Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- figurehead4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Ήρθε η παιχτούρα η ατελείωτη για να μείνει. Ήρθε ο σκύλος για να τους δαγκώσει όλους. Κουφαλες αθηνεζοι θα ζήσετε τους εφιάλτες σας
-
nunies4 έγραψε:Ωχ...δεν το έβλεπα από αυτή την οπτικήTolaros έγραψε:Αυτά δε μου αρέσουν, τι τους έφερε για να τσεκάρουν? Να μας βγει καμιά ξυνήconstadine έγραψε:Το inpaok γράφει ότι μαζί με τον Γιόνι Ότο ήρθαν η σύζυγος του με τα παιδιά τους.
Και θα πετύχουν μέρα με χιονιά, κρύο, αέρα...
Τι σκατα Μεσογειακή χώρα είναι αυτή θα πουν..
Γιατι στην Ισπανία Γενάρη μήνα πάνε για μπάνιο;
-
-
Όττο και στο αεροδρόμιο μόνο κάτω κοιτούσε και περπατούσε, φαντάσου με τη μπάλα δε θα σηκώνει κεφάλι...
-
Ε δεν ειναι απαραιτητο. Στην ομαδα που εχουμε με τετοιους αυτοματισμους ξερουν οι παικτες απο πριν τι θα καναουνεMaezono Masakiyo έγραψε:αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Πρέπει να βλέπει που θα πασάρει.

Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Πάντως να πούμε και κάτι σε όσα παιδιά είναι τώρα 16 με 25. Γενικά μαγκάκια μου , ζήστε το. Ο ΠΑΟΚ έχει ζιφκο από μπενφικα, αρχηγός εθνικής Βουλγαρίας , φέρνει παίκτη με transfer fee 20 εκ από την πρεμιέρ. Έχει παίκτη από Τσέλσι , έχει 3 πιτσιρίκια φωτιά. Έχετε δει τρόπαια έχετε δει αήττητα. Μακάρι αυτά να ναι μόνο η αρχή. Σκέφτομαι με τι μεγαλώσαμε εμείς και χαίρομαι δίπλα που η νέα γεννια έχει μόνο αυτές τις χαρές αυτές τις θύμισες. Ούτε πρόσφυγες ούτε Ίντερσατ ουτε καταλήψεις. ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. Τα καλύτερα έρχονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Κυρ 28 Ιαν 2024, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Μια απορία: Αφού ο άνθρωπος ζει στην Ισπανία, γατί ήρθε από το Πόρτο;
Απο την Γαλικία είναι, δηλαδή πολύ κοντά στο Πόρτο. Προφανώς οδήγησε και πήρε το αεροπλάνο απο κεί. Ο ατζέντης του δεν είμαι σίγουρος από πού είναι.
A γεια σου!!Taseos έγραψε:Πάντως να πούμε και κάτι σε όσα παιδιά είναι τώρα 16 με 25. Γενικά μαγκάκια μου , ζήστε το. Ο ΠΑΟΚ έχει ζιφκο από μπενφικα, αρχηγός εθνικής Βουλγαρίας , φέρνει παίκτη με transfer fee 20 εκ από την πρεμιέρ. Έχει παίκτη από Τσέλσι , έχει 3 πιτσιρίκια φωτιά. Έχετε δει τρόπαια έχετε δει αήττητα. Μακάρι αυτά να ναι μόνο η αρχή. Σκέφτομαι με τι μεγαλώσαμε εμείς και χαίρομαι δίπλα που η νέα γεννια έχει μόνο αυτές τις χαρές αυτές τις θύμισες. Ούτε πρόσφυγες ούτε Ίντερσατ ουτε καταλήψεις. ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. Τα καλύτερα έρχονται
Ποσες φορες εχω γραψει...."ρουφηξτε αυτη την περιοδο (του Ιβαν) ως το μεδουλι"
Γιατι πριν, τιποτα απο αυτα δεν ηταν αυτονοητα. Ο ΠΑΟΚ "διεκδικητης τιτλων" υπηρχε μονο στο δικο μας το μυαλο και σε κανενος αλλου που ασχολουταν με το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Για να έρθει μαζί με τον μάνατζερ. Τώρα δεν ξέρω εάν ο μάνατζερ ζει στο Πόρτο ή απλά ήταν εκεί για υπόθεση άλλου παίκτη/πελάτη του.
Personal information ; Full name, Jonathan Castro Otto ; Date of birth, (1994-03-03) 3 March 1994 (age 29) ; Place of birth, Vigo, Spain ; Height, 1.75 m (5 ft 9 in).
Ο Γιόννης είναι απτο Vigo, το οποίο είναι πολυ κοντά στο Πόρτο.
Ο Γιόννης είναι απτο Vigo, το οποίο είναι πολυ κοντά στο Πόρτο.