Μην δώσουμε κανένα δικαίωμα τιμωρίας στο νέο πρωτάθλημα
- thanasisp04
13η αγωνιστικη με Αστερα ΕΝΤΟΣ 3000Ειχα πει οτι θα κραταω σουμα......μεχρι στιγμης εχουμε και λεμε
1η αγωνιστικη με ΟΦΗ ΕΚΤΟΣ 7500
2η αγωνιστικη με ΑΕΚ ΕΝΤΟΣ 9000
3η αγωνιστικη με Πανθρακικο ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
4η αγωνιστικη με ΑΡΗ ΕΝΤΟΣ 13600
5η αγωνιστικη με Εργοτελη ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
6η αγωνιστικη με ΠΑΟ ΕΝΤΟΣ 10000
7η αγωνιστικη με Λεβαδειακο ΕΝΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
8η αγωνιστικη με Ηρακλη ΕΚΤΟΣ 79.000 (απο 107500)
9η αγωνιστικη με Πανιωνιο (Κ21) ΕΝΤΟΣ 11500
9η αγωνιστικη με Πανιωνιο ΕΝΤΟΣ 5000
10η αγωνιστικη με Ολυμπιακο ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
11η αγωνιστικη με Λαρισα ΕΝΤΟΣ 1600
12η αγωνιστικη με Θρασυβουλο ΕΚΤΟΣ 1600
14η αγωνιστικη με Ξανθη ΕΝΤΟΣ 3000
αρα συνολο μεχρι στιγμης 144.800€ ....
Εγω βλεπω πως αλλες ομαδες τις εχουν "απαλλαξει ή τις εχουν επιπληξει για την συμπεριφορα των φιλαθλων τους κλπ κλπ" ενω εμας εστω και για το παραμικρο φαγαμε προστιμο (το μικροτερο 1600€). Ολα αυτα μου δειχνουν οτι καποιος μας εχει στην μπουκα. εδω ο ηρακλης απαλλαχθηκε!!!!!!!! για την εισοδο των φιλαθλων του στο γηπεδο (αυτο δεν ξαναγινε ποτε) οι οποιοι δεν μπηκαν για να πανυγηρισουν ή κατι τετοιο μπηκαν και πετουσαν οτι ηθελαν και και αντε να μην συνεχισω και πω πραγματα που θα μετανιωσω γ@μω την αθλητικη σας δικαιοσυνη .......
και κατι πολυ σημαντικο .... "Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ΠΑΕ ΟΦΗ καθότι η εγκαλουμένη φέρει την ευθύνη για την συμπεριφορά των οπαδών λόγω μη διαθέσεως εισιτηριών του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα : ποινή επίπληξης"
ειναι η αποφαση για το ματς εργοτελης - οφη (δεν ξερω τι εκαναν οι οπαδοι του οφη) αλλα προσεξτε τι εγινε : καλεσαν τον εργοτελη γιατι δεν διατεθηκαν εισητηρια στον οφη και ο εργοτελης ειναι υπευθυνος οποτε.....το ματς με τον πανσεραικο θελει μεγαλη προσοχη (αν και δεν προκειται να μας καλεσουν) αλλα δεν χρειαζεται εμεις να κανουμε φασαριες, ουτως η αλλως και εκεινη η πολη ασπρομαυρη ειναι ολη.
ειναι η αποφαση για το ματς εργοτελης - οφη (δεν ξερω τι εκαναν οι οπαδοι του οφη) αλλα προσεξτε τι εγινε : καλεσαν τον εργοτελη γιατι δεν διατεθηκαν εισητηρια στον οφη και ο εργοτελης ειναι υπευθυνος οποτε.....το ματς με τον πανσεραικο θελει μεγαλη προσοχη (αν και δεν προκειται να μας καλεσουν) αλλα δεν χρειαζεται εμεις να κανουμε φασαριες, ουτως η αλλως και εκεινη η πολη ασπρομαυρη ειναι ολη.
Απίστευτο σκάνδαλο η απαλλαγή του ήρα, που με εξοργίζει κι εμενα αφάνταστα!
Ούτε χάιδεμα φυσικά των αυτιών των δικών μας παιδιών, σίγουρα η αντιμτώπιση μας διαχρονικά από πειθαρχικές επιτροπές έχει να κάνει και με τη δικη μας συμπεριφορά και δεν είναι αποτέλεσμα μονο πολεμου σε βάρος μας (που είναι όμως και αυτό!).
Αλλα, για πολύ πιο ήπια συμπεριφορά των οπαδών μας στο ίδιο γήπεδο (ναι, πολύ κακώς βρισκόταν όλοι αυτοί στο στίβο, αλλα δεν έκαναν επεισόδια!) ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μια πραγματικά εξοντωτική τιμωρία!
Δεν ξέρω γενικώς πως αντιμετωπίζει η διοίκηση μας (την οποια κι εγώ θεωρώ την καλύτερη από τότε που παρακολουθώ τα πράγματα) τα ζητήματα των τιμωριών, αλλα προφανώς κάτι δεν πάει καλά! Οι προκλητικές και εμφανώς σκανδαλώδεις αποφάσεις σε βάρος μας και/η υπέρ άλλων ομάδων, δείχνει κατά τη γνώμη μου ότι υστερούμε σοβαρά σε αυτό τα ζήτημα.
