Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Κωστα κανεις αυτο ακριβως που φοβαμαι οτι θα κανει η διοικηση...Σε πιθανη αποτυχια θα βαλει μπροστα τον Σουλη για να βγει παλι αυτη λαδι..Νομιζω πως ο Σουλης εχει το σεβασμο αλλα δεν θα ειναι ο μονος σοβαρος που καηκε απο μια κακη διοικηση...
Προσευχομαι οτι γραφω εδω και μερες να ειναι παπαριες και η ομαδα να πεταει ,η διοικηση να κανει εξυγιανση και ολοι να μαστε καλα...
Δεν αρνουμαι οτι φοβαμαι οτι και αγωνιστικη επιτυχια να εχουμε θα διαλυθουμε αφου δε θα πληρωθει κανεις εκτος του Πανελουση και του Γαλατσοπουλου στους οποιους ο ΠΑΟΚ χρωσταει(ακου τωρα...)
Πραγματικα ευχομαι απο την ψυχη μου να εχω λαθος.....
ΥΣΤ : Ημουν απο την αρχη αντιθετος στο θεμα Ταπουτου αφου εβρισε την ομαδα που αγαπαω...Αλλα νομιζω το παρατραβηξαμε..Ο Καυκης ειναι αρρωστος βαζελος..Επρεπε να βαλω φωτο του στο ιντερνετ και να τον σκισουμε.???.Αφου εγινε η επιλογη ας δουμε τι θα γινει στο γηπεδο...
ΥΣΤ2 ; Στο θεμα Ταπουτου παθαινω οτι με τον Κονσεισαο..Θελω να κριτικαρω και οι υπερβολες με κανουν να υπερασπιζομαι..Ναι..Ο Ταπουτος μπορει να το παιξε τραυματιας λογω ΑΕΚ αλλα πεταχτηκε γυαλινο μπουκαλι και ηταν λαθος μας..Τις καφριλες μας να μην τις δικαιολογουμε..
ΥΣΤ3 : ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΠΟΥΤΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΟΥΔΟΓΑΛΑΤΣΟΚΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΑΡΕΑ...
Προσευχομαι οτι γραφω εδω και μερες να ειναι παπαριες και η ομαδα να πεταει ,η διοικηση να κανει εξυγιανση και ολοι να μαστε καλα...
Δεν αρνουμαι οτι φοβαμαι οτι και αγωνιστικη επιτυχια να εχουμε θα διαλυθουμε αφου δε θα πληρωθει κανεις εκτος του Πανελουση και του Γαλατσοπουλου στους οποιους ο ΠΑΟΚ χρωσταει(ακου τωρα...)
Πραγματικα ευχομαι απο την ψυχη μου να εχω λαθος.....
ΥΣΤ : Ημουν απο την αρχη αντιθετος στο θεμα Ταπουτου αφου εβρισε την ομαδα που αγαπαω...Αλλα νομιζω το παρατραβηξαμε..Ο Καυκης ειναι αρρωστος βαζελος..Επρεπε να βαλω φωτο του στο ιντερνετ και να τον σκισουμε.???.Αφου εγινε η επιλογη ας δουμε τι θα γινει στο γηπεδο...
ΥΣΤ2 ; Στο θεμα Ταπουτου παθαινω οτι με τον Κονσεισαο..Θελω να κριτικαρω και οι υπερβολες με κανουν να υπερασπιζομαι..Ναι..Ο Ταπουτος μπορει να το παιξε τραυματιας λογω ΑΕΚ αλλα πεταχτηκε γυαλινο μπουκαλι και ηταν λαθος μας..Τις καφριλες μας να μην τις δικαιολογουμε..
ΥΣΤ3 : ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΠΟΥΤΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΛΟΥΔΟΓΑΛΑΤΣΟΚΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΠΑΡΕΑ...
Φιλε DAAT συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις. Ολοι τους θα κριθουν μεσα στις 4 γραμμες του παρκε. Αλλα οπως εγραψα και πριν , οταν αυτη την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ομαδα οι διαφοροι "σωτηρες" την οδηγησαν στην απαξιωση και ενα βημα πριν την Α2, τοτε τι περιμενεις? Θα ασχολουμαστε με τον καθε λογης ταπουτο. Αλλοι ειναι το προβλημα και η γαγγραινα για τον ΠΑΟΚ 

- paokmaniak
D.A.A.T. έγραψε:
Ειναι τελειως αδικο να βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι τον αληταρα τον Πανελουδη με Κανωτα και ειδικα Γαλατσοπουλο.
