3. Bryce Daren Moon

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Bryce Moon

Δημοσίευση από Realcon »

Nigrita4 έγραψε:Γιατί έβαλε εκέινον κ όχι τον άλλον... Γιατί δεν έβαλε το σακάκι κ χάσαμε, γιατί δεν βάζει Παπάζογλου, ενώ όταν τον βάζει τον αρχίζω στα γαμωσταυρίδια;;; Θέλω να σας φέρω ένα παράδειγμα για έναν προπονητή που είναι καιρό στην ομάδα του κ πλέον αποδίδει καλό ποδόσφαιρο.. Και χωρίς μεγάλο μπάτζετ.. Τον Καραγεωργίου στον Εργοτέλη.. Αφήστε τους επιτέλους να κάνουν την δουλειά τους και μην ρωτάτε μλκιες..
Το είπα κ σε έναν μλκ εδώ για τον Καραγεωργίου και τι με είπε ο αλάνις;; Έχεις δίκιο για τον προπονητή που κάθετε πολύ καιρό σε μια ομάδα, αλλά ο Καραγεωργίου ειναι κ καλύτερος κ παίζει επιθετικά... Καλά ρε τον Κραγεωργίου δεν είχες κ τον σούταρες γιατί ήταν λίγος;;; Τώρα είναι καλύτερος;;;
Ο Σάντος κάνει καλή δουλειά κ θα συνεχίσει να κάνει.. Με αλλαγή τον Μουν ναι...
Και συμπληρώνω ο Βιερίνια πέρυσι δεν είχε στυλ... είχε κοιλίτσα...Τώρα είναι ο παικταράς και απέκτησε στυλ και του έφυγε και η κοιλίτσα.

Αυτοί είμαστε!!!
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Μην τα ισοπεδώνετε όλα ρε. Πολλή ειρωνεία βλέπω εδώ μέσα και δεν μου αρέσει καθόλου. Δηλαδή να μην σχολιάσουμε την αλλαγή του Moon, αν το κάνουμε σημαίνει ότι πρέπει να δίνουμε χαρτάκι στον Santos για την ενδεκάδα και ότι γκρινιάζουμε.......

Αυτοί είστε!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

realcon ο βιερίνια πέρσυ μια χαρά στυλ είχε.. και το λέγαμε πόσο πολύ μας έλειπε... το ότι είχε παραπάνω κιλάκια είναι αλήθεια.. αλλά δούλεψε.. αν θυμάστε και πέρσι μέχρι να τραυματιστεί είχε δείξει καλύτερα δείγματα από αυτά π έδειξε μέχρι τώρα ο κούτσια.. άρα μη λέτε έτσι άνετα ότι του χρόνου ο κούτσια θα γίνει βιερίνια.. χαμηλά τη μπαλίτσα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Pegasus1589 έγραψε:
REalcon έγραψε:
Pegasus1589 έγραψε:Δεν είναι λογικό. Βάζει τώρα να'ούμε το δολοφόνο που μας τον έδωσε τραυματία ο Παναθηναϊκός και μετά από 2 λεπτά τρώμε γκολ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ; Μας τρυπάνε και χαμπάρι δεν παίρνετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΟΚ τρολάρω. Μία φορά φτάνει :mrgreen:
My name is Bond... James Bond
Πλάκα έκανα αδερφέ, φαίνεται και από την τελευταία φράση! :pano:
Η αλήθεια είναι ότι στο δικό σου πήγε λάθος από την πολύ βιασύνη.

Με βγάζω απευθείας :redcard: έτσι για να την σπάσω στον Σπάθα.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

REalcon έγραψε:
paok_4_ έγραψε:Γιατί μπήκε σήμερα για πρώτη φορά και μάλιστα σε ματς με τον βάζελο ο Moon, έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, ο Lino τραυματίας ήταν, γιατί κ. Santos δίνεις αφορμή σε μερικούς (ανάμεσά τους και εγώ) να σκεφτόμαστε διάφορα?
Γιατί κ. Χαλκιά είπες ότι ήσουν τραυματίας μετά το 1-0 και έγινες καλά στο 1-1 και ξανατραυματίστηκες αμέσως στο 2-1?
Γιατί μας κάνετε να φαινόμαστε μικρή ομαδούλα?????

My name is Bond... James Bond.
Κοίτα τι γράφεις αδερφέ... μην μιλάς για χαρτάκια σε άλλο σου ποστ. Δεν σου είπε κανείς να συμφωνείς με τον Σάντος.
Αλλά όλα τα παραπάνω που γράφεις δεν νομίζεις ότι πρέπει να το ρίξουμε στην πλάκα και να μην το συνεχίσουμε;
Δηλαδή τι θες να γράφουνε οι φυλλάδες μερίδα του ΠΑΟΚ αντιλαμβάνετε ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ των δύο ομάδων; Θα σου άρεσε;

Δεν νομίζω γιατί και εσύ ΠΑΟΚ είσαι.
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι θα γράφουν οι φυλλάδες. Και βέβαια δεν θέλω να περάσω προς τα έξω ότι κάτι ύποπτο τρέχει αλλά δεν μπορώ και να κάνω το κορόιδο και να μην ρωτήσω τον Santos γιατί το έκανε. Αν δεν είχε να αποδείξει κάτι δεν πιστεύω να υπήρχε λόγος να τον βάλει, ειδικά μετά την όλη φασαρία που έγινε το καλοκαίρι αν θα παίζει ή όχι με τον βάζελο.

Και αυτό το να το ρίξουμε στην πλάκα πιστεύω ότι μας έχει "κοιμήσει" αρκετά. Τα δεχόμαστε όλα γιατί φοβόμαστε τις αντιδράσεις. Να μην φύγει ο ένας.....πάνε εσύ γίνε Πρόεδρος.....είστε γρκινιάρηδες.....κλπ....
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

paok_4_ έγραψε:Γιατί μπήκε σήμερα για πρώτη φορά και μάλιστα σε ματς με τον βάζελο ο Moon, έχουμε να αποδείξουμε τίποτα, ο Lino τραυματίας ήταν, γιατί κ. Santos δίνεις αφορμή σε μερικούς (ανάμεσά τους και εγώ) να σκεφτόμαστε διάφορα?
Γιατί κ. Χαλκιά είπες ότι ήσουν τραυματίας μετά το 1-0 και έγινες καλά στο 1-1 και ξανατραυματίστηκες αμέσως στο 2-1?
Γιατί μας κάνετε να φαινόμαστε μικρή ομαδούλα?????
My hair is Blonde. Ντιπ-για-ντιπ Blonde
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

I am an idiot.Ντιπ-για-ντιπ idiot.
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

το βλέπουμε, δεν χρειάζεται να αυτοδιαφημίζεσαι...
paok_4_

Δημοσίευση από paok_4_ »

Όσο ξανθό είναι το μαλλί σου άλλο τόσο idiot είμαι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Το θέμα μας είναι ο moοn αδέρφια και όχι οι ξανθοί και οι ηλίθιοι.

Αλλά οφέιλω να ομολογήσω ότι αυτό το my hair is blonde...ντιμπ για ντιμπ blonde... Έβγαλε γέλιο :opaokara:

Ο moοn είναι για μένα ο δεξιός ουντέζε που μπορεί να ανεβαίνει από τα άκρα.
Ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά από πολύ καιρό και με το τραγικό συμβάν με το ατύχημα... Θέλω να πιστεύω πως όσο καιρό θα τον έχουμε στην ομάδα θα δώσει μεγάλες ανάσες στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ρε συ Realcon αυτο το ο δεξιος Ουντεζε για καλο το ειπες?? :? Καλα που δε με γραψες κι ο νεος Φουτσινι να με στειλεις πρωινιατικα...

υ.γ. Λίγα για τους ξανθους μη χεστουμε ... 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τον ΟΦΗ έπαιζε;
(φοβερή ικανότητα η παρουσία σου να είναι το ίδιο αισθητή με την απουσία σου)
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Εκτος χρονου τοπου χωροχρονου και συμπαντος....
σε καμια περιπτωση μη βγαζουμε ομως συμπερασματα γρηγορα....ο χρονος θα κυλήσει υπερ του,δεν γινεται να πεταει απο τωρα....ας περιμενουμε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιζε στη φυσική του θέση.
(κάτι σαν Σαβίνι δεξιά, ή Αραμπατζής αριστερά, ή Κοντρέρας σέντερ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”