Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

sourmenetes έγραψε:
Mauricio-8- έγραψε:Πουλάμε Λάμπρου ψάχνουμε προτάσεις για Πελκα Λημνιο αυτό γράφουνε στο ινσταγκραμ.Δεν τους υπολογίζει ο Άμπελ.
Βαλε πηγη.

Αλλιως θα φυγεις για κανα μηνα.
Μπαμπης ο σουγιάς, ο πεταλούδας ο Πέτρος και ο Θανάσης ο μαχαιροβγαλτης ρε σουρμε τι ρωτάς...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Βάζε λοιπόν την πηγή να ξέρουμε ποιον να βρίζουμε ρε Πέτρο απλό είναι.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Απορώ πραγματικα με τα παρακάλια για μπαν. Τη στιγμη μαλιστα που το εργαλειο υπαρχει αν θεωρείτε καποιον παπατζη και ειναι το ignore.
Ignore κι αφήστε εμας που μας αρεσουν οι παπάδες να τους απολαμβάνουμε. Γιατι να στερηθούμε εμεις οταν μπορουμε ολοι να ειμαστε ευχαριστημένοι;
Ignore και win win
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Βρε ένα είναι το ζητούμενο
Και μια η ερώτηση

Ο Κάτσε θα φύγει ;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Φίλε Σιμαν, για τους τραυματισμόυς η άποψη μου είναι διαφορετική. Δε μπορείς να χεις παίκτη απλά να κάθεται γιατί μπορεί να τραυματιστεί κάποιος.

Θα καλυφθεί εσωτερικά μέχρι την επόμενη μεταγραφική περιοδο

Παραδείγματα πολλά, ένα πρόχειρο όταν Μαν. ΣΙΤΥ πήρε τον Μεντι (αρ. Μπακ) κ έχασε όλη τη σεζόν από τραυματισμό, ο αντικατάστασης του ήταν ο Ντελφ που είναι κανονικά αμ. Χαφ, δεξιοποδαρος. Δεν τους εμπόδισε να το σηκωσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μακεντα με 1 εκ.
Πηγη ο εαυτός μου.

Τζάμπα το skouting. O Φερέιρα θελει πολυ συγκεκριμενους παικτες
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Δεν καταλαβαίνω το ζόρι που έχουν κάποιοι με συγκεκριμένα μέλη.
Προσωπικά έχω βάλει ignore σε ένα άτομο που έχει προσβλητικό για την κουλτούρα μου ύφος. Δεν διαβάζω τα σχόλιά του και δεν χρειάστηκε να απαιτήσω κάποιο ban.

Δυστυχώς οι μεταγραφές έχουν αργήσει. Πλέον ότι και να λέει ο Macho ("όλα καλά πάνε") ή ο Γιώργης ("don't worry") ή και ο Maou ("έρχεται το χαφ την Τετάρτη"), η αλήθεια είναι πως η ομάδα γνώριζε τις ανάγκες της και δεν πρόλαβε να τις καλύψει. Βιαζόμαστε κακήν - κακώς να προλάβουμε να κλείσουμε το εξάρι και δεν είμαστε και σίγουροι αν θα προλάβουμε.
Ελπίζω να είχαμε απλά κακό προγραμματισμό και να μην υπάρχει κάτι άλλο από πίσω. Στο κάτω - κάτω ο Σαββίδης μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ποτέ πως λόγω οικονομικού αφήνει την ομάδα με ελλείψεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Mauricio-8- έγραψε:Paok transfer_information
Τωρα μιλας σοβαρα;;;μου πετας ενα ονομα του κωλου,ουτε καν το λινκ δεν εβαλες και θες να το ασπαστουμε;;

Πετας οτι φευγει ο ενας θελουν να δωσουν 2 βασικους παικτες και μου βαζεις ενα ονομα,ουτε καν σαιτ;;

Μαζεψου σε παρακαλω γιατι θα φυγεις.δε θα το ξαναπω.ή θα βαζεις λινκ και θα το βλεπουμε ή θα τα μαζεψεις μια και καλη απο εδω μεσα.

ουτε καν blog δεν ειναι αυτο!!!
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Luigi Vampa έγραψε:Φίλε Σιμαν, για τους τραυματισμόυς η άποψη μου είναι διαφορετική. Δε μπορείς να χεις παίκτη απλά να κάθεται γιατί μπορεί να τραυματιστεί κάποιος.

Θα καλυφθεί εσωτερικά μέχρι την επόμενη μεταγραφική περιοδο

Παραδείγματα πολλά, ένα πρόχειρο όταν Μαν. ΣΙΤΥ πήρε τον Μεντι (αρ. Μπακ) κ έχασε όλη τη σεζόν από τραυματισμό, ο αντικατάστασης του ήταν ο Ντελφ που είναι κανονικά αμ. Χαφ, δεξιοποδαρος. Δεν τους εμπόδισε να το σηκωσουν

Έτσι είναι. Όχι όμως στο for. Εκεί αν σταθείς άτυχος και δεν έχεις ικανή κάλυψη. τελειώνουν αυτόματα πολλοί από τους στόχους της χρονιάς. Φαντάσου να μην μας έβγαινε ο Άκπομ όταν την έκανε ο Πρίγιο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

aquila έγραψε:Απορώ πραγματικα με τα παρακάλια για μπαν. Τη στιγμη μαλιστα που το εργαλειο υπαρχει αν θεωρείτε καποιον παπατζη και ειναι το ignore.
Ignore κι αφήστε εμας που μας αρεσουν οι παπάδες να τους απολαμβάνουμε. Γιατι να στερηθούμε εμεις οταν μπορουμε ολοι να ειμαστε ευχαριστημένοι;
Ignore και win win
Κι εμένα με αρέσουν οι παπάδες αρκεί να έχουν λογικοφανεια και να προσδιοριζιυν πηγή, να είναι καθώς πρέπει παπάδες και όχι ότι να ναι η και για τρολαρισμα ακόμα. Αν είναι έτσι το γεμίζω και γω το τοπικ 100 σελίδες σε 3 ώρες με αυτά που θα γράψω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ενταξει μια ματια στον λογαριαμο ινσταγκραμ που ανεφερε και καταλαβαινεις οτι ειναι δικος του :lol: ...Εισαι ΘΕΟΣ Μαου...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sourmenetes έγραψε:
Τωρα μιλας σοβαρα;;;μου πετας ενα ονομα του κωλου,ουτε καν το λινκ δεν εβαλες και θες να το ασπαστουμε;;

Πετας οτι φευγει ο ενας θελουν να δωσουν 2 βασικους παικτες και μου βαζεις ενα ονομα,ουτε καν σαιτ;;

Μαζεψου σε παρακαλω γιατι θα φυγεις.δε θα το ξαναπω.ή θα βαζεις λινκ και θα το βλεπουμε ή θα τα μαζεψεις μια και καλη απο εδω μεσα.

ουτε καν blog δεν ειναι αυτο!!!
Άντε να το βάλω εγώ για τον Πετράν

https://www.instagram.com/p/Bz5Un1hoUQa/

Έχει καμιά δεκαριά τέτοιου τύπου accounts στο insta που γράφουν ότι διαβάζουν αλλού και κυρίως από το tweeter.

Ο συγκεκριμένος λέει ότι ο Branco ψάχνει να πουλήσει και τον Πασχαλάκη.

Χαβαλέ έχουν αν δεν τα παίρνεις τοις μετρητοίς, κάτι που αν συμβαίνει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 14:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
riegel

Δημοσίευση από riegel »

Έτσι δεδομένα όπως τα παρουσιάζει όλα εκεί παίζει να είναι και δικιά σου :lol:
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

σ αυτο το προφιλ στο ινστα εχουν γραψει οτι τους κατεβει. καποιος πριν καιρο ειχε βαλει κ screenshot apo to γιωργη που απαντησε σε καποιον.Εχουν γεμισει σελιδες με ξερολες για μεταγραφες PAOK
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

joshua έγραψε:Ενταξει μια ματια στον λογαριαμο ινσταγκραμ που ανεφερε και καταλαβαινεις οτι ειναι δικος του :lol: ...Εισαι ΘΕΟΣ Μαου...
Χαχα, μορφή ο Πετράν, θα ήθελα να τον γνωρίζω από κοντά!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”