Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από K_geo »

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΑΤΑ Ε;

και στην επόμενη που καποιος θα αρχίσει να λεει...κακές λεξεις θα παει και ο ίδιος στο ίδιο μερος με τα ποσταρίσματα του.

αντε ρε αλανια χθες καναμε μια απο τις πλεον ιστορικες προκρισεις μας και καθομαστε μαλωνουμε για χαζομαρες δλδ οκ ελεος.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

pilotos έγραψε:Ο Γκίκας ζητάει τον σακχοφ που αν τον είχαμε με την ταχύτητα που έχει ο σακχοφ θα ήταν ο πρώτος που θα τον έσκιζε.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά, το επίπεδο έχει πιάσει πάτο εδώ μέσα

Στάλθηκε από SM-N975F
Εδώ συμφωνώ και εγώ. Απλά μη βρίζεις εγώ δεν σε έβρισα. Και εδώ μέσα ήμαστε άτομα που δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας αν δεν συμφωνείς με την άποψη κάποιου πες το με πιο όμορφο τρόπο εξάλλου η πλειοψηφία συμφωνεί με το δίκαιο. Έτσι έχει αποδειχθεί. Κάτι τελευταίο ο γραπτός λόγος είναι λίγο παγίδα γιατί δεν περιλαμβάνει την έκφραση που έχει ο προφορικός.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Απαιτώ να σβηστεί και το ποστ του πιλότου περί επιπέδου στο φόρουμ. Ευχαριστώ.
δεν παραβιαζει καποιο κανονα του forum. οτι ηταν να φυγει εφυγε και οτι θα ειναι θα φευγει.

Επίσης, το επίπεδο αλάνια μου, ΕΣΕΙΣ το καθορίζετε... οπότε σακουλευτείτε λίγο στο τι φόρουμ θέλετε και πως θελετε να πηγαίνει ο όποιος διάλογος. k_geo
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Εγώ πάντως θα στενοχωρηθώ αν εκτός του επιθετικού δεν έρθει και μπακ άμεσα. Είναι αμαρτία από το Θεό να μην δωσουμε τα πάντα για once in a lifetime chance να μπούμε σε ομίλους.
ναι και το δεξι μπακ ειναι αναγκαίο, ειδικά απο τη στιγμή που ο ματος δεν υπολογίζεται ως φαίνεται...

ο ροντρίγκο ναι μεν μου αρέσει (πολύ) αλλά αν δειξει καποια ευπαθεια σε τραυματισμούς ή γενικά αστάθεια κτλ, καλό θα είναι να υπάρχει μια αξιοπιστη λύση ωστε να εχουμε μια πραγματικά γεμάτη και δυνατή δεξιά πλευρά...
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Μια χαρά παίκτης είναι ο Σάχοφ, όμως είναι οχτάρι. Εξάρι που να "οχταρίζει" θέλουμε. Παίκτη με χαρακτηριστικά σαν του Κουρμπέλη ή του Ζέκα.
Επίσης ο ΠΑΟΚ πλέον προσπαθεί να τρέχει συνέχεια. Ο Σάχοφ, νομίζω, ταίριαζε απόλυτα στο αργό τέμπο του Λούτσε. Δεν ξέρω αν θα ταίριαζε στο γρήγορο ΠΑΟΚ του Αμπέλ.

Αν δεν κλείσουμε φορ σήμερα, ας το αφήσουμε για μετά τους Ρώσους. Και να κλείσουμε στο ΣΚ κάποιον δεν θα προλάβει να παίξει. Καλύτερα να πάμε με Τζόλη φορ και Πέλκα - Ζίβκο πίσω του παρά να πάρουμε παίκτη την Κυριακή και να τον βάλουμε να παίξει την Τρίτη. Όσο περνάνε οι μέρες οι ευκαιρίες για καλούς ποδοσφαιριστές θα αυξάνονται.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

K_geo έγραψε:ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΑΠΑΤΑ Ε;

και στην επόμενη που καποιος θα αρχίσει να λεει...κακές λεξεις θα παει και ο ίδιος στο ίδιο μερος με τα ποσταρίσματα του.

αντε ρε αλανια χθες καναμε μια απο τις πλεον ιστορικες προκρισεις μας και καθομαστε μαλωνουμε για χαζομαρες δλδ οκ ελεος.
+++ Απολογούμαι
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ρε πατε καλα; Ποσο καιρο περιμέναμε μια τέτοια μέρα για να χαρούμε. Σοβαρευτείτε και απολαύστε το.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Εγώ πάντως θα στενοχωρηθώ αν εκτός του επιθετικού δεν έρθει και μπακ άμεσα. Είναι αμαρτία από το Θεό να μην δωσουμε τα πάντα για once in a lifetime chance να μπούμε σε ομίλους.

Μείνε ήσυχος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν 2 παίχτες σε αυτές τις θέσεις άμεσα.
Συντονιστείτε ΛΑΙΜΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Συμφωνώ.
Ο Κρέσπο φάνηκε ξεκάθαρα χτες πως δεν την έχει την θέση..

Μαζί με φορ, οι 2 μεγαλύτερες τρύπες μας αυτή την στιγμή..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο κρεσπο εκεί μονο ως λύση ειδικοτατων συνθηκών μπορει να λογιστεί θαρρώ,....

οκ, ο μπισε σε ματς όπως με αελ, μπορει να εχει ρολο αλλά και πάλι....

όπως λεει ο μπανε, δεν παιζει να μην ερθουν σε αυτες τις 2 θεσεις παιχτες.///
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

obanebane έγραψε:

Μείνε ήσυχος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθουν 2 παίχτες σε αυτές τις θέσεις άμεσα.
Συντονιστείτε ΛΑΙΜΑΙ.
Savvidisteam like this
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αν δεν εχουν καταλήξει σε κάποιον ή αν είναι σε διαπραγματευσεις, να γίνει μεταγραφή γιατί είναι κρίμα να χάσουμε την ευκαιρία? Χίλιες φορές καλύτερα να ξαναπαίξει ο crespo δεξιά, παρά να φορτωθούμε κανέναν esiti. Που για να μην παρεξηγηθω δεν το θεωρω ξυλοκόπο και σκουπόξυλο που τον λούζουν πολλοί εδω μέσα, αλλά είναι γεγονός οτι κόστισε πολύ περισσότερα από όση ήταν η πραγματική του αξία.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

makispaspartou έγραψε:Απαιτώ να σβηστεί και το ποστ του πιλότου περί επιπέδου στο φόρουμ. Ευχαριστώ.
Έχεις να πεις τίποτα για μεταγραφές;
Να σου πω εγώ λοιπόν.
Κεντρική Ευρώπη είναι, μέχρι αύριο μεσημέρι εδώ ο φορ 99% κλείδωσε πριν λίγο οριστικά.
Το μόνο απρόοπτο είναι η τελευταία τζιφρα, εκεί είμαστε τώρα. Εκτιμώ, προσωπικά ότι δε θα χαλάσει και το εύχομαι, απλά λόγω του προηγούμενου με τον Γιάγκο, φοβάμαι μην τυχόν μείνουν με τα εισιτήρια στο χέρι.

Καλή συνέχεια.-

Στάλθηκε από SM-N975F
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

K_geo έγραψε:υπάρχουν περίπου 10.000 ελληνικές λέξεις ενώ παράλληλα αρεσκόμαστε στο να χρησιμοποιούμε και ξενικές στον καθημερινό μας λόγο.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΕς ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΜΆΛΑ.
Συμφωνώ με το νόημα των λεγομένων σου 100%.

Αλλά για τον αριθμό των ελληνικών λέξεων που ανέφερες φίλε, με έκανες να υπομειδιάσω.
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Άρα να περιμένουμε τα ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ?
Δεν κρατιόμαστε λαίμαι :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”