Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
τι να το κανω ρε τσε που πετουσε λεφτα στη λεκανη (sic) τα προηγουμενα χρονια με τις παλλινωδιες του? Φετος και συμφωνω με τον γκεο ισως ειναι η πρωτη χρονια που τα λεφτα του ισως πιασουν τοπο. Θα το δειξει το μελλον αυτο
K_geo έγραψε:έτσι αλλάζει. δεν το έπιασα με τη μία. και η δεύτερη σου πρόταση είναι παντελώς άστοχη αλλα τεσπα.
αλλά, ακόμα και έτσι να είναι, εγώ θέλω να θεωρώ τη φετινή χρονιά ώς την πρώτη σε μια πραγματικά σωστή αρχή και όχι αυτό που είχαμε τα προηγούμενα 3 χρονια με τα ελα εσυ-φυγε εσυ-που σε γχγ...
και θεωρώ βασικό πυλώνα αυτού του πράματος τον Φράνκ Άρνεσεν και κανεναν άλλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό μας περιουσιακό στοιχείο και που πρέπει να προστατέψουμε απο τους γνωστούς-άγνωστους.
θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος, σωστός ή λάθος, όπως το δει κανείς, αυτή είναι η άποψη μου. παντα σαν μελος τσε.
αν ξυπνήσει ο μοντ μεσα μου θα το καταλάβεις. μην ανησυχείς.
Ασφαλώς οφείλεται κυρίως στον Αρνεσεν γιατί αυτός επέλεξε τον προπονητή ώς είθισται, και όχι ο Σαββίδης, ο Ζαγοράκης, ή η κουτσή Μαρία, έβαλε την ομάδα σε μια οργάνωση, έκανε μεταγραφές στην βάση αυτού που προανηγγειλε ( όχι σαν τον άλλον που έλεγε για ηλικίες και χαρακτηριστικά τον Δεκέμβρη και τον Γενάρη έφερε τριανταφεύγα παίκτες, )
Και επιπλέον στηρίζει Τούντορ και παίκτες γιατί στην περιπτωση του Τούντορ αν δεν ήταν αυτός μπορεί να είχε ήδη φύγει.
Αν ο Ιβάν τον εμπιστεύονταν και λίγο παραπάνω και του έδινε και ένα μεγαλύτερο μπάτζετ να δουλέψει θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αλλά αναγκαστικά ψάχνει με βάση τα δεδομένα που του δίνει ο Ιβάν.
κοίτα. και ο Ιβάν σου λεει οκ, μλκιες έκανα, αλλά αυτά ειναι. θες παραπάνω; κέρδισε τα.
δεν διαφωνώ με αυτή τη λογική και ειναι και μια λογική που πρέπει να μπει στην ομάδα ώστε κάποια στιγμή να μπορεί να λειτουργεί πραγματικά χωρίς την ανάγκη κανενός μεγαλομετόχου κτλ κτλ...
μια ωραία κουβέντα που ειπε ο Φράνκ στη συνέντευξη που έδωσε ήταν ότι οι πωλήσεις δεν πρέπει να γίνονται για να κερδίσουμε χρήματα, αλλά να επανα-αποκτήσουμε ώστε να τα επενδύσουμε ξανά κ.ο.κ.
δεν διαφωνώ με αυτή τη λογική και ειναι και μια λογική που πρέπει να μπει στην ομάδα ώστε κάποια στιγμή να μπορεί να λειτουργεί πραγματικά χωρίς την ανάγκη κανενός μεγαλομετόχου κτλ κτλ...
μια ωραία κουβέντα που ειπε ο Φράνκ στη συνέντευξη που έδωσε ήταν ότι οι πωλήσεις δεν πρέπει να γίνονται για να κερδίσουμε χρήματα, αλλά να επανα-αποκτήσουμε ώστε να τα επενδύσουμε ξανά κ.ο.κ.
