Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- PABLO GARCIA1
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Κατ' αρχή καλό είναι να γίνονται τέτοιες κουβέντες,γιατί έτσι διαμορφώνονται οι απόψεις και για να βλέπουμε και τι λέει και κάποιος που έχει αντίθετη άποψη..αρκεί να αποφεύγονται οι κραυγές και οι υστερίες.
Αδερφέ teod άμα πάει έξω ή ανανεώσει με το βάζελο, χωρίς εμείς να του κάνουμε πρόταση,τι θα μπορούμε να πούμε?? τίποτα προφανώς....
Αμα ήμουν Βρύζας και τον ήθελα, θα του έλεγα Δημήτρη η ομάδα μπορεί να σου δώσει τόσα...600-700-800 αυτοί ξέρουν πόσα μπορεί να αντέξει το μπάτζετ.
Τα θες?? έρχεσαι..με τη γνώση ότι η ομάδα έχει υπερβεί τα όρια της για σένα, δείγμα του πόσο σε θέλει. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ.
δεν τα θες?? σταμάτα να μας λες πόσο ΠΑΟΚ είσαι και πόσο λάθος έκανες τότε και πήγαινε στην ευχή της Παναγίας.
Απλά είναι τα πράγματα...
Και κάτι ακόμα...τις πιό πολλές φορές καλά είναι να αλλάζουμε απόψεις, όταν αλλάζουν οι καταστάσεις...το αντίθετο θα ήταν ανησυχητικό.
Αγωνιστικά θα πω ότι παίζει και σαν δεύτερος στην επίθεση(μην πω και μόνος του) και στα πλάγια σε 4-2-3-1 και σε 4-3-3...άρα με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια...για μένα η απόλυτη μεταγραφή.
Παίρνεις και ένα καλό χαφ άξονα και είσαι SUPER-DUPER.
Αδερφέ teod άμα πάει έξω ή ανανεώσει με το βάζελο, χωρίς εμείς να του κάνουμε πρόταση,τι θα μπορούμε να πούμε?? τίποτα προφανώς....
Αμα ήμουν Βρύζας και τον ήθελα, θα του έλεγα Δημήτρη η ομάδα μπορεί να σου δώσει τόσα...600-700-800 αυτοί ξέρουν πόσα μπορεί να αντέξει το μπάτζετ.
Τα θες?? έρχεσαι..με τη γνώση ότι η ομάδα έχει υπερβεί τα όρια της για σένα, δείγμα του πόσο σε θέλει. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΣ.
δεν τα θες?? σταμάτα να μας λες πόσο ΠΑΟΚ είσαι και πόσο λάθος έκανες τότε και πήγαινε στην ευχή της Παναγίας.
Και κάτι ακόμα...τις πιό πολλές φορές καλά είναι να αλλάζουμε απόψεις, όταν αλλάζουν οι καταστάσεις...το αντίθετο θα ήταν ανησυχητικό.
Αγωνιστικά θα πω ότι παίζει και σαν δεύτερος στην επίθεση(μην πω και μόνος του) και στα πλάγια σε 4-2-3-1 και σε 4-3-3...άρα με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια...για μένα η απόλυτη μεταγραφή.
Παραδοξως συμφωνω με σενα Orwell
τοσα εχουμε τοσα δινουμε. αν ερθει με λεφτα κατω της υποτιθεμενης αξιας τοτε ισως. γιατι ο ΠΑΟΚ λεφτα πολυλαγουδιακου δεν εχει...

τοσα εχουμε τοσα δινουμε. αν ερθει με λεφτα κατω της υποτιθεμενης αξιας τοτε ισως. γιατι ο ΠΑΟΚ λεφτα πολυλαγουδιακου δεν εχει...
