Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
gash04

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. "Θύρα 4"

Δημοσίευση από gash04 »

Το προκλητικό wallpaper σου Zorro δημοσιεύθηκε σε φύλλο του metroσπορ.

Συγχαρητήρια στο αλανάκι της 4 που οδήγησε με καταπληκτική μαεστρία την κερκίδα σε κερκίδα άλλων εποχών στο παιχνίδι με τον Έα :D .

Επίσης συγχαρητήρια στην Νεαπολάρα που ακόμα και στο 1-3 προσπάθησε να συνεχίσει τον ρυθμό της κερκίδας όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η ομάδα χρειαζόταν ΙΣΧΥ απο τον κόσμο της.

Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουμε αυτό ακόμα και αν χάνουμε και με 0-5 απο το 1ο λεπτό!
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

σχετικα με εκδρομη για τουρκια αν τελικα παρουμε εισιτηρια ποτε περιπου θα ανακοινωθει?
και τελικα αρκει μονο ταυτοτητα?η θελει διαβατηριο?
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

katerini4 αρκει ταυτοτητα (και) με λατινικους χαρακτηρες. Για τα υπολοιπα περιμενουμε τα επισημα... ;)
Άβαταρ μέλους
katerini4

Δημοσίευση από katerini4 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

σ'ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση
Άβαταρ μέλους
geotoumba

Δημοσίευση από geotoumba »

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΡΥΖΑ

Αυτό που υποπτευότανε πολλοί εδώ και καιρό έγινε πραγματικότητα. Ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από το πόστο του και μάλλον οδεύει και αυτός προς τη μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά της εθνικής ελλάδος. Σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αναγνωρίζουμε πλήρως την πολύτιμη προσφορά του Βρύζα και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του και για αυτό τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε. Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι κάπου εδώ τελειώνει η ρομαντική περίοδος, τα σλόγκαν τύπου ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλα αυτά τα ωραία. Είναι προφανές ότι το σημερινό οικοδόμημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βιώνει ισχυρούς κλυδωνισμούς και είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να μιλήσει δημόσια ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τη γλώσσα της αλήθειας για να μάθει και ο κόσμος τι γίνεται. Όπου κόσμος για να μην ξεχνάμε μιλάμε για τον μοναδικό οικονομικό αιμοδότη του συλλόγου Επίσης θα ήταν καλύτερα να μην διαβάσουμε σε φοβερή και τρομερή αποκλειστικότητα το τι θα πει μία μέρα πιο νωρίς. Το μόνο που ζητάμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την αμέριστη στήριξη μας είναι να μάθουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ, ποιο είναι το πλάνο για τη συνέχεια και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Ελπίζουμε να μην πληρώσει η ομάδα αυτά που συμβαίνουν στη διοίκηση γιατί θα είναι κρίμα.

ΥΓ: Καλούμε τα άτομα που πήρανε διαρκείας από τον σύνδεσμο να περάσουν μία βόλτα από τα γραφεία της 4 για να προμηθευτούνε τα εισιτήρια του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε μέχρι τη Δευτέρα 16/8

ΥΓ2: ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

++++++++++++++++++++++++++++++1926++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μπράβο! Ψύχραιμη, μεστή, χωρίς αναθεματισμούς, χωρίς καταστροφολογία αλλά και χωρίς ωχαδερφισμό και στ@ρχιδισμό.
geotoumba έγραψε: Το μόνο που ζητάμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την αμέριστη στήριξη μας είναι να μάθουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ, ποιο είναι το πλάνο για τη συνέχεια και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.
Αυτή η πρόταση τα λέει όλα. Δεν στηρίξαμε ούτε για τις υπερμεταγραφές, ούτε για τα πρωταθλήματα, ούτε για τίποτα τέτοιο. Στηρίξαμε γιατί απλά ξέραμε τι μας γίνεται πλέον. Κι επειδή αυτό τώρα τελευταία έχει χαθεί απλά θα θέλαμε να επανέρθει όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εδώ θα διαφωνήσω για πρώτη φορά μετά από καιρό με τη Θ4. Νομίζω ότι έπεσε στο λάκκο με τα νεφελίμ.
Ρε Αδέρφια τι περιμένετε να πει ο Ζαγοράκης για τη παραίτηση Βρύζα? Πήξαμε στις συνεντεύξεις τύπου!
Τα γνώστά ότι γίνεται πόλεμος από τους γνωστούς αγνώστους που πολεμάνε τον ΠΑΟΚ από μέσα και δεν αφήνουν τον καλό επενδυτή να έρθει να ακουμπήσει τα ευρουλάκια του στο γωνιακό μαγαζί που λέγεται ΠΑΟΚ, κλπ. κλπ. κλπ.
και μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα........ και μπλα μπλα μπλα....

ΞΕΡΕΤΕ πολλές Ομάδες που διοικούνται ταυτόχρονα από 2 ισχυρές προσωπικότητες για μακρύ χρονικό διάστημα?
Τι άλλο μπορεί να έγινε? Να κατέβηκαν οι ΕΛ στη Τούμπα και να συνομώτησαν να φύγει ο Βρύζας, ή μήπως ο αρσενικός σκύλος του Ζαγοράκη απάτησε την θηλυκιά σκυλίτσα του Βρύζα?
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Νομίζω οπλαρχηγέ ότι ζητάνε να πει τι γίνεται στην ΠΑΕ, όχι τι έγινε σε σχέση με το Ζήση.

Τι γίνεται με την έννοια: Πόσα χρωστάμε, πως σκεφτόμαστε να τα καλύψουμε, ποιος είναι ο στόχος μας φέτος, ποιος θα αντικαταστήσει ποιον. Πράγματα που ακούγαμε τα μέχρι πριν από 6 μήνες με τις εκάστοτε συνεντεύξεις. Έτσι το έπιασα εγώ τουλάχιστον αλλά σίγουρα δεν μπορεί να είμαι στο μυαλό των παιδιών. Λέω τι κατάλαβα από μια ανάγνωση.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

geotoumba έγραψε:ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΡΥΖΑ

Αυτό που υποπτευότανε πολλοί εδώ και καιρό έγινε πραγματικότητα. Ο Ζήσης Βρύζας παραιτήθηκε από το πόστο του και μάλλον οδεύει και αυτός προς τη μεγάλη και φιλόξενη αγκαλιά της εθνικής ελλάδος. Σαν ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 αναγνωρίζουμε πλήρως την πολύτιμη προσφορά του Βρύζα και τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του και για αυτό τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε. Από εκεί και πέρα είναι φανερό ότι κάπου εδώ τελειώνει η ρομαντική περίοδος, τα σλόγκαν τύπου ΠΑΟΚ πάνω από όλα και όλα αυτά τα ωραία. Είναι προφανές ότι το σημερινό οικοδόμημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βιώνει ισχυρούς κλυδωνισμούς και είναι πιο απαραίτητο από ποτέ να μιλήσει δημόσια ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τη γλώσσα της αλήθειας για να μάθει και ο κόσμος τι γίνεται. Όπου κόσμος για να μην ξεχνάμε μιλάμε για τον μοναδικό οικονομικό αιμοδότη του συλλόγου Επίσης θα ήταν καλύτερα να μην διαβάσουμε σε φοβερή και τρομερή αποκλειστικότητα το τι θα πει μία μέρα πιο νωρίς. Το μόνο που ζητάμε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την αμέριστη στήριξη μας είναι να μάθουμε τι γίνεται στην ΠΑΕ, ποιο είναι το πλάνο για τη συνέχεια και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Ελπίζουμε να μην πληρώσει η ομάδα αυτά που συμβαίνουν στη διοίκηση γιατί θα είναι κρίμα.

ΥΓ: Καλούμε τα άτομα που πήρανε διαρκείας από τον σύνδεσμο να περάσουν μία βόλτα από τα γραφεία της 4 για να προμηθευτούνε τα εισιτήρια του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε μέχρι τη Δευτέρα 16/8

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1

++++++++++++++++++++++++++++++1926++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Αφού συμφωνήσω κι εγώ απείρως με την ανακοίνωση της Θ4, θέλω να τονίσω κάτι...
ΥΓ2: ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
+ ...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΥΡΑ 4......ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. :nairepaok:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Μηπως εχουμε παρεξηγησει καποια πραγματα?.......Δηλαδη,θα βγαινει ο προεδρος σε μια συνεντευξη και θα μιλαει για ολα σε ολους?.......Υπαρχουν καποια πραγματα που δεν λεγονται φορα παρτιδα.....Αυτα,πρεπει να τα μαθαινουν οι επικεφαλης των συνδεσμων σε τετ-α-τετ συναντησεις με τον Ζαγορακη και το θεμα να μενει εκει!

Κατα τα αλλα,μπορω να πω,πως η ανακοινωση ειναι στο σωστο υφος.Απλα,πιστευω πως θα επρεπε να κανει και μια αναφορα στα ματς με τη Φενερ γιατι ο μεγαλος στοχος αυτη τη στιγμη ειναι η προκριση!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εγώ δεν ξέρω πανελλαδικά, αλλά και πανευρωπαίκά, πρόεδρο ΠΑΕ να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο και να δίνει συνεντεύξεις τύπου για οικονομικά, και διοικητικά θέματα της ΠΑΕ.
Φτάνει ρε σεις, κουραστήκαμε.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όπως ο πρόεδρος δεν χρειάζεται να βγαίνει κάθε τρεις και λίγο, έτσι και ο σύνδεσμος πρέπει να κρατάει τους τύπους, όσο κι αν δε μας αρέσει..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

etsi einai kolokotroni.....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Kαι πρέπει κι εγώ σαν μέτοχος της ομάδας, να μαθαίνω που πάνε τα λεφτά μου..
Αν είναι να τα δίνω στο κωλοχανείο να το ξέρω!!!

Πρέπει η διοίκηση ανά εξάμηνο να βγαίνει και να κάνει απολογισμό, τέλος!!

Η ανακοίνωση με καλύπτει πλήρως!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”