Π.Α.Ο.Κ - Herenveen 20.08.2009
- PABLO GARCIA2
Re: Π.Α.Ο.Κ - Χερενφέιν 20.08.2009
khlaled σεβαστή η άποψη σου για τον Σάντος....αλλά να φύγει ο Σάντος και να έρθει ο Κετσπάγια!!!! που μοιάζει με εκκολαπτόμενο κλώνο του??? Μιλάμε σε έχασα εντελώς......
- khaledfreepaok
οχι ρε παυλε.ειπαμε.ειναι προσεκτικος ο κετσαπ αλλα δεν ειναι και ΄΄ΠΑΟΚ ιρακ και 10 σεντερ μπακ΄΄
- PABLO GARCIA2
ο Σάντος ποτέ στην Ελλάδα δεν είχε την ευκαιρία να διαχειριστεί ρόστερ πολλών εκ. και πάντα πάλευε με άνισους όρους βλ.Κρασσάς και Μπούρμπος απέναντι σε Καρεμπέ και Τζιοβάνι...η μέρα με τη νύχτα....
Και από αυτήν την άποψη είναι λίγο έως πολύ αδικημένος.....
Θεωρώ ότι ως προπονητής του αποτελέσματος και όχι του θεάματος, θέλει χρόνο για να σου δείξει πράγματα....πρώτα θέλει να είναι σίγουρος ότι η ομάδα του πατάει καλά στα πόδια της.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε σε μιά ομάδα πολλών εκ. και τότε θα μπορούσαμε να τον κρίνουμε πολύ καλύτερα.
Και ο Κετσπάγια δείχνει αρκετά συντηρητικός και μη σε ξεγελάνε οι περυσινές 3άρες...του έκατσαν πολύ καλά και τα 2 ματσάκια.
Αλλά πάντως σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα τον real-one από την απομίμηση....
Και από αυτήν την άποψη είναι λίγο έως πολύ αδικημένος.....
Θεωρώ ότι ως προπονητής του αποτελέσματος και όχι του θεάματος, θέλει χρόνο για να σου δείξει πράγματα....πρώτα θέλει να είναι σίγουρος ότι η ομάδα του πατάει καλά στα πόδια της.
Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να τον δούμε σε μιά ομάδα πολλών εκ. και τότε θα μπορούσαμε να τον κρίνουμε πολύ καλύτερα.
Και ο Κετσπάγια δείχνει αρκετά συντηρητικός και μη σε ξεγελάνε οι περυσινές 3άρες...του έκατσαν πολύ καλά και τα 2 ματσάκια.
Αλλά πάντως σε κάθε περίπτωση θα προτιμούσα τον real-one από την απομίμηση....
- khaledfreepaok
για τον κετσπαγια διαφωνω αλλα για τον σαντος θα πω κατι που το εχω ξαναπει.γενικα δεν τον θελω στην ομαδα αλλα πιστευω οτι ειναι ενας απο τους καλυτερους στον κοσμο σε ματς του τυπου λιβερπουλ-παοκ
η μπαρτσα-παοκ ρεαλ-παοκ και τα σχετικα.
σε τετοια παιχνιδια ειναι μανουλα.οτι πρεπει για το 0-0.κατα τα αλλα δεν τον εχω σε εκτιμηση.θα χρησιμευε μονο στο στυλ του αμερικανικου φουτμπολ να ειναι προπονητης για την αμυνα και να εχουμε αλλον για επιθεση.
επισης στον παγκο εχει αρκετα αργες αντιδρασεις
η μπαρτσα-παοκ ρεαλ-παοκ και τα σχετικα.
σε τετοια παιχνιδια ειναι μανουλα.οτι πρεπει για το 0-0.κατα τα αλλα δεν τον εχω σε εκτιμηση.θα χρησιμευε μονο στο στυλ του αμερικανικου φουτμπολ να ειναι προπονητης για την αμυνα και να εχουμε αλλον για επιθεση.
επισης στον παγκο εχει αρκετα αργες αντιδρασεις
Εδώ ο μπάτσος του φόρουμ που βαράει υπερωρίες.
Τελικά Πάμπλο Γκαρσία με διέψευσες σήμερα.
Δεν πειράζει χαλάλι.
Προς τιμήν σας το ότι βγαίνετε ανοιχτά και λέτε την γνώμη σας ότι είστε ενάντια σε Σάντος.
Έχετε πολλά κιλά @@ παραδέχομαι.
Επίσης πολύ σας γουστάρω που το λέτε έτσι ανοιχτά και ας σας βρίσουν.
Μη μασάτε εγώ ο υπέρμαχος του Σάντος θα προστατέψω και εσάς.
Φυσικά και θα διαγραφούν όλα τα υβριστικά ποστ εναντίον σας.
Βέβαια Πάμπλο έκανες κωλοτούμπα πέρσι αλλά πλεον ξαναγύρισες και με στεναχώρησες τώρα αλλά δεν πειράζει ΠΑΟΚ είσαι και εσύ και όλοι μας εδώ μέσα.
Πραγματικά παραδέχομαι όπως και να χει.
Khaled σε περιμένω να δούμε τον αγώνα παρέα με τα νούφαρα.
Μπορεί να σε αλλάξω γνώμη για τον Σάντος κάποια στιγμή ποιος ξέρει?

Τελικά Πάμπλο Γκαρσία με διέψευσες σήμερα.
Δεν πειράζει χαλάλι.
Προς τιμήν σας το ότι βγαίνετε ανοιχτά και λέτε την γνώμη σας ότι είστε ενάντια σε Σάντος.
Έχετε πολλά κιλά @@ παραδέχομαι.
Επίσης πολύ σας γουστάρω που το λέτε έτσι ανοιχτά και ας σας βρίσουν.
Μη μασάτε εγώ ο υπέρμαχος του Σάντος θα προστατέψω και εσάς.
Φυσικά και θα διαγραφούν όλα τα υβριστικά ποστ εναντίον σας.
Βέβαια Πάμπλο έκανες κωλοτούμπα πέρσι αλλά πλεον ξαναγύρισες και με στεναχώρησες τώρα αλλά δεν πειράζει ΠΑΟΚ είσαι και εσύ και όλοι μας εδώ μέσα.
Πραγματικά παραδέχομαι όπως και να χει.
Khaled σε περιμένω να δούμε τον αγώνα παρέα με τα νούφαρα.
Μπορεί να σε αλλάξω γνώμη για τον Σάντος κάποια στιγμή ποιος ξέρει?

- PABLO GARCIA2
καλά δεν συνεχίζω άλλο την υπεράσπιση του Σάντος.
όχι να κόψω και το μεροκάματο ορισμένων εδώ μέσα....
όχι να κόψω και το μεροκάματο ορισμένων εδώ μέσα....
- PABLO GARCIA2
PABLO GARCIA ούτε και εγώ σε λαμβάνω σήμερα.
Πραγματικά δεν ξέρω τι έχετε πάθει σήμερα.
Όπως και να έχει το θέμα για το μεροκάματο το παραβλέπω....
Πραγματικά δεν ξέρω τι έχετε πάθει σήμερα.
Όπως και να έχει το θέμα για το μεροκάματο το παραβλέπω....
- PABLO GARCIA2
το αστυνομία του forum και το μεροκάματο ούτε κατά διάνοια πήγαινε σε σένα ή σε οποιοδήποτε άλλον mod ή adm....εξυπνο παιδί είσαι και πίστευα θα καταλάβαινες.
Νο sense of humour at all,gash....
Νο sense of humour at all,gash....
Σε 48 ώρες παίζουμε για την Ευρώπη με μια Ολλανδική ομάδα και απο το πρωί έχουμε μια συζήτηση για κάποιον που μας έφερε σε αυτήν την θέση μετά απο 3 συναπτά έτη.
Ομολογώ ότι αδυνατώ να σας πιάσω σήμερα.
Ομολογώ ότι αδυνατώ να σας πιάσω σήμερα.
Για να μη παρεξηγιέσαι κιόλας gash εμένα εννοεί (ίσως και κανα 2 ακόμη παιδιά). Όχι οτι με πειράζει..
Αλλά πληρώνονται οι άλλοι μεροκάματο και εμένα με πιάσαν κότσο???!@#$@#%
Τέσπα αν παίξουμε όπως με τη ρέγκα και με μούσλι μπροστά θα φάνε πολλά μπαλάκια...
Μόνο να του βγεί του Ιταλού η μεριά και να μην έχουμε κάνα μαλακοαπρόοπτο και ο άσσος είναι 100%.
Αλλά πληρώνονται οι άλλοι μεροκάματο και εμένα με πιάσαν κότσο???!@#$@#%
Τέσπα αν παίξουμε όπως με τη ρέγκα και με μούσλι μπροστά θα φάνε πολλά μπαλάκια...
Μόνο να του βγεί του Ιταλού η μεριά και να μην έχουμε κάνα μαλακοαπρόοπτο και ο άσσος είναι 100%.
