ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 79-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Απάντηση

MVP

Ταϊρί
10
27%
Μελβιν
15
41%
Κονιαρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπέβερλι
1
3%
Ντιμσα
1
3%
Περσίδης
3
8%
Μουρ
6
16%
Ομορουγι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλεν
1
3%
Ιατρίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 37

Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 79-73 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Τυπικα, επειτα απο το σηριαλ ημερων με τα εισιτηρια, να πουμε πως χτυπηθηκαν σχεδον 5 000 qr codes στις εισοδους (4 900+) που σημαινει οτι οντως το γηπεδο εφερε περιπου 5μιση χιλιαδες κοσμο. Η στηριξη ηταν μεγαλη και σωστη κι επιτελους ειχαμε το συνθημα στο πεταλο της ομαδας με τον κοσμο μετα την ληξη, κατι που ελειπε απο τοτε που ηταν εκει ο Χατζοπουλος.

Ενας λογος που δεν εχει συνδεθει η ομαδα με τον κοσμο φετος ειναι και πρακτικος - οι αγωνες στο Παλατακι με το φετινο μας προγραμμα ηταν πολυ λιγοι φετος και αραιοι.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
paok-porter1337
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

Πολλά μπράβο στην ομάδα μας, τεράστια νίκη απέναντι σ' έναν αντίπαλο μάλλον καλύτερο μας.
Μακάρι ν' αντέξουμε εκεί μέσα ως τα τελευταία λεπτά & θα προκριθούμε. Νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ υπό πίεση, για να δούμε :|
These users thanked the author PAOK DreXleR for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

Μπέβερλι βάζε και κανένα ή μην σουτάρεις τόσα

Μέλβιν (όπως είχα προβλέψει) 1ος σκόρερ χθες

Ταιρί ελπίζω εκεί μέσα να είσαι σε όλο το ματς σούπερ

Μουρ του φορτώσανε 2ο και 3ο φαουλ χωρίς να γίνουν και τον έβγαλαν εκτός παιχνιδιού για ώρα
στο τέλος του φορτώσανε και 5ο μουφα

ο Περσίδης φοβερό ματς και έχει το μεγαλύτερο +/- από όλους

ο Άλλεν πρέπει να μπήκε κι αυτός λίγο....

γαμήθηκαν οι διαιτητές ειδικά εκεί που έφτασε στους 14 πόντους με τα 3 συνεχόμενα φάουλ ακουμπήματος

σε όλο το παιχνίδι ο Cate έκανε συνεχώς φάουλ στα σκριν και δεν του έδωσαν ούτε 1

δυστυχώς εκεί μέσα αυτοί είναι πολύ καλύτεροι, αλλά ελπίζω να είναι και πολύ πιο αγχωμένοι
τα 3ποντα μας να μπουνε και να παίξουμε σκληρά

εγώ αντί του Ζάρα στην 12άδα θα είχα τον Σλαφτσάκη για λίγο ξύλο (ειδικά αφού λείπει και ο Χουγκάζ)
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Πήραν διάφορα στο δευτερο δεκάλεπτο παίζοντας καλή άμυνα και ο Τούρκος διαιτητής μη αφήνοντας εμάς να παίξουμε παρόμοια άμυνα. Νομίζω εκεί γύρισε το ματς, στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου από τον κόσμο που αντέδρασε σε δύο φάουλ στον Devontae Cacok και έφτασε το σκατό στην κάλτσα στον Τούρκο και τους Ισπανούς. Πήρε ενέργεια και η ομάδα μας. Να θυμίσω πως στον τελικό με την Zaragoza ο κόσμος το γύρισε το ματς. Και ότι η Bilbao φέτος μας έκανε σερί πόντων με βοήθεια από την διαιτησία, αφήνοντας σκληρή άμυνα από αυτούς και κάθε ακουμπημά φάουλ σε εμάς. Χρειάζεται ο κόσμος και πάλι να προστατέψει την ομάδα.
These users thanked the author PAOK4SWE for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
freemind

