71.Παναγιώτης Γλύκος
- ΑποστόληςΑ
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Το ότι το έσωσες τελικά δεν αναιρεί το τεράστιο λάθος σου, όπως και του αμυντικού βέβαια που σου γυρνάει τη μπάλα, ενώ δεν ήσουν ελεύθερος. Ήταν εκείνα τα πρώτα λεπτά που η ομάδα είχε τρικυμία εν κρανίω. Εύχομαι την Κυριακή, με τον Canas, να επανέλθει η ψυχραιμία όλων.
Το λαθος ειναι απαραδεκτο αλλα γινεται γιατι η ομαδα θελει να παιζει μπαλα.
Ακριβώς
Έκανε ο Παπαθεοδωρου στον Σκάι μια ωραία ανάλυση, πως συνεχίζει με τις πάσες και καταλήγουμε στο δεύτερο γκολ, αντί για γιούργια διώξιμο
Έκανε ο Παπαθεοδωρου στον Σκάι μια ωραία ανάλυση, πως συνεχίζει με τις πάσες και καταλήγουμε στο δεύτερο γκολ, αντί για γιούργια διώξιμο
Εσύ έμαθα θα βλέπεις με πλάτη όλα τα ματς. Ισχύει;K_geo έγραψε:στο 6 ειδαμε την καριέρα του Παναγιώτη σε μια φάση. αρχικά το λάθος και έπειτα μια απίστευτη απόκρουση...
SM-G935F
- john4serres
Καλός ο Γλύκος για ελληνικά δεδομένα, αλλά θέλει τρομερή βελτίωση με την μπάλα στα πόδια.
Τα γεμίσματα του είναι απαράδεκτα.
Όσο για το λάθος και στην συνέχεια η απόκρουση, να ναι καλά η Παναγιά.
Τα γεμίσματα του είναι απαράδεκτα.
Όσο για το λάθος και στην συνέχεια η απόκρουση, να ναι καλά η Παναγιά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Παντως χθες στην 7,πολλους Μ@ρτσους ειχε η κερκιδα,διπλα μου,πισω,μπροστα.
Μα τοσους πολλους.
Ενταξει εδω και 2-3 αγωνες,ειπαμε δεν ειναι καλος,κανει λαθη,τα οποια τα αποκρουει ο ιδιος.
Μα τοσους πολλους.
Ενταξει εδω και 2-3 αγωνες,ειπαμε δεν ειναι καλος,κανει λαθη,τα οποια τα αποκρουει ο ιδιος.
Για να ανάψει λαμπάδα είναι.eorptol1 έγραψε:Για είκοσι δευτερόλεπτα τα είδες όλα..... Μέχρι ταινία γυρίζεται αυτό..... Ουφφφφφφφφ
Του χρόνου στην 4 κι εσύtheo-drama έγραψε:Παντως χθες στην 7,πολλους Μ@ρτσους ειχε η κερκιδα,διπλα μου,πισω,μπροστα.
Μα τοσους πολλους.
SM-G935F
- Παλαιολόγος
και στα ματς που κυριαρχουσαμε στο γηπεδο δεν μπορει να κριθει και τοσο
ποσες φορες επιανε μπαλα;
ποσες φορες επιανε μπαλα;
Νομίζω χτές τον κυρίευσε το άγχος, και το λέω αυτό γιατί φαινότανε σε πολλές φάσεις διστακτικός, με αστοχία στις πάσες πολύ μεγαλύτερη του συνηθισμένου και με σχεδόν όλες τις εξόδους του προβληματικές. Το λέω γιατί ΟΚ έχει πρόβλημα στην έξοδο αλλά έχει και πολλές καλές εξόδους όπου καθαρίζει τις φάσεις. Δηλαδή το λάθος στην αρχή έπαιξε τον ρόλο του. Ο Γλύκος είναι ο ορισμός του παίκτη ψυχολογίας.
έτσι οπως το πας, στο τελος δε θα χωραμεpilotos έγραψε:Του χρόνου στην 4 κι εσύtheo-drama έγραψε:Παντως χθες στην 7,πολλους Μ@ρτσους ειχε η κερκιδα,διπλα μου,πισω,μπροστα.
Μα τοσους πολλους.

10000 καλοί χωράνεK_geo έγραψε:έτσι οπως το πας, στο τελος δε θα χωραμεpilotos έγραψε:Του χρόνου στην 4 κι εσύtheo-drama έγραψε:Παντως χθες στην 7,πολλους Μ@ρτσους ειχε η κερκιδα,διπλα μου,πισω,μπροστα.
Μα τοσους πολλους.
Ενταξει εδω και 2-3 αγωνες,ειπαμε δεν ειναι καλος,κανει λαθη,τα οποια τα αποκρουει ο ιδιος.![]()
SM-G935F
Αν σε ελεγαν γλυκιτς θα ησουν στην κερκιδα μετα τις απανωτες γκαφες.Ελπιζω να είναι λαθη και όχι τιποτα σοβαροτερο.Σε κάθε περιπτωση το καλοκαιρι χρειαζομαστε τερματοφυλακα με νοοτροπια πρωταθλητη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Δευ 06 Μαρ 2017, 18:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.