γραφεις ένα κατεβατό (χαράς στο κουράγιο σου) αλλα δεν απαντάς ούτε σε μια από τις πολύ απλές ερωτήσεις που σου κάνω (η μάλλον απαντάς σε μια την οποια όμως την απάντηση την έχω δώσει εγώ πριν από σένα για σένα ) οποτε στις ξανακάνω μπας και πάρουμε απάντησηPABLO GARCIA έγραψε:Aν και έχει καταντήσει λίγο κουραστικό θα κάνω μιά τελευταία προσπάθεια....αν θες να καταλάβεις, θα καταλάβεις.....Petm έγραψε:είσαι γιατρός και έχεις κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα . ωραία. και όταν λοιπόν άκουσες για κάκωση του muslimovic συμπέραινες ότι θα επανερχόταν σε 3-4 μέρες ?????PABLO GARCIA έγραψε:
Και επειδή είμαι γιατρός-όχι ορθοπεδικός-έχω μία κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα.
Και να ξαναγράψω ότι δεν είναι θέμα Σάντος η πρόληψη τους αλλά ενός ευρέως φάσματος ειδικοτήτων......
γιατί αν ρωτούσες ένα συνάδελφο σου που να είναι σχετικός εγώ λέω ότι θα σε έλεγε 10 με 25 μέρες.
άκουσες κανένα από το ιατρικό team να λέει ότι θα γυρίσει σε 3-4 μέρες??? εγώ λέω ότι δεν άκουσεs. αυτό που άκουσες είναι το δημοσιογράφο να σου λέει τι παρασκευή ότι ο muslimovic θα αρχίσει προπονήσεις από δευτερα. το ποιον άκουσε ο δημοσιογράφος και το είπε αυτό δε με αφορά άμεσα από τι στιγμή που την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι δημοσιγράφοι μιλούσαν για ένα 20ήμερο αποχης. όταν λοιπόν δεν έχεις ακούσει κανένα από το ιατρικό team να σου λέει 3 με 4 μέρες πως βγαίνεις και τους κατηγορείς ??
επίσης σωστά λες ότι η πρόληψη είναι θέμα πολλών ειδικοτήτων αν και νομίζω ότι όταν μιλάμε για team γυμναστών και για team ιατρών εννοούμε όλες αυτές τις ειδικότητες μαζεμένες. από τι στιγμή που είσαι λοιπόν γιατρός , θα πρέπει να ξέρεις ότι πρόληψη δε σημαίνει κιόλας ότι δε θα τι πάθεις τι ζημια. ίδιος σε περιπτώσεις επαγγελμάτων όπως οι ποδοσφαιριστές. παρουσίασε λοιπόν πχ ο sorlin οίδημα στο προσαγωγό. άντε πες μου τι πρόληψη θα μπορούσες να είχες κάνει γιαυτο που θα σου έδινε 100% επιτυχία ??? ο γλυκός πέρσι είχε 5 θλάσεις. τι πρόληψη να κανεις για τι δικη του τι περίπτωση?? να του σταματήσεις το ποδόσφαιρο?
Σωστά λες ότι πρόληψη δεν σημαίνει 100% επιτυχία,πρόληψη σημαίνει να περιορίσω τις πιθανότητες αλλά αν σου μοιάζουν 6 μαζεμένοι τραυματισμοί-βγάζω έξω τον Μούσλι γιατί ήταν από χτύπημα- χωρίς καλά-καλά να έχουμε μπει σε αγώνες, να κοντεύουν στο 100% επιτυχία, τότε πάω πάσο.....αλλά όπως σε όλες τις επιστήμες έτσι και στην ιατρική δεν υπάρχουν συμπτώσεις γιατί όταν επαναλαμβάνονται παύουν να είναι τέτοιες...και ξέρεις η συλλογή υγρού που είναι το οίδημα δεν δημιουργείται από την μιά μέρα στην άλλη.
Και όπως πολύ σωστά είπε κάποιο παλικάρι, στην ΑΕΚ πέρυσι για τις πολλές θλάσεις έφταιγε το γήπεδο που έκανε προπόνηση η ομάδα και όχι κάποιος ανθρώπινος παράγοντας.Πολλοί ρεπόρτερ της ΑΕΚ το επεσήμαναν πέρυσι αλλά φαίνεται ότι εκεί δεν υπάρχουν φοβικά αντανακλαστικά....δεν τους κατηγόρησε κανείς ότι υποσκάπτουν την διοίκηση.
