Γιώργος Δώνης

Asimos

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Asimos »

Ακόμη δεν έφυγε;

Άντε, έχουμε κι ενα κύπελλο να περάσουμε και με αυτόν ούτε οικογενειακο διπλό σε προπόνηση δεν παίρνουμε.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

MANIAKOS έγραψε:το ροστερ αν το βαλεις σε σουμα ειναι ΜΕΤΡΙΟ αλλα υπαρχει ανισορροπια μιας και μεσοεπιθετικα ειναι κακιστο...εκει ειναι ολο το θεμα/
Ρε συ Μανιακος εισαι ονομα και πραμα! :mrgreen:
Κακιστοι μεσοεπιθετικα εμεις?
Ειναι κακος ο Κλαους?
Ειναι κακιστος ο Σαλπι?
Ειναι κακιστος ο Λωρενς?
Αντε να μου πεις οτι ο Λωρενς ειναι μετριος...αμα θεωρεις παιχταρα τον Περονε και τον ντε βλασης παω πασο.
Σαββιδη παρε τους μεσοεπιθετικους του Αστερα και ασε τον Δωνη να μας βγαλει 2ους και να παρει και το κυπελλακι.
Ολοι οι παιχτες εχουν τα δυνατα και τα αδυνατα τους σημεια.
Νομιζω λοιπον οτι η δουλεια του καθε προπονητη ειναι να βγαζει στο παιχνιδι της ομαδος τα δυνατοτερα σημεια του καθε παιχτη ελαχιστοποιωντας παραλληλα τις αδυναμιες τους στο γηπεδο.
Ο Δωνης εχει δειξει μεχρι τωρα οτι αυτο δεν ειναι σε θεση να το κανει.Μαλλον ειναι σε θεση να κανει το ακριβως αντιθετο.
Πολυ πιθανο να κανω λαθος εκτιμιση και οντως ο Δωνης αν τον αφησουμε 3-4 χρονια να μας κανει Μπαρτσα. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

MANIAKOS έγραψε:Η κατοχη ειναι παραμυθι...απολυτα σωστος////

Για να το ποσοτικοποιησω

1 πιστευετε οτι το ροστερ ειναι επαρκες για τη 2η θεση αλλα ο Δωνης ανικανος..οποτε μονο η αλλαγη κοουτς αρκει

2 πιστευετε οτι και ο δωνης ανικανος ή μετριος αλλα και το ροστερ κυριως μπροστα ειναι α-ποιοτικο και θελουμε παικτες και προπονητη//

3συνεχιζουμε ως εχει ως το καλοκαιρι, ειστε ευχαριστημενοι για τωρα..

Εγω ειμαι στο 2....με παραλλαγη...να κατσει ως το καλοκαιρι και μετα να χαιρετησει/

οποιος θελει ας πει..

Και εγώ συγκλίνω στο 2ο, αλλά θεωρώ ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό το χάλι τη φέρει ο προπονητής.

Είναι τελείως διαφορετικό να βλέπεις μια ομάδα να προσπαθεί να εφαρμόσει ένα ορθόδοξο αγωνιστικό πλάνο, με υποτυπωδώς σωστές κινήσεις - τοποθετήσεις στο χορτάρι, αλλά αυτό να μην της βγαίνει λόγω ανεπάρκειας ποδοσφαιριστών. Είναι η κλασική περίπτωση που λες " Ε δεν μπορούν παραπάνω, αυτό μπορούν, αυτό κάνουν".

Ο ΠΑΟΚ δεν δίνει αυτή την εντύπωση κατ' εμέ. Αυτό που παρακολουθούμε είναι ένα οικτρό συνοθύλευμα χωρίς κανένα σκοπό και στόχο. Ένα σύνολο ποδοσφαιριστών που όση καλή θέληση και να έχεις, δεν μπορείς να το αποκαλέσεις ομάδα. Γιατί δεν βλέπεις πουθενά τα στοιχειώδη χαρακτηριστικά της ομάδας.

Θέλω να καταλήξω, ότι αυτό που βλέπουμε, δε μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούμε ότι ο Δώνης εκτίθεται από το υλικό του. Να πούμε ότι αυτός ο προπονητής, με καλύτερους παίκτες θα παρουσίαζε καλύτερη δουλειά. Ακόμη και οι υπέρμαχοι του Δώνη ( μεταξύ των οποίων και εγώ μέχρι πρόσφατα ) δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι οι παίκτες του τον εκθέτουν με την ανεπάρκειά τους, με εξαίρεση φυσικά κάποιες κραυγαλέες γκέλες στην άμυνα.

ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ πολλοί ποδοσφαιριστές είναι ανεπαρκέστατοι, ωστόσο αυτό που εγώ αποκομίζω είναι ότι οι παίκτες αυτοί βολεύονται από την ανεπάρκεια του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

:D :D Ριζλα το χω πει ειμαι με χαρτι γιατρου... :opaokara:

μαλλον δεν τα γραφω καλα αυτα που θελω να πω :mrgreen: ,

Ο κλαους εξαιρετικος εκτελεστης αλλα δεν ειναι συμμετοχης ουτε μπορει μονος να δημιουργησει φαση...θελει ταισμα που δεν το κανουμε καλα συνηθως,

Ο Σαλπι στην εθνικη που παιζει καλα και σαν δεξι εξτρεμ εχει μια καιρια διαφορα///ακομα και απο τα δεξια κανει κινησεις κρυφου φορ και τον εκμεταλλευεται ο γατος ο Δον...εδω ομως εχουμε Δων μεν και δεν εχουμε καλους δημιουργους δε να το κανουν αυτο π.χ σαμαρας φορτουνης..τωρα ηρθε ο κατσουρ//

Ο λωρενς σαν 2ος επιθετικςο ειναι καλςο..σαν εξτρεμ ΔΕΝ κανει...

Δε θα θελα κανενα του αστερα στην ομαδα απλα πιστευω σε δημιουργια ειναι καλυτεροι ΚΑΙ του αστερα απο αυτο που περιγραφω πανω...που ειναι καλοι μεν οι δικοι μας αλλα τα μειονεκτηματα τους δρουν αθροιστικα σε μια κακη δημιουργικα ομαδα...

ΑΝ ειναι να παρουμε προπονηταρα ας φυγει χτες.....δεν με νοαιζει ...αλλα ενας καλος προπονητης που θα του πεις για εξτρεμ εχω γεωργιαδη-γατι και ρομπερ θα γελαει και δικαιως θα πει φερε ΠΑΙΚΤΕΣ..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Συμφωνω οτι θελουμε ενισχυση και μαλιστα διπλη και παιχτες και προπονητη.Το λεω απο τοτε που εφυγε ο Μπολονι.
Δεν γινεται ρε φιλε να εχεις Μπολονι προπονητη και μετα να παενεις στον Δωνη...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σε αυτο ημουν και γω αντιθετος και τους εκραξα και για τον τροπο....οπως και για τα λεφτα του Δωνη που ναι αρκετα....

Εμενα ο φοβος μου ειναι επειδη βλεπω μπορει να κανω και λαθος -μακαρι διαθεση μη ενισχυσης μεσοεπιθετικα επειδη θελει χρημα...να τα ριξουμε μονο στο Δωνη...και να συνεχισουμε ως το καλοκαιρι....κα επαναλαμβανω ΚΑΙ ο Δωνης φταιει πολυ
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Πάντα είμαι της άποψης να αφήνουμε τους ανθρώπους να δουλεύουν και να τους κρίνουμε μετά από κάποιο εύλογο διάστημα. Θεορούσα και θεωρώ τον Δώνη καλό προπονητή τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα και ότι μελλοντικά μαζί με εμπειρίες θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερος.

Νομίζω από αυτό που πάσχει ο Δώνης είναι απο τελείως ανισόρροπη φιλοδοξία και λάθος εκτίμησης της κατάστασης των δυνατοτήτων του και της ομάδας. Και εξηγούμε όταν έχεις έναν ΠΑΟΚ με καλύτερους τον λαζαρ και τον Γκαρσία στα 35 τι μου την θες την κατοχή της μπάλας και το τσούκου τσούκου μπολ λες και έχεις τις χαφάρες και τα πλάγια μπακ να σου κανουν παιχνίδι καλα για εξτρεμ δεν σχολιάζω καν.

Προσπαθείς να κάνεις τον κάτσε οργανωτή και τον φωτάκη τσάβι και αντί η ομάδα να προσπαθεί να κάνει απλά πράγματα μέσα στο γήπεδο να τυραννάει την μπάλα προς πίσω μπρός πίσω.

Και ο δον φερνάντο πέρασε με ακόμα χειρότερο ρόστερ αλλά ο ρεαλιστικός δον αντί για να πάει για το αδύνατο μας παρουσίασε ένα αξιοπρεπές σύνολο. Με βαρετό ποδόσφαιρο αλλά σήμερα θα είμασταν λίγους βαθμούς πίσω από τον γαύρο και φαφορί με αυτό το ρόστερ για την 2τερη θέση.

Όταν έχεις το ρόστερ του γαύρου παίξε όπως θες σήμερα όμως οι παίκτες δεν ξέρουν να μαρκάρουν και έχουμε βάλει ελάχιστα γκολ απο στιμένα πράγμα που δίχνει την παντελή έλλειψη δουλείας στου συγκεκριμένο κομμάτι
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ούτε και ο γάβρος παίζει μπάλα και ας έχει το ρόστερ που έχει.
Βέβαια, ο γάβρος θα είχε πάρει πέναλτι τουλάχιστον ένα από τα 3 τραβήγματα που μας έκαναν εμάς εχθές και τα δύο πνίχτηκαν ενώ το 3ο δόθηκε ... επιθετικό στον Σάλπι.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

dejavu ....πριν 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ χάνει από τον Θρασύβουλο ...τότε ήμασταν στην 8 θέση και οι ειδήμονες κραύγαζαν για τον καρπουζά απο το Εστορίλ και άλλα γραφικά ...Βέβαια ένα χρόνο μετά ξεπερνούσαν ακόμη και τον Μελλισανίδη στις τούμπες και στις ανακυβιστήσεις ...Πολλοί από αυτούς, τώρα τον έχουν κ πρότυπο ....Η πλάκα είναι πως αυτοί που έκραζαν τότε κράζουν και τώρα ...
Εγώ θα το λέω : Θα κρίνω τον Δώνη όταν απόκτήσουμε ένα κανονικό εξτρέμ ...
Μέχρι τότε έχουμε πρόεδρο μεγάλο μόνο στα λόγια .
(Πήρε έναν Δανεικό και έναν παίκτη ελεύθερο με συμβόλαιο που το 70% θα πληρωθεί απότις συμμετοχές με την Εθνική ...αυτή είναι ως τώρα η πραγματικότητα)
και μια παράκληση ....
Δώνη στείλε στην κερκίδα όσους είναι ντεφορμέ ή κουράζονται από τα πολλά ξενύχτια...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

MANIAKE θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για το ρόστερ, καθώς υπάρχει δεδικασμένο..

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..
Τι έχει κάνει ο ΓΔ ως προπονητής? Πήρε κύπελλο με τα τυριά.
ΟΚ δεκτό. Την ίδια χρονιά όμως απέφυγε τον υποβιβασμό τελευταία αγωνιστική.
Αυτό ως εισαγωγή.

Μετά πάμε στην ΑΕΚ το 2008 με προυποθέσεις τίτλου, όπου και το δεδικασμένο.
Η ΑΕΚ με ρόστερ για πρωτάθλημα (ίσως το καλύτερο τότε στην Ελλάδα)
και ο ΓΔ κάνει το απίστευτο 4 ΝΙΚΕΣ 7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 2 ΗΤΤΕΣ κι έχει την κούλα στην 6η θέση , με τα περιβόητα κλάματα κλπ.
Κι έρχονται οι οπαδοί της ξαδέρφης και συζητάν αυτά που λέμε εμείς αυτή την ώρα.
Οι μεν να λένε άχρηστο τον προπονητή και οι υπόλοιποι ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΛΟΙ.
Πιο ρόστερ όμως?? Τί παίχτες άραγε είχε τότε η κούλα?? Για να δούμε ποιος βγήκε δικαιωμένος από τη φάση..

Για να δούμε:

Εικόνα

Αναπληρωματικοί: Basinas, Edinho, Manduca, Pliatsikas, Lagos, Burns, Tachtsidis, Hetemaj, Macho, Geraldo Alves, Alexopoulos.

