Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Καλά παλοκ μην γίνεσαι κακός τώρα.4 ομάδες έχει η Ισπανία.Άμα ήταν τόσο παικταράς ο Κώστας θα έπαιζε αλλού.Στον μέτριο ΠΑΟΚ ήταν το όνομα.Εκεί που πήγε φέτος είναι νεοφώτιστη αν δε βάζει και εκεί κάηκε.Όντως το παιδί δεν εξελίχθηκε..Γιατί λέμε άμυνα, αλλά για να παίξεις άμυνα χρειάζεσαι ταχύτητα,έκκρηξη,άλμα, σωστό timing στο άλμα, γρήγορες επιστροφές.Μπορούσε να βελτιωθεί πιο πολύ για μένα. Άνθρωπος που από τα 19 μέχρι τα 25 δεν κάνει βάρη, πως θα παίξει δεν έχουν ανοίξει οι πλάτες του.δες τον Στογιάκοβιτς το πρώτο που έκανε πηγαίνοντας στο ΝΒΑ ήταν μυική μάζα.Δες πλέον το άνοιγμα το χεριών του και του στήθους του και σύγκρινέ το με αυτό του 1996-97.Καμιά σχέση
την άποψή μου για τον κωστάκη την έχω πει πολλές φορές. αν έφτιαχνα εγώ ομάδα δεν θα τον έπαιρνα ποτέ. το πρότυπο 2αρι μου θα ήταν ο sato αν όχι ο αυτός σίγουρα ο navarro ή ο rudy. αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν των παικτών ο κωστάκης δεν τα έχει ούτε κατά διάνοια. από κει και πέρα όμως θεωρώ άδικη την κριτική που του γίνεται. κανείς δεν είπε οτι είναι ο bane ή o drew nicholas (ιεροσυλία η σύγκριση...εννοώ του bane με τον drew.χαχα). όμως έχει ένα τεράστιο ταλέντο και λέγεται σουτ με ρυθμό. αυτό έχει. μην το υποβαθμίζουμε. δεν υπήρξαν παίκτες παγκοσμίως που είχαν μόνο σουτ και τίποτε άλλο?? λέμε δεν έχει δουλέψει, δεν έχει ντρίμπλα, δεν μπαίνει μέσα στη ρακέτα. και εγώ λέω ναι. δείτε όμως τον φώτση που δουλεύει με τον μεγαλύτερο (μετά τον σοφό) coach του ευρωπαϊκού μπάσκετ. πριν 6-7 χρόνια έπαιζε Play maker και τώρα δεν μπορεί να πέρασει κανέναν μα κανέναν αντίπαλο και να του βάλει με ντρίμπλα καλάθι. έμαθε όμως αλλα πράγματα (αξιόπιστο σουτ απέξω-δεινός rebounder, καλός αμυντικός). και εμένα η ένστασή μου είναι αν ο κωστάκης δούλευε με έναν πραγματικό προπονητή, τι μπάσκετ θα έπαιζε σήμερα???? Παρεπιπτόντως την ίδια άποψη έχω και για το άλλο απίστευτο επιθετικά ταλέντο μαυροκεφαλίδη (ευτυχώς σε αυτό συμφωνεί μαζί μου ο συρίγος-αν και αυτά τα έλεγα πρώτος εγώ!!!!). ¨Ομως τελικά μπάσκετ παίζει ο βασιλόπουλος (τέλος πάντων παίζει ας πούμε βασικός σε γαύρο και εθνική) ο οποίος ούτε σουτέρ είναι ούτε ντρίμπλα έχει. Anyway, είπαμε γούστα είναι αυτά.
PS: αντιπαρέρχομαι βέβαιa την άποψή σου οτι 4 είναι οι ομάδες στην ισπανία. το αφήνω ασχολίαστο. σου θυμίζω μόνο οτι προχτές έβαλε 20 πόντους (με ranking 20, αν και 3/12 τρίποντα) στη malaga. όπου malaga (συμφωνώ δεν έχει κάνει νίκη στην ισπανία) τα τελευταία 3 χρόνια έχει πάρει πρωτάθλημα ισπανίας, final4 ευρωλίγκας, προπονητής reneses, διαρκείας 10,000 και ρόστερ που αν μην τι άλλο στοχεύει 8αδα ευρωλίγκας φέτος (απλά αντί να πάρει ψηλό πήρε τον shammond williams...). A και πριν 15 μέρες έριξε μια 20αρα στον γαύρο. Αν νικήσει ομάδα στην Ελλάδα τα επόμενα 200 χρόνια με 20 πόντους τον γαύρο (εκτός βάζελου) θα αλλάξω ομάδα και θα γίνω chicago bulls (όπως όλος ο κόσμος τότε...χαχα-τώρα φαντάζομαι όλοι ξανάγίνανε lakers...)
