Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Προφανως το ΠΟΚ και παιρνουν διεθνης με την προοπτική να περασει και να εχει καλη πορεια η εθνικη το καλοκαίρι.
Εμεις δεν εχουμε τη δυνατοτητα να επιβαλουμε στην εθνικη παικτες οπως αλλες ομαδες του Λεκανοπεδίου.
πχ Γαλανοπουλος παικτης δεν υπάρχει λογο συχνων τραυματισμων και ομως παιζει εθνικη.
Εμεις δεν εχουμε τη δυνατοτητα να επιβαλουμε στην εθνικη παικτες οπως αλλες ομαδες του Λεκανοπεδίου.
πχ Γαλανοπουλος παικτης δεν υπάρχει λογο συχνων τραυματισμων και ομως παιζει εθνικη.
-
Γιατί θεωρείς ότι ήταν χρονιά με υψηλό ποσοστό επιτυχίας;renegade έγραψε:Καταρχάς κοιτάς τι κάνει ο ανταγωνισμός .VfB v2 έγραψε:Φίλε μου Ρένε, το ένα τι σχέση έχει με το άλλο? Επειδή ο βάζελος, η ο γαύρος η και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος, κάνει κακη διαχείριση πρέπει να δίνει αυτό άλλοθι για τις δικές μας άστοχες επιλογές; Για να γίνεις καλύτερος στο τέννις, στο σκάκι, στην μπάλα κλπ. κοιτάς και ερευνάς έναν που είναι καλύτερος απο εσένα. Δεν κοιτάς και συγκρίνεις τον εαυτό σου με έναν ίδιου επιπέδου η και χειρότερο. Αυτό το κάνεις μονο για κρύψεις τα προβλήματα κάτω απο το χαλάκι για να μην θυχτεί το εγώ σου.renegade έγραψε: Και επειδή στο απέναντι τοπικ γίνεται λόγος για το πόσο άστοχοι είμαστε στις μεταγραφές ( και όλως τυχαίως γίνεται από κάποιους βαζελοτρανσφερμανιακς ) ας δουν τι γίνεται στον βάζελο με τις επενδύσεις εκατομμυρίων σε τζουρισιτς,βιλενα κτλ.
Το να συγκρίνω τι κάνει ο ΠΑΟΚ σε σχέση πχ με την Χ Μπριζ είναι άτοπο.
Από κει και πέρα επρόκειτο φέτος για μια σεζόν με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις μεταγραφές,άρα αυτά που γράφονται είναι από υπερβολικά ως επικίνδυνα.
Κάποιοι θυμήθηκαν φέτος να κάνουν κριτική για τις μεταγραφές,όταν πέρσι ήταν όλα καλά,οι μισές και παραπάνω για αυτούς ήταν μεταγραφές πρωταθλητισμού και ο Κάκος τότε λουτσεσκου δεν έβαζε τους κουαλιατα, Ρικάρντο που έβγαζαν μάτια στις προπονήσεις... χώρια η επανάσταση γιατί δεν παίζει ο σούπερ ντουπερ Ράφα και παίζει κάποιος Βιερίνια
Τα 2 πιο βασικά κενά, του φορ και του στόπερ, δεν καλύφθηκαν.
O Maximovic είναι μία μεταγραφή που την ξεκίνησε ο βαζελος πρώτος και μετά από μία μεταγραφική περίοδο μπήκε και ο ΠΑΟΚ , αλλά στο τέλος την τελείωσε αυτός που την ξεκίνησε γιατί ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να πληρώσει λεφτά στην ομάδα του και μετά να μπει σε δημοπρασία, για παίχτη με μηδέν μεταπολιτική προοπτική στην ηλικία , στην θέση και στο στυλ που παίζει.
Εγώ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ για ένα και βασικό λόγο ιστορικό και στατιστικό . Είναι RED STAR γέννημα θρέμμα. Δεν θυμάμαι να ήρθε ποτέ Σέρβος παίχτης RED ΣΤΑΡ στον ΠΑΟΚ.
Τώρα όσο αναφορά το βιογραφικό του βλέπω Αστανες και Γεταφες μόνο δεν βλέπω παραστάσεις σε ομάδες υψηλού επιπέδου και βλέπω ένα παίχτη περισσότερο αμυντικογενή με φτωχά νούμερα.
Δεν τα λέω αυτά επειδή δεν τον πήραμε εμείς. Θα με πείραζε φοβερά αν έβλεπα μία ομάδα του ΠΟΚ να έπαιρνε τον Μισιτς ή τον Μειτε αλλά τον Μαχιμοβιτς SORRY αλλά δεν είναι βόμβα είναι μία κανονική ελεύθερη μεταγραφή. Πήρες έναν κανονικό παίχτη δεν πήρες change level παίχτη.
Εγώ ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ για ένα και βασικό λόγο ιστορικό και στατιστικό . Είναι RED STAR γέννημα θρέμμα. Δεν θυμάμαι να ήρθε ποτέ Σέρβος παίχτης RED ΣΤΑΡ στον ΠΑΟΚ.
Τώρα όσο αναφορά το βιογραφικό του βλέπω Αστανες και Γεταφες μόνο δεν βλέπω παραστάσεις σε ομάδες υψηλού επιπέδου και βλέπω ένα παίχτη περισσότερο αμυντικογενή με φτωχά νούμερα.
Δεν τα λέω αυτά επειδή δεν τον πήραμε εμείς. Θα με πείραζε φοβερά αν έβλεπα μία ομάδα του ΠΟΚ να έπαιρνε τον Μισιτς ή τον Μειτε αλλά τον Μαχιμοβιτς SORRY αλλά δεν είναι βόμβα είναι μία κανονική ελεύθερη μεταγραφή. Πήρες έναν κανονικό παίχτη δεν πήρες change level παίχτη.
Ο ΠΑΟΚ έκανε 8 προσθήκες ( σαματτα,εκογκ, ντεσποντοφ,μεϊτέ, κετζιορα,μπαμπά, μ.αντονιο , οσντοεφ) + 1 τον Ιανουάριο.
Οι μόνες που μπορούμε να πούμε ότι δεν βγήκαν είναι πρωτίστως του σαματτα και έπειτα του μ.αντινιο ( θεωρώ ότι τεράστιο ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός του).
Όσο για τον εκογκ που οι περισσότεροι τον θεωρούν αποτυχημένη μεταγραφή, σόρρυ αλλά θα διαφωνήσω.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένη μια μεταγραφή στόπερ ο οποίος στα 6 παιχνίδια των προκριματικών που παίξαμε δεχτηκαμε μόλις 2 γκολ και σε τα επτά από τα δέκα παιχνίδια στα οποία έπαιξε στο πρωτάθλημα είχαμε μηδέν παθητικο.
Άρα για εμένα έχουμε επιτυχία 6/8 μεταγραφές... τουτέστιν 75% το οποίο είναι πολύ υψηλο
Οι μόνες που μπορούμε να πούμε ότι δεν βγήκαν είναι πρωτίστως του σαματτα και έπειτα του μ.αντινιο ( θεωρώ ότι τεράστιο ρόλο έπαιξε ο τραυματισμός του).
Όσο για τον εκογκ που οι περισσότεροι τον θεωρούν αποτυχημένη μεταγραφή, σόρρυ αλλά θα διαφωνήσω.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχημένη μια μεταγραφή στόπερ ο οποίος στα 6 παιχνίδια των προκριματικών που παίξαμε δεχτηκαμε μόλις 2 γκολ και σε τα επτά από τα δέκα παιχνίδια στα οποία έπαιξε στο πρωτάθλημα είχαμε μηδέν παθητικο.
Άρα για εμένα έχουμε επιτυχία 6/8 μεταγραφές... τουτέστιν 75% το οποίο είναι πολύ υψηλο
Ο Σαμάτα δεν είναι καν μεταγραφή, είναι ελεύθερη προσθήκη, σαν να τον πήρες δανεικό για δύο χρόνια, πιο πολλά πλήρωσες για τον Μαρκο Αντόνιο.
Τον ΠΑΟΚ τον πήγε πολλά χρόνια πίσω ο Μπότο στις μεταγραφές. Ο Μπότο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα scam lesson στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Του έδωσες λεφτά και ελεύθερο, του ζήτησες παράλογα πράγματα, κατάλαβε ότι δεν ξέρεις πολλά πράγματα από ποδόσφαιρο και σε εκμεταλλεύτηκε όσο κανείς άλλος στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
όλοι οι ΤΔ είχαν ποσοστά επιτυχίας, άλλοι χαμηλά, άλλοι υψηλά, αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να πέσεις πάνω στα δόντια
του Μπότο ήταν κάτι αδικαιολόγητο που σε πήγε μεταγραφικά πολλά χρόνια πίσω. έχασες πολύ σημαντικό προβάδισμα που έκτισες σαν ομάδα.
Τον ΠΑΟΚ τον πήγε πολλά χρόνια πίσω ο Μπότο στις μεταγραφές. Ο Μπότο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα scam lesson στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Του έδωσες λεφτά και ελεύθερο, του ζήτησες παράλογα πράγματα, κατάλαβε ότι δεν ξέρεις πολλά πράγματα από ποδόσφαιρο και σε εκμεταλλεύτηκε όσο κανείς άλλος στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
όλοι οι ΤΔ είχαν ποσοστά επιτυχίας, άλλοι χαμηλά, άλλοι υψηλά, αλλά στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο να πέσεις πάνω στα δόντια

μιλάω για ποδόσφαιροPatron έγραψε:Branislav Prelevic red star born and bred
Η χρονιά είναι πετυχημένη για την ομάδα μας μεταγραφικά, ειδικά αν αναλογιστούμε τις προηγούμενες. 100% επιτυχια δεν εχει κανένας και τα φυσιολογικά ποσοστά ειναι αρκετα χαμηλα.
ο Μαξιμοβιτς, παιζει να έχει κουράσει παραπάνω από κάθε άλλο, και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τον βάζελο που τον κλείνει σε slow motion εδω και ένα τρίμηνο.
ο Μαξιμοβιτς, παιζει να έχει κουράσει παραπάνω από κάθε άλλο, και σαν να μην έφτανε αυτό έχουμε και τον βάζελο που τον κλείνει σε slow motion εδω και ένα τρίμηνο.
Καλά συγγνώμη τώρα αλλά αυτό είναι ορισμος του άλλα μέτρα και άλλα σταθμάrenegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έκανε 8 προσθήκες ( σαματτα,εκογκ, ντεσποντοφ,μεϊτέ, κετζιορα,μπαμπά, μ.αντονιο , οσντοεφ) + 1 τον Ιανουάριο.
Δηλαδή στην κριτική για έναν αμυντικό μετράει πάνω από όλα το πόσα γκολ δέχθηκε η ομάδα στα λίγα ματς που έπαιξε (έμεινε στον πάγκο αν δεν κάνω λάθος κυρίως επειδή έπαιζε άθλια, προτού καν φύγει για τη χώρα του) αλλά για έναν επιθετικό ομάδας που έχει σπάσει τα κοντέρ στο σκοράρισμα, εστιάζουμε αποκλειστικά στο τι έκανε ο ίδιος;
Ακόμα και αν δεχθούμε το λογικό επιχείρημα πως ο φορ κρίνεται πρωτίστως από τα ατομικά του νούμερα και στατιστικά, αυτό δεν αποτελεί το μόνο κριτήριο
Ο Εκόνγκ έχει κάνει αμέτρητες λάθος επαφές και λάθος τοποθετήσεις. Δεν έχει εκμεταλλευτεί ούτε στο ελάχιστο τη σωματοδομή του, ούτε σε επαφές με αντιπάλους ούτε σε αποκρούσεις μπάλας. Παίζει φοβικά και αναιμικα. Μπορεί να μην έχει κάνει ούτε πέντε κρίσιμες αποκρούσεις επιθέσεων σε όλα τα ματς συνολικά.
Ο Σαματα καλώς ή κακώς ΜΟΙΑΖΕΙ να ταιριάζει σε όλες τις κινήσεις του με αυτό που γενικά ψάχνει ο προπονητής. Εμάς δε μας αρέσει αλλά έτσι είναι. Δεν γράφει νούμερα αλλά ούτε καν επιδιώκει να γράψει νούμερα. Δεν ψάχνει βεβιασμένα το σουτ. Δεν τον έχουμε δει πχ να κάνει τσαφ (τον Εκόνγκ τον είδαμε). απλά δεν απειλεί.
Συνεπώς αν τα λάβουμε αυτά υπόψη, πιο εύστοχη κρίνεται η προσθήκη Σαματα, πάρα Εκόνγκ
Και μόνο το γεγονός ότι από πριν ξέραμε ότι ο προπονητής δεν ψάχνει μηχανή του γκολ αλλά άλλου τύπου επιθετικό, σημαίνει αυτομάτως ότι δε μπορεί να κρίνουμε τον Χ Σαματα κυρίως από το αν σκοραρε
-
Κατά τύχη επεσα πάνω σε ένα σύνθημα της freiburg σε ρυθμό των κιτρινιαρηδων που λένε δεν έχω γκομενα δεν έχω λεφτά. Κ οι Γερμανοί λένε ακριβώς τα ίδια λόγια. Ξέρουμε ποιος το έκλεψε από ποιον; (Ερώτηση από περιεργια)
Μνήμη χρυσόψαρου έχουμε νομίζω. Μαξιλάρια, δωράκια, τηλεοπτικά συμβόλαια, χορηγίες, καινούργια γήπεδα αλλά δε πέρασαν και τόσα πολλά χρόνια από τότε που τα χανούμια έκαναν τουρνέ στα χωράφια της Γ' εθνικής.
Κακά τα ψέματα αν απλώνεις τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα κάποια στιγμή θα το πληρώσεις και ο βάζελος το κάνει αυτό συστηματικά τα δύο τελευταία χρόνια. Αν φέτος μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Και τον Μαξίμοβιτς τον βλέπω να ψάχνει νέα στέγη όπως και πολλοί άλλοι από το βάζελο.
Κακά τα ψέματα αν απλώνεις τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα κάποια στιγμή θα το πληρώσεις και ο βάζελος το κάνει αυτό συστηματικά τα δύο τελευταία χρόνια. Αν φέτος μείνει εκτός Ευρώπης του χρόνου θα έχει μεγάλο πρόβλημα. Και τον Μαξίμοβιτς τον βλέπω να ψάχνει νέα στέγη όπως και πολλοί άλλοι από το βάζελο.
Η αλήθεια είναι ότι αν καθόμουν και έγραφα ότι μέχρι τουλάχιστον μέσα Δεκεμβρίου ο σαματτα ήταν πολύ καλός ( αυτό πιστεύω) τα επιθετικά σχόλια θα έπαιρναν φωτιά... ήθελα να το αποφύγω.Equalizer έγραψε:Καλά συγγνώμη τώρα αλλά αυτό είναι ορισμος του άλλα μέτρα και άλλα σταθμάrenegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έκανε 8 προσθήκες ( σαματτα,εκογκ, ντεσποντοφ,μεϊτέ, κετζιορα,μπαμπά, μ.αντονιο , οσντοεφ) + 1 τον Ιανουάριο.
Δηλαδή στην κριτική για έναν αμυντικό μετράει πάνω από όλα το πόσα γκολ δέχθηκε η ομάδα στα λίγα ματς που έπαιξε (έμεινε στον πάγκο αν δεν κάνω λάθος κυρίως επειδή έπαιζε άθλια, προτού καν φύγει για τη χώρα του) αλλά για έναν επιθετικό ομάδας που έχει σπάσει τα κοντέρ στο σκοράρισμα, εστιάζουμε αποκλειστικά στο τι έκανε ο ίδιος;
Ακόμα και αν δεχθούμε το λογικό επιχείρημα πως ο φορ κρίνεται πρωτίστως από τα ατομικά του νούμερα και στατιστικά, αυτό δεν αποτελεί το μόνο κριτήριο
Ο Εκόνγκ έχει κάνει αμέτρητες λάθος επαφές και λάθος τοποθετήσεις. Δεν έχει εκμεταλλευτεί ούτε στο ελάχιστο τη σωματοδομή του, ούτε σε επαφές με αντιπάλους ούτε σε αποκρούσεις μπάλας. Παίζει φοβικά και αναιμικα. Μπορεί να μην έχει κάνει ούτε πέντε κρίσιμες αποκρούσεις επιθέσεων σε όλα τα ματς συνολικά.
Ο Σαματα καλώς ή κακώς ΜΟΙΑΖΕΙ να ταιριάζει σε όλες τις κινήσεις του με αυτό που γενικά ψάχνει ο προπονητής. Εμάς δε μας αρέσει αλλά έτσι είναι. Δεν γράφει νούμερα αλλά ούτε καν επιδιώκει να γράψει νούμερα. Δεν ψάχνει βεβιασμένα το σουτ. Δεν τον έχουμε δει πχ να κάνει τσαφ (τον Εκόνγκ τον είδαμε). απλά δεν απειλεί.
Συνεπώς αν τα λάβουμε αυτά υπόψη, πιο εύστοχη κρίνεται η προσθήκη Σαματα, πάρα Εκόνγκ
Και μόνο το γεγονός ότι από πριν ξέραμε ότι ο προπονητής δεν ψάχνει μηχανή του γκολ αλλά άλλου τύπου επιθετικό, σημαίνει αυτομάτως ότι δε μπορεί να κρίνουμε τον Χ Σαματα κυρίως από το αν σκοραρε
Από κει και πέρα φυσικά και μια ομάδα μπορεί να σκοράρει και με μεγάλη συχνότητα ακόμα και αν ο επιθετικός της δεν σκοράρει πολύ. Στην άμυνα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν μπορείς να έχεις 7/10 παιχνίδια στην Ελλάδα ανέπαφη την εστία ή μόλις 2 γκολ σε 6 παιχνίδια προκριματικών και ο ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών να είναι τόσο χάλια όσο λένε κάποιοι
Εμένα άποψη μου είναι ότι ο εκογκ ήταν σχετικά καλός και επουδενί μια αποτυχημένη μεταγραφή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 21 Μαρ 2024, 23:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Equalizer έγραψε:Καλά συγγνώμη τώρα αλλά αυτό είναι ορισμος του άλλα μέτρα και άλλα σταθμάrenegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έκανε 8 προσθήκες ( σαματτα,εκογκ, ντεσποντοφ,μεϊτέ, κετζιορα,μπαμπά, μ.αντονιο , οσντοεφ) + 1 τον Ιανουάριο.
Ο Ενγκογκ τότε κρατούσε δυνάμεις,για το Κοπα Άφρικα,αυτό μου έδειξε εμένα .
-
Το αυτόpapwolf έγραψε:Μνήμη χρυσόψαρου έχουμε νομίζω. Μαξιλάρια, δωράκια, τηλεοπτικά συμβόλαια, χορηγίες, καινούργια γήπεδα αλλά δε πέρασαν και τόσα πολλά χρόνια από τότε που τα χανούμια έκαναν τουρνέ στα χωράφια της Γ' εθνικής.
Κομβικό λοιπόν να βγουν τέταρτοι
Και να παίζουν στον τελικό με φουλ άγχος
Δέκα φορές να πάνε τα σκουλίκια Ευρώπη
Θα χάσουν και το αήττητο

-