην αρχή του 3ου έτους του πλάνου, μετά τον αποκλεισμο απο Χερενφεν... Την τελευταία χρονιά δηλαδή...

Η κουβέντα είναι πολύ χρήσιμη και κατά την γνώμη μου θα έπρεπε το θέμα ''Santos'' να παραμείνει ανοιχτό για να φιλοξενήσει τις απόψεις όσων θέλουν να γράψουν.
Όσον αφορά το ζήτημα της στήριξης προς τον Σαντος η γνώμη μου είναι οτι δεν υπήρξε. Εκτός αν εννοούμε στήριξη αυτή που υπήρξε μέσω Ζαγοράκη. Οι περισσότεροι δεν τον θέλανε τον Σάντος απο την εποχή ακόμα με τις σαρδέλες.
Ένα σημαντικό κομάτι απλώς τον ανεχόταν ως επιλογή του προέδρου και όχι από προσωπική άποψη. Τον Σάντος τον εκτιμήσαμε σαν ΠΑΟΚτσίδες στο σύνολό μας μόνο τους τελευταίους μήνες και πάλι δεν ήμασταν τόσο θερμοί απέναντί του. Αλλά νομίζω ακόμα και τώρα άσχετα με το τι λέει ο καθένας δεν μας έπεισε. Υπάρχουνε πράγματα που μπορεί να πει κανείς για να εξηγήσει όλη αυτή την συμπεριφορά. Για να φτάσουμε σε ένα καλύτερο επίπεδο νοοτροπίας που θα βοηθήσει τον νέο προπονητή και κάθε νέο.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Η Σπορτντευ στο πρωτοσελιδο γραφει οτι ο ΠΑΟΚ χτυπησε την πορτα(νοκ-νοκ)του Βαλβερδε...........Αν ισχυει,λεφτα για προπονητη ηταν διατεθειμενη να δωσει η διοικηση......Πως κατεληξε στο Δερμιτζακη???????????Τεσπα,μπορει να ειναι και δημιουργημα της φαντασιας των δημοσιογραφων η κρουση στο Βαλβερδε.........
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....

Απλά ελπίζω τώρα που έφυγε ο Σέρτζιο τα λεφτά του να πάνε σε προπονητή και όχι παίκτη...
Commadante Pablo

Δημοσίευση από Commadante Pablo »

Αν αύριο αποφασίσει ο Θόδωρος να κάνει προπονητή τον Γιασέρ, το σάιτ θα κατακλυστεί από απόψεις για τα πλεονεκτήματα και τη σοφία μιας τέτοιας επιλογής...
Άβαταρ μέλους
DaFFy_NaSH

Δημοσίευση από DaFFy_NaSH »

Υπεροβολές... :D :D
Παντως σίγουρα θα γίνει μακροσκελής συζήτηση.. χααχαχαχαχαχ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”