Ο Δώνης λοιπόν κατάφερε και βγήκε εκτός UEFA από την Ομόνοια στα προκριματικά (τι μου θυμίζει!), και είχε αυτή την ομάδα 6η με 4 ΝΙΚΕΣ 7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 2 ΗΤΤΕΣ όπως είπα με τραγικό ποδόσφαιρο.
Μετά τη φυγή του αναλαμβάνει ο Μπάγεβιτς και κάνει 17 ΝΙΚΕΣ 11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 4 ΗΤΤΕΣ βγάζοντας τη 4η , 2η μετά στα playoff και πήγε και τελικό κυπέλλου.

Το έργο επαναλαμβάνεται λοιπόν και δικαιολογίες ρόστερ δεν υπάρχουν.

Και να κάνω την τραγικής ειρωνείας ερώτηση:
Δηλαδή τί παίχτες χρειάζεται ο Δώνης?? Μήπως να του φέρουμε τον Scocco, τον Djebbour και τον Κυριάκο στην άμυνα??? Oh wait..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Κυρ 20 Ιαν 2013, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παρολε, 1+1= 2..
όταν αυτά που λες τα γράφαμε πριν έρθει τότε μας έλεγαν ότι στον Ατρόμητο, στην Λάρισα και στον Ηλυσιακό έδειξε έργο..!!!
Για εκεί είναι...
Άκου να συγκρίνεται ο ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και τα τυριά..

Καλά έκανες και τα θύμησες σε μερικούς αν και όλο κάτι θα βρεθεί να σου πουν σαν δικαιολογία..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

guardian4 έγραψε:

Υγεια μας, shark, rizla, χωρηκε, μοικαν, αργκο,νικολασf, παοκι-sweeden, desperado, ομπανεμπανε, ρομαν !!

Εικόνα

Στην υγειά σου, συνάδελφε!

theo86 έγραψε:Εγώ θα προτιμούσα κάτι πιο γραφικό του στυλ:
παίζουμε με την καλιθεα και την νικαμε 6-0 (λαιμαι τώρα) κ βγαίνει ο δωνης κ κάνει δηλώσεις ότι αυτή ήταν η απάντηση στους επικριτές κ επειδή δεν αντέχω άλλη λάσπη παραιτούμαι.

Αμήν!

lamosas έγραψε:[dailymotion]xww7h2_1_people#.UPvAL6VzrHg[/dailymotion]

Επειδή δεν βρήκα στο internet την φάση, την έκοψα από το προσωπικό μου αρχείο να τη δείξω, για να δεις Γιώργο, πως μια ομάδα με στοιχειώδη ανάπυξη, όχι πολύ μακρια στο παρελθόν, αλλά με προπονητή στον πάγκο, διέσπασε οργανωμένη μαζική άμυνα και μάλιστα ομάδας του Ρωσικού πρωταθλήματος στις υψηλές σχετικά θέσεις.

Κόιτα την κίνηση των παιχτών στο χώρο για να τραβήξουν αντιπάλους, κοίτα τις γραμμές πως ανεβαίνουν μαζί και σταδιακά, κοίτα αλλαγή παιχνδιού με τη μια...και άλλα...

Δες και ποιοι συμμετέχουν, Γίωργο και Τσορμπατζοκόλκες. Φωτάκης-Ετο-Μπαλαφας-Γεωργιάδης. Δες αν υπάρχει ατομική ενέργεια Γιώργο. Δες τι σημαίνει ανάπτυξη και δουλειά στην προπόνηση Γιώργο...

Πες μου μετα εσυ και όποιος άλλος θέλει οτι φταινε οι παίχτες και τα κοντρολ και τα γήπεδα και οι αντίπαλοι που ήρθαν να καταστρεψουν και χιλιες δυο αλλες πιπες, για αυτό το χάλι που βλέπουμε...

Σορυ για το watermark αλλα το προγραμμα που χρησιμοποιησα ειναι trial

Συγκινήθηκα με το video... Τι με θύμισες...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Parolos έγραψε:MANIAKE θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω για το ρόστερ, καθώς υπάρχει δεδικασμένο..

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή..
Τι έχει κάνει ο ΓΔ ως προπονητής? Πήρε κύπελλο με τα τυριά.
ΟΚ δεκτό. Την ίδια χρονιά όμως απέφυγε τον υποβιβασμό τελευταία αγωνιστική.
Αυτό ως εισαγωγή.

