Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:
ilias4_koufalia έγραψε:ρε πρακτορινε οντως 83 εισαι???

:lol: :lol:
πρακτορινε, χιντε σας εγκαλω στη τάξη!!! :P

γκικα τι μαθημα γενικης σκεφτεσαι να διαλέξεις?
μια συμβουλή, αν είσαι σε πάνω από 2 καλός... μακριά απ τα μαθηματικα γενικής, όσο εύκολα κι αν είναι... μαθήματα όπως η φυσική και η βιολογία (γενικής πάντα) είναι ακόμα πιο ευκολα (με τις συμμετοχες που εχουν, διολου περιεργο...) ;)

Εσύ τώρα για πανελλαδικές μιλάς σωστά?? Εχώ 2 χρόνια ακόμα... :pano:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

α... εχεις μελλον ακομα... για κατευυνση προσωπική μου άποψη είναι ότι αφού δεν σ ενδιαφέρουν ιατρικές σχολές, δεν αξίζει να πας θετική. εξαίρεση φυσικά η περίπτωση να σαι καλύτερος σε Βιολογία/Χημεία απ ότι αοδε ( :evil: )/προγραμματισμό...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπα... Η δεύτερη περίπτωση δεν παίζει...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Γιατί τζάμπα να παιδευτείς και να ρισκάρεις τότε?? :roll:
Να ηθελες ιατρική να το καταλαβαινα, αλλα τωρα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
gika έγραψε:Οι σχολές που με ενδιαφέρουν (πληροφορική, πολυτεχνείο κτλ), είναι απο την Τεχνολογική κατεύθυνση... Αλλά από ότι βλέπω στην πράξη, επειδή η τεχνολογική θεωρείται και η πιο εύκολη πάνε εκεί όλοι οι αδύναμοι μαθητές! Κάτι που ίσως με κάνει να χάσω τη φόρμα που έχω αποκτήσει απο την ευγενή άμυλα που επικρατεί με πολλούς συμμαθητές μου... Από την άλλη άμα πάω Θετική κάνω παραπάνω Χημεία (που δεν την χρειάζομαι στην τεχνολογική) πράγμα που ΙΣΩΣ μου ρίξει το γενικό αλλά σίγουρα θα μου αυξήσει τον φόρτο εργασίας...

Κάποια συμβουλή επ' αυτού...??

Στην εποχή μου είχαμε μόνο το πρακτικό (θετική κατεύθυνση) και το κλασσικό (θεωρητική κατεύθυνση). Πολυτεχνεία, Φυσικομαθηματικές σχολές, χημικά, μαθηματικά και ιατρικά, ήσαν όλα στην θετική κατεύθυνση. Εμένα πάντως η χημεία μου άρεσε αν και πέρασα στην Πολυτεχνική σχολή και όχι Χημικός (μηχανικός) και ποτέ δεν θεώρησα ότι μου έκλεβε χρόνο, ούτε με εμπόδιζε να διαβάζω τα υπόλοιπα.

Τωρα απο θετική πας σε Χημεία Ιατρική Βιολογία κτλ. Ενώ απο Τεχνολογική σε Πολυτεχνεία Οικονομικά Πληροφορική...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:Γιατί τζάμπα να παιδευτείς και να ρισκάρεις τότε?? :roll:
Να ηθελες ιατρική να το καταλαβαινα, αλλα τωρα...

Απο τη μία αυτό σκέφτομαι... Από την άλλη, το χαμηλό επίπεδο της πλειοψηφίας αυτών που επιλέγουν την τεχνολογική ίσως με κάνει να "πέσω". Αλλιώς δουλεύεις με ανταγωνισμό κι αλλιώς χωρίς...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

gika έγραψε:Τωρα απο θετική πας σε Χημεία Ιατρική Βιολογία κτλ. Ενώ απο Τεχνολογική σε Πολυτεχνεία Οικονομικά Πληροφορική...

Βεβαια αυτο το τελευταιο ειναι ενα απ τα σοβαρα προβληματα της δευτεροβαθμιας εκπ/σης... εκανα εγω π.χ. αοδε (οικονομικου τυπο μαθημα με βασικα στοιχεια μανατζμεντ - στην πραξη προχειρη και κακης ποιοτητας μεταφραση ξενων βιβλιων) ή και (βασικες έως και παιδικες!) αρχες προγραμματισμου (στα ελληνικα βεβαια γιατι ειμαστε και ελληναρες μη χεσω...) για να σπουδασω μηχανικος... κανει ο αλλος φυσικη για να ασχοληθει με τη λογιστικη, κοκ...
οτι να ναι ομως...

gika έγραψε:Απο τη μία αυτό σκέφτομαι... Από την άλλη, το χαμηλό επίπεδο της πλειοψηφίας αυτών που επιλέγουν την τεχνολογική ίσως με κάνει να "πέσω". Αλλιώς δουλεύεις με ανταγωνισμό κι αλλιώς χωρίς...

Σ αυτο το ... παραμυθακι θα διαφωνησω... Δεκτο οτι στη θετικη κυκλοφορουν ... "κορακια", κατι που ειναι λογικο αν σκεφτεις οτι ο στοχος ειναι ιατρικες σχολες. Αλλα δε μπορεις να πεις οτι στη τεχνολογικη (με στοχο Πολυτεχνικες π.χ. σχολες των σχεδον 20000μοριων) υπαρχει χαμηλο επιπεδο... Απλα επειδη στην τεχνολογικη πηγαινουν συνηθως οσοι δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο στοχο (για ν αποφυγουν αρχαιολατινικα και χημειοβιολογιες) δε σημαινει οτι υπαρχει μονο χαμηλο επιπεδο... ;)
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Γιάννη το επίπεδο πιστεύω πως το καθορίζεις εσύ..
Άμα έχεις βάλει στόχο να περάσεις κάπου δεν πα να είναι όλοι τούβλα μες στο τμήμα,εσύ θα διαβάζεις..
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

πραγματι ο ανταγωνισμος παιζει πολυ σημαντικο ρολο ...και ειδικα οταν εχεις κοινο στοχο με τους αλλους δεν ξελογιαζεσαι τοσο ευκολα...ξερω παιδια που ηθελαν τεχνολογικη και λογω επιπεδου σην 2α λυκειου πηγαν θετικη χωρις να δινουν ιδιαιτερη σημασια στην βιολογια(αν εχει γτ δεν θυμαμαι) και την χημεια(που σιγουρα εχει)και στην 3η λυκειου πηγαν κανονικα τεχνολογικη..εσυ βεβαια τωρα ξες το επιπεδο των συμμαθητων σου γιατι πολλες φορες ο μαθητης του 20 σε ενα σχολειο αξιζει για 15 σε ενα αλλο...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από ότι μου έχουν πει είμαστε απο τα "αυστηρά" λύκεια... Οπότε...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

γκικα προσωπικα δε νομιζω να παιζει και τοσο σημαντικο ρολο το ολο θεμα με συμμαθητες-ταξη-σχολειο,κλπ. Αν εσυ αποφασισεις να σαι σοβαρος τη χρονια που πρεπει, και στο τζιμπουντι να εισαι, θα γραψεις... ολα τ αλλα, για μενα ειναι απλως αφορμες... ;)
οποτε, επιμενω στο να πας στην κατευθυνση που θεωρεις οτι θα γραψεις καλυτερα...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και εγώ κάπως έτσι το βλέπω... Αλλά υπάρχουν αντίθετες απόψεις από καθηγητές μου και μου έχουν μπει ερωτηματικά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

novito έγραψε:α... εχεις μελλον ακομα... για κατευυνση προσωπική μου άποψη είναι ότι αφού δεν σ ενδιαφέρουν ιατρικές σχολές, δεν αξίζει να πας θετική. εξαίρεση φυσικά η περίπτωση να σαι καλύτερος σε Βιολογία/Χημεία απ ότι αοδε ( :evil: )/προγραμματισμό...

Στο συντακτικό και τη γραμματική (παρακλάδια της Εκθεσης), πως τα πήγαινες πρασινούλη??? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ρε κοπριτη ενα θ ξεχασαμε ... το κανεις και θεμα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Επιτέλους διακοπές.. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”