Θα συμφωνήσω και εγώ. Ο Σάπλι έχει χαρακτηριστικά που θα μας ανεβάσουν επίπεδο και εφόσον μένει ελεύθερος, η άποψή μου είναι ότι θα πρέπει κάποια πρόταση να του γίνει. Ελεύθερος μένει νομίζω και ο Εστογιανόφ. Αν μας ενδιαφέρει να αλλάξουμε επίπεδο θα πρέπει και σε αυτόν να γίνει πρόταση. Πιστεύω επίσης ότι όχι μόνο πρέπει να ενδιαφερθούμε, αλλά να πάρουμε και τους δύο. Και αν το πρόβλημα είναι 1 ή 1,5 μύριο επιπλέον, εγώ δίνω το πορτοφόλι μου μαζί με την ταυτότητα και τις κάρτες. Με Κούτσια, Βιερίνια, Σάλπι και Εστογιανόφ, παίξε με ότι σύστημα σου κατέβει στον εγκέφαλο. Παίξε και με 4 κοντούς και ας μη σηκωθεί η μπάλλα ποτέ από το χόρτο. Ας ξηλωθούμε μια φορά ακόμα αλλά τότε θα λέμε σοβαρά .."πάω για πρωτάθλημα".
- ContrerasPablo
+1Orwell έγραψε:Κατ' αρχή καλό είναι να γίνονται τέτοιες κουβέντες,γιατί έτσι διαμορφώνονται οι απόψεις και για να βλέπουμε και τι λέει και κάποιος που έχει αντίθετη άποψη..αρκεί να αποφεύγονται οι κραυγές και οι υστερίες.
Από που προκύπτει ο Ταυλαρίδης; Πολύ καλός παίκτης είναι αλλά νομίζω παίζει σε θέση που δεν επειγόμαστε για ενίσχυσηurban έγραψε:καλημέρα...ας αφήσουμε λίγο τον κοντό να ασχοληθούμε και με κανέναν άλλον παίκτη!!!
τι λέτε για στάθη ταυλαρίδη?
(δεν είναι κάτι το επιβεβαιομένο)
Ο Εστογιανόφ ανανέωσε πέρυσι για άλλα τέσσερα χρόνια με τον νιόνιο..
Οπότε ξεχάστε τον αυτόν..
Οπότε ξεχάστε τον αυτόν..
- navigator11
το ενλογω ζητημα,μολις παψει να αποτελει καφενειακη συζητηση και λαβει διαστασεις πραγματικες,τιθεται επι ταπητος τοτε και σχολιαζεται.μην μπαινουμε σε διαδικασιες φιλονικιων για κατι που υποθετουμε ή ελπιζουμε μερικοι οτι θα λαβει χωρα μελλοντικα.το εκανα κι εγω,ατυχως,πριν καποιον καιρο.ilias4_koufalia έγραψε:Μα τι κολοτουμπες ειμαστε ολοι μας ρε φουστη μου!!!![]()
Με στεναχωρει παρα πολυ το θεμα οτι πολλοι ειναι ετοιμοι να συγχωρισουν και παλι ενα προδοτη...![]()
Αυτη η νοοτροποια δεν αρμοζει στο μεγαλειο του λαου μας... Κοντοι υπαρχουν πολλοι, η περφανια μας ομως ειναι μοναδικη και ειναι απο τα λιγα καλα που μας εχουν μεινει!![]()
Ας μην την καταστρεψουμε κι αυτη...
επι του θεματος της επερχομενης ενισχυσης πιστευω πως η ομαδα χρηζει συμπληρωσης σε 2 θεσεις.επιθετικου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ,και μαλλον για θεση βασικου,και στη θεση του κονσεισαο,μιας κι ο μικρος δειχνει ακομα να ψαχνεται.αλλα φορ χρειαζομαστε κατεπειγοντως.
συμφωνω και εγω εκτος απο το οτι παιζει δεξια στο 4-3-3...η ποδοσφαιρικη μου αποψη ειναι οτι δεν μπορει...καλο το ξεπεταγμα και η εκρηκτικοτητα αλλα εκει θελει να ξερεις να βγαζεις σεντρα που δεν το εχει(φανηκε και χθες που πεταχτηκε αλλα στην πασα το γαμησε)...θα ειναι κατι σαν να παιζει φιλομενο αριστερο εξτρεμ κλπ...επισης για να παιξει ο δεξια πρεπει να εχουμε δεξι μπακ που να ανεβαινει και να κανει σεντρες για να μπορουν να συνεργαζονται...αυτο μονο ο μουν το εχει αλλα δεν ξερουμε το κατα ποσο θα παιξει...κοινως αυτο που θελω να πω ειναι οτι με σαλπι το παιχνιδι μας θα γινει ακομα πιο μονοδιαστατο καθως η μπαλα θα πηγαινει ολο στο βιερινια...καταληγω στο οτι μπορει να παιξει στο 4-4-2 αλλα το θεμα ειναι μπορει η ομαδα να το παιξει το συστημα???αυτο που λεω ειναι οτι τη δεδομενη στιγμη με σειρα προτεραιοτητας αν επελεγα θα επελεγα εναν οργανωτη και εναν εξτρεμ και οχι εναν επιθετικο που θα αποτελει υπερβαση κιολας...Orwell έγραψε:Κατ' αρχή καλό είναι να γίνονται τέτοιες κουβέντες,γιατί έτσι διαμορφώνονται οι απόψεις και για να βλέπουμε και τι λέει και κάποιος που έχει αντίθετη άποψη..αρκεί να αποφεύγονται οι κραυγές και οι υστερίες.
??????????????????????????????απο που το γνωριζεις αυτο αδελφε???????????????????Photis έγραψε:Ο Κονσεϊσάο δεν έχει καλές σχέσεις με Μουρίνιο...fidel έγραψε:βλεπω τον Sergio να πηγαίνει ταξιδακι κατα την Ιταλια μερια και μαλιστα σύντομα και στην Ρωμη συγκεκριμενα, αλλωστε κατι εργασιες αφησε στην μεση ο προκατοχος του. Υπαρχει παντα και το ενδεχόμενο να περπατησει και στις πιατσες του Μιλανου, αλλωστε ενας συμπατριωτης του κανει εκει κουμαντο.
Μηπως ξερεις ποιος Manager-γραφειο εκπροσωπει τον Μουρινιο??????????????????Photis έγραψε:Έχει όμως πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζερ που έχει το μεγαλύτερο γραφείο εκπροσώπησης παικτών στην πορτογαλλία.Τον Ζόρζε Μέντες...![]()
![]()
Ο Κος Μεντες Φωτης αρα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Κυρ 15 Νοέμ 2009, 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και ξεχασαμε το ταξιδακι που θα κανει Ο νεος μας τεχνικος διευθυντης στην πατριδα του............
Εχει να πιει καφε με κατι παλιο σειρες του ονοματα δεν λεμε
Εχει να πιει καφε με κατι παλιο σειρες του ονοματα δεν λεμε

- PABLO GARCIA1
ο Σάλπι φεύγοντας απ' τον ΠΑΟΚ ήξερε να παίζει μόνο δεύτερος επιθετικός.Sera4 έγραψε: συμφωνω και εγω εκτος απο το οτι παιζει δεξια στο 4-3-3...η ποδοσφαιρικη μου αποψη ειναι οτι δεν μπορει...καλο το ξεπεταγμα και η εκρηκτικοτητα αλλα εκει θελει να ξερεις να βγαζεις σεντρα που δεν το εχει(φανηκε και χθες που πεταχτηκε αλλα στην πασα το γαμησε)...θα ειναι κατι σαν να παιζει φιλομενο αριστερο εξτρεμ κλπ...επισης για να παιξει ο δεξια πρεπει να εχουμε δεξι μπακ που να ανεβαινει και να κανει σεντρες για να μπορουν να συνεργαζονται...αυτο μονο ο μουν το εχει αλλα δεν ξερουμε το κατα ποσο θα παιξει...κοινως αυτο που θελω να πω ειναι οτι με σαλπι το παιχνιδι μας θα γινει ακομα πιο μονοδιαστατο καθως η μπαλα θα πηγαινει ολο στο βιερινια...καταληγω στο οτι μπορει να παιξει στο 4-4-2 αλλα το θεμα ειναι μπορει η ομαδα να το παιξει το συστημα???αυτο που λεω ειναι οτι τη δεδομενη στιγμη με σειρα προτεραιοτητας αν επελεγα θα επελεγα εναν οργανωτη και εναν εξτρεμ και οχι εναν επιθετικο που θα αποτελει υπερβαση κιολας...