Μετά πάμε στην ΑΕΚ το 2008 με προυποθέσεις τίτλου, όπου και το δεδικασμένο.
Η ΑΕΚ με ρόστερ για πρωτάθλημα (ίσως το καλύτερο τότε στην Ελλάδα)
και ο ΓΔ κάνει το απίστευτο 4 ΝΙΚΕΣ 7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 2 ΗΤΤΕΣ κι έχει την κούλα στην 6η θέση , με τα περιβόητα κλάματα κλπ.
Κι έρχονται οι οπαδοί της ξαδέρφης και συζητάν αυτά που λέμε εμείς αυτή την ώρα.
Οι μεν να λένε άχρηστο τον προπονητή και οι υπόλοιποι ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΛΟΙ.
Πιο ρόστερ όμως?? Τί παίχτες άραγε είχε τότε η κούλα?? Για να δούμε ποιος βγήκε δικαιωμένος από τη φάση..

Για να δούμε:

Εικόνα

Αναπληρωματικοί: Basinas, Edinho, Manduca, Pliatsikas, Lagos, Burns, Tachtsidis, Hetemaj, Macho, Geraldo Alves, Alexopoulos.

Ο Δώνης λοιπόν κατάφερε και βγήκε εκτός UEFA από την Ομόνοια στα προκριματικά (τι μου θυμίζει!), και είχε αυτή την ομάδα 6η με 4 ΝΙΚΕΣ 7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 2 ΗΤΤΕΣ όπως είπα με τραγικό ποδόσφαιρο.
Μετά τη φυγή του αναλαμβάνει ο Μπάγεβιτς και κάνει 17 ΝΙΚΕΣ 11 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ 4 ΗΤΤΕΣ βγάζοντας τη 4η , 2η μετά στα playoff και πήγε και τελικό κυπέλλου.

Το έργο επαναλαμβάνεται λοιπόν και δικαιολογίες ρόστερ δεν υπάρχουν.

Και να κάνω την τραγικής ειρωνείας ερώτηση:
Δηλαδή τί παίχτες χρειάζεται ο Δώνης?? Μήπως να του φέρουμε τον Scocco, τον Djebbour και τον Κυριάκο στην άμυνα??? Oh wait..
Παρολε
εμενα η διαφωνια μου μαζι σας δεν ειναι για το αν ο Δων ειναι καλος προπονητης.....ειδικα για μεγαλο ΠΑΟΚ ειναι λιγος...οποτε αυτο τ θεμα κλεινει...και για την τοτε αεκ συμφωνω μαζι σ ου...

ΑΠλα για μενα ο οποιος προπονητης με αυτο το ροστερ ειναι καταδικασμενος...γι αυτο αυτα που μου ειναι αποδεκτα ειναι τα εξης...

ή τον διωχνεις φερνεις μεγαλο προπονητη για να σαι πιο ετοιμος του χρονου + ΠΑΙΚΤΕ΅Σ
ή τον κρατας και τον ενισχυεις με παικτες και το καλοκαιρι φευγει.....γιατι γνωμη μου αν του παρεις ΕΝΑ εστω καλο εξτρεμ βγαινεις 2ος....

ΜΗ αποδεκτη ειναι αντικατασταση προπονητη ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ///
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Η ομάδα θέλει ηλεκτοσοκ !
Την Πέμπτη δεν πρέπει να κάθεται στον πανκο
ο τυρί δωδονη !

Εγώ πιστεύω ακόμη στην πρόκριση !
Μήνα μας την χαλάσει το τρένο !

Βάλε υπηρεσιακό το Γ.Χ και ψάξετε για κανένα
προπονητή ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ δηλ κάποιον που θα προπονει
Τους παίχτες απάνω στα σημεία που έχουν ακόμη δουλειά
για να γίνουν καλύτερη !
Αυτή είναι η δουλειά του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Επιγραμματικά να πω τι θέση μου
Μεσοεπιθετικά είμαστε είτε για το πέος (Λόρενς, Robert), είτε ρολίστες πολυτελειας (Σαλπιγγίδης), είτε τραυματίες (Garc?a Και Lazar), είτε ανέτοιμοι (Κατσουράνης, Πέλκας), είτε ντεφορμέ (Αθανασιάδης)
Επίσης είτε το τμήμα skaouting έχει χαράξει λάθος στρατηγική, είτε ο Σαββίδης δεν ξέρει τι θέλει
Όταν αλλάξουν τα παραπάνω, τότε να αλλάξουμε και προπονητή
Αλλιώς κοροϊδευόμαστε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”