PS: αντιπαρέρχομαι βέβαιa την άποψή σου οτι 4 είναι οι ομάδες στην ισπανία. το αφήνω ασχολίαστο. σου θυμίζω μόνο οτι προχτές έβαλε 20 πόντους (με ranking 20, αν και 3/12 τρίποντα) στη malaga. όπου malaga (συμφωνώ δεν έχει κάνει νίκη στην ισπανία) τα τελευταία 3 χρόνια έχει πάρει πρωτάθλημα ισπανίας, final4 ευρωλίγκας, προπονητής reneses, διαρκείας 10,000 και ρόστερ που αν μην τι άλλο στοχεύει 8αδα ευρωλίγκας φέτος (απλά αντί να πάρει ψηλό πήρε τον shammond williams...). A και πριν 15 μέρες έριξε μια 20αρα στον γαύρο. Αν νικήσει ομάδα στην Ελλάδα τα επόμενα 200 χρόνια με 20 πόντους τον γαύρο (εκτός βάζελου) θα αλλάξω ομάδα και θα γίνω chicago bulls (όπως όλος ο κόσμος τότε...χαχα-τώρα φαντάζομαι όλοι ξανάγίνανε lakers...)
Ναι ένας τέτοιος χρειάζεται(αυτό που έλεγε και ο Ιωαννίδης για το Πάσπαλιε,"Μα πετάει πέτρες,βολές δε βάζει'', ναι αλλά πάντα χρειάζεται και ένας τέτοιος), αλλά ο βάζελος έχει και τρεις παίκτες που θα τον κάνουν μάγκα το Φώτση.Γιασικεβίτσιους,Σπανούλη,Διαμαντίδη.Ο ΠΑΟΚ ποίον είχε το Δεμερτζή, για το Καυκή.Μέσα στις 4 είναι η Μάλαγα.(Μπαρτσελόνα,Καχα Λαμποραλ,Ρεαλ,Μάλαγα) αυτές ενοούσα.
Το θέμα είναι να βλέπεις πράγματα που δε μπορεί να τα κάνει ο οποιοσδήποτε.Ξέρεις πόσοι σαν τον Βασιλειάδη πέρασαν από τέτοιες ομάδες.Και για να καταλάβεις αυτό που σου λέω δες το χάνει και το βρίζουν, το βάζει και λένε γιατί βαράει μόνο τρίποντα.Ενώ πάρε τώρα Γιασικεβίτσιους δε θα βρεθεί στη μέρα του πάλι γκαβλωμένος θα φύγεις από το γήπεδο, γιατί θα έχει δώσει 5 ασιστ πάρτο βάλτο
Το θέμα είναι να βλέπεις πράγματα που δε μπορεί να τα κάνει ο οποιοσδήποτε.Ξέρεις πόσοι σαν τον Βασιλειάδη πέρασαν από τέτοιες ομάδες.Και για να καταλάβεις αυτό που σου λέω δες το χάνει και το βρίζουν, το βάζει και λένε γιατί βαράει μόνο τρίποντα.Ενώ πάρε τώρα Γιασικεβίτσιους δε θα βρεθεί στη μέρα του πάλι γκαβλωμένος θα φύγεις από το γήπεδο, γιατί θα έχει δώσει 5 ασιστ πάρτο βάλτο
θα ήθελα να σου απαντήσω αλλά δεν έχω χρόνο. εδώ και μία ώρα (από την ανακοίνωση του λάζου και μετά) είμαι στην τουαλέτα συνέχεια γιατί δεν μπορώ να συγκρατήσω την κά...λα!!!!!

- KalamarGiannis
Monroe στον άσσο και Κώστας δυάρι; μμμμ καλό ακούγεται...για φέτος.
για του χρόνου άσσο από ΝΒΑ, στο 2 οι 2 παραπάνω με τον κώστα αλλαγή
και ένα 4αρι στη θέση των Σκοπιανού και Αυστραλού
για του χρόνου άσσο από ΝΒΑ, στο 2 οι 2 παραπάνω με τον κώστα αλλαγή
και ένα 4αρι στη θέση των Σκοπιανού και Αυστραλού
Λοιπόν, αν όλα πάνε καλά, του χρόνου πιθανότατα να έχουμε (ακόμη και στα πλέι οφ) τον Κωστάκη..
Δεν ξερετε πόσο χαρούμενος (πρέπει) να είναι αυτή τη στιγμή παιδιά..
ΥΓ. Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο θα χαίρεται κι ο Σοφοκλής..
Από τη μία μάλλον ζηλεύει (που δεν παίζει στην ομάδα της καρδιάς του
) κι από την άλλη λυπάται που θα τον έχει ως αντίπαλο!!

Δεν ξερετε πόσο χαρούμενος (πρέπει) να είναι αυτή τη στιγμή παιδιά..
ΥΓ. Από την άλλη δεν ξέρω κατά πόσο θα χαίρεται κι ο Σοφοκλής..
Από τη μία μάλλον ζηλεύει (που δεν παίζει στην ομάδα της καρδιάς του
Άιντε να αλλάξουν τον τίτλο τους σήμερα
http://www.talkbasket.net/news/paok-des ... -2315.html
Υ.Γ
Για ιστορικούς λόγους το Link τοποθετήθηκε εδώ
http://www.talkbasket.net/news/paok-des ... -2315.html
Υ.Γ
Για ιστορικούς λόγους το Link τοποθετήθηκε εδώ
In a shock move PAOK Thessaloniki landed Greek international center Lazaros Papadopoulos who was recently released by Real Madrid and was a free agent.
χαχα. να δεις σοκ που θα πάθουνε που θα κερδίσουμε και σε 4 μέρες 2 φορές το γαύρο...
χαχα. να δεις σοκ που θα πάθουνε που θα κερδίσουμε και σε 4 μέρες 2 φορές το γαύρο...
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Απόστολος Οικονομίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» αρχικά για την εμπλοκή του στην υπόθεση Γούμενου και τόνισε ότι:
«Αρχικά λείπουν 900.000 ευρώ από τα ταμεία. Επίσης ο Σικαμπάλα χρεώθηκε 2.5 εκ. ευρώ ενώ η μεταγραφή του άξιζε 250.000 δολάρια. Μαζί είναι και η υπόθεση του Μέγκαχεντ. Υπάρχει ένα εικονικό τιμολόγια της Ζάμαλεκ. Έδωσα στοιχεία στην παλιά μήνυση για αυτά τα λεφτά αλλά και για άλλα. Η ανακρίτρια έκανε έρευνα μέχρι την Αίγυπτο, όπου οι Αιγύπτιοι απαντούν και λένε το πραγματικό νούμερο που πήραν. Τα υπόλοιπα πήγαν σε κάποια… τσέπη, θα δούμε σε ποιανού. Δεν υπάρχει πιθανότητα παραγραφής. Συνολικά γύρω στα 5 εκ. ευρώ που είναι περασμένα στα βιβλία και είναι χρεωμένη η ΠΑΕ και τα οποία ποτέ δεν δόθηκαν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή, γιατί θυμούνται όλοι τι έγινε τότε με Γούμενο και Μπατατούδη. Αν δεν παρασταθεί η ΠΑΕ, που δεν νομίζω να γίνει μιας και όλοι μου είπαν ότι θα δώσουν κανονικά το παρών. Έγιναν πολλά και άσχημα, αυτός φταίει για την κατάσταση που βρέθηκε η ΠΑΕ. Για τον κ. Παγώνη δεν μπορώ να πω το παραμικρό, έβαλε πραγματικά λεφτά μέσα στην ΠΑΕ. Ο τότε διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να λογοδοτήσει».
Αναφερόμενος στην φετινή προσπάθεια στο τμήμα μπάσκετ είπε: «Παρακολουθώ την προσπάθεια, εύχομαι η ομάδα να μην χρεωθεί περισσότερο κι να φτάσουν σε ένα σημείο να μην ζητάνε συνέχεια από τον κόσμο να βάζει χρήματα» και συνέχισε: «Εύχομαι οι πληγές του ΠΑΟΚ να επουλώνονται με το πέρασμα των χρόνων, είμαι συμπαραστάτης τους. Αυτά που έκανα εγώ το 1989 μέχρι το 1995 κανείς δεν τα έκανε, που βοήθησα το σωματείο. Και δεν περιμένω από τον κόσμο να δικαιωθώ, γιατί το αισθάνομαι ότι συμβαίνει ήδη. Απλά περιμένω από κάποιους ανθρώπους να έρθουν και να με πουν έλα εδώ για να ξαναγίνουμε όπως παλιά, να γίνουμε ένα. Είμαι στα δικαστήρια με όλους αυτούς που έβλαψαν τον ΠΑΟΚ και εμένα προσωπικά. Οπότε ζητάω τα χρήματα μου, αυτά που έβαλα τότε. Έκανα αγωγές, που υπάρχουν από το 1996. Φτάνουν προς το τέλος, είμαστε προς την κατεύθυνση να τα βρούμε. Αν δεν γίνει αυτό, δεν θέλω να μου ζητήσει κανένας ευθύνη. Είναι και σήμερα διοίκηση, μιλάω για την διοίκηση του Α.Σ., τα γνωρίζουν και ο Θανάσης Κατσαρής επί της προεδρίας μου ήταν αντιπρόεδρος. Τότε και ο Νίκος Βεζυρτζής μου είχε πει μπες στον ΠΑΟΚ γιατί καταστρεφόμαστε. Βοηθούσα τον ΠΑΟΚ χωρίς να είμαι τίποτα στον ΠΑΟΚ, την διοίκηση Βεζυρτζή την είχα βοηθήσει με 450.000.000 δραχμές. Εγώ τους πλήρωνα όλους. Μετά όταν ανέλαβα έφερε δύο τίτλους στον ΠΑΟΚ και έφυγα διωγμένος, με… πραξικόπημα. Δεν αισθάνομαι καλά, έχω χαλάσει και την υγεία μου».
Ολοκληρώνοντας είπε: «Την σοβαρή αυτή προσπάθεια που γίνεται στην ΠΑΕ, την στηρίζει ο κόσμος. Πρέπει να ήταν περισσότεροι μέτοχοι στην γενική συνέλευση, να έρχονται όλοι να μαθαίνουν που πηγαίνουν τα λεφτά τους».
http://www.metropolisradio.gr/10808
«Αρχικά λείπουν 900.000 ευρώ από τα ταμεία. Επίσης ο Σικαμπάλα χρεώθηκε 2.5 εκ. ευρώ ενώ η μεταγραφή του άξιζε 250.000 δολάρια. Μαζί είναι και η υπόθεση του Μέγκαχεντ. Υπάρχει ένα εικονικό τιμολόγια της Ζάμαλεκ. Έδωσα στοιχεία στην παλιά μήνυση για αυτά τα λεφτά αλλά και για άλλα. Η ανακρίτρια έκανε έρευνα μέχρι την Αίγυπτο, όπου οι Αιγύπτιοι απαντούν και λένε το πραγματικό νούμερο που πήραν. Τα υπόλοιπα πήγαν σε κάποια… τσέπη, θα δούμε σε ποιανού. Δεν υπάρχει πιθανότητα παραγραφής. Συνολικά γύρω στα 5 εκ. ευρώ που είναι περασμένα στα βιβλία και είναι χρεωμένη η ΠΑΕ και τα οποία ποτέ δεν δόθηκαν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή, γιατί θυμούνται όλοι τι έγινε τότε με Γούμενο και Μπατατούδη. Αν δεν παρασταθεί η ΠΑΕ, που δεν νομίζω να γίνει μιας και όλοι μου είπαν ότι θα δώσουν κανονικά το παρών. Έγιναν πολλά και άσχημα, αυτός φταίει για την κατάσταση που βρέθηκε η ΠΑΕ. Για τον κ. Παγώνη δεν μπορώ να πω το παραμικρό, έβαλε πραγματικά λεφτά μέσα στην ΠΑΕ. Ο τότε διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ πρέπει να λογοδοτήσει».
Αναφερόμενος στην φετινή προσπάθεια στο τμήμα μπάσκετ είπε: «Παρακολουθώ την προσπάθεια, εύχομαι η ομάδα να μην χρεωθεί περισσότερο κι να φτάσουν σε ένα σημείο να μην ζητάνε συνέχεια από τον κόσμο να βάζει χρήματα» και συνέχισε: «Εύχομαι οι πληγές του ΠΑΟΚ να επουλώνονται με το πέρασμα των χρόνων, είμαι συμπαραστάτης τους. Αυτά που έκανα εγώ το 1989 μέχρι το 1995 κανείς δεν τα έκανε, που βοήθησα το σωματείο. Και δεν περιμένω από τον κόσμο να δικαιωθώ, γιατί το αισθάνομαι ότι συμβαίνει ήδη. Απλά περιμένω από κάποιους ανθρώπους να έρθουν και να με πουν έλα εδώ για να ξαναγίνουμε όπως παλιά, να γίνουμε ένα. Είμαι στα δικαστήρια με όλους αυτούς που έβλαψαν τον ΠΑΟΚ και εμένα προσωπικά. Οπότε ζητάω τα χρήματα μου, αυτά που έβαλα τότε. Έκανα αγωγές, που υπάρχουν από το 1996. Φτάνουν προς το τέλος, είμαστε προς την κατεύθυνση να τα βρούμε. Αν δεν γίνει αυτό, δεν θέλω να μου ζητήσει κανένας ευθύνη. Είναι και σήμερα διοίκηση, μιλάω για την διοίκηση του Α.Σ., τα γνωρίζουν και ο Θανάσης Κατσαρής επί της προεδρίας μου ήταν αντιπρόεδρος. Τότε και ο Νίκος Βεζυρτζής μου είχε πει μπες στον ΠΑΟΚ γιατί καταστρεφόμαστε. Βοηθούσα τον ΠΑΟΚ χωρίς να είμαι τίποτα στον ΠΑΟΚ, την διοίκηση Βεζυρτζή την είχα βοηθήσει με 450.000.000 δραχμές. Εγώ τους πλήρωνα όλους. Μετά όταν ανέλαβα έφερε δύο τίτλους στον ΠΑΟΚ και έφυγα διωγμένος, με… πραξικόπημα. Δεν αισθάνομαι καλά, έχω χαλάσει και την υγεία μου».
Ολοκληρώνοντας είπε: «Την σοβαρή αυτή προσπάθεια που γίνεται στην ΠΑΕ, την στηρίζει ο κόσμος. Πρέπει να ήταν περισσότεροι μέτοχοι στην γενική συνέλευση, να έρχονται όλοι να μαθαίνουν που πηγαίνουν τα λεφτά τους».
http://www.metropolisradio.gr/10808
- DimisK
- Επικοινωνία:
Δρυός πεσούσης Λάκη μου.....
Γιατί τα λες ΤΩΡΑ;
Δεν μου λέει τίποτα η δήλωσή σου, διότι γίνεται εκ των πολύ...υστέρων και εκ του ασφαλούς.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά...
Αλλά μόνος μου το λέω, μόνος μου το πιστεύω....
Γιατί τα λες ΤΩΡΑ;
Δεν μου λέει τίποτα η δήλωσή σου, διότι γίνεται εκ των πολύ...υστέρων και εκ του ασφαλούς.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά...
Αλλά μόνος μου το λέω, μόνος μου το πιστεύω....
palok έγραψε:In a shock move PAOK Thessaloniki landed Greek international center Lazaros Papadopoulos who was recently released by Real Madrid and was a free agent.
Μάλλον διέλαθες άλλο άρθρο είναι αυτό που ελπίζω να αλλάξει ο τίτλος του το βράδυ.
Άντε και ένα να γελάσουμε απο το πολύ έγκυρο In.gr
Νίκη και πάλι για τους Λέικερς, 106-933 τους Πίστονς!!!
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246

Νίκη και πάλι για τους Λέικερς, 106-933 τους Πίστονς!!!
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246
χαχα. πρόσεξε τι λες θα σου κάνει μήνυση ο Λαμπράκης!!!!
PS: παρεπιπτόντως κανένα νομίζω site που γράφει τα αποτελέσματα NBA δεν κάνει ποτέ ιδιαίτερη αναφορά στις εμφανίσεις του pedja. προχτές έβαλε 25 πόντους ας πούμε και λαλιά από κανέναν!!!
PS: παρεπιπτόντως κανένα νομίζω site που γράφει τα αποτελέσματα NBA δεν κάνει ποτέ ιδιαίτερη αναφορά στις εμφανίσεις του pedja. προχτές έβαλε 25 πόντους ας πούμε και λαλιά από κανέναν!!!
Από το 2011 να δεις λαλιά που θα βγάζουν όμως..
Με Λάζο 5άρι κι αυτόν 3άρι, οι υπόλοιπες 3 θέσεις και χαμάληδες να έχεις, φτιάχνεις τρομερή ομάδα!!

Με Λάζο 5άρι κι αυτόν 3άρι, οι υπόλοιπες 3 θέσεις και χαμάληδες να έχεις, φτιάχνεις τρομερή ομάδα!!