Marcos António Elias Santos
Re: Μάρκος Αντόνιο
Απλά ενημερωτικά να πω ότι υπάρχει προηγούμενο με παρόμοια περίπτωση παίχτη όπου μετά τις therapies και την κατάλληλη επέμβαση επέστρεψε και αγωνίστηκε και αρκετά χρονια μετά την περιπέτεια υγείας που είχε..οποτε δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην επιστρέψει κανονικά και ο μαρκαντώνης που απέδειξε και μέ το παραπάνω ότι μπορεί να βοηθήσει...να πω ότι το προηγούμενο eίναι καταγεγραμμένο από το ελληνικό πρωτάθλημα εκεί στα τέλη της δεκαετίας του 80 με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα..............
W E L C O M E B A C K MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ...
.ΠΑΟΚ εισαι........................
W E L C O M E B A C K MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ...
.ΠΑΟΚ εισαι........................
Χάρηκα πααααααααααρα πολυ
και οχι γιατι εχουμε την αναγκη του αυτην την στιγμη αλλα γιατι είμαστε διπλα του και το παλικαράκι με το χαμόγελο παντα ειναι ΠΑΟΚτσακι τρελο.
Πιστεύω οτι αφου το ξεπερασε δεν εχει σχέση με το αν μπορει να παιξει μπαλα σιγουρα θα μπορει.
Αντε αγορίνα παντα υγεία να εχεις και θελουμε να σε δουμε ξανα με τον δικέφαλο εισαι γιγαντας.
ΠΣ. 1000+1 μπράβο στην διοίκηση
και οχι γιατι εχουμε την αναγκη του αυτην την στιγμη αλλα γιατι είμαστε διπλα του και το παλικαράκι με το χαμόγελο παντα ειναι ΠΑΟΚτσακι τρελο.
Πιστεύω οτι αφου το ξεπερασε δεν εχει σχέση με το αν μπορει να παιξει μπαλα σιγουρα θα μπορει.
Αντε αγορίνα παντα υγεία να εχεις και θελουμε να σε δουμε ξανα με τον δικέφαλο εισαι γιγαντας.
ΠΣ. 1000+1 μπράβο στην διοίκηση
-
Η λογική λέει ότι θα προπονείται με την ομάδα έτσι ώστε να κερδίσει το χαμένο έδαφος σε φυσική κατάσταση και να ξαναμπεί στο κλίμα. Πριν φύγει δεν είχε τραυματισμό, και λογικά θα επανέλθει σε μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι τα τέλη της σεζόν θα είναι έτοιμος να κάνει συμβόλαιο και να ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα.
Antonio, nos somos contigo!
Antonio, nos somos contigo!
- Maximus
Μπραβο στη διοικηση!
Μακαρι να ειναι υγιεστατο το παλληκαρι απο εδω και μπρος και να ζησει 100 χρονια...(και τα 4 απο αυτα με συμβολαιο στην Θεσσαλονικη)...
Μακαρι να ειναι υγιεστατο το παλληκαρι απο εδω και μπρος και να ζησει 100 χρονια...(και τα 4 απο αυτα με συμβολαιο στην Θεσσαλονικη)...
Μακάρι το παλικάρι να παίξει και πάλι με την ασπρόμαυρη...
Θυμαμε κατι κούρσες που έκανε για να προλάβει τους επιθετικούς...σαν σίφουνας...
Θυμαμε κατι κούρσες που έκανε για να προλάβει τους επιθετικούς...σαν σίφουνας...
Μακαρι ο παιχταρας να επιστρεψει μιλαμε για σεντερμπακαρα ολα τα ψηλα τα καθαριζε με το κεφαλι ...
Κια πανω απο ολα να ειναι υγιεστατος το παλικαρι ...
Κια πανω απο ολα να ειναι υγιεστατος το παλικαρι ...
- Isaak the Greek
Καλα να ναι το παληκαρι κι ολα τ΄ αλλα θα γινουν.Κι ο Σαντος παντως τον προτιμαει απο Σαββινι κι απο Τσιριλο πιστευω
Σωστα μιλατε ολοι..μπραβο στη διοικηση που το χειριζεται ιδανικα το θεμα (και απο οτι διαβαζουμε ιδιαιτερα μπραβο στον Κονσεισαο)...οχι μονο δειχνεις οτι τιμας και δεν ξεχνας εναν πρωην παικτη σου αλλα του δινεις να καταλαβει οτι ειναι οικογενεια του ο ΠΑΟΚ....κανε προπονησεις παλικαρι μου,να ξαναβρεις τη φορμα σου και αν εισαι γερος και θες επιστρεφεις εδω ειμαστε
Θέλει να παίξει πάλι στον ΠΑΟΚ ο Μάρκος Αντόνιο
"Στη Σουρωτή βρέθηκε χθες ο Μάρκος Αντόνιο και προπονήθηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να κάνει και μέσα στο επόμενο διάστημα.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ελεύθερος από την Οσέρ εδώ και ένα διάστημα και, μοιραία, γεννάται το ερώτημα αν ο «δικέφαλος του Βορρά» θα προχωρήσει στην απόκτησή του.
