Σχόλια για metrosport & metropolis

kos

Re: Σχόλια για metrosport & metropolis

Δημοσίευση από kos »

ακομη να το παρουμε χαμπαρι?
οποτε βρισκει ευκαιριες ο μετρουλακης αυτο θα κανει.
εγω τον εκοψα και εσωσα τα νευρα μου.

καμια φορα βαζω λαμογιαννη γιατι και η ηρεμια ειναι καπως κουραστικη.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω περιμένω τον RIERA :lol: :lol: :lol:
δεν ξέρω εσείς τι λέτε
:geek:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Billy4 έγραψε:Σύμφωνα με τον γκουρού του ποδοσφαίρου Μετρουλάκη, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώσει 200.000 χιλιάδες για 12 (18 δεν είναι με τα πλέυ οφ?) παιχνίδια στον Εντίνιο οπότε διαπραγματεύεται να τα ρίξει στα 120.000-100.000 (σιγά μην έρθει και τσάμπα). Επίσης, όπως αποφάνθηκε ο ειδικός, ο Εντίνιο δεν είναι αυτός που έψαχνε ο ΠΑΟΚ και ότι αν αποκτηθεί θα κάνει άλλες δουλειές στο γήπεδο (σκούπισμα? σφουγγάρισμα?) γιατί δεν είναι ο κίλερ. Οπότε μάλλον θα κάνει τις δουλειές που δεν κάνει ο Κουτσιανικούλης (γιατί δεν τον παίρνουμε σαν προπονητη?).

Απορώ γιατί τον ακούω....

Την ίδια απορία εχω και ΕΓΏ με τον εαυτό μου.Δεν εχω ομως αλλη επιλογή εκτος Θεσ/νικης στο ΡΑΔΙΟ.
Απορώ επίσης πως μπορεί να παριστάνει το δημοσιογράφο ενας αναλφάβητος σαν και του λόγου του.
Σημεία των καιρών, επίσης, αυτός ο, αγράμματος και χαμηλής υποστάθμης, ανθρωπος να εμφανίζεται και ως παράγων της δημόσιας ζωής.
Αυτός ο ανθρωπος προσπαθεί, συνεχώς και με σύστημα, να πριονήσει την ΔΙΟΙΚΗΣΗ μας κεκαλυμμένα, αλλά το κάνει τοσο χαζά εξαιτίας της χαμηλής νοημοσύνης του που τον καταλαβαίνει και ενα νήπιο (συγνώμη που προσβάλλω τα νήπια).
Η παραπάνω ανάλυση του, όμως, περί της χρησιμότητας του ΕΝΤΙΝΙΟ και των επιπτώσεων στη λειτουργία της ομάδας μας ειναι ανεπανάληπτη, ολα τα λεφταά στην καθομιλουμένη. Να τον προτείνουμε ως σύμβουλο τΩΝ ΒΡΥΖΑ, ΣΕΡΤΖΙΟ.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Καλος ειναι ο μετρουλακης δε λεω, αλλα εγω προσωπικα οταν θελω φτιαχτω ακουω τραιο....ο ανθρωπος ειναι ανεπαναλληπτος...επειδη δεν μπορεσε να γινει δημ/φος wannabe στη barcelona, νομιζει οτι πανω κατω το ιδιο ειναι και ο αρουλης...
Σημερα ακουγα το παιχνιδι του σκουλικιου στο ραδιο για λιγακι και ειπε 28 φορες οτι ο αστερας δεν μπορει να αλλαξει 3η πασα λογω φοβερης πιεσης του αρη...στο δευτερο οταν η ομαδα της καρδιας του δεν μπορουσε να περασει το κεντρο σιωπησε για λιγο αλλα αναθαρρησε παλι με το γκολ και αρχισε τα δικα του..
αφηστε που νομιζω οτι αν ο cooper του ζητησε να πεσει στα 4 με στρινγκ και ζαρτιερες θα το κανει με απεραντη χαρα (ολοι οι αριανοι νομιζω το ιδιο βεβαια)...
Πραγματικα οποτε φευγω απο τη δουλεια παρμενος, τραιο ακουω...κοιλιακοι απο το γελιο σε ολη τη διαδρομη...
kos

Δημοσίευση από kos »

μετρουλακη αν ησουν σοβαρος ο ραπτοπουλος επρεπε να εχει ηδη απολυθει για την λασπη που πεταξε στον ιβιτς.
αλλα ποιος εχασε την σοβαροτητα για να την βρεις εσυ? εσυ βρισκεις και τα κανεις. αφου δεν αντεδρασε και σε αυτο ο ΠΑΟΚ δεν θα αντιδρασει ποτε, ετσι δεν ειναι?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

ίσως χωρίς να ξέρω κάτι το γεγονός ότι χθές το βράδυ δεν έκανε εκπομπή να είναι ένα πρώτο βήμα.δεν ξερω βέβαια αν έκανε τώρα το πρωί.αλλά όπως είπες πρέπει η ΠΑΕ να κάνει κάτι να δώσει τέλος στην επικοινωνιακή απάθεια με την οποία αντιμετωπίζει κάποια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ...... ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΑΝΩ....