προσωπικα το κανω..αν εχω αδικο θα το δειξει η ιστορια..
(ΜΑΚΑΡΙ να εχω αδικο..)
(ΜΑΚΑΡΙ να εχω αδικο..)
D.A.A.T. έγραψε:Κωστα κανεις αυτο ακριβως που φοβαμαι οτι θα κανει η διοικηση...Σε πιθανη αποτυχια θα βαλει μπροστα τον Σουλη για να βγει παλι αυτη λαδι..
Όπως και να έχει, ο Σούλης έχει την αποκληστική ευθύνη της επιλογής παικτών (με το συγκεκριμένο μπάτζετ). Κάτι είδε στον Ταπούτο και τον επέλεξε. Τώρα, αν έπρεπε να κάνει ένα "search" πριν στο youtube όπως έγραψε κάποιο παιδί, τι να πω. Αν έχουμε το youtube κριτήριο για την απόκτηση κάποιου παίκτη τότε δεν θα πάμε πουθενά.
Ξέρω πως έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και καταλαβαίνω το στράβωμα με τον Ταπούτο. Λες εμένα να μου άρεσε? Δεν θέλω όμως να προσθέσω άλλο ένα πρόβλημα στην ήδη προβληματική ομάδα.
Υ.Γ. Δεν βάζω τον Γαλατσόπουλο στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους. Θεωρώ, πως προσφέρει και παλεύει για την ομάδα, αναλόγως των δυνατοτήτων του. Εδώ μπορείς να με κράξεις....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Τρί 25 Αύγ 2009, 09:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομίζω όλη αυτή η συζήτηση είναι να χαμε να λέγαμε. η ομάδα θα προχωρήσει χωρίς τον (πολύ) κόσμο στο πλευρό της, με ένα προεδρείο που θα αμφισβητείται σε κάθε του κίνηση (και δικαιολογημένα), με έναν προπονητή νικητή που όποιο ροστερ και να έχει θα πάει καλά, πάικτες οπαδοί άλλων ομάδων θα έρχονται στις ομάδες μας (γκαγκα, λιαδέλης, subotic, ταπούτος ...), τα χρέη θα μένουν ή μάλλον θα αυξάνονται κάθε χρόνο, η ομάδα δε θα βγει ποτέ ευρωλίγκα (και να βγει δηλαδή για μένα δεν υπάρχει κανένα όφελος εκτός αν μας έπαιρνε ο κοπελούζος), εμείς θα αναπολούμε τον παίκτη prelevic και πρόεδρο τον peja με αμερικανούς επενδυτές, και life goes on τέλως πάντων. Εδώ και 9 χρόνια είμαστε ένα σωματείο επιπέδου ούτε Πανελληνίου και μάλλον δεν το χουμε καταλάβει...
PS: πολύ σημαντικό ένα σχόλιο που διάβασα μπροστά οτι για τον ταπούτο (έχω πει τη γνώμη μου ήδη οτι ήταν άστοχη επιλογή του σούλη αλλά nevermind) έχουν καταγραφεί πάνω από 50 σχόλια από μέλη που δεν έχουν γράψει ποτέ εδώ στο μπασκετικό φορουμ...εδώ ρε μάγκες έπαιξε ο μητρόπουλος (χειρότερος γαύρος από τον τσουκαλά σίγουρα) στο βάζελο τώρα τι να λέμε??? και μην ακούσω εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και τέτοια. εδω πήραμε γκαγκάτση (ναι ναι είναι ΠΑΟΚ οπαδικά το ξέρω αλλά μιλάμε για τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ), Γ.Χ. πίσω από γαύρο, κλπ...