Συμφωνω αλλα χρειαζεται και επιτυχιες ο συλλογος δε χρειαζεται να λεμε πλανο και ας μην κερδιζουμε τον τελευταιοK_geo έγραψε:έτσι αλλάζει. δεν το έπιασα με τη μία. και η δεύτερη σου πρόταση είναι παντελώς άστοχη αλλα τεσπα.
αλλά, ακόμα και έτσι να είναι, εγώ θέλω να θεωρώ τη φετινή χρονιά ώς την πρώτη σε μια πραγματικά σωστή αρχή και όχι αυτό που είχαμε τα προηγούμενα 3 χρονια με τα ελα εσυ-φυγε εσυ-που σε γχγ...
και θεωρώ βασικό πυλώνα αυτού του πράματος τον Φράνκ Άρνεσεν και κανεναν άλλο και αυτό είναι το πιο σημαντικό μας περιουσιακό στοιχείο και που πρέπει να προστατέψουμε απο τους γνωστούς-άγνωστους.
θεωρώ ότι είμαι ξεκάθαρος, σωστός ή λάθος, όπως το δει κανείς, αυτή είναι η άποψη μου. παντα σαν μελος τσε.
αν ξυπνήσει ο μοντ μεσα μου θα το καταλάβεις. μην ανησυχείς.
Θελει επιτυχιες στοχους μια ομαδα αλλιως δεν πας πουθενα
Δεν ηταν αστοχο αφορουσε τον τροπο σου ως μελος οχι ως μοντ .... Ισως το κανεις γιατι πρεπει να ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα και να επιτηρεις τα τοπικ οποτε ψαχνεις μανουροκουβεντα αλλα το κανεις ... Τελος παντων τουλαχιστον αυτο δεν ειναι γραμμη

Κατι ακομα αμα ερθει εκεινος ο ρονις θα ερθω με τα ποδια για ρεβανι και ειμαι κανα 2000 χμ μακρυα
Και εγω θεωρω οτι ειναι πρωτη χρονια που γινεται σοβαρη δουλεια και επενδυση λιγο ο ιτ τους ρα χαλασε αλλα μαλλον ειναι και αυτος κομματι επενδυσης .... Ενιωτε ομαδες πουλανε και προπονητες μην το ξεχναμε και ο φα κατι θα εχει στο μυαλο του για να στηριζει ετσι σε καθε απιστευτο πειραματισμοbuffalobill4 έγραψε:τι να το κανω ρε τσε που πετουσε λεφτα στη λεκανη (sic) τα προηγουμενα χρονια με τις παλλινωδιες του? Φετος και συμφωνω με τον γκεο ισως ειναι η πρωτη χρονια που τα λεφτα του ισως πιασουν τοπο. Θα το δειξει το μελλον αυτο
Εγω παντως θα τα δικαιολογησω ολα μονο οταν δω την ομαδα να πεταει απριλιο μαιο οπως καθε χρονο εκεινος ο περιεργος λιπτον βαζελος
Η υπεροψία της ομάδας που έχει λεφτά απέναντι στις πιο "φτωχές" ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικό των ομάδων του ποκ απέναντι στους υπολοίπους και απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. Καλό είναι να μην υιοθετούμε συμπεριφορές που κάποτε κοροϊδεύαμε.
Επίσης, ένας μεγαλομέτοχος, οποιοσδήποτε, δεν απέκτησε τόσα χρήματα ώστε να είναι μεγαλομέτοχος ομάδας όντας Αι Βασίλης. Όλοι, μα ΟΛΟΙ, είναι πρώτα επενδυτές, επιχειρηματίες, και μάλιστα σκληροί, ψυχροί, υπολογιστικοί απέναντι στο χρήμα κι έπειτα φίλαθλοι, οπαδοί κι οτιδήποτε άλλο. Και δεν είναι λογικό να ζητάμε από τον δικό μας μεγαλομέτοχο να είναι πρώτα οπαδός και μετά επενδυτής γιατί αυτό δεν θα μπορούσε να έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Αν είχα τη δυνατότητα να πω κάτι στον Σαββίδη, δεν θα του έλεγα να ρίξει χρήματα να φέρει παιχταράδες κλπ κλπ. Θα του έλεγα να κάνει πιο ποιοτικές επενδύσεις, πιο τολμηρές, πιο ακριβές, με μεγαλύτερη πιθανότητα μεγάλου κέρδους.
Με άλλα λόγια, αντί να ρίχνει 2-3 εκατ κάθε Γενάρη για να φέρνει παλαίμαχους, αδιάφορους ή προσωρινούς που έχουν όνομα αλλά προσφέρουν λίγα, να τολμούσε την αγορά κάποιου πολύ καλού ταλέντου στα 20-21 που θα μπορούσε να του αποφέρει κανένα ζεστό 10ρικάκι σε 1-2 χρόνια. Το γιατί κάνει το πρώτο κι όχι το δεύτερο δεν το γνωρίζω, πάντως το θεωρώ λάθος, όχι μόνο για την τσέπη του αλλά και για τη λειτουργία της ομάδας.
Επίσης, ένας μεγαλομέτοχος, οποιοσδήποτε, δεν απέκτησε τόσα χρήματα ώστε να είναι μεγαλομέτοχος ομάδας όντας Αι Βασίλης. Όλοι, μα ΟΛΟΙ, είναι πρώτα επενδυτές, επιχειρηματίες, και μάλιστα σκληροί, ψυχροί, υπολογιστικοί απέναντι στο χρήμα κι έπειτα φίλαθλοι, οπαδοί κι οτιδήποτε άλλο. Και δεν είναι λογικό να ζητάμε από τον δικό μας μεγαλομέτοχο να είναι πρώτα οπαδός και μετά επενδυτής γιατί αυτό δεν θα μπορούσε να έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Αν είχα τη δυνατότητα να πω κάτι στον Σαββίδη, δεν θα του έλεγα να ρίξει χρήματα να φέρει παιχταράδες κλπ κλπ. Θα του έλεγα να κάνει πιο ποιοτικές επενδύσεις, πιο τολμηρές, πιο ακριβές, με μεγαλύτερη πιθανότητα μεγάλου κέρδους.
Με άλλα λόγια, αντί να ρίχνει 2-3 εκατ κάθε Γενάρη για να φέρνει παλαίμαχους, αδιάφορους ή προσωρινούς που έχουν όνομα αλλά προσφέρουν λίγα, να τολμούσε την αγορά κάποιου πολύ καλού ταλέντου στα 20-21 που θα μπορούσε να του αποφέρει κανένα ζεστό 10ρικάκι σε 1-2 χρόνια. Το γιατί κάνει το πρώτο κι όχι το δεύτερο δεν το γνωρίζω, πάντως το θεωρώ λάθος, όχι μόνο για την τσέπη του αλλά και για τη λειτουργία της ομάδας.
Οταν ο Αρνεσεν βγήκε και έκανε δηλώσεις τότε που είχε αμφισβητηθεί έντονα ο Τούντορ - και έγραφαν σύσσωμοι οι αρδ για απόλυση - στις δηλώσεις του μου φάνηκε εκνευρισμένος. Οχι εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα αλλά με όλα αυτά που αναπαράγονταν.
Σαν να τους έλεγε κοιτάξτε ρε μλκς δεν α πετάξουμε στα σκουπίδια όλο το πλάνο γιατί χάσαμε μερικά παιγνιδια.
Μετά μάλλον το κατάλαβαν οι αρδ και ο στόχος τους έγινε ο Αρνεσεν ο ίδιος και όχι ο Τούντορ.
Τώρα μπορούν όλοι να το βουλοώσουν και να αφήσουν την ομάδα να προχωρήσει.
Ειναι άλλης νοοτροπίας, απλά.
Σαν να τους έλεγε κοιτάξτε ρε μλκς δεν α πετάξουμε στα σκουπίδια όλο το πλάνο γιατί χάσαμε μερικά παιγνιδια.
Μετά μάλλον το κατάλαβαν οι αρδ και ο στόχος τους έγινε ο Αρνεσεν ο ίδιος και όχι ο Τούντορ.