το καλό είναι ότι αυτοί έχουν το Σάββατο αγώνα με την Μπανταλόνα

μακάρι 2-3 ελαφριά διαστρέμματα :D
Άβαταρ μέλους
freemind

PAOK4SWE έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 12:22 Πήραν διάφορα στο δευτερο δεκάλεπτο παίζοντας καλή άμυνα και ο Τούρκος διαιτητής μη αφήνοντας εμάς να παίξουμε παρόμοια άμυνα. Νομίζω εκεί γύρισε το ματς, στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου από τον κόσμο που αντέδρασε σε δύο φάουλ στον Devontae Cacok και έφτασε το σκατό στην κάλτσα στον Τούρκο και τους Ισπανούς. Πήρε ενέργεια και η ομάδα μας. Να θυμίσω πως στον τελικό με την Zaragoza ο κόσμος το γύρισε το ματς. Και ότι η Bilbao φέτος μας έκανε σερί πόντων με βοήθεια από την διαιτησία, αφήνοντας σκληρή άμυνα από αυτούς και κάθε ακουμπημά φάουλ σε εμάς. Χρειάζεται ο κόσμος και πάλι να προστατέψει την ομάδα.
δυστυχώς παραδοσιακά οι Ισπανοί έχουν την διαιτησία μαζί τους στο μπάσκετ
Άβαταρ μέλους
freemind

μεγάλη διαφορά χθες στα επιθετικά ρημπάουντ 4-13
μόνο αυτό να ήταν μοιρασμένο τώρα θα είχαμε καλή διαφορά
Άβαταρ μέλους
freemind

περίεργο ήταν που έπαιξε τόσο πολύ ο ΝτεΤζούλιους πού ήταν και πανάστοχος και λιγο ο Φόρεστ
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

freemind έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 12:37 περίεργο ήταν που έπαιξε τόσο πολύ ο ΝτεΤζούλιους πού ήταν και πανάστοχος και λιγο ο Φόρεστ
Είναι πιο φορμαρισμένος ο Ντετζουλιους. Εμένα μου έκανε εντύπωση που ο ΣαντΡος ήταν εκτός 12αδας μαζί με τον ραιεστε. Ο σαντρος έπαιξε αρκετά το Σάββατο με Μπιλμπάο
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Ο πρωην του βαζελου, ο Ρος, ε? Θα τον παρει στην αποστολη την επομενη εβδομαδα. Ειναι δηλωμενος Ευρωπη.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 12:59
freemind έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 12:37 περίεργο ήταν που έπαιξε τόσο πολύ ο ΝτεΤζούλιους πού ήταν και πανάστοχος και λιγο ο Φόρεστ
Είναι πιο φορμαρισμένος ο Ντετζουλιους. Εμένα μου έκανε εντύπωση που ο ΣαντΡος ήταν εκτός 12αδας μαζί με τον ραιεστε. Ο σαντρος έπαιξε αρκετά το Σάββατο με Μπιλμπάο
Αμφότεροι με ίωση χτες.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
paok-porter1337
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Maurice_Escargot έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 13:16 Ο πρωην του βαζελου, ο Ρος, ε? Θα τον παρει στην αποστολη την επομενη εβδομαδα. Ειναι δηλωμενος Ευρωπη.
Ναι αυτος παιζει αρχικη 5αδα αντι του Φαλκ. Μου εκανε εντυπωση εχθες που δεν ηταν και ειπα οτι πρεπει να παρει σουτ ο Μελβιν γιατι ο Φαλκ ειναι 2 επιπεδα κατω
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Mitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 13:35
paok-porter1337 έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 12:59
Αμφότεροι με ίωση χτες.
Παμε να κολλησεις και τους αλλους φιλε μου, καντους αγκαλιτσες :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

PAOK4SWE έγραψε: Πέμ 02 Απρ 2026, 12:22 Να θυμίσω πως στον τελικό με την Zaragoza ο κόσμος το γύρισε το ματς.
Αυτό εξηγεί την βραδινή κλάψα του άλλου στο X για τον τελικό του 91..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”