Εδώ και 2 χρόνια στο βάζελο ο Τεν Κάτε τον καθιέρωσε πλάγιο στο 4-2-3-1(η θέση δεν έχει μεγάλη διαφορά απ' το 4-3-3) και παρόλο ότι όλοι λέγανε ότι χαραμίζεται,αυτός έχει κατορθώσει να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης τους σ' αυτή τη θέση και πρώτος σκόρερ τους για 2 χρόνια.Εξτρεμάκι δλδ καθώς ο βάζελος εδώ και καιρό με ένα παίζει μπροστά τον Σισέ.
Για χθες,εγώ είδα ότι έψαχνε να βρεί παίκτη για να του κάνει τη σεντρούλα όταν βγήκε πολλές φορές μόνος του από δεξιά...αλλά ο Γκέκας χανόταν μέσα στους κεντρικούς των Ουκρανών....για μένα δεν το γάμησε καθόλου.
Και φυσικά διαφωνώ ότι άμα έρθει το παιχνίδι θα γίνει μονοδιάστατο...το αντίθετο ακριβώς...θα έχεις 2 απ' τους 3-4 καλύτερους πλάγιους στη χώρα και θα κάνεις πάρτυ.
Για την ώρα πάντως αρκετά είπαμε για κάποιον που είναι παίκτης αντιπάλου και είναι και εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έρθει...γι' αυτό ας το αφήσουμε....εγώ πάντως όσο δεν κλείνει στο βάζελο θα ελπίζω...απλώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PABLO GARCIA1 την Κυρ 15 Νοέμ 2009, 15:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άλλο Μέντεζ άλλο Μουρίνιο....Απλά είναι ο εκπροσωπός του.Εμένα παίκτες με ενδιαφέρουν ας κουρεύεται ο Μουρίνιο...fidel έγραψε:??????????????????????????????απο που το γνωριζεις αυτο αδελφε???????????????????Photis έγραψε:Ο Κονσεϊσάο δεν έχει καλές σχέσεις με Μουρίνιο...fidel έγραψε:βλεπω τον Sergio να πηγαίνει ταξιδακι κατα την Ιταλια μερια και μαλιστα σύντομα και στην Ρωμη συγκεκριμενα, αλλωστε κατι εργασιες αφησε στην μεση ο προκατοχος του. Υπαρχει παντα και το ενδεχόμενο να περπατησει και στις πιατσες του Μιλανου, αλλωστε ενας συμπατριωτης του κανει εκει κουμαντο.
Μηπως ξερεις ποιος Manager-γραφειο εκπροσωπει τον Μουρινιο??????????????????Photis έγραψε:Έχει όμως πολύ καλές σχέσεις με τον μάνατζερ που έχει το μεγαλύτερο γραφείο εκπροσώπησης παικτών στην πορτογαλλία.Τον Ζόρζε Μέντες...![]()
![]()
Ο Κος Μεντες Φωτης αρα
deco θελω στην ομάδα να κανει παρέα και με τον δικό μας deco......
περιμένω μεγάλη μεταγραφή απο σερτζιο.......εχει τρελές γνωριμίες που ελπίζω σαν φίλοι του να πέφτουν και στα λεφτα.
Έχουμε και τον σαντος που ειναι και αυτος πορτογαλος και οι πορτογαλοι θα είχαν ενα ακόμη κίνητρο
περιμένω μεγάλη μεταγραφή απο σερτζιο.......εχει τρελές γνωριμίες που ελπίζω σαν φίλοι του να πέφτουν και στα λεφτα.