Φυσικά, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει τη φετινή περίοδο, παρόλα αυτά και η επιθυμία του ίδιου είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που έχει ήδη εκφράσει στον Κονσεϊσάο."
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=120158
"Στη Σουρωτή βρέθηκε χθες ο Μάρκος Αντόνιο και προπονήθηκε με την ομάδα του ΠΑΟΚ, κάτι που αναμένεται να κάνει και μέσα στο επόμενο διάστημα.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι ελεύθερος από την Οσέρ εδώ και ένα διάστημα και, μοιραία, γεννάται το ερώτημα αν ο «δικέφαλος του Βορρά» θα προχωρήσει στην απόκτησή του.
Φυσικά, τόσο ο ίδιος όσο και οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να βοηθήσει τη φετινή περίοδο, παρόλα αυτά και η επιθυμία του ίδιου είναι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που έχει ήδη εκφράσει στον Κονσεϊσάο."
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=120158
Ο Μάρκος Αντόνιο δεν ήρθε απλά στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά χθες το πρωί βρέθηκε στις γνώριμες για αυτόν εγκαταστάσεις της Σουρωτής και προπονήθηκε και πάλι φορώντας τη φανέλα του «δικέφαλου».
Ηταν η υλοποίηση μία επιθυμίας που είχε εκφράσει αρχικά προς τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον οποίο είχε επαφές όλο αυτό το διάστημα, αλλά και προς τον Φερνάντο Σάντος, που έδωσε το "ΟΚ" για να προπονηθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος αμυντικός.
«Είμαι καλά, έχω ξεπεράσει το πρόβλημά μου, αλλά δεν έχω ακόμη αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού έχω να παίξω και να κάνω προπόνηση πολύ καιρό" σχολίασε χθες το πρωί ο Μάρκος Αντόνιο και ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ: "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον ΠΑΟΚ για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε από την πρώτη στιγμή. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ οικεία στην ομάδα».
Ο Μάρκος Αντόνιο, που είναι ελεύθερος από την Οσέρ και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, θα μείνει αρκετό καιρό ακόμη στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ δημιουργείται πλέον και ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα. Αυτό άλλωστε έχει ζητήσει ο ίδιος ο Μάρκος Αντόνιο και όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Θα μπορούσε πάντως να είναι μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι. Νωρίτερα άλλωστε δεν μπορεί να βοηθήσει.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6940205
Ηταν η υλοποίηση μία επιθυμίας που είχε εκφράσει αρχικά προς τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, με τον οποίο είχε επαφές όλο αυτό το διάστημα, αλλά και προς τον Φερνάντο Σάντος, που έδωσε το "ΟΚ" για να προπονηθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος αμυντικός.
«Είμαι καλά, έχω ξεπεράσει το πρόβλημά μου, αλλά δεν έχω ακόμη αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού έχω να παίξω και να κάνω προπόνηση πολύ καιρό" σχολίασε χθες το πρωί ο Μάρκος Αντόνιο και ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ: "Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον ΠΑΟΚ για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκε από την πρώτη στιγμή. Ειλικρινά αισθάνομαι πολύ οικεία στην ομάδα».
Ο Μάρκος Αντόνιο, που είναι ελεύθερος από την Οσέρ και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, θα μείνει αρκετό καιρό ακόμη στη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ δημιουργείται πλέον και ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα. Αυτό άλλωστε έχει ζητήσει ο ίδιος ο Μάρκος Αντόνιο και όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Θα μπορούσε πάντως να είναι μία καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι. Νωρίτερα άλλωστε δεν μπορεί να βοηθήσει.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6940205
- PABLO GARCIA1
Μπράβο,1000 φορές μπράβο για την κίνηση με τον Μ.Αντόνιο....
Μακάρι το παληκάρι να είναι καλά και να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.
Και αν όλα είναι καλά, νομίζω ότι η θέση γι' αυτόν στον ΠΑΟΚ είναι εκεί και τον περιμένει....
Μακάρι το παληκάρι να είναι καλά και να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.
Και αν όλα είναι καλά, νομίζω ότι η θέση γι' αυτόν στον ΠΑΟΚ είναι εκεί και τον περιμένει....
Nόμιζα ότι τρέχει ακόμα στη ΦΙΦΑ αλλά διαβάζω ότι είναι ήδη ελεύθερος... Αυτός ο παίκτης υγιής κόστιζε πάνω απο 1 εκ. ευρώ... Δύο εκατομμύρια περίπου ήταν η ρήτρα του στην Οσέρ αν θυμάμαι καλά... Μακάρι πρώτα απ'όλα να'ναι υγιής και αν μπορεί να παίξει και να γυρίσει στην Τούμπα θα είναι ευχής έργον...
τι να πεις για αυτους τους ανθρωπους της διοικησης που σε κανουν να αισθανεσαι περηφανος με τετοιες ενεργειες...