Και επειδή η οικονομική κατάσταση μας είναι όπως είναι και οι οπαδοί μας (κακώς μεν, αλλα..) θα ξαναδώσουν αφορμές, φοβάμαι ότι ότι και μελλοντικά θα μας "γονατίσουν" με τιμωρίες, και με χρηματικά πρόστιμα και με υποθέσεις τύπου Garcia.
Πέρα λοιπόν από το ότι εμείς οι οπαδοί πρέπει πρώτα να προστατεύσουμε τους ευατούς μας και μετά την ομάδα, ΠΡΈΠΕΙ και η διοίκηση να αλλάξει κάπως τρόπο αντιμετώπισης του θέματος. Πως, δεν ξέρω, αλλα δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι...
Ούτε χάιδεμα φυσικά των αυτιών των δικών μας παιδιών, σίγουρα η αντιμτώπιση μας διαχρονικά από πειθαρχικές επιτροπές έχει να κάνει και με τη δικη μας συμπεριφορά και δεν είναι αποτέλεσμα μονο πολεμου σε βάρος μας (που είναι όμως και αυτό!).
Αλλα, για πολύ πιο ήπια συμπεριφορά των οπαδών μας στο ίδιο γήπεδο (ναι, πολύ κακώς βρισκόταν όλοι αυτοί στο στίβο, αλλα δεν έκαναν επεισόδια!) ο ΠΑΟΚ δέχτηκε μια πραγματικά εξοντωτική τιμωρία!
Δεν ξέρω γενικώς πως αντιμετωπίζει η διοίκηση μας (την οποια κι εγώ θεωρώ την καλύτερη από τότε που παρακολουθώ τα πράγματα) τα ζητήματα των τιμωριών, αλλα προφανώς κάτι δεν πάει καλά! Οι προκλητικές και εμφανώς σκανδαλώδεις αποφάσεις σε βάρος μας και/η υπέρ άλλων ομάδων, δείχνει κατά τη γνώμη μου ότι υστερούμε σοβαρά σε αυτό τα ζήτημα.
Και επειδή η οικονομική κατάσταση μας είναι όπως είναι και οι οπαδοί μας (κακώς μεν, αλλα..) θα ξαναδώσουν αφορμές, φοβάμαι ότι ότι και μελλοντικά θα μας "γονατίσουν" με τιμωρίες, και με χρηματικά πρόστιμα και με υποθέσεις τύπου Garcia.
Πέρα λοιπόν από το ότι εμείς οι οπαδοί πρέπει πρώτα να προστατεύσουμε τους ευατούς μας και μετά την ομάδα, ΠΡΈΠΕΙ και η διοίκηση να αλλάξει κάπως τρόπο αντιμετώπισης του θέματος. Πως, δεν ξέρω, αλλα δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε έτσι...
15η αγωνιστικη με Πανσεραϊκο ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμεΕιχα πει οτι θα κραταω σουμα......μεχρι στιγμης εχουμε και λεμε
1η αγωνιστικη με ΟΦΗ ΕΚΤΟΣ 7500
2η αγωνιστικη με ΑΕΚ ΕΝΤΟΣ 9000
3η αγωνιστικη με Πανθρακικο ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
4η αγωνιστικη με ΑΡΗ ΕΝΤΟΣ 13600
5η αγωνιστικη με Εργοτελη ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
6η αγωνιστικη με ΠΑΟ ΕΝΤΟΣ 10000
7η αγωνιστικη με Λεβαδειακο ΕΝΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
8η αγωνιστικη με Ηρακλη ΕΚΤΟΣ 79.000 (απο 107500)
9η αγωνιστικη με Πανιωνιο (Κ21) ΕΝΤΟΣ 11500
9η αγωνιστικη με Πανιωνιο ΕΝΤΟΣ 5000
10η αγωνιστικη με Ολυμπιακο ΕΚΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
11η αγωνιστικη με Λαρισα ΕΝΤΟΣ 1600
12η αγωνιστικη με Θρασυβουλο ΕΚΤΟΣ 1600
13η αγωνιστικη με Αστερα ΕΝΤΟΣ 3000
14η αγωνιστικη με Ξανθη ΕΝΤΟΣ 3000
αρα συνολο μεχρι στιγμης 144.800€ ....
16η αγωνιστικη με ΟΦΗ ΕΝΤΟΣ Δεν κληθηκαμε
καλα παμε και ετσι να συνεχισουμε.
+1000
Και γι αυτό τ λόγο η ΠΑΕ εφιστά την προσοχή σε όλους.
Μάλιστα στο επίσημο σάιτ αναφέρει τα μέτρα και προς τους εκπροσώπους του τύπου την ημέρα του αγώνα..
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... wsType=NEW
Και γι αυτό τ λόγο η ΠΑΕ εφιστά την προσοχή σε όλους.
Μάλιστα στο επίσημο σάιτ αναφέρει τα μέτρα και προς τους εκπροσώπους του τύπου την ημέρα του αγώνα..
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsC ... wsType=NEW