Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Мир »

Ποιος Τέλης μωρέ θα βγάλει την ΚΑΕ από την αφάνεια, αυτός δεν έχει ένα δανεικό κουστούμι να φορέσει, μυρίζουν τα χνώτα του. Με τα τισερτ τα αμάνικα γυρίζει φθινοποριάτικα.
Ο Ιβάν τουλάχιστον το 2012 είχε και φορούσε ένα δανεικό κουστούμι.

Εικόνα
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 10 Οκτ 2025, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
Montrealiotis, Ally Samagoal
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

giliopoulos έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 09:59 Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και οχι μονο αυτο. Μιλαμε για ομαδα που φυτοζωει και αν 2/3 ξενοι δεν βγουν, τον ηπιαμε κανονικα θα ειμαστε φαβορι για πτωση.
Σαν θαυμα μου φαινεται που μπαινει στο μπασκετ, ενα τελειως απαξιωμενο αθλημα με τελειως unfair καταστασεις.
Παίρνω αφορμή από την τελευταία σου πρόταση και επειδή το βλέπω να το γράφουν πολλοί αυτό ήθελα να ρωτήσω γιατί σας φαίνεται περίεργο;
Ναι οκ το ποδόσφαιρο είναι σαφώς πιο δημοφιλές αλλά ρε σεις σκεφτείτε το λίγο.
Θα πάρει μια ομάδα με όνομα ,με κόσμο που αν δει παικταραδες και επιτυχίες θα γεμίσει το γήπεδο,με ένα γήπεδο που θέλει μια μικρή για τα δεδομένα του επένδυση για να γίνει υπερσύγχρονο και σε ένα άθλημα που δίνοντας 4 5 καλά συμβόλαια ποδοσφαιρικά θα κάνει ομάδαρα.
Άρα κάνοντας σαφώς μικρότερη επένδυση θα γίνει ευεργέτης ενός τμήματος και μια χαρά δημοφιλία θα πάρει.
Win Win.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

giliopoulos έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 09:59 Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και οχι μονο αυτο. Μιλαμε για ομαδα που φυτοζωει και αν 2/3 ξενοι δεν βγουν, τον ηπιαμε κανονικα θα ειμαστε φαβορι για πτωση.
Σαν θαυμα μου φαινεται που μπαινει στο μπασκετ, ενα τελειως απαξιωμενο αθλημα με τελειως unfair καταστασεις.
Συγγνώμη φίλε αλλά χτύπησες red flag στο μυαλό μου με την πρόταση:
"Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ."

Συνεχίστε, συγγνώμη για την διακοπή.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 6):
eorptol1, vasgias, Montrealiotis, lkosmid, Apil44, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 13:09 Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου που επέλεξε. Η στάση κάποιων επί της ουσίας σε βάρος του τμήματος μπασκετ του συλλόγου είναι σχεδόν προσβλητική για όσους αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα. Στο κάτω κάτω αφήστε τον να εκτεθεί αν στο τέλος αποτύχει η μήπως φοβάστε το αντίθετο;
Το εγραψες και το ξαναεγραψες, δεν ειναι το προβλημα οτι «θα θιχτει ο Ιβαν»
These users thanked the author aivas19 for the post (total 8):
eorptol1, astral, george188, Montrealiotis, lkosmid, Ιάσονας, Apil44, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το θεσσαλονικιος ειναι τιτλος τιμης ? εμεις που δεν ειμαστε τι ειμαστε β κατηγοριας ΠΑΟΚτσηδες ? ρε γιλοπουλε τι γραφεις πραγματικα :o :o
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 4):
Montrealiotis, lkosmid, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

aivas19 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 13:59
joshua έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 13:09 Τέτοια αγωνία κάποιων να μείνει από στάσιμη έως σε ρόλο μόνιμου κομπάρσου η ΚΑΕ μην τυχόν και θιχτεί ο Ιβαν δεν μπορώ να τη καταλαβω. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι κακό έχει προκληθεί επί της ουσίας στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα από τότε που εμφανίστηκε ο Μυστακιδης ανεξαρτήτως του τρόπου που επέλεξε. Η στάση κάποιων επί της ουσίας σε βάρος του τμήματος μπασκετ του συλλόγου είναι σχεδόν προσβλητική για όσους αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα. Στο κάτω κάτω αφήστε τον να εκτεθεί αν στο τέλος αποτύχει η μήπως φοβάστε το αντίθετο;
Το εγραψες και το ξαναεγραψες, δεν ειναι το προβλημα οτι «θα θιχτει ο Ιβαν»
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Είμαι σίγουρος ότι μπορείς να καταλάβεις, αλλα ίσως να μη σε ενοχλεί.
Δεν μπορεί να μη βλέπεις την κατάσταση με τον ΑΣ, τους συνδέσμους και τον πόλεμο λάσπης που ακόμα προχωράει.

Η αγωνια και η ελπίδα είναι να πετύχει ο κάθε Μυστακίδης και να πάει το μπάσκετ εκεί που του αξίζει. Ο φόβος είναι να μείνουμε στις ανούσιες κόντρες και τα μεγάλα λόγια και τη λάσπη που (καθόλου ανεξαρτήτως) επέλεξε.

Να μην εκτεθεί κανένας στην πλάτη του ΠΑΟΚ. Να προσφέρουν και να πετύχουν τους στόχους μας
These users thanked the author astral for the post (total 3):
george188, aivas19, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακόμα και αυτό που λες για καλό μάλλον γίνεται. Αυτοι που βρίσκονται στο τιμόνι του ΑΣ δεν τοποθετήθηκαν από τον Μυστακιδη. Αν αποδεικνυονται λίγοι και καταλήξουμε να απομακρυνθουν λόγω εξελίξεων πάλι κερδισμένοι θα είμαστε. Προτιμώ μέσα από λάθη να γίνομαι καλύτερος πάρα να μένω στάσιμος απλά γιατί κανείς δεν ασχολείται και εγω βλέπω λόγω εμφάνισης Μυστακιδη έναν ολόκληρο οργανισμό στη τσίτα,τον Ιβαν να επανεμφανιζεται,το θέμα του γηπεδου να παίρνει μπροστά, το μπάτζετ του ποδοσφαίρου να μεγαλώνει, τη κυβέρνηση να συναντιέται με εκπροσώπους της ΠΑΕ,το μπασκετ να ειναι κοντά στο να βγει από το λήθαργο,ο ΑΣ να οδηγείται από τα λάθη του σε αναδιάρθρωση. Γιατί πρέπει εγώ σαν οπαδός να αγχώνομαι;
These users thanked the author joshua for the post (total 3):
psykoman, Metagrafakias, elvetos giatros
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

eorptol1 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 14:00 Το θεσσαλονικιος ειναι τιτλος τιμης ? εμεις που δεν ειμαστε τι ειμαστε β κατηγοριας ΠΑΟΚτσηδες ? ρε γιλοπουλε τι γραφεις πραγματικα :o :o
Αφου κατοικούμε δυτικά δεν υπάρχει προβλημα :D Αλλα αν είσαι ΠΑΟΚτσης ανατολικά του Ντον, οπως να έχει υπάρχει γεωπολιτικό πρόβλημα σύμφωνα με τον ΑΣ...
These users thanked the author lkosmid for the post (total 3):
Ιάσονας, eorptol1, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δηλαδή αντί για Σαλονικιό ΠΑΟΚτσή έπρεπε να βρούνε κάποιον Δισεκατομμυριούχο -που να θέλει να βάλει πολλά λεφτά στην ομάδα μπάσκετ έτσι όπως είναι τώρα- που να ναι από κάπου αλλού και άλλη ομάδα;
κι αυτό σας πειράζει;
δεν είπε κανείς πουθενά ότι Σαλονικιός είναι τίτλος τιμής. Ούτε Μακεδόνας. Ούτε ΠΑΟΚτσής. Ο καθένας νιώθει περηφάνεια μέσα του για ότι θέλει.
Αλλος για τον τόπο του, άλλος για το σόι του , άλλος για την πατρίδα του κτλ. κτλ. Κι άλλος για τίποτα από αυτά.

Το ίδιο ΠΑΟΚτσήδες είμαστε όλοι που γουστάρουμε αυτή την ομάδα, από χαλαρά ως έρωτα μεγάλο. Αυτό το δικαίωμα όλων μας το έχει και ο κ.Τέλης. Κι ας γεννήθηκε στη Ρώμη.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Maklaz έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 13:51 Συγγνώμη φίλε αλλά χτύπησες red flag στο μυαλό μου με την πρόταση:
"Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ."
Καλα μην κολλας ρε φιλε στο θεσσαλονικιος.
Αυτο που εννοω ειναι οτι μια ζωη στη Βορεια Ελλαδα υπαρχει τεραστια ελλειψη μεγεθων οπως ο Μυστακιδης.
Μια ζωη στη φτωχια ειμασταν εκτος Σαββιδη.
Καμια σχεση με Αθηνα.
Γι αυτο λεω οτι ειναι "θαυμα" που ενας τετοιου μεγεθους ειναι ΠΑΟΚτσης με καταγωγη απο εδω.
These users thanked the author giliopoulos for the post (total 2):
Metagrafakias, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 15:24 Ακόμα και αυτό που λες για καλό μάλλον γίνεται. Αυτοι που βρίσκονται στο τιμόνι του ΑΣ δεν τοποθετήθηκαν από τον Μυστακιδη. Αν αποδεικνυονται λίγοι και καταλήξουμε να απομακρυνθουν λόγω εξελίξεων πάλι κερδισμένοι θα είμαστε. Προτιμώ μέσα από λάθη να γίνομαι καλύτερος πάρα να μένω στάσιμος απλά γιατί κανείς δεν ασχολείται και εγω βλέπω λόγω εμφάνισης Μυστακιδη έναν ολόκληρο οργανισμό στη τσίτα,τον Ιβαν να επανεμφανιζεται,το θέμα του γηπεδου να παίρνει μπροστά, το μπάτζετ του ποδοσφαίρου να μεγαλώνει, τη κυβέρνηση να συναντιέται με εκπροσώπους της ΠΑΕ,το μπασκετ να ειναι κοντά στο να βγει από το λήθαργο,ο ΑΣ να οδηγείται από τα λάθη του σε αναδιάρθρωση. Γιατί πρέπει εγώ σαν οπαδός να αγχώνομαι;
Οταν (αν) γινει αναδιαρθρωση στον ΑΣ, οταν υπαρξει προοδος με το γηπεδο, οταν υπαρξει προοδος με το προπονητικο το συζηταμε. Μεχρι τοτε εχει καιρο. Ενας καλος λογος να αγχωθεις ειναι τι θα γινει σε περιπτωση που ο ΑΣ δωσει την κατασκευη του γηπεδου στον Μυστακιδη ενω η ΠΑΕ δεν ανηκει σε αυτον. Για να μην εμφανιστουν τιποτα κορμορανοι στο Καυτατζογλειο το λεω
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

giliopoulos έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 16:09
Maklaz έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 13:51 Συγγνώμη φίλε αλλά χτύπησες red flag στο μυαλό μου με την πρόταση:
Καλα μην κολλας ρε φιλε στο θεσσαλονικιος.
Αυτο που εννοω ειναι οτι μια ζωη στη Βορεια Ελλαδα υπαρχει τεραστια ελλειψη μεγεθων οπως ο Μυστακιδης.
Μια ζωη στη φτωχια ειμασταν εκτος Σαββιδη.
Καμια σχεση με Αθηνα.
Γι αυτο λεω οτι ειναι "θαυμα" που ενας τετοιου μεγεθους ειναι ΠΑΟΚτσης με καταγωγη απο εδω.
Φίλε μου, εννοώ πως αυτό το "Θεσσαλονικιός ΠΑΟΚτσης" παίζει από την πρώτη μέρα στα ΜΜΕ και όχι μόνο, που σπέρνουν αμφιβολία και διχόνοια με αθέμιτους τρόπους, με σκοπό να αναδείξουν τον Μυστακίδη.

Δεν εξετάζω την ορθότητα της φράσης. Ποιος είμαι εγώ άλλωστε για να το κάνω.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aivas19 έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 16:25
joshua έγραψε: Παρ 10 Οκτ 2025, 15:24 Ακόμα και αυτό που λες για καλό μάλλον γίνεται. Αυτοι που βρίσκονται στο τιμόνι του ΑΣ δεν τοποθετήθηκαν από τον Μυστακιδη. Αν αποδεικνυονται λίγοι και καταλήξουμε να απομακρυνθουν λόγω εξελίξεων πάλι κερδισμένοι θα είμαστε. Προτιμώ μέσα από λάθη να γίνομαι καλύτερος πάρα να μένω στάσιμος απλά γιατί κανείς δεν ασχολείται και εγω βλέπω λόγω εμφάνισης Μυστακιδη έναν ολόκληρο οργανισμό στη τσίτα,τον Ιβαν να επανεμφανιζεται,το θέμα του γηπεδου να παίρνει μπροστά, το μπάτζετ του ποδοσφαίρου να μεγαλώνει, τη κυβέρνηση να συναντιέται με εκπροσώπους της ΠΑΕ,το μπασκετ να ειναι κοντά στο να βγει από το λήθαργο,ο ΑΣ να οδηγείται από τα λάθη του σε αναδιάρθρωση. Γιατί πρέπει εγώ σαν οπαδός να αγχώνομαι;
Οταν (αν) γινει αναδιαρθρωση στον ΑΣ, οταν υπαρξει προοδος με το γηπεδο, οταν υπαρξει προοδος με το προπονητικο το συζηταμε. Μεχρι τοτε εχει καιρο. Ενας καλος λογος να αγχωθεις ειναι τι θα γινει σε περιπτωση που ο ΑΣ δωσει την κατασκευη του γηπεδου στον Μυστακιδη ενω η ΠΑΕ δεν ανηκει σε αυτον. Για να μην εμφανιστουν τιποτα κορμορανοι στο Καυτατζογλειο το λεω
Με όσα έχουν γίνει κανένας δεν μπορεί να στερήσει το δικαιωμα του Ιβαν να υλοποιήσει τη κατασκευή του γηπεδου. Πλέον έχει ενεργοποιηθεί ολόκληρος ο μηχανισμός του συλλόγου και οι οποίες υπόγειες προθέσεις δεν μπορούν να βρουν έδαφος.
These users thanked the author joshua for the post (total 2):
aivas19, elvetos giatros
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Πολύ τρελιτσα πουλιέται εδώ μέσα.
Οι αγοραστές όμως τελειώνουν.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”