Ibrahima Bakayoko
Φοβάμαι ότι θα παραχωρηθεί σε αυτή την μεταγραφική περίοδο αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή Χούτου ή άλλου επιθετικού...
Η αρχή έγινε με το θέμα του συμβολαίου που ζήτησε αναπροσαρμογή... Μετά ήρθαν τα κρούσματα απειθαρχίας... Το κλίμα είναι βαρύ γι'αυτόν... Πληροφορίες λένε ότι ενδιαφέρθηκε η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ τους έδωσε άδεια να συζητήσουν αλλά τελικά ο Μπακαγιόκο τους απέρριψε... Θα υπάρχουν νομίζω και σχετικές αναφορές στον τύπο...
Η αρχή έγινε με το θέμα του συμβολαίου που ζήτησε αναπροσαρμογή... Μετά ήρθαν τα κρούσματα απειθαρχίας... Το κλίμα είναι βαρύ γι'αυτόν... Πληροφορίες λένε ότι ενδιαφέρθηκε η Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ τους έδωσε άδεια να συζητήσουν αλλά τελικά ο Μπακαγιόκο τους απέρριψε... Θα υπάρχουν νομίζω και σχετικές αναφορές στον τύπο...
Re: Ibrahima Bakayoko
Βγήκε την κατάλληλη στιγμή και πέρασε στην θέση του αυτός που έπρεπε να μπει.
Το σκηνικό έληξε.
Το σκηνικό έληξε.
Ακούω τώρα τον τσορμπα στο λίμπερο και περνάει ένα κλήμα προς τα έξω ότι εχθές δεν βοήθησε μετά την επάνοδο του από την τιμωρία και περισσότερο κατέστρεφε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ παρά βοηθούσε...αυτό είναι και η αλήθεια βέβαια αλλά εμένα μου φαίνεται τελειωμένη υπόθεση από τον ΠΑΟΚ ο μπακαgoal
εχθες ηταΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ...δειχνει εκτος κλιματος μετα τα τελευταια γεγονοτα....εμενα μου αρεσει ο καλος μαυρουκος αλλα ρπεει να τα βρει με το κοουτς και να φτιαξει το κλιμα, αν δεν παρουμε στραικες θα εουμε προβλημα με κακο τον μπακαγιοκο
- thanasisp04
Ηρεμήστε με τον μαυρούκο παιδιά ..
Όταν ήρθε βρίζαν όλοι, μετά έβαλε κάποια σημαντικά γκολ και βοήθησε και βρίζατε τον Σάντος που δε τον βάζει βασικό ..
Τώρα δεν έπαιξε καλά και αρχίσατε πάλι τα μπινελίκια ..
Το ξέρουμε ότι πολλοί από τους παίχτες μας (Παντελής - Ηλιάδης - Λάκης - Μπακαγιόκο - Αραμπατζής - Μπαλάφας - Αναστασάκος κλπ) δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε ούτε για τον πάγκο, αλλά τι θα κάνουμε τώρα;
Ψαχτείτε τώρα για εισιτήρια με το γαύρο γιατί μόνο με τον γαύρο κάποιοι είστε ΠΑΟΚ .. Κράξτε τον Ζαγοράκη γιατί έμειναν μόνο τα 60ευρα στα επίσημα και γιατί τα έχει πολύ ακριβά.
Όταν ήρθε βρίζαν όλοι, μετά έβαλε κάποια σημαντικά γκολ και βοήθησε και βρίζατε τον Σάντος που δε τον βάζει βασικό ..
Τώρα δεν έπαιξε καλά και αρχίσατε πάλι τα μπινελίκια ..
Το ξέρουμε ότι πολλοί από τους παίχτες μας (Παντελής - Ηλιάδης - Λάκης - Μπακαγιόκο - Αραμπατζής - Μπαλάφας - Αναστασάκος κλπ) δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε ούτε για τον πάγκο, αλλά τι θα κάνουμε τώρα;
Ψαχτείτε τώρα για εισιτήρια με το γαύρο γιατί μόνο με τον γαύρο κάποιοι είστε ΠΑΟΚ .. Κράξτε τον Ζαγοράκη γιατί έμειναν μόνο τα 60ευρα στα επίσημα και γιατί τα έχει πολύ ακριβά.
Εχθες ηταν τραγικος παντως....χαλουσε πολλες προσπαθειες στο τελος....τον στηριζουμε ομως και με Χουτο υπαρχουν λυσεις πλεον...