19. Βασίλης Κουτσιανικούλης
Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης
Θα γίνει ο νέος Βιερίνια του χρόνου, θα δείτε.... Έτσι ήταν και και ο άλλος όταν ήρθε.
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ μου φαίνεται άλλο παιχνίδι εβλεπες...Όλες οι επιθετικές ενέργειες στο 1ο ημίχρονο γίνονταν φάσεις λόγω της ικανότητας του κούτσια...Επιπλέον κρατούσε μπάλα πολλές φορές κερδίζοντας φάουλ και κάνοντας σωστότατες πάσες τη στιγμή που το κέντρο της εθνικής δεν υπήρχε...Το παιδί εξτρέμ είναι,όχι play maker...johannes-4 έγραψε:δεν ξέρω αν είναι μια κλάση πάνω από τους άλλους αλλα από το 12 13 μέχρι το 35 δεν ακούμπησε μπάλα και γενικά δεν υπάρχει μέσα στο γήπεδο λες και το κάνει επίτηδες πηγαίνει και κολλάει πάνω στην γραμμή και δεν συμμετέχει καθόλου στο παιχνίδι

- ΑποστόληςΑ
- paok4kyriakos
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Γκολάρα ο Βασίλης! Αυτό το παιδί δουλεύει σωστά και φαίνεται στο γρασίσι αυτό.
Εγω καθε φωρα που τον βλεπω στο γηπεδο διχνει να προσθετει πραγματουδια στο παιχνιδιτου...αυτο κατι λεει...!
- ContrerasPablo
-
Μονο στον ΠΑΟΚ δεν βάζει γκολ...
Πάντως, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και καλύτερος... Ενα μεγάλο μπράβο στον Σάντος, που σίγουρα θα νοιώθει ικανοποίηση... Εχει και κάτι απο Ζαγορ, κατι απο Σερτζιο ο μικρός... Εχει ο 7!! Βαρυς αριθμός ση φανέλα... Μπραβο του!

Πάντως, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται όλο και καλύτερος... Ενα μεγάλο μπράβο στον Σάντος, που σίγουρα θα νοιώθει ικανοποίηση... Εχει και κάτι απο Ζαγορ, κατι απο Σερτζιο ο μικρός... Εχει ο 7!! Βαρυς αριθμός ση φανέλα... Μπραβο του!