Ξεπούλημα του Ντέλια? Τι είναι αυτά που γράφεις ρε φίλε... Ξεπούλημα? Όλοι στεναχωριόμαστε που θα φύγει ο μικρός μάγος αλλά λίγο ήρεμα...Maxpaok έγραψε:μόλις χάζεψα βιντεάκια από αυτόν τον μουνάκια τον βάσκο. εμμμ βέβαια τώρα που ξεπουλάμε τον ντέλια πετάξαμε το τυράκι με τον βάσκο μέσι μιας που δεν θα το χάφταμε για τον πραγματικό μέσι. γκεμπελισμός στο μεγαλείο του!!!
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- aisiodoksos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
- Σουριναμέζος
Πραγματικά θα μας χαλούσε φέτος αν στο ρόστερ ήταν ο Νταντας αντί για τον Μάρκος Αντόνιο?
Κι εγώ μια χαρά τον βλέπω για το ρόστερ, ειδικά για "μικρά" παιχνίδια.
- navigator11
Αχαααχαχαχαχαχαnunies4 έγραψε:Κατι οτι στα υποψιν ειναι ακομα και ο Νταντας ειπε ο Διαμαντοπουλος στην εκπομπη του και μου σηκωθηκε η τριχα...
Ποιός Ντα²ς ρε;;; Σε καλό τους!!!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Νταντας μια κλάση πάνω από Τσιγγαρα.
Ταμαμ για τα μικρά παιχνίδια.
Ταμαμ για τα μικρά παιχνίδια.
Με ξέρεις και από χτες και μιλας για τυράκια και Γκέμπελς? Αντε σοβαρευτείτε λιγο ειδικα οι νεοι. Δεν σεβεστε τιποτα .Maxpaok έγραψε:μόλις χάζεψα βιντεάκια από αυτόν τον μουνάκια τον βάσκο. εμμμ βέβαια τώρα που ξεπουλάμε τον ντέλια πετάξαμε το τυράκι με τον βάσκο μέσι μιας που δεν θα το χάφταμε για τον πραγματικό μέσι. γκεμπελισμός στο μεγαλείο του!!!
Μια χαρά κίνηση για τον πάγκο θα ήταν ο Ντάντας, πλάκα κάνουμε; Απλά δεν είναι για βασικός
- PAOKevolution
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
https://www.youtube.com/watch?v=JWScfsy5Xxc
Νέο επεισόδιο για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ!
Ντου!
https://www.youtube.com/watch?v=JWScfsy5Xxc
Νέο επεισόδιο για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ!
Ντου!
- ΑποστόληςΑ
Όντως. Και πιο μπροστά μάλιστα για να είμαστε ακριβείς:Blackgr4 έγραψε:Πριν από περίπου ένα μήνα έγραψα πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής Πέλκα.
από Blackgr4 Σάβ Απρ 06, 2024 10:08 pm
....................
Δεν ισχύει του Πέλκα.
..................
Αυτά. Με κάθε επιφύλαξη όπως πάντα.
από ......... Σάβ Απρ 06, 2024 10:54 pm
Ο Πελκας έχει κλείσει .. μέχρι να ανακοινωθεί ας μείνουμε σε αυτό.
https://www.paokmania.gr/podcast/240210 ... paok-vol-1
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΟΡΜΑΤΕ. LIKE, SHARE, SUBSCRIBE.
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΟΡΜΑΤΕ. LIKE, SHARE, SUBSCRIBE.
Μεγαλη ξενερα η πιθανη πωληση Ντελια αλλα τι να κανς...
Μακαρι να επενδυθουν σωστα τα φραγκα που θα παρουμε.
Απλα ρε γμτ με χαλαει εντονα που στα μεταγραφικά μας το 90% των στοχων μας ειναι παιχτες γνωστοι μας. Ακους για Νταντας Μισιτς Καμαρα Λιβαγια και απορεις, τι σκατα κανουν εκει στο σκαουτινγκ τιμ? Δεν κοιταζουν τις ηλικίες 17 με 23 των ξενων παιχτων? Δηλαδη μονο παιχτες που ηδη εχουν κανει ενα καποιο ονομα κυνηγαμε? Δεν μου βγαζει νοημα αληθεια. Με αυτα τα δεδομενα και εγω μπορω να την κανω την δουλεια. Απλα τσεκαρουν την λιστα των ελευθερων, την λθστα αυτων π μπαινουν στον τελευταιο χρονο και την λιστα των παλιων γνωστων.
Κλαιν μαιν σκαουτινγκ.
Και φυσικα μανατζεροπροτασεις.
Ετσι δεν πας μπροστα μακροπροθεσμα. Θελει πραγματικη δουλεια, για να τσιμπησεις και κανα μικρο παιχτακι τυπου αντελινο οταν πρωτοηρθε, μηπως και σ βγει παιχταρα στο μελλον...
Μακαρι να επενδυθουν σωστα τα φραγκα που θα παρουμε.
Απλα ρε γμτ με χαλαει εντονα που στα μεταγραφικά μας το 90% των στοχων μας ειναι παιχτες γνωστοι μας. Ακους για Νταντας Μισιτς Καμαρα Λιβαγια και απορεις, τι σκατα κανουν εκει στο σκαουτινγκ τιμ? Δεν κοιταζουν τις ηλικίες 17 με 23 των ξενων παιχτων? Δηλαδη μονο παιχτες που ηδη εχουν κανει ενα καποιο ονομα κυνηγαμε? Δεν μου βγαζει νοημα αληθεια. Με αυτα τα δεδομενα και εγω μπορω να την κανω την δουλεια. Απλα τσεκαρουν την λιστα των ελευθερων, την λθστα αυτων π μπαινουν στον τελευταιο χρονο και την λιστα των παλιων γνωστων.
Κλαιν μαιν σκαουτινγκ.
Και φυσικα μανατζεροπροτασεις.
Ετσι δεν πας μπροστα μακροπροθεσμα. Θελει πραγματικη δουλεια, για να τσιμπησεις και κανα μικρο παιχτακι τυπου αντελινο οταν πρωτοηρθε, μηπως και σ βγει παιχταρα στο μελλον...
Αποσυρθηκαμε από Καμαρά, μιλάμε με άλλον. Η πρόταση λένε ήταν 1,5 το χρόνο
Ο Μπαμπα δηλαδή μας χάλασε που ήταν γνωστος; Τι σχέση έχει αν είναι γνωστός η οχι; Καλός παίκτης να είναι.
φίλε πλάκα κάνω. αλλά ότι αφορά το νέος και τα διάφορα τέτοια γράψτα για κάνεναν άλλον.
δεν έχω διάθεση να ανεβάσω τόνους ή να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις. προσπαθώ να τα δω χαλαρά γιατί δεν περνάνε από τα χέρια μου ούτε είμαστε εμείς που θα πάρουμε αποφάσεις. σχόλια γράφουμε για τι μας αρέσει και τι όχι με θέμα την περίπτωση ντέλια.
με βάζεις να απολογηθώ και θα το κάνω απλά για να το καταλάβεις. θα έπρεπε να αντιληφθείς ότι ο χαρακτηρισμός, αστεισμός με την λέξη γκεμπελισμός πήγαινε στην διοίκηση κι όχι σε κάποιο πρόσωπο ή φίλο ή εσένα που δεν ξέρω τι έχεις γράψει.
ο ντέλιας αν φύγει θα είναι γιατί ο ίδιος και ο ιβάν έχουν συμφωνήσει. εμένα προσωπικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ενισχυθεί και να κυνηγήσει την πιθανότητα της να βρεθεί στους ομίλους της πρώτης κατηγορίας.
αυτά....
δεν έχω διάθεση να ανεβάσω τόνους ή να δημιουργήσω αντιπαραθέσεις. προσπαθώ να τα δω χαλαρά γιατί δεν περνάνε από τα χέρια μου ούτε είμαστε εμείς που θα πάρουμε αποφάσεις. σχόλια γράφουμε για τι μας αρέσει και τι όχι με θέμα την περίπτωση ντέλια.
με βάζεις να απολογηθώ και θα το κάνω απλά για να το καταλάβεις. θα έπρεπε να αντιληφθείς ότι ο χαρακτηρισμός, αστεισμός με την λέξη γκεμπελισμός πήγαινε στην διοίκηση κι όχι σε κάποιο πρόσωπο ή φίλο ή εσένα που δεν ξέρω τι έχεις γράψει.
ο ντέλιας αν φύγει θα είναι γιατί ο ίδιος και ο ιβάν έχουν συμφωνήσει. εμένα προσωπικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα να ενισχυθεί και να κυνηγήσει την πιθανότητα της να βρεθεί στους ομίλους της πρώτης κατηγορίας.
αυτά....
-
Νταντάς παίκτης δεν υπάρχει. Μπορεί να έρθει μόνο για τεταρτοπέμπτος. Αλλά τεταρτοπέμπτος παίκτης που παίρνει λίγο κάτω από το μυριο επίσης δεν υπάρχει