Ακόμη λες σωστά ότι δεν ακούσαμε κανένα γιατρό να μας λέει πόσες μέρες εκτός θα μείνει ο Μούσλι αλλά δημοσιογράφους....και πως όμως θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού δεν συνηθίζεται να βγαίνει ιατρικό ανακοινωθέν σε τραυματισμούς παικτών....τότε λοιπόν πρέπει να θεωρήσουμε ότι όλοι-μα όλοι( και εδώ δεν λές αλήθεια) οι δημοσιογράφοι λέγανε ότι τους κατέβηκε στο κεφάλι και σε συνενόηση μάλιστα ή στήσανε πλεκτάνη στο ιατρικό team για να τους εκθέσουνε....αλλά μάλλον ούτε το ένα έγινε ούτε το άλλο γιατί στο φιλικό του γάβρου με την Τότεναμ-κοντά σου έγινε,μπορεί κάτι να πήρε το αυτί σου-3 παίκτες του τραυματίστηκαν με παρόμοιες κακώσεις στο γόνατο και σε 1 εβδομάδα ήταν έτοιμοι να παίξουν.
Και ας μην το συνεχίσω γιατί μπορεί να επέμβει και η αστυνομία του Paokmania-που κάνει και υπερωρίες καλοκαιριάτικα-και θεωρήσει ότι επειδή ο Σάντος ανανέωσε και ο Γκαγκα έγινε μεγαλομέτοχος βρήκα καινούριο πεδίο για να υποσκάψω την διοίκηση.....το ιατρικό team!!!!!!
1)είσαι γιατρός και έχεις κάποια άποψη για τέτοιου είδους θέματα . ωραία. και όταν λοιπόν άκουσες για κάκωση του muslimovic συμπέραινες ότι θα επανερχόταν σε 3-4 μέρες ?????
2) όταν λοιπόν δεν έχεις ακούσει κανένα από το ιατρικό team να σου λέει 3 με 4 μέρες πως βγαίνεις και τους κατηγορείς ??
3) παρουσίασε λοιπόν πχ ο sorlin οίδημα στο προσαγωγό. άντε πες μου τι πρόληψη θα μπορούσες να είχες κάνει γιαυτο που θα σου έδινε 100% επιτυχία ???
PABLO GARCIA έγραψε: ....τότε λοιπόν πρέπει να θεωρήσουμε ότι όλοι-μα όλοι( και εδώ δεν λές αλήθεια) οι δημοσιογράφοι λέγανε ότι τους κατέβηκε στο κεφάλι και σε συνενόηση μάλιστα ή στήσανε πλεκτάνη στο ιατρικό team για να τους εκθέσουνε....
είσαι λάθος όταν λες ότι όλοι μα όλοι. όλοι αυτοί που άκουσες εσύ μπορεί. εγώ σου λέω ότι εκτος από αυτούς που άκουσες εσύ , υπήρχαν και δημοσιογράφοι που είπαν για 20ήμερο την ίδια ώρα που εσύ άκουγες τους άλλους. εγώ προσωπικά άκουσα και τα βόδια που βγήκαν και είπαν για 3-4 ημερες και τους άλλους που είπαν για 20ήμερο.
Ναι ένας είσαι εσύ eleos και ένας ο eortpol.
Αφού όλοι μια οικογένεια γίναμε εδώ μέσα για την ασπρόμαυρη τρέλα.
Μην παρεξηγείτε και εσείς ρε τα αδέρφια σας.
Και αυτοί τον καημό τους λένε εδώ μέσα τι να κάνουμε πρέπει να συμφωνούμε σε όλα δηλαδής?
Θα βαρεθούμε κιόλας στο τέλος μετά!LOL!!
Και τώρα άντε να πάρω την ρεβάνς απο τον Μάξιμο.
Καλά ρε ο Μούσλι ήταν τραυματίας πως πρόλαβε να δηλώσει παρόν σε αυτόν τον αγώνα.
Δεν βλέπω σωστό προγραμματισμό στο ιατρικό επιτελείο.
Υ.Γ Sense of humor Pablo.
Αφού όλοι μια οικογένεια γίναμε εδώ μέσα για την ασπρόμαυρη τρέλα.
Μην παρεξηγείτε και εσείς ρε τα αδέρφια σας.
Και αυτοί τον καημό τους λένε εδώ μέσα τι να κάνουμε πρέπει να συμφωνούμε σε όλα δηλαδής?
Θα βαρεθούμε κιόλας στο τέλος μετά!LOL!!

Και τώρα άντε να πάρω την ρεβάνς απο τον Μάξιμο.
Καλά ρε ο Μούσλι ήταν τραυματίας πως πρόλαβε να δηλώσει παρόν σε αυτόν τον αγώνα.
Δεν βλέπω σωστό προγραμματισμό στο ιατρικό επιτελείο.
Υ.Γ Sense of humor Pablo.
γιατρε(οχι ορθοπεδικε) τα μυαλα μας ΠΟΝΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
.......
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΩΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ......

.......
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΦΩΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ......