22. Alessandro Bianco
- Kabamaru11
Re: 22. Alessandro Bianco
Μεστος για ακομα μια φορα οσο επαιξε.Επρεπε να μπει νωριτερα αντι του Καμαρα.Ο Καμαρα μονο στο 10 μπορει να προσφερει κ αυτο υπο προυποθεσεις.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- PAOK DreXleR
- navigator11
Πέρα από τις όποιες υπερβολές, οκ, δε φαίνεται να έχει πάρει ο μικρός τον χρόνο που στα μάτια των ποδοσφαιρικά κατσαπλιάδων ημών θα ήταν δίκαιο.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- PAOK DreXleR, Patron
-
black death
Ψυχραιμα μιλας και συμφωνω. Αυτο που σε βγαζει απ'τα ρουχα σου ομως ειναι η επιμονη στον mk2.navigator11 έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:59 Πέρα από τις όποιες υπερβολές, οκ, δε φαίνεται να έχει πάρει ο μικρός τον χρόνο που στα μάτια των ποδοσφαιρικά κατσαπλιάδων ημών θα ήταν δίκαιο.
- These users thanked the author black death for the post:
- navigator11
Ρε εχει καποια σημασια; δλδ πιστευετε πως θα προχωρησουμε στην αγορα του; Και να μεινει τι; νομιζεις θα επιτρεψει να τον βαζει ο αλλος στο 85;
Μέχρι το ματς με ζελα ίσως θα ήταν καλό να πάρει σερί ματς μαζί με Οζ .
Είναι καψούρα μου φέτος και ελπίζω σε πώληση καμαρα και αγορά αυτού .
Ενα κέντρο Μειτε Οζ Ζαφ Μπιάνκο είναι όνειρο
Είναι καψούρα μου φέτος και ελπίζω σε πώληση καμαρα και αγορά αυτού .
Ενα κέντρο Μειτε Οζ Ζαφ Μπιάνκο είναι όνειρο
- These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 3):
- Kabamaru11, PAOK DreXleR, theo86
Tι σημασια εχει αν θα τον αγορασεις ή οχι, δεν ειναι τελος χρονια, δεκμεβρη εχουμε-Paoktzis έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:08 Ρε εχει καποια σημασια; δλδ πιστευετε πως θα προχωρησουμε στην αγορα του; Και να μεινει τι; νομιζεις θα επιτρεψει να τον βαζει ο αλλος στο 85;
Εγώ λέω οτι επειδή είναι ίδια κοψιά με Ζαφείρη, έχει αποφασιστεί να μην αγοραστεί γιαυτό και ο προπονητής δεν τον βάζει όσο θα έπρεπε.
Παλικάρια δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες γιαυτό ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια.
Κατά τα λοιπά, εννοείται οτι συμφωνώ με τον πλοηγό και με όλους όσους έχουν γράψει κάτι αντίστοιχο.
Παλικάρια δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες γιαυτό ας αφήσουμε τα μεγάλα λόγια.
Κατά τα λοιπά, εννοείται οτι συμφωνώ με τον πλοηγό και με όλους όσους έχουν γράψει κάτι αντίστοιχο.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
- -Paoktzis, navigator11
Λίγα γράφω Μπάνε, πιστεψε με.obanebane έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:54 Ρε συ Σεραφείμ τι είναι αυτά που γράφεις;
Έλεος κάπου ρε μαλακες.
Και γράφω λίγα γιατί από τα νεύρα μου δεν μπορώ να γράψω μια ανάλυση του γιατί ο ΠΑΟΚ των τελευταίων 10 λεπτων με την είσοδο του Ιταλού έβγαλε όσες φάσεις δεν έβγαλε σε 85 λεπτά.
Τυχαίο δεν ήταν.
Εντάξει ρε συ ,όλοι νεύρα έχουμε,έτσι είναι η μπάλα, στο τέλος πήραμε έναν βαθμό και αυτό έχει σημασία.
Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο,ας ελπίσουμε οι ενισχύσεις του Γενάρη να βοηθήσουν και όλα θα πάνε καλά.
Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο,ας ελπίσουμε οι ενισχύσεις του Γενάρη να βοηθήσουν και όλα θα πάνε καλά.
- Kabamaru11
Κοψια ναι,αλλα παικτικα καμια σχεση.Deep playmaker ο ενας κ πιο 6αρι αν χρειαστει,box to box ο Ζαφ,ανετα παιζουν κ διδυμο μαζι,χανοντα βεβαια σε υψος,αλλα κερδιζοντας σε ενταση,τρεξιματα,πνευμονια με αξιολογη τεχνικη κ οι 2 τους.obanebane έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:12 Εγώ λέω οτι επειδή είναι ίδια κοψιά με Ζαφείρη, έχει αποφασιστεί να μην αγοραστεί γιαυτό και ο προπονητής δεν τον βάζει όσο θα έπρεπε.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- chri5ti9
Και τι να τις κάνω τις κινήσεις το Γενάρη ρε Μπάνε αν δεν διορθώσω τις παθογένειες μου;
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για να παίξει μια χρονιά τουλάχιστον. Γουστάρει. Αφήστε τον να παίξει γαμω την Παναχαϊκή μου. Δεν θα πω τίποτα που θα φύγει το καλοκαίρι αν δεν μπορώ να πληρώσω. Αλλά τον πληρώνω μια χρονιά. Ε δεν τον πληρώνω για να μου κάνει τις μακαρονάδες στην Τούμπα.
Έλεος δηλαδή.
Να ψάχνω μετά γιατί ο Μειτε περπατάει στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, γιατί ο Οζντοεφ ξαναέβγαλε "καταθλιψη" και γιατί ο Ζαφείρης για να δει γήπεδο από το 8, θα πιάσει Μαη;
Εχω εναν παιχταρά Ιταλό. Ήρθε για να παίξει μια χρονιά τουλάχιστον. Γουστάρει. Αφήστε τον να παίξει γαμω την Παναχαϊκή μου. Δεν θα πω τίποτα που θα φύγει το καλοκαίρι αν δεν μπορώ να πληρώσω. Αλλά τον πληρώνω μια χρονιά. Ε δεν τον πληρώνω για να μου κάνει τις μακαρονάδες στην Τούμπα.
Έλεος δηλαδή.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 9):
- chri5ti9, paoki19, Azrael, george188, Amsterdamer_87, giapas, wickerman, curtis, Magdi Tolba 4
- ΑποστόληςΑ
Ρε συ μπανε δνε εχουμε Μάη να πεις οτι βαζω τους δικους μου και ισα ισα αυτο που βγαινει προς τα εξω ειναι οτι σκεφτονται μηπως πουλησουν καμαρα για να δωσουν τη ρητρα σ αυτον. Αλλα ακομα κ να υπαρχει αποφαση να μην αγοραστει δεν βγαζει νοημα αυτο, ουτε ο ιβανουσετς θα αγοραστει σ αυτα τα λεφτα αλλα δεν θα κατσει παγκο χωρις λογοobanebane έγραψε: Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:12 Εγώ λέω οτι επειδή είναι ίδια κοψιά με Ζαφείρη, έχει αποφασιστεί να μην αγοραστεί γιαυτό και ο προπονητής δεν τον βάζει όσο θα έπρεπε.