Μπαμπης ο σουγιάς, ο πεταλούδας ο Πέτρος και ο Θανάσης ο μαχαιροβγαλτης ρε σουρμε τι ρωτάς...sourmenetes έγραψε:Βαλε πηγη.Mauricio-8- έγραψε:Πουλάμε Λάμπρου ψάχνουμε προτάσεις για Πελκα Λημνιο αυτό γράφουνε στο ινσταγκραμ.Δεν τους υπολογίζει ο Άμπελ.
Αλλιως θα φυγεις για κανα μηνα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
- paokovios1974
Βάζε λοιπόν την πηγή να ξέρουμε ποιον να βρίζουμε ρε Πέτρο απλό είναι.
Απορώ πραγματικα με τα παρακάλια για μπαν. Τη στιγμη μαλιστα που το εργαλειο υπαρχει αν θεωρείτε καποιον παπατζη και ειναι το ignore.
Ignore κι αφήστε εμας που μας αρεσουν οι παπάδες να τους απολαμβάνουμε. Γιατι να στερηθούμε εμεις οταν μπορουμε ολοι να ειμαστε ευχαριστημένοι;
Ignore και win win
Ignore κι αφήστε εμας που μας αρεσουν οι παπάδες να τους απολαμβάνουμε. Γιατι να στερηθούμε εμεις οταν μπορουμε ολοι να ειμαστε ευχαριστημένοι;
Ignore και win win
- pagotatzis
Βρε ένα είναι το ζητούμενο
Και μια η ερώτηση
Ο Κάτσε θα φύγει ;
Και μια η ερώτηση
Ο Κάτσε θα φύγει ;
-
Φίλε Σιμαν, για τους τραυματισμόυς η άποψη μου είναι διαφορετική. Δε μπορείς να χεις παίκτη απλά να κάθεται γιατί μπορεί να τραυματιστεί κάποιος.
Θα καλυφθεί εσωτερικά μέχρι την επόμενη μεταγραφική περιοδο
Παραδείγματα πολλά, ένα πρόχειρο όταν Μαν. ΣΙΤΥ πήρε τον Μεντι (αρ. Μπακ) κ έχασε όλη τη σεζόν από τραυματισμό, ο αντικατάστασης του ήταν ο Ντελφ που είναι κανονικά αμ. Χαφ, δεξιοποδαρος. Δεν τους εμπόδισε να το σηκωσουν
Παραδείγματα πολλά, ένα πρόχειρο όταν Μαν. ΣΙΤΥ πήρε τον Μεντι (αρ. Μπακ) κ έχασε όλη τη σεζόν από τραυματισμό, ο αντικατάστασης του ήταν ο Ντελφ που είναι κανονικά αμ. Χαφ, δεξιοποδαρος. Δεν τους εμπόδισε να το σηκωσουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακεντα με 1 εκ.
Πηγη ο εαυτός μου.
Τζάμπα το skouting. O Φερέιρα θελει πολυ συγκεκριμενους παικτες
Πηγη ο εαυτός μου.
Τζάμπα το skouting. O Φερέιρα θελει πολυ συγκεκριμενους παικτες
Δεν καταλαβαίνω το ζόρι που έχουν κάποιοι με συγκεκριμένα μέλη.
Προσωπικά έχω βάλει ignore σε ένα άτομο που έχει προσβλητικό για την κουλτούρα μου ύφος. Δεν διαβάζω τα σχόλιά του και δεν χρειάστηκε να απαιτήσω κάποιο ban.
Δυστυχώς οι μεταγραφές έχουν αργήσει. Πλέον ότι και να λέει ο Macho ("όλα καλά πάνε") ή ο Γιώργης ("don't worry") ή και ο Maou ("έρχεται το χαφ την Τετάρτη"), η αλήθεια είναι πως η ομάδα γνώριζε τις ανάγκες της και δεν πρόλαβε να τις καλύψει. Βιαζόμαστε κακήν - κακώς να προλάβουμε να κλείσουμε το εξάρι και δεν είμαστε και σίγουροι αν θα προλάβουμε.
Ελπίζω να είχαμε απλά κακό προγραμματισμό και να μην υπάρχει κάτι άλλο από πίσω. Στο κάτω - κάτω ο Σαββίδης μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ποτέ πως λόγω οικονομικού αφήνει την ομάδα με ελλείψεις.
Προσωπικά έχω βάλει ignore σε ένα άτομο που έχει προσβλητικό για την κουλτούρα μου ύφος. Δεν διαβάζω τα σχόλιά του και δεν χρειάστηκε να απαιτήσω κάποιο ban.
Δυστυχώς οι μεταγραφές έχουν αργήσει. Πλέον ότι και να λέει ο Macho ("όλα καλά πάνε") ή ο Γιώργης ("don't worry") ή και ο Maou ("έρχεται το χαφ την Τετάρτη"), η αλήθεια είναι πως η ομάδα γνώριζε τις ανάγκες της και δεν πρόλαβε να τις καλύψει. Βιαζόμαστε κακήν - κακώς να προλάβουμε να κλείσουμε το εξάρι και δεν είμαστε και σίγουροι αν θα προλάβουμε.
Ελπίζω να είχαμε απλά κακό προγραμματισμό και να μην υπάρχει κάτι άλλο από πίσω. Στο κάτω - κάτω ο Σαββίδης μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ποτέ πως λόγω οικονομικού αφήνει την ομάδα με ελλείψεις.
- sourmenetes
- Moderator
Τωρα μιλας σοβαρα;;;μου πετας ενα ονομα του κωλου,ουτε καν το λινκ δεν εβαλες και θες να το ασπαστουμε;;Mauricio-8- έγραψε:Paok transfer_information
Πετας οτι φευγει ο ενας θελουν να δωσουν 2 βασικους παικτες και μου βαζεις ενα ονομα,ουτε καν σαιτ;;
Μαζεψου σε παρακαλω γιατι θα φυγεις.δε θα το ξαναπω.ή θα βαζεις λινκ και θα το βλεπουμε ή θα τα μαζεψεις μια και καλη απο εδω μεσα.
ουτε καν blog δεν ειναι αυτο!!!
Luigi Vampa έγραψε:Φίλε Σιμαν, για τους τραυματισμόυς η άποψη μου είναι διαφορετική. Δε μπορείς να χεις παίκτη απλά να κάθεται γιατί μπορεί να τραυματιστεί κάποιος.
Έτσι είναι. Όχι όμως στο for. Εκεί αν σταθείς άτυχος και δεν έχεις ικανή κάλυψη. τελειώνουν αυτόματα πολλοί από τους στόχους της χρονιάς. Φαντάσου να μην μας έβγαινε ο Άκπομ όταν την έκανε ο Πρίγιο.
- paokovios1974
Κι εμένα με αρέσουν οι παπάδες αρκεί να έχουν λογικοφανεια και να προσδιοριζιυν πηγή, να είναι καθώς πρέπει παπάδες και όχι ότι να ναι η και για τρολαρισμα ακόμα. Αν είναι έτσι το γεμίζω και γω το τοπικ 100 σελίδες σε 3 ώρες με αυτά που θα γράψω.aquila έγραψε:Απορώ πραγματικα με τα παρακάλια για μπαν. Τη στιγμη μαλιστα που το εργαλειο υπαρχει αν θεωρείτε καποιον παπατζη και ειναι το ignore.
Ignore και win win
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενταξει μια ματια στον λογαριαμο ινσταγκραμ που ανεφερε και καταλαβαινεις οτι ειναι δικος του
...Εισαι ΘΕΟΣ Μαου...

Άντε να το βάλω εγώ για τον Πετράνsourmenetes έγραψε:Τωρα μιλας σοβαρα;;;μου πετας ενα ονομα του κωλου,ουτε καν το λινκ δεν εβαλες και θες να το ασπαστουμε;;Mauricio-8- έγραψε:Paok transfer_information
Πετας οτι φευγει ο ενας θελουν να δωσουν 2 βασικους παικτες και μου βαζεις ενα ονομα,ουτε καν σαιτ;;
Μαζεψου σε παρακαλω γιατι θα φυγεις.δε θα το ξαναπω.ή θα βαζεις λινκ και θα το βλεπουμε ή θα τα μαζεψεις μια και καλη απο εδω μεσα.
ουτε καν blog δεν ειναι αυτο!!!
https://www.instagram.com/p/Bz5Un1hoUQa/
Έχει καμιά δεκαριά τέτοιου τύπου accounts στο insta που γράφουν ότι διαβάζουν αλλού και κυρίως από το tweeter.
Ο συγκεκριμένος λέει ότι ο Branco ψάχνει να πουλήσει και τον Πασχαλάκη.
Χαβαλέ έχουν αν δεν τα παίρνεις τοις μετρητοίς, κάτι που αν συμβαίνει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 14 Ιούλ 2019, 14:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έτσι δεδομένα όπως τα παρουσιάζει όλα εκεί παίζει να είναι και δικιά σουMauricio-8- έγραψε:Paok transfer_information

- WestBlock4
σ αυτο το προφιλ στο ινστα εχουν γραψει οτι τους κατεβει. καποιος πριν καιρο ειχε βαλει κ screenshot apo to γιωργη που απαντησε σε καποιον.Εχουν γεμισει σελιδες με ξερολες για μεταγραφες PAOK
- episimos73
Χαχα, μορφή ο Πετράν, θα ήθελα να τον γνωρίζω από κοντά!joshua έγραψε:Ενταξει μια ματια στον λογαριαμο ινσταγκραμ που ανεφερε και καταλαβαινεις οτι ειναι δικος του...Εισαι ΘΕΟΣ Μαου...
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk