Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από navigator11 »

sporos123 έγραψε:
johnys999 έγραψε:Ο Ντιγκάρ έχει να παίξει 90λεπτο από τις 6-1. Έχει να παίξει γενικά από τις 12-1. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι τον θέλετε στην ομάδα? Φέτος έκανε 6 εμφανίσεις συνολικά στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Σοβαρά μιλάτε όταν λέτε ότι θέλετε αυτόν τον παίχτη?
Σοβαροτατα,και μαλιστα μερικοι ανεφεραν και τα χαρακτηριστικα του.Εσυ που θελεις τον Μοσινιτς,που εχει αναφερθει απο επισημα χειλη,οτι η ρητρα του ειναι τα διπλασια που εδωσες για τον Λεοβατς,σοβαρα πιστευεις οτι μπορεις να τον παρεις?
Ασφαλώς και μπορούμε. Εγώ ας πούμε λέω πως τον 18 χρόνο σκόρερ της Πορτογαλίας σήμερα μπορούμε να τον αγοράσουμε. Τι; Όοοχι; Ποιός τις λέει αυτές τις @@διες ρε;;;

Να μην έχω Τσίπρα μεγαλομέτοχο ρε γαμώτη, να κάνουμε δημοψήφισμα για κάθε πιθανή σκέψη για μετεγγραφική ενίσχυση! Να ζωντανέψει λίγο κι ο δικός μας ο ρόλος ρε αδέρφια!!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

paokovios1974 έγραψε:Κατοπιν επικης προσπαθειας να διαβασω 38 σελιδες απο χθες εχουμε τα εξης δεδομενα αποψε 30/6/16.
Καλως ηρθες Ιπταμενε ολλανδε.Εισαι ο πρωτος παικτης που καλοσωριζω,και δηλωνω οτι εισαι πουλεν μου.
Θα μας κανεις να ξεχασουμε τον αντρε κι ας μην μαρκαρεις.
Σορυ Αντρε αλλα το να μου επιστρεψεις στα 34 φευγα σου εμενα δεν μου λεει τιποτα,εγω τωρα σε θελω ρε μαγκα.
Ειπαμε οτι σημερα ειναι 30 ιουνιου?
σε 2 μηνες απο τωρα θα δουμε που θα φτασει το μπατζετ.Remember that.
34 δεν θα ερθει.Μην ξεχνας οτι εχει και φαμιλια εδω στο Ελλαδα.Πιστευω πως σε 2 χρονια που ληγει το συμβολαιο του κλεινει κατευθειαν ΠΑΟΚ χωρις δευτερη σκεψη.Aν ανεβουμε ενα επιπεδο πιο πανω φετος και παιξουμε και κανα τσουλου,τοτε μπορει να τον παρουμε ακομα και του χρονου πληρωνοντας και κανα δυο εκατομμυριακια για μεταγραφη.

Συνοψιζοντας,στα 32 του πιστευω θα επιστρεψει σιγουρα,μπορει και στα 31 του.Σε αυτη την ηλικια εχει σιγουρα να προσφερει 3 παραγωγικα χρονια ακομα και αν μιμιθει τον μπαρμπαλινο βαλε αλλα 2-3 ακομη ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Πέμ 30 Ιουν 2016, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

PAOK24
Για τον «Δικέφαλο» και η αυριανή είναι ημέρα ανακοινώσεων, καθώς θα επισημοποιηθεί η συμφωνία της απόκτησης του Άνχελ Κρέσπο, του Ισπανού που έρχεται να καλύψει την απώλεια του Βίτορ, δίνοντας χρόνο στον Μίχελ να ψάξει έναν ηγέτη για την αμυντική γραμμή της ομάδας.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Θα μας χαλουσε ο Σαμπα της Ντιναμο Mοσχας ,αν και φετος περασε τραυματισμο..? :?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

ace79grpaok έγραψε:με έχετε σπάσει τα νεύρα με τις ανωριμοτητες σας ,1 μέρα μπαν σε όλο το φόρουμ εκτος απο όντι,κγεο και πγετσο και εμένα για να λεω ότι γουστάρω ,όσο για τον ντιγιαρ 5 συμμετοχες σε 2 χρονια εχει
10 φέτος και 16 πέρσι. ΟΚ δεν είναι πολλές αλλά δεν είναι 5.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Και δεν κρατάμε ρε αδερφέ Σάμπο; Σάμπως ένα γράμμα όλο κι όλο τι διαφορά δηλαδή να κάνει;;;
sporos123 έγραψε:Θα μας χαλουσε ο Σαμπα της Ντιναμο Mοσχας ,αν και φετος περασε τραυματισμο..? :?
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Odi έγραψε:Τώρα σοβαρά επειδή ο Μπίσεβαρ ανέφερε πρώτα το κύπελο,βγάλατε το συμπέρασμα οτι ο Σαββίδης έχει προτεραιότητα το κύπελλο;Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;Δεν βλέπετε οτι αυτό που λέτε στερείται λογικής;;

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!!!
αν και λιγο ....αργα...και εκτος χρονου και χωρου......αλλα

http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... to-paok-tv

....κατ΄αρχας πρεπει να κανουμε τους φιλαθλους μας χαρουμενους.....

......και ελπιζω να δωσουμε μαχη για τις 2 πρωτες θεσεις......

.......και με την βοηθεια του θεου να κατακτησουμε το κυπελο......

.......θελω επισης να παιξουμε ευροπα λινγκ η τσου λου.....

απο ολα αυτα μερικοι βγαλατε το συμπερασμα οτι πρωτα ανεφερε το κυπελο

αρα ο σαββιδης εχει πρωτο θεμα το κυπελο???

εκτος του οτι πρωτα απο ολα πρεπει να κοψετε τα παντα
πρεπει επειγόντως μερικοι να πατε σε....τρελογιατρο....

κιοταν θα παωωωωωωωωωω στον τρελογιατροοοοοοοοοοοοοο

θα τον τρελααααααααανω και αυτον.....

λαλαλαλα αααααα
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Καλώς παιδιά. Έφερα ένα παράδειγμα και απαντάτε με ειρωνεία. Με την ανοχή των κατά τ άλλα ευαίσθητων μοντς. Να το κάνω κι εγώ τότε. Αφού δεν έχετε το στοιχειώδες μυαλό οι περισσότεροι εδώ μέσα να καταλάβετε ότι στα 3 χρόνια κάποιος σαν το Ντιγκάρ θα μας χρεώσει περίπου τα ίδια με κάποιον σαν τον Μόσινιτς, εφόσον δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τον δεύτερο μπορεί κάποια στιγμή να τον πουλήσεις και να κονομήσεις ενώ τον πρώτο είναι πιο πιθανό να τον αποζημιώσεις σαν τον Ρατς και άλλους, εφόσον δε μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά του καυλωμένου, φιλόδοξου ποδοσφαιριστή από τον κορεσμένο που δεν θα βρει κανένα κίνητρο να παίξει καλά στην Ελλαδίτσα, εγώ δεν έχω κάτι να προσφέρω στο φόρουμ ούτε να πάρω. Μια ζωή θα διαφωνώ και θα τσακώνομαι με την πλειοψηφία. Και δεν το θέλω.
Χαιρετώ κι ελπίζω κάποια στιγμή να μάθετε να σκέφτεστε ποδοσφαιρικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