ΜΗΝΥΣΕΙΣ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ωστε απο αυτον τον βοθρο ξεκινησε ολη αυτη η εμετολογια?
επρεπε να το περιμενω...εχω πει επανελειμμενα ποσο τυχερος νιωθω που δεν ακουω ραδιοφωνα αυτης της πολης...αλλα εσεις που τους ακουτε, ακομα σφυρατε αδιαφορα? :twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε παιδια δεν εχει νοημα να αρχισει να απανταει η ΠΑΕ στον καθε ραπτοπουλο και στον καθε μυρτσο.....για οτι παπαριες λενε
ετσι νομιζω....
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Οι μηνύσεις αργούν να εκδικαστούν. άλλα πράγματα γίνονται ποιο γρήγορα, αλλά κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δεν θα απανταει η ΠΑΕ...............θα στελνει μια ωραια πρωια το νομικο τμημα της ΠΑΕ τη μηνυσουλα και την αγωγουλα (πακετο) μαζι με ενα σαμπουαν για τα μαλλια και 50 ευρω για την ετησια συνδρομη του στη λεσχη αποδημων ιερουσαλημιωτων οσιας ξενης και περιχωρων.......τοσο απλα και ομρφα θα γινοντια οι δουλιτσες.......
οσο για το κοινωνικο ζητημα του εργαζομενου ραπ θα τον βοηθησουμε να βρει δουλεια εκει που σε 4 μηνες θα δημοσιευτει ο ισολογισμος μας

lefis αν το μεσο μαζεψει καμια δεκαρου μηνυσουλες πιστεψε με θα το παρει το μηνυμα
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

eorptol έγραψε:ρε παιδια δεν εχει νοημα να αρχισει να απανταει η ΠΑΕ στον καθε ραπτοπουλο και στον καθε μυρτσο.....για οτι παπαριες λενε
ετσι νομιζω....

δεν χρειάζεται η ΠΑΕ να απαντάει με επίσημες ανακοινώσεις κλπ.δεν πρέπει να αφήνουμε να πέσει τίποτα κάτω.δεν μπορεί ο ραπτόπουλος και ο κάθε τυχάρπαστος επειδή κρατάει ένα μικρόφωνο να μπορεί να ξεφτυλίζει στέλεχος του ΠΑΟΚ χωρίς να μπορεί να αποδείξει και τίποτα.

diniko80 πραγματικά δεν με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο θα αντιδράσουν, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να αντιδράσουν. να μην περάσει και αυτό έτσι.γιατί αποδείχθηκε ότι ενόχλησε πάρα πολύ τον ίβιτς.
kos

Δημοσίευση από kos »

τα πραγματα ειναι απλα. ο ιβιτς μετα απο ενα τετοιο ματς βγηκε και δηλωσε δημοσια οτι ευχαριστει το ιατρικο επιτελειο του ΠΑΟΚ γιατι τον βοηθησε να ξεπερασει το προβλημα του και να μπορεσει να παιξει.
σαν να ελεγε οτι αν δεν μπορουσε να παιξει θα του εμενε η ρετσινια. οτι θα εβγαιναν ορισμενοι (δεν εχει σημασια αν θα ηταν λιγοι ή ελαχιστοι) και θα ελεγαν οτι κρεμασε την ομαδα και τους συμπαικτες του. και αυτο τον ενοχλησε.

συγνωμη αλλα αν δεν αντιδραση σε αυτο ο ΠΑΟΚ σε ποιο θα αντιδρασει?

ΥΓ. μονο τυχαια δεν ειναι η λασπη που πεταξε ο ραπτοπουλος. και φυσικα ο συγκεκριμενος μονο χαζος δεν ειναι. ξερει τι ειπε και ποσο βαρυ ηταν αυτο που ειπε. απο τον σταθμο αυτο το τελευταιο διαστημα μονο υπουλα χτυπηματα δεχομαστε (λαμογιαννης, ραπτοπουλος κτλ). ειναι ξεκαθαρο πλεον οτι διακριτικα χτυπανε τον ΠΑΟΚ
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αν η ΠΑΕ αντιδράσει στα λόγια αυτού του παπ@ρα, θα του δώσει τόση αξία που δε θα κατεβαίνει από το καλάμι ο φαλακρός. Εμεις μπορούμε να μην τον ακούμε? Γίνετε? Κλείστε στα αυτιά σας στις σειρήνες, ξανθομαλλούσες ή φαλακρές, και μη δίνετε σημασία στο τι λένε.

Ο Ραπτόπουλος, κάθε μέρα που περνάει, ξεφτυλίζεται όλο και περισσότερο με αυτά που λέει από μόνος του.. Γράψτε τον εκεί που δεν πιάνει μελάνι.
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ε καλα το οτι ο ραπ ειναι ενας υπουλος καραφλοφυμνοσαλιαγκας τωρα θα το μαθουμε? μονο στα σοβαρα δεν μπορεις να τον παρεις!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”