ΣσσωραιοςDoomlord4 έγραψε:Gospi είσαι ωραίος! (και ο John Dag το ίδιο )Gospi έγραψε:Δεν ξερω ποσες κωλοτουμπες επιτρεπονται στη ζωη ενος ανθρωπου αλλα εγω προφανως εχω δρομο ακομη!
Μιλαμε για ονειρικο βραδυ και τρομερο ραζβαν!
Ευτυχως που ο Ιβαν σε πιστευει και σε στηριζει και δεν λειτουργει παρορμητικα οπως λειτουργω εγω.
Την Κυριακη θα ειναι μεγαλη αμαρτια και αδικία αν το χασουμε, αλλα εγω θα σε εκθειασω ακομη κι αν χασουμε. Ακομη κι αν μπουμε και ειμαστε στα χαμενα. Εχεις κανει αθλο και αδιανόητα πραγματα φετος!
Αν φυσικα το παρεις, θα ειναι το πιο κακαλατο και μαγκικο πρωτάθλημα που εχει παρει ευρωπαικη ομαδα. Δεν νομιζω οτι εχει βγει πρωταθλήτρια αλλη ομαδα με δυσκολοτερες συνθηκες απο τις δικες μας
Τελος δεν θεωρω πως αν ειχαμε κερδισει την Λαμια θα ημασταν σημερα πρωταθλητές. Ενα αποτελεσμα αλλαζει ολη την συνεχεια. Η ισοπαλια εκεινη ειναι το οπλο π χρησιμοποιησες για να κερδισεις 3 ντερμπι στη σειρα μετα. Και τι νικες. Αδιαμφισβητητες. Εμφατικες. Νικες πρωταθλητή.
Σημερα η κουλα εχασε επειδη εσυ τους γαμησες την ψυχολογια.Εσυ τους εκανες σαφες πως φετος δεν. Και το αποδεχθηκαν και να το αποτελεσμα.
Ακομη και γκελα τους στην Λαμια βλεπω, αλλα θα καθαρισουν τα κορακια εκει.![]()
![]()
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk