obanebane έγραψε:
Και εσύ ρε simba γιατί θεωρείς ότι πρέπει να απολογεισαι συνέχεια;Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα,ανέλυσε τους παίχτες που έρχονται γράψε ποιους θα ήθελες στη τελική και ασε τα πορτοφόλια και τους ψιλικατζηδες, δε καταλαβαίνεις ότι είναι προκλητικό αυτο;
Αυτός είναι ο Ιβάν,αν θεωρείς ότι σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου πήγαινε στο τοπικ του και χωστα.
Οκ λες τη γνώμη σου για το πως πιστεύεις εσύ ότι θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ και τη στηρίζεις στην μέχρι τώρα αποτυχία της ομάδας να πάρει τίτλους και να γίνει πραγματική ομάδα.
Αν γίνουν αυτά που εσύ προτείνεις είσαι βέβαιος ότι θα υπάρχει επιτυχία, αν όχι τι γινεται;
Το κλείνουμε το μαγαζί όπως ο βαζελος το 2009;
Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε του ενός φραγκατου μεγαλομετόχου σε 90 χρονια ιστορίας, πρέπει να φύγει επειδή είναι λίγο φαφλατας και να γυρίσουμε στους Ανδραλες και στους Σκαρμουτσους;
Το προσπερασες γι'αυτό σου ξαναγράφω,το ποστ που έκανες για τον Ολλανδό έμοιαζε στα δικά μου ματια σαν εκδίκηση προς την ΠΑΕ,σα να θέλεις να τους δυσφημησεις γιατί νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν.
Πολύ θα ήθελα να τα λέγαμε από κοντά γιατί φαίνεσαι να πονάς την ομάδα ,δεν το έχω και τοσο με τον γραπτό λογο και θα μπορούσα να σου πω πολύ περισσότερα κατ ιδίαν.
Δεν σε καταλαβαινω ρε μπανε, 2 αναφορες εκανα στο πορτοφολι του μπατζετ για
αγορες παικτων, καθως εγινε προφανες το ταβανι που υπαρχει, και κατευθειαν το εξισωνετε με αχαριστιες και ψιλικατζηδες?
Ειπα την αποψη μου στη συζητηση που ειχα με ομερτα
@omerta
Αδερφε, κ χθες τοπα, ηδη ειμαστε το πολυ στα 15 μυρια + φορολογια, με ακομα 2-3 θεσεις (τερμα,6αρι 80% και φορ). Και μετα απ'αυτες τις 2 κινησεις, προκυπτει η σχεδον βεβαιοτητα για μειωση φετος απο τα 20 περσι.
Δεν την καταλαβαινω, δε με πειραζει, δεν κανω κουμαντο στην τσεπη του αλλουνου, αλλα θελω ειλικρινεια και οχι παχια λογια για να υπαρχει ρεαλισμος και οχι κυμα ακραιας απογοητευσης το καλοκαιρι και μες στη χρονια.
Εννοειται, κατι αλλαζει στην ομαδα, ομως αλλο να πας για μια απλα καλη κ γεματη ομαδα και αλλο για κατι παραπανω.
Προσωπικα, η δικια μου η υπομονη εχει φθαρει και δεν αντεχω αλλους κυκλους, σισυφεια προβληματα και γεφυρια της Αρτας.
Αλλα συμφωνω, στηριξη και κριτικη, οχι απαξιωση!
και τελος, δεν το συνεχισα..
Καμια εκδικηση ρε φιλε, απλα εξεφρασα τη μεγαλη μου απογοητευση για τις επιλογες σε 2 πολυ κρισιμες θεσεις και εκανα μια συγκριση με τη χλευη που θα εριχνε το φορουμ (ιδιως οσοι την υποδεχθηκαν με ενθουσιασμο και κανενα προβληματισμο) αν τον επαιρνε ο αφραγκουζος ή ο τιγρης.
Και σορυ αν ειδατε κακια ή ο,τιδηποτε αλλο.
Αλλα δε θα κρυφτω, ψηγματα "κοροιδιας", ΝΑΙ, ειναι αληθεια πως εχω νιωσει απ'το καλοκαιρι με αα και απο περσι το χειμωνα (δες κ παραπανω), και κυριως με τις παχιες δηλωσεις ενω δε φαινεται να υπαρχει προθεση για πραγματωση τους.
Τελος, δε μιλαω για κανενα ξηλωμα αλα βγενοπουλου περα απ'τα ορια του ffp.
Μιλησα τουλαχιστον για διατηρηση ιδιου υψους μπατζετ (με σοφοτερες επιλογες), αν οχι για 5-10% αυξηση..
Φυσικα κατι τετοιο δεν εγγυαται σιγουρη επιτυχια, εννοειται, απλα μη γελιομαστε μεταξυ μας, ακριβοτερες επιλογες στις κρισιμες θεσεις (γτ οταν τα δινεις, αγοραζεις κατι, θες παραστασεις, θες ηγετικοτητα, θες ταλεντο, βλεπε τσιμι,λεοβατς,λουκας) εχουν πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα επιτυχιας απο στοιχηματαρες..
Μεσες ακρες το ανελυσα και στο Sepultura
εδω
Μακαρι, του χρονου να κανονισουμε να τα πουμε στο Ναο!
@ despe αποψεις ειναι αυτες ρε μαν, ηθελα κατι πιο ολοκληρωμενο-σταθερο-ηγετη απο μπισεσβαρ και αναμεσα σ'αυτους που ρεαλιστικα θα μπορουσαν να ερθουν, προτιμουσα το Σκαριονε..
Νταξ, συζητηθηκε, τελειωσε, στηριζουμε Ντιεγο, no doubt!
@ Μακαρι Περαια να ισχυει ο,τι γραφουν οι 24