22. Alessandro Bianco

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 22. Alessandro Bianco

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ Σεραφείμ τι είναι αυτά που γράφεις;
Έλεος κάπου ρε μαλακες.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μεστος για ακομα μια φορα οσο επαιξε.Επρεπε να μπει νωριτερα αντι του Καμαρα.Ο Καμαρα μονο στο 10 μπορει να προσφερει κ αυτο υπο προυποθεσεις.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πέρα από τις όποιες υπερβολές, οκ, δε φαίνεται να έχει πάρει ο μικρός τον χρόνο που στα μάτια των ποδοσφαιρικά κατσαπλιάδων ημών θα ήταν δίκαιο.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
PAOK DreXleR, Patron
black death

Δημοσίευση από black death »

navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:59 Πέρα από τις όποιες υπερβολές, οκ, δε φαίνεται να έχει πάρει ο μικρός τον χρόνο που στα μάτια των ποδοσφαιρικά κατσαπλιάδων ημών θα ήταν δίκαιο.
Ψυχραιμα μιλας και συμφωνω. Αυτο που σε βγαζει απ'τα ρουχα σου ομως ειναι η επιμονη στον mk2.
These users thanked the author black death for the post:
navigator11
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ειναι καν θεμα καμαρα ρε παιδια, ο μειτε χωμα ηταν
-Paoktzis

Δημοσίευση από -Paoktzis »

Ρε εχει καποια σημασια; δλδ πιστευετε πως θα προχωρησουμε στην αγορα του; Και να μεινει τι; νομιζεις θα επιτρεψει να τον βαζει ο αλλος στο 85;
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μέχρι το ματς με ζελα ίσως θα ήταν καλό να πάρει σερί ματς μαζί με Οζ .
Είναι καψούρα μου φέτος και ελπίζω σε πώληση καμαρα και αγορά αυτού .
Ενα κέντρο Μειτε Οζ Ζαφ Μπιάνκο είναι όνειρο
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 3):
Kabamaru11, PAOK DreXleR, theo86
george188

-Paoktzis έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:08 Ρε εχει καποια σημασια; δλδ πιστευετε πως θα προχωρησουμε στην αγορα του; Και να μεινει τι; νομιζεις θα επιτρεψει να τον βαζει ο αλλος στο 85;
Tι σημασια εχει αν θα τον αγορασεις ή οχι, δεν ειναι τελος χρονια, δεκμεβρη εχουμε
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εγώ λέω οτι επειδή είναι ίδια κοψιά με Ζαφείρη, έχει αποφασιστεί να μην αγοραστεί γιαυτό και ο προπονητής δεν τον βάζει όσο θα έπρεπε.
Παλικάρια δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες γιαυτό ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια.
Κατά τα λοιπά, εννοείται οτι συμφωνώ με τον πλοηγό και με όλους όσους έχουν γράψει κάτι αντίστοιχο.
These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
-Paoktzis, navigator11
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

obanebane έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:54 Ρε συ Σεραφείμ τι είναι αυτά που γράφεις;
Έλεος κάπου ρε μαλακες.
Λίγα γράφω Μπάνε, πιστεψε με.

Και γράφω λίγα γιατί από τα νεύρα μου δεν μπορώ να γράψω μια ανάλυση του γιατί ο ΠΑΟΚ των τελευταίων 10 λεπτων με την είσοδο του Ιταλού έβγαλε όσες φάσεις δεν έβγαλε σε 85 λεπτά.

Τυχαίο δεν ήταν.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Εντάξει ρε συ ,όλοι νεύρα έχουμε,έτσι είναι η μπάλα, στο τέλος πήραμε έναν βαθμό και αυτό έχει σημασία.
Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο,ας ελπίσουμε οι ενισχύσεις του Γενάρη να βοηθήσουν και όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

obanebane έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:12 Εγώ λέω οτι επειδή είναι ίδια κοψιά με Ζαφείρη, έχει αποφασιστεί να μην αγοραστεί γιαυτό και ο προπονητής δεν τον βάζει όσο θα έπρεπε.
Παλικάρια δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες γιαυτό ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια.
Κατά τα λοιπά, εννοείται οτι συμφωνώ με τον πλοηγό και με όλους όσους έχουν γράψει κάτι αντίστοιχο.
Κοψια ναι,αλλα παικτικα καμια σχεση.Deep playmaker ο ενας κ πιο 6αρι αν χρειαστει,box to box ο Ζαφ,ανετα παιζουν κ διδυμο μαζι,χανοντα βεβαια σε υψος,αλλα κερδιζοντας σε ενταση,τρεξιματα,πνευμονια με αξιολογη τεχνικη κ οι 2 τους.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
chri5ti9
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Και τι να τις κάνω τις κινήσεις το Γενάρη ρε Μπάνε αν δεν διορθώσω τις παθογένειες μου;

Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;

Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για να παίξει μια χρονιά τουλάχιστον. Γουστάρει. Αφήστε τον να παίξει γαμω την Παναχαϊκή μου. Δεν θα πω τίποτα που θα φύγει το καλοκαίρι αν δεν μπορώ να πληρώσω. Αλλά τον πληρώνω μια χρονιά. Ε δεν τον πληρώνω για να μου κάνει τις μακαρονάδες στην Τούμπα.

Έλεος δηλαδή.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 9):
chri5ti9, paoki19, Azrael, george188, Amsterdamer_87, giapas, wickerman, curtis, Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν θέλω να γράψω τίποτε γιατί θα φάω ban.
george188

obanebane έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:12 Εγώ λέω οτι επειδή είναι ίδια κοψιά με Ζαφείρη, έχει αποφασιστεί να μην αγοραστεί γιαυτό και ο προπονητής δεν τον βάζει όσο θα έπρεπε.
Ρε συ μπανε δνε εχουμε Μάη να πεις οτι βαζω τους δικους μου και ισα ισα αυτο που βγαινει προς τα εξω ειναι οτι σκεφτονται μηπως πουλησουν καμαρα για να δωσουν τη ρητρα σ αυτον. Αλλα ακομα κ να υπαρχει αποφαση να μην αγοραστει δεν βγαζει νοημα αυτο, ουτε ο ιβανουσετς θα αγοραστει σ αυτα τα λεφτα αλλα δεν θα κατσει παγκο χωρις λογο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”