Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jibbie έγραψε:ο Jony παντως εχει προταση απο Lazio με 1.5εκ το χρονο + 6-10εκ για την αγορα. κι εχει προτασεις και απο La Liga. δυσκολη περιπτωση φαινεται.
ισως λογω τσου λου και περισσοτερων χρηματων τον πεισουμε ...η λατσιο παιζει γιουροπα αλλα και παλι δυσκολη περιπτωση αλλο Ελλαδα ..
Υ.Γ χαζομαρες λεω απο το μυαλο μου τα βγαζω μην δινεται πολυ σημασια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Κυρ 09 Ιουν 2019, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω την αίσθηση ότι στα εξτρέμ η ΠΑΕ ψάχνει αυτόν που θα πλαισιώσει τους Ζαμπά, Λημνιό και Λάμπρου και απ’ ότι φαίνεται αυτός ο κάποιος θα είναι δεξιός εξτρέμ με δυνατότητα να αγωνίζεται και στην αριστερή πλευρά. Επίσης, έχω το προαίσθημα ότι δεν ψάχνουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, αλλά φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, σχετικά νεαρούς σε ηλικία, με πιθανότητα επωφελούς μεταπώλησης από χώρα των Βαλκανίων, του Βίσεγκραντ ή της Σκανδιναβίας.
Μια ‘ενδεκάδα’ τέτοιων παίκτων είναι:
- Ο 25,5 ετών Αυστριακός Christian Gebauer της Άλταχ,
- Ο 22χρονος Ιορδανός Musa Al-Taamari του ΑΠΟΕΛ,
- Ο 25χρονος Σουηδός David Moberg Karlsson της Σπάρτα Πράγας,
- Ο 24χρονος Αυστραλονοτιοσουδανός Awer Mabil της Μίντιλαντ,
- Ο 23,5 ετών Γεωργιανός Luka Zarandia της Άρκα Γκντίνια,
- Ο 24,5 ετών Ρουμάνος Alexandru Ionita της Κλουζ,
- Ο 24,5 ετών Σενεγαλέζος Ibrahima Ndiaye της Νάπρεντακ,
- Ο 22χρονος Σέρβος Aleksandar Lutovac της Ραντ,
- Ο 22χρονος Σλοβάκος Erik Jirka του Ερυθρού Αστέρα,
- Ο 24,5 ετών Γαλλοαμερικανός Romain Gall της Μάλμε και
- Ο 24χρονος Eirik Hestad της Μόλντε.
laska4 έγραψε:κάτι μου λέει όσο καθυστερεί η υπόθεση εξτρέμ , καταλήγουμε σε τριτο -τέταρτη επιλογή
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
αντιλαμβανεσαι την παρανοια του θεματος 9-6-2019 ετσι?
ειμαι ενας αλλος ζω σε παρανοια ..
δεν το θεωρεις φυσιολογικο στις διαπραγματευσεις οταν καθυστερει κατι να κοιταζουν και αλλου;;
επισης , οταν σε λενε εδω και δυο βδομαδες κλεινει το εξτρεμ ..
συν το οτι ο σαββιδης ειπε 25 θα ειναι ολοι εδω αρα μενουν 2 βδομαδες
laska4 έγραψε:κάτι μου λέει όσο καθυστερεί η υπόθεση εξτρέμ , καταλήγουμε σε τριτο -τέταρτη επιλογή
Χωρίς να αποκλείεται να καταλήξουμε σε τριτοτέταρτη επιλογή, συνήθως η καθυστέρηση υποδηλώνει το αντίθετο. Καμία πρώτη επιλογή δεν θα σου πει τόσο εύκολα το ναι αν έχεις βάλει τον πήχη ψηλά. Παίκτης ο οποίος κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ δεν έρχεται Ελλάδα Ιούνιο, εκτός πια κι αν τον ανακάλυψες εσύ από μικρό πρωτάθλημα. Οι πιο πολλοί θα περιμένουν να δουν τις προτάσεις που θα έχουν και θα αποφασίσουν όταν αυτές είναι ενδεικτικές για το που αναμένεται να καταλήξουν.
Χωρίς να αποκλείεται να καταλήξουμε σε τριτοτέταρτη επιλογή, συνήθως η καθυστέρηση υποδηλώνει το αντίθετο. Καμία πρώτη επιλογή δεν θα σου πει τόσο εύκολα το ναι αν έχεις βάλει τον πήχη ψηλά. Παίκτης ο οποίος κάνει την διαφορά στον ΠΑΟΚ δεν έρχεται Ελλάδα Ιούνιο, εκτός πια κι αν τον ανακάλυψες εσύ από μικρό πρωτάθλημα. Οι πιο πολλοί θα περιμένουν να δουν τις προτάσεις που θα έχουν και θα αποφασίσουν όταν αυτές είναι ενδεικτικές για το που αναμένεται να καταλήξουν.
μακαρι ποιος δεν θελει να ερθει η πρωτη επιλογη ...αλλα με την λογικη σου που συμφωνω και τα λεγομενα του γιωργη οτι 25 ιουνη θα ειναι οι παιχτες εδω ( που ζητησε ο λουτσος ) δεν κααταληγεις στο συμπερασμα οτι θα ερθει τριτοτεταρτη επιλογη ;;
εμπιστοσυνη ξεκαθαριζω υπαρχει οτι και αν φερουν ...
Μακαρι να υποψιαζομαι λαθος εδω θα ειμαστε ...'
..και τριτοτεταρτη επιλογη μπορει να ειναι πχ ο σουσαετα παλι παιχταρα ειναι
Αν πάντως μου εβαζαν προτεραιότητα σε ποιά θέση θα ήθελα άμεσα μεταγραφή αυτη είναι πρωτα του χαφ. Ουσιαστικά έχουμε μόνο έναν παίκτη σίγουρο κι αυτόν δανεικό (Μίσιτς). Κάνιας, Σακόφ ειναι στον αερα, ο Ολιβέιρα δύσκολα σ' αυτην την φάση, ο Μάου τραυματίας, ο δε Βερνμπλουμ δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει. Υπάρχει σημαντική λειψανδρία σε μια τόσο κομβική θέση όχι μόνο ποιοτικά δηλαδή αλλά και αριθμητικά.
Στα εξτρεμ ναι μπορεί να θέλουμε ενίσχυση, αλλά όπως και να έχει, εκεί έχουμε τουλαχιστον σε πρωτη φάση Ζαμπα, Λάμπρου, Λημνιό και υπο προϋποθέσεις τον Ενρίκε.