navigator11 έγραψε:Και δεν κρατάμε ρε αδερφέ Σάμπο; Σάμπως ένα γράμμα όλο κι όλο τι διαφορά δηλαδή να κάνει;;;
sporos123 έγραψε:Θα μας χαλουσε ο Σαμπα της Ντιναμο Mοσχας ,αν και φετος περασε τραυματισμο..? :?
:twisted: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Mīngus έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:με έχετε σπάσει τα νεύρα με τις ανωριμοτητες σας ,1 μέρα μπαν σε όλο το φόρουμ εκτος απο όντι,κγεο και πγετσο και εμένα για να λεω ότι γουστάρω ,όσο για τον ντιγιαρ 5 συμμετοχες σε 2 χρονια εχει
10 φέτος και 16 πέρσι. ΟΚ δεν είναι πολλές αλλά δεν είναι 5.
Λάθος δικό μου ,αλλα αφού σε μπαναρα πως άπαντας?χαχαχαχχαχαχα
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Γυρνας απο την δουλεια...διαβαζεις το φορουμ να χαλαρωσεις....και βλεπεις σχολια του τυπου.
Ο Οσβαλντο δεν κανει γιατι δεν στεριωνει σε ομαδα .
Ο Ντιγκαρ δεν ειχε συμμετοχες στην Πριμερα.
Ο Ζοζουλια ειναι κακος χαρακτηρας.
Ο Σισοκο επαιζε Κινα.
Εγω να κανω μια ερωτηση?? Το φορουμ σιγουρα ειναι απο οπαδους και φιλαθλους του ΠΑΟΚ μας ή
ομαδας απο προηγμενο πρωταθλημα που θελει να κανει πορεια πρωταθλητισμου??
Ποιος παικτης χωρις κουσουρια θα ερθει σε τετοια ηλικια στην Ελλαδα??
Ποιο ονομα θα ερθει στην Ζιμπαμπουε της Ευρωπης για να παιξει??
Δεν μπορω να τα διαβαζω αυτα ρε παιδια....ο Οσβαλντο καθε βραδυ εξω να ειναι και να τα πινει
στην Ελλαδα θα κανει 20 γκολ.
Ο Ντιγκαρ θα ειναι το καλυτερο Αμυντικο Χαφ του πρωταθληματος.
Ο Ζοζουλια θα ειναι συμβολο της κερκιδας .
Καλα για τον Σισοκο δεν το συζηταω καν....φανταζομαι απλα τα χαφ με Σισοκο-Τσιμιροτ και μπροστα Μπισεβαρ και ψαχνω να βρω ομαδα που θα μας παρει το κεντρο....
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε: Και εσύ ρε simba γιατί θεωρείς ότι πρέπει να απολογεισαι συνέχεια;Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα,ανέλυσε τους παίχτες που έρχονται γράψε ποιους θα ήθελες στη τελική και ασε τα πορτοφόλια και τους ψιλικατζηδες, δε καταλαβαίνεις ότι είναι προκλητικό αυτο;
Αυτός είναι ο Ιβάν,αν θεωρείς ότι σε κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα σου πήγαινε στο τοπικ του και χωστα.
Οκ λες τη γνώμη σου για το πως πιστεύεις εσύ ότι θα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ και τη στηρίζεις στην μέχρι τώρα αποτυχία της ομάδας να πάρει τίτλους και να γίνει πραγματική ομάδα.
Αν γίνουν αυτά που εσύ προτείνεις είσαι βέβαιος ότι θα υπάρχει επιτυχία, αν όχι τι γινεται;
Το κλείνουμε το μαγαζί όπως ο βαζελος το 2009;
Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε του ενός φραγκατου μεγαλομετόχου σε 90 χρονια ιστορίας, πρέπει να φύγει επειδή είναι λίγο φαφλατας και να γυρίσουμε στους Ανδραλες και στους Σκαρμουτσους;
Το προσπερασες γι'αυτό σου ξαναγράφω,το ποστ που έκανες για τον Ολλανδό έμοιαζε στα δικά μου ματια σαν εκδίκηση προς την ΠΑΕ,σα να θέλεις να τους δυσφημησεις γιατί νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν.
Πολύ θα ήθελα να τα λέγαμε από κοντά γιατί φαίνεσαι να πονάς την ομάδα ,δεν το έχω και τοσο με τον γραπτό λογο και θα μπορούσα να σου πω πολύ περισσότερα κατ ιδίαν.
Δεν σε καταλαβαινω ρε μπανε, 2 αναφορες εκανα στο πορτοφολι του μπατζετ για αγορες παικτων, καθως εγινε προφανες το ταβανι που υπαρχει, και κατευθειαν το εξισωνετε με αχαριστιες και ψιλικατζηδες?
Ειπα την αποψη μου στη συζητηση που ειχα με ομερτα
@omerta
Αδερφε, κ χθες τοπα, ηδη ειμαστε το πολυ στα 15 μυρια + φορολογια, με ακομα 2-3 θεσεις (τερμα,6αρι 80% και φορ). Και μετα απ'αυτες τις 2 κινησεις, προκυπτει η σχεδον βεβαιοτητα για μειωση φετος απο τα 20 περσι.
Δεν την καταλαβαινω, δε με πειραζει, δεν κανω κουμαντο στην τσεπη του αλλουνου, αλλα θελω ειλικρινεια και οχι παχια λογια για να υπαρχει ρεαλισμος και οχι κυμα ακραιας απογοητευσης το καλοκαιρι και μες στη χρονια.
Εννοειται, κατι αλλαζει στην ομαδα, ομως αλλο να πας για μια απλα καλη κ γεματη ομαδα και αλλο για κατι παραπανω.
Προσωπικα, η δικια μου η υπομονη εχει φθαρει και δεν αντεχω αλλους κυκλους, σισυφεια προβληματα και γεφυρια της Αρτας.
Αλλα συμφωνω, στηριξη και κριτικη, οχι απαξιωση!
και τελος, δεν το συνεχισα..

Καμια εκδικηση ρε φιλε, απλα εξεφρασα τη μεγαλη μου απογοητευση για τις επιλογες σε 2 πολυ κρισιμες θεσεις και εκανα μια συγκριση με τη χλευη που θα εριχνε το φορουμ (ιδιως οσοι την υποδεχθηκαν με ενθουσιασμο και κανενα προβληματισμο) αν τον επαιρνε ο αφραγκουζος ή ο τιγρης.
Και σορυ αν ειδατε κακια ή ο,τιδηποτε αλλο.

Αλλα δε θα κρυφτω, ψηγματα "κοροιδιας", ΝΑΙ, ειναι αληθεια πως εχω νιωσει απ'το καλοκαιρι με αα και απο περσι το χειμωνα (δες κ παραπανω), και κυριως με τις παχιες δηλωσεις ενω δε φαινεται να υπαρχει προθεση για πραγματωση τους.

Τελος, δε μιλαω για κανενα ξηλωμα αλα βγενοπουλου περα απ'τα ορια του ffp.
Μιλησα τουλαχιστον για διατηρηση ιδιου υψους μπατζετ (με σοφοτερες επιλογες), αν οχι για 5-10% αυξηση..
Φυσικα κατι τετοιο δεν εγγυαται σιγουρη επιτυχια, εννοειται, απλα μη γελιομαστε μεταξυ μας, ακριβοτερες επιλογες στις κρισιμες θεσεις (γτ οταν τα δινεις, αγοραζεις κατι, θες παραστασεις, θες ηγετικοτητα, θες ταλεντο, βλεπε τσιμι,λεοβατς,λουκας) εχουν πολυ μεγαλυτερη πιθανοτητα επιτυχιας απο στοιχηματαρες..
Μεσες ακρες το ανελυσα και στο Sepultura εδω

Μακαρι, του χρονου να κανονισουμε να τα πουμε στο Ναο! ;)

@ despe αποψεις ειναι αυτες ρε μαν, ηθελα κατι πιο ολοκληρωμενο-σταθερο-ηγετη απο μπισεσβαρ και αναμεσα σ'αυτους που ρεαλιστικα θα μπορουσαν να ερθουν, προτιμουσα το Σκαριονε..
Νταξ, συζητηθηκε, τελειωσε, στηριζουμε Ντιεγο, no doubt!

@ Μακαρι Περαια να ισχυει ο,τι γραφουν οι 24
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 01 Ιούλ 2016, 00:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Καμια γραμμη, πουθενα. Κοσμιοι ζηταμε να ειστε, και εσυ Τζονι και ολοι οσοι ειρωνευτηκαν απο πανω (και δε μιλαω για οσους το καναν χαβαλετζιδικα). :roll: Αυριο ξημερωνει νεα μερα, ελπιζω ολοι σας να ερθετε με αλλα μυαλα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

johnys999 έγραψε:στα 3 χρόνια κάποιος σαν το Ντιγκάρ θα μας χρεώσει περίπου τα ίδια με κάποιον σαν τον Μόσινιτς, εφόσον δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι τον δεύτερο μπορεί κάποια στιγμή να τον πουλήσεις και να κονομήσεις ενώ τον πρώτο είναι πιο πιθανό να τον αποζημιώσεις σαν τον Ρατς και άλλους, εφόσον δε μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά του καυλωμένου, φιλόδοξου ποδοσφαιριστή από τον κορεσμένο που δεν θα βρει κανένα κίνητρο.
Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω, αυτή τη στιγμή όμως φαίνεται ότι δεν διαθέτουμε λεφτά για αγορές,ίσως γίνει όταν έρθουν έσοδα από πωλήσεις και ομίλους.
Γι'αυτό πιστεύω ότι μαζί με τον τερματοφύλακα και τον επιθετικό θα αφήσουμε και το 6αρι σε εκκρεμότητα,για μετά τον πρώτο προκριματικό.
Αν περάσουμε θεωρώ ότι μπορεί να πάμε και σε τρεις αγορές,με καλά λεφτά προς πείσμα και του simba που πιστεύει ότι ο Ιβάν μετά τα περυσινά έκλεισε την στρόφιγγα των αγορών τύπου Τσιμιροτ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

pgetsos έγραψε:Καμια γραμμη, πουθενα. Κοσμιοι ζηταμε να ειστε, και εσυ Τζονι και ολοι οσοι ειρωνευτηκαν απο πανω (και δε μιλαω για οσους το καναν χαβαλετζιδικα). :roll: Αυριο ξημερωνει νεα μερα, ελπιζω ολοι σας να ερθετε με αλλα μυαλα
Κατσε να δεις τι θα γινει αυριο,αν ανακοινωθει ο Κρεσπο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”