Έχουμε και τον σαντος που ειναι και αυτος πορτογαλος και οι πορτογαλοι θα είχαν ενα ακόμη κίνητρο
αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει θεμα σαλπι, αφου ολοι συμφωνουμε οτι αν ερθει θα ερθει καλοκαιρι και εδω μιλαμε για μεταγραφες γεναρη.....ακομα και να υπαρχει εγω θεωρω οτι ειναι καλος παικτης αλλα θα δημιουργησει προβληματα ο ερχομος του, παρομοια σε μεγεθος ή μεγαλυτερα με τον ερχομο γκαγκατση κ.α....... κοινως αν ερθει θα φαει γιουχα και θα ανοιξει μια παπαροφιλολογια που μεσω εντυπων φορουμ αλλα κυριως ραδιοφωνων θα διογκωθει και δυσκολα θα ωφελησει την ομαδα συνολικα........εχουμε αποδειξει οτι δυσκολα μενουμε συγκεντρωμενοι ως οπαδοι σε τετοιες κρισεις....σκεφτειτε μονο οτι ενα προβλημα του βαζελου οτι δηλαδη δεν ανανεωνει ο κατα τεκμηριο καλυτερος του παικτης τα τελευταια 3 χρονια (φετος ειναι ο κατσουρ) αντι να προκαλεσει προβλημα στο βαζελο προκαλει σε εμας......ακομη και να ερθει τελικα σε εμας (που κρινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να συμβει) θα επωμιστει μεγαλο βαρος κοινως θα παιζει με τη πλατη στο τοιχο αφου καποιοι εδω μεσα τον εχουν αναγαγει ως υπεραπαραιτητο (προσμετρωντας την εμφαση με τα διαρκη τους ποσταρισματα) πραγμα που ειναι ουσιαστικα λαθος και ετσι δημιουργειται ενα κλιμα να ερθει να μας σωσει.........
για μενα το ισοζυγιο γερνει αρνητικα στη περιπτωση που ερθει (τουλαχιστον βραχυπροθεσμα) ο παικτης ομως ειναι πολυ καλος και ισαξιος του ροστερ.......
ΥΓ εχω βαρεθει τις επιστροφες παικτων.....και αυτο παει σε ολους που γυρισαν γιατι κοιταω μεγαλα κλαμπ του εξωτερικου και απλα οταν ενας παικτης φευγει δεν γυρναει........ισως να πρεπει να το υιοθετησουμε και εμεις ως πολιτικη γιατι θα πρεπει να ειναι γνωστο σε καποιο παικτη οτι οταν φυγει δεν θα υπαρχει το μοναστηρι για να τον θεραπευσει ή να τον αγκαλιασει.....αυτο δεν παει στον δημητρακη αλλα και στον καθε υποψηφιο δημητρακη
για μενα το ισοζυγιο γερνει αρνητικα στη περιπτωση που ερθει (τουλαχιστον βραχυπροθεσμα) ο παικτης ομως ειναι πολυ καλος και ισαξιος του ροστερ.......
ΥΓ εχω βαρεθει τις επιστροφες παικτων.....και αυτο παει σε ολους που γυρισαν γιατι κοιταω μεγαλα κλαμπ του εξωτερικου και απλα οταν ενας παικτης φευγει δεν γυρναει........ισως να πρεπει να το υιοθετησουμε και εμεις ως πολιτικη γιατι θα πρεπει να ειναι γνωστο σε καποιο παικτη οτι οταν φυγει δεν θα υπαρχει το μοναστηρι για να τον θεραπευσει ή να τον αγκαλιασει.....αυτο δεν παει στον δημητρακη αλλα και στον καθε υποψηφιο δημητρακη
Ο Κονσεϊσάο δεν έχει καλές σχέσεις με Μουρίνιο...
[/quote]
??????????????????????????????απο που το γνωριζεις αυτο αδελφε???????????????????
Ο Κος Μεντες Φωτης αρα
[/quote]
Άλλο Μέντεζ άλλο Μουρίνιο....Απλά είναι ο εκπροσωπός του.Εμένα παίκτες με ενδιαφέρουν ας κουρεύεται ο Μουρίνιο...[/quote]
Κανεις δεν διαφωνει οτι παικτες μας ενδιαφερουν.
Το οτι ο Μουρινιο εχει εκπρόσωπο τον Μεντες με τον οποιο ο Σερτζιο εχει καλες σχεσης ειναι ενα επιπλεον συν.

??????????????????????????????απο που το γνωριζεις αυτο αδελφε???????????????????
![]()
Ο Κος Μεντες Φωτης αρα

Άλλο Μέντεζ άλλο Μουρίνιο....Απλά είναι ο εκπροσωπός του.Εμένα παίκτες με ενδιαφέρουν ας κουρεύεται ο Μουρίνιο...[/quote]
Κανεις δεν διαφωνει οτι παικτες μας ενδιαφερουν.
Το οτι ο Μουρινιο εχει εκπρόσωπο τον Μεντες με τον οποιο ο Σερτζιο εχει καλες σχεσης ειναι ενα επιπλεον συν.