Τώρα μπορούν όλοι να το βουλοώσουν και να αφήσουν την ομάδα να προχωρήσει.
Ειναι άλλης νοοτροπίας, απλά.
αγωνηστική διαφορά με το βάζελο και την κούλα υπάρχει και είναι μεγάληdesperando έγραψε:Για να το κλεισουμε το θεμα με τις καλοκαιρινές μεταγραφες
Το πρόβλημα δεν ηταν στα λεφτα το καλοκαίρι αλλα στις χυλοπιτες που επεφταν η μια μετα την αλλη
Οσο για τον μπερμπα που πολλοι τωρα βγαζουν λαθος μεταγραφη, ειναι ο μοβος λογος που εχουμε ελπιδες στα φετινα πλει οφ, σε διαφορετικη περίπτωση ηταν σιγουρη παλι η αποτυχια.
Οσο για το πλεον κουραστικό πραγμα στον ΠΑΟΚ ... Αυτη η χαζομαρα για τριετη πλανα ειναι απλά για να αυτοκοροιδευομαστε
Δεν μπορω να ειμαι στα ιδια επιπεδα με την κουλα που ηρθε απο β εθνικη και τον αφραγκο βαζελακο και να δικαιολογουμαστε με τριετη πλανα.
Οκ δεν ζηταει κανεις να παρεις το πρωτάθλημα, αλλα θα επρεπε αυτη τη στιγμη η διαφορα σου με βαζελο και κουλα μα ειναι τουλάχιστον οσοι η δικη μας με τον γαυρο
φάνηκε και στα μεταξύ μας ματς
άσχετα αν αυτή δεν αποτυπώνεται σε βαθμούς (λόγω δικών μας γκελών και ατυχίας σε πολλά ματς)
μην ξεχνάς δύο παράγοντες που έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο
α) οι τραυματισμοί
β) η ευρώπη
οι άλλοι παίζουνε από αύγουστο με τη βασική 11άδα τους σε κάθε ματς, ενώ εμείς παλεύουμε από ιούλιο με 1003 τραυματισμούς και 10 ματς παραπάνω
12 παραπανω και ενα μηνα νωριτερα προετοιμασια. Και αυτό δεν ειναι κατι για το οποιο φταινε οι τωρινοι αρμοδιοι.
παντως αν κανεις βαλει κατω τους παιχτες και τις θεσεις, το μονο που διαπιστωνει ειναι οτι επιτελους μετα απο καιρο εχουμε ενα ροστερ που μπορει να αποτελεσει μια βαση για το μελλον με παιχτες σε καλες ηλικιες και καλα ταχυδυναμικα χαρακτηριστικα για το συγχρονο ποδοσφαιρο, παντα με τις απαραιτητες ποιοτικότερες προσθηκες ή/και μπαλωματα. Α ενα δεκάρι, α ενα σεντερ μπακ, α ενα τσικό αριστερα κ.ο.κ...
Δλδ, περυσι ρε σεις δεν ειχαμε εξτρεμ και προσπαθουσα να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα. Αμαν πια.
παντως αν κανεις βαλει κατω τους παιχτες και τις θεσεις, το μονο που διαπιστωνει ειναι οτι επιτελους μετα απο καιρο εχουμε ενα ροστερ που μπορει να αποτελεσει μια βαση για το μελλον με παιχτες σε καλες ηλικιες και καλα ταχυδυναμικα χαρακτηριστικα για το συγχρονο ποδοσφαιρο, παντα με τις απαραιτητες ποιοτικότερες προσθηκες ή/και μπαλωματα. Α ενα δεκάρι, α ενα σεντερ μπακ, α ενα τσικό αριστερα κ.ο.κ...
Δλδ, περυσι ρε σεις δεν ειχαμε εξτρεμ και προσπαθουσα να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα. Αμαν πια.

