tigon4 έγραψε:πρωτα απ'ολα η ετ3 το μεταδιδει το ματς στις 00.30 το βραδυ..........αυτο που θελω ομως να πω ειναι οτι ακουσα τον σαουλιδη πριν λιγο στον εχτρασπορτ και ενιωσα ασχημα γιατι ο ανθρωπος παρακαλεσε τον κοσμο να ερθει και αυτο που θα δει την ωρα του αγωνα θα ειναι κατι τραγικο 500 αντε 1000 ατομα, και ειναι η αληθεια ειτε θελουμε ειτε οχι γιατι απλα για ολους μας ισχυει ΠΑΟΚ=ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ........ελπιζω να παμε ολοι στο γηπεδο.....και κατι ακομα οταν χανεις κατι, καταλαβαινεις την αξια του....γι'αυτο ρε παιδια ας χαρουμε αυτο που εχουμε....γιατι μπορει στο μελλον να μην εχουμε ουτε τσαμπιονς λιγκ ουτε πρωταθληματα ουτε κυπελλα, και η απαξιωση θα εχει ερθει πρωτα απο εμας......(τιποτα στην ζωη δεν ειναι δεδομενο)
Φίλε μου μπορεί να έχεις δίκιο αλλά πρέπει να σκεφτείς πως στην Ελλάδα το κοινό είναι μικρό για να ακολουθεί και να στηρίζει όλα τα τμήματα σε όλους τους αγώνες.Στον ΠΑΟΚ έχει αποδειχθεί πως αν δεν ''σπρώξουν'' οι σύνδεσμοι ο απλός κόσμος στηρίζει μόνο το ποδόσφαιρο.
Πάντως πρέπει να χαίρεσαι που το χάντμπολ κάνει σιγά-σιγά το κόσμο του.Μην ξεχνάς πως ο ίδιος ο ΠΑΟΚ με τον Κατσαρή δεν ενδιαφερόταν γιαυτό το τμήμα που πριν λίγα χρόνια είχε υποβιβαστεί.Πέρσι τα παιδιά πήραν ένα παληκαρίσιο πρωτάθλημα και ''ανάγκασαν'' τον ΑΣ να ασχοληθεί λόγω των απαιτήσεων που δημιουργήθηκαν.
Είναι λογικό σε αυτά τα αθλήματα ο κόσμος να θέλει να δει επιτυχίες για να πάει στο γήπεδο.Να σου θυμίσω την εκδρομή στην Κέρκυρα στο φάιναλ φορ -χωρίς ελπίδες στην ουσία- το 2006 ή το κόσμο που βρέθηκε μετά τη νίκη επί του βάζελου στο βόλει μήπως και πηγαίναμε τελικό πριν 3 χρόνια.Παρόμοια και στο γυναικείο ποδόσφαιρο σε Βόλο, Λιβαδειά,Αθήνα κλπ.Αυτά τα τμήματα καλώς ή κακώς πρέπει πρώτα να τα ανεβάσει ο ΑΣ.Άποψή μου είναι ο ΠΑΟΚ να έχει λίγα τμήματα που να πρωταγωνιστούν αντί πολλά που να βολοδέρνουν(φυσικά μιλάω για ομαδικά τμήματα).
Συμφωνώ μαζί σου πως τώρα είναι η ώρα για το χάντμπολ να δημιουργλησει τη δική του αυτοκρατορία και να το στηρίξουμε γιατί αν στο μέλλον ο γαύρος ή ο βάζελος κάνουν κι αυτοί τμήματα θα τους βλέπουμε πάλι με το κυάλι.Αυτή είναι η αλήθεια δυστηχώς και γιαυτό πρώτος στόχος είναι οι τίλοι στη Ελλάδα και ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη που διαφημίζει το όνομα του ΠΑΟΚ.
Σήμερα θα είμαι πολύ ευχαριστημένος αν οι κόκκινες καρέκλες απέναντι απ τα επίσημα είναι γεμάτες αλλά...χλωμό