PS: πολύ σημαντικό ένα σχόλιο που διάβασα μπροστά οτι για τον ταπούτο (έχω πει τη γνώμη μου ήδη οτι ήταν άστοχη επιλογή του σούλη αλλά nevermind) έχουν καταγραφεί πάνω από 50 σχόλια από μέλη που δεν έχουν γράψει ποτέ εδώ στο μπασκετικό φορουμ...εδώ ρε μάγκες έπαιξε ο μητρόπουλος (χειρότερος γαύρος από τον τσουκαλά σίγουρα) στο βάζελο τώρα τι να λέμε??? και μην ακούσω εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και τέτοια. εδω πήραμε γκαγκάτση (ναι ναι είναι ΠΑΟΚ οπαδικά το ξέρω αλλά μιλάμε για τον ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ), Γ.Χ. πίσω από γαύρο, κλπ...
Λοιπον επειδη βλεπω υπερασπιση του ταπουτου απο πολους φερνωντας παραδειγματα παιχτες απο το παρελθον που εχουν αλαξει φανελες παιζωντας σε μισητες ιδεολογικα για αυτους ομαδες.
Πιστευω οτι το προβλημα οσων δεν θελουμε τον ταπουτο δεν εχει να κανει με την ομαδα που υποστηριζει αλλα κυριως στην αξια του.
Γιατι αν μιλαγαμε για εναν παιχτη της αξιας π.χ του διαμαντιδη λιγοι θα αντιδρουσαν για αυτα που εχει πει και εχει κανει στο παρελθον βαζοντας πρωτα απο ολα το καλο της ομαδας.
Με λιγα λογια πως να δεχτω εγω εναν παιχτη μετριο εως κακο που δεν εχει να παρουσιασει τιποτα ιδιαιτερο στην καριερα του και που αποδεδειγμενα εχει βρισει την ομαδα της φανελας που θα φορεσει ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ
Τεραστιο επικοινωνιακο λαθος της διοικησης και του προπονητη.
Υ.Γ1 τοσο μεγαλη αξια εχει ρε σουλη ο ταπουτος?
Υ.Γ2 αν παιρνει 15-20 χιλιαρικα το χρονο μεροκαματο δηλαδη οπως ολοι μας θα παρω 2 διαρκειας φετος.
Υ.Γ3 ολα θα ξεχαστουν αυτο ειναι σιγουρο αλλα αυτος ο παιχτης δεν προκειτε να προσφερει τιποτα στην ομαδα ειμαι σχεδον βεβαιος.
Πιστευω οτι το προβλημα οσων δεν θελουμε τον ταπουτο δεν εχει να κανει με την ομαδα που υποστηριζει αλλα κυριως στην αξια του.
Γιατι αν μιλαγαμε για εναν παιχτη της αξιας π.χ του διαμαντιδη λιγοι θα αντιδρουσαν για αυτα που εχει πει και εχει κανει στο παρελθον βαζοντας πρωτα απο ολα το καλο της ομαδας.
Με λιγα λογια πως να δεχτω εγω εναν παιχτη μετριο εως κακο που δεν εχει να παρουσιασει τιποτα ιδιαιτερο στην καριερα του και που αποδεδειγμενα εχει βρισει την ομαδα της φανελας που θα φορεσει ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ
Τεραστιο επικοινωνιακο λαθος της διοικησης και του προπονητη.
Υ.Γ1 τοσο μεγαλη αξια εχει ρε σουλη ο ταπουτος?
Υ.Γ2 αν παιρνει 15-20 χιλιαρικα το χρονο μεροκαματο δηλαδη οπως ολοι μας θα παρω 2 διαρκειας φετος.
Υ.Γ3 ολα θα ξεχαστουν αυτο ειναι σιγουρο αλλα αυτος ο παιχτης δεν προκειτε να προσφερει τιποτα στην ομαδα ειμαι σχεδον βεβαιος.
Α ξεχασα μην αρχισετε το κραξιμο για τον διαμαντιδη που εγραψα ξερω οτι δεν ερχονται τετοιου βεληνεκους παιχτες πλεον στον ΠΑΟΚ απλα ενα παραδειγμα ηταν.
τι εχει πει ο διαμαντιδης δηλαδη; εγω απ οτι ξερω στο κινητο του το ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ εχει ringtone 

σιγα ρε obanebane που θα υπερασπιστούμε και τον ταπούτο. ο Lebron είναι?? τα ματάκια μας είδανε bane, peja, levingston, barlow, sackleford με την ασπρόμαυρη φανέλα και θα μασήσουμε στον νέο (πόσο νέος ακόμα??) kukoc...?
palok έγραψε:σιγα ρε obanebane που θα υπερασπιστούμε και τον ταπούτο. ο Lebron είναι?? τα ματάκια μας είδανε bane, peja, levingston, barlow, sackleford με την ασπρόμαυρη φανέλα και θα μασήσουμε στον νέο (πόσο νέος ακόμα??) kukoc...?
Ξέχασες σάβιτς μπέρυ

Τιποτα δεν εχει πει ο διαμαντιδης απλα τον ανεφερα σαν παραδειγμα αν δηλαδη στην θεση του ταπουτου ηταν παιχτης της αξιας του διαμαντιδη και ειχει πει οσα ειπε ο ταπουτος θα τον δεχομαστε βαζοντας πανω απολα το καλο της ομαδας αυτο ειπα
Palok οκ ισως να ειναι λιγοι αυτοι που υπερασπιζονται τον ταπουτο λαθος εκφραση ειναι καλυτερα το δεχονται?
μετρα ποσοι ειναι αυτοι που δεχονται τον ταπουτο.
Palok οκ ισως να ειναι λιγοι αυτοι που υπερασπιζονται τον ταπουτο λαθος εκφραση ειναι καλυτερα το δεχονται?
μετρα ποσοι ειναι αυτοι που δεχονται τον ταπουτο.
Δυστυχως η επιλογη του συγκεκριμενου παιχτη ειναι οντως καπως δυσαρεστη με ολα αυτα που εχουν προηγηθει. Αν για παραδειγμα τον παιρναμε πριν 15 περιπου χρονια ως come-back του Τσεκου του αληταρα , ισως να καναμε και πλακα στους ασπονδυλους.
Απο την αλλη ομως με αυτη την οικονομικη κατασταση που καποιοι εφεραν την ομαδα οι επιλογες περιοριζονται. Πραγματικα ολοι και εγω μαζι θα ηθελα εναν παιχτη σαν το Διαμαντιδη η τον Χατζηβρετα αλλα με τα λεφτα που υπαρχουν ουτε τηλεφωνο δεν μπορουμε να τους παρουμε.
Και να πω κατι για να τελειωσω και να μην κουραζω : Η ομαδα που πριν - η αληθεια ειναι- χρονια διεκδικουσε ευρωπαικα κυπελλα και ενχωριους τιτλους βρεθηκε τα τελευταια χρονια να εξαρταται η παραμονη της ( σν ειναι δυνατον !!!!) απο τα αποταλεσματα των αλλων και να παιζει ντερμπυ με τον κολοσσο ροδου και την ολυμπια λαρισσας.
Πιστεψτε με εκτος απο ντροπιαστικο, λυπηρο ειναι και επωδυνο.
Ειλικρινα δεν δινω συγχωροχαρτι σε κανενα ταπουτο απλα στηριζω ( οσο μπορω πλεον ) τις επιλογες της τεχνικης ηγεσιας με την ελπιδα της αναγεννησης.
Απο την αλλη ομως με αυτη την οικονομικη κατασταση που καποιοι εφεραν την ομαδα οι επιλογες περιοριζονται. Πραγματικα ολοι και εγω μαζι θα ηθελα εναν παιχτη σαν το Διαμαντιδη η τον Χατζηβρετα αλλα με τα λεφτα που υπαρχουν ουτε τηλεφωνο δεν μπορουμε να τους παρουμε.
Και να πω κατι για να τελειωσω και να μην κουραζω : Η ομαδα που πριν - η αληθεια ειναι- χρονια διεκδικουσε ευρωπαικα κυπελλα και ενχωριους τιτλους βρεθηκε τα τελευταια χρονια να εξαρταται η παραμονη της ( σν ειναι δυνατον !!!!) απο τα αποταλεσματα των αλλων και να παιζει ντερμπυ με τον κολοσσο ροδου και την ολυμπια λαρισσας.
Πιστεψτε με εκτος απο ντροπιαστικο, λυπηρο ειναι και επωδυνο.
Ειλικρινα δεν δινω συγχωροχαρτι σε κανενα ταπουτο απλα στηριζω ( οσο μπορω πλεον ) τις επιλογες της τεχνικης ηγεσιας με την ελπιδα της αναγεννησης.