Προφανώς εχουν γίνει λάθη προφανώς υπαρχουν αρκετές δικαιολογίες
Υπαρχουν ενδείξεις οτι ξερουν τι κανουν οι υπεύθυνοι
Επιτέλους υπαρχει υπεύθυνος (μέχρι να τον σουτάρει ο ιβαν)
Με υπερβολές ενθεν κ ενθεν δεν κερδιζουμε τπτ
Να ευχηθούμε καλη επιτυχια στο Βέλλιδη αν ερθει και εν καλο δεκαρ
Υπαρχουν ενδείξεις οτι ξερουν τι κανουν οι υπεύθυνοι
Επιτέλους υπαρχει υπεύθυνος (μέχρι να τον σουτάρει ο ιβαν)
Με υπερβολές ενθεν κ ενθεν δεν κερδιζουμε τπτ
Να ευχηθούμε καλη επιτυχια στο Βέλλιδη αν ερθει και εν καλο δεκαρ
και αν ειναι βραζιλιανος, "χοντρουλης" και τον λενε ρονυ, ακομα καλύτερα. 
Επίσης, για Γιαννούλη που είπε ένα παλικάρι μερικά ποστ πιο πρίν. απο τα λίγα που έχω δει και τα πολλά που έχω ακούσει (καλά λόγια όλα)...
Είναι ένα χαφ κατα βάση που μπορεί να παίξει και μπακ. όπως πχ ο κοροβέσης, ίσως καλύτερος αμυντικά. Σίγουρα καλύτερα τακλιν και πιο ψηλός. Με πολύ καλά ανεβάσματα, καλό κοντρόλ της μπάλας, τρίπλα και γενικά συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Σέντρα,πάσα κτλ δεν έχω καθαρή εικόνα αλλά δεν έχω διαπιστώσει στα λίγα που είδα κάποια κραυγαλέα αδυναμία.
Σίγουρα πρέπει να πάρει όγκο και δύναμη, σίγουρα έχει χρόνο μπροστά του να γινει πιο ολοκληρωμένος σαν παίχτης. Αλλά απο αυτά που ακούω, ξαναλέω, πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως εργατικό παλικάρι.
Αν βάλω ενα μειονέκτημα είναι ότι έχει 500αρακι με χρυσαφί ζάντα. ήμαρτον.

Επίσης, για Γιαννούλη που είπε ένα παλικάρι μερικά ποστ πιο πρίν. απο τα λίγα που έχω δει και τα πολλά που έχω ακούσει (καλά λόγια όλα)...
Είναι ένα χαφ κατα βάση που μπορεί να παίξει και μπακ. όπως πχ ο κοροβέσης, ίσως καλύτερος αμυντικά. Σίγουρα καλύτερα τακλιν και πιο ψηλός. Με πολύ καλά ανεβάσματα, καλό κοντρόλ της μπάλας, τρίπλα και γενικά συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Σέντρα,πάσα κτλ δεν έχω καθαρή εικόνα αλλά δεν έχω διαπιστώσει στα λίγα που είδα κάποια κραυγαλέα αδυναμία.
Σίγουρα πρέπει να πάρει όγκο και δύναμη, σίγουρα έχει χρόνο μπροστά του να γινει πιο ολοκληρωμένος σαν παίχτης. Αλλά απο αυτά που ακούω, ξαναλέω, πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως εργατικό παλικάρι.
Αν βάλω ενα μειονέκτημα είναι ότι έχει 500αρακι με χρυσαφί ζάντα. ήμαρτον.

- buffalobill4
Δεν τα παρατας γι αυτον τον ρονι γκεο και θα χασεις να το ξερεις.
Ειναι τωρα αυτη φατσα ποδοσφαιριστου?
Ειναι τωρα αυτη φατσα ποδοσφαιριστου?
για τη φατσα ξαναειπα: εναποθετω τις ελπιδες μου στο Βεζυρτζή. δλδ ο Πια καλύτερη φατσα ειχε; 

- buffalobill4
Τεραστιος Πια. Αυτος ναι ρε φιλε. Ηταν σαν εκτελεστικο μελος της καμορα