Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Εγώ γουστάρω γιατί έτσι του χρόνου θα το χαρώ πιο πολύ να τους δώ να ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΑ με τα χάλια τους.
Ζήση κράτα μας ζωντανούς και σιγά σιγά θα ανεβαίνουμε όσο οι άλλοι διαλύονται..
θα ηθελα και εγω πολυ να μαθω απο που προερχεται η πιστη οτι τη στιγμη που οι αλλοι 2 θα διαλυονται ο ΠΑΟΚ θα ανεβαινει και θα επωφελειται...τι ειναι αυτο ρε παιδι μου που σας αισιοδοξει...οτι τα ανοιγματα μας ειναι μεγαλυτερα απο την κ@λοτρυπιδα της τζενα τζειμσον στα καλα της, οτι ερχεται η μεγαλη π....α με τα παγωμενα χρεη του δημοσιου και εμεις απλα κοιταμε ή οτι αυτη τη στιγμη εξακολουθουν να βρισκονται στη διοικηση ατομα που ευθυνονται γι αυτο το μαυρο χαλι παρολο που προσπαθουν να παραστησουν το παγονι...πραγματικα δεν εχουμε επιγνωση της καταστασης μας...
- PAOK_NORTH_ARMY
Ναι μη ξεχάσεις να αλλάξεις πλευρό μόνο. Ποιος θα πέσει μωρέ? Εδώ άλλαξαν εν μια νυκτί ολόκληρο νόμο, θα κολώσουν να κάνουν μεταγραφές αν κατρακυλούν? Όλο και κάποιο παραθυράκι δε θα υπάρξει? Εδώ κατάφεραν και τρύπωσαν από αποχέτευση τουαλέτας, στο παραθυράκι θα μασήσουν?eleos έγραψε:Εγώ γουστάρω γιατί έτσι του χρόνου θα το χαρώ πιο πολύ να τους δώ να ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΩΝΗΣΤΙΚΑ με τα χάλια τους.
- PAOK_NORTH_ARMY
+ σε Sera, τρελαμένο και city_boy.
Απορώ από που πηγάζει τέτοια αισιοδοξία. Δώστε μου και μένα λίγη γιατί με έφαγε η μιζέρια.
Απορώ από που πηγάζει τέτοια αισιοδοξία. Δώστε μου και μένα λίγη γιατί με έφαγε η μιζέρια.
Ισχύει.. βλέπω όλους εδώ μέσα να διαμαρτύρονται και να λένε τα μαγείρεψαν για να μείνουν κατηγορία όλοι οι υπόλοιποι εκτός από μας.. Εμείς δλδ την καπαρώσαμε την αδειοδότηση να φανταστώ..Sera4 έγραψε:πραγματικα δεν εχουμε επιγνωση της καταστασης μας...
Δε μπορώ να καταλάβω, πείτε ρε παιδιά από που πηγάζει η αισιοδοξία αυτή να χαρούμε κι εμείς?
EDIT: LOL-ίδια σκέψη ακριβώς North-Army.

city_boy έγραψε:+++++++Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Nτροπή ρε...Ντροπή μας..
Ο Πανόπουλος και ο Σουηδός πιο αρχιδ@τοι είναι τελικά...
Κάνετε την πιο περήφανη ομάδα στην Ελλάδα συνεχώς ρεζίλι.
ΦΤΟΥ σας.
++++++++++++
- Emprostisghsoitrelamenoi
Έλλειψη αντικειμενικής κρίσης λέγεται.
Πατροναρισμένη υπακοή και μερική έως ολική τύφλωση,ευγενική προσφορά από ΠΑΟΚδίαιτους δημοσιογράφους λέγεται.
Παρωπίδες με το τσουβάλι από αυλοκόλακες λέγεται.
Πατροναρισμένη υπακοή και μερική έως ολική τύφλωση,ευγενική προσφορά από ΠΑΟΚδίαιτους δημοσιογράφους λέγεται.
Παρωπίδες με το τσουβάλι από αυλοκόλακες λέγεται.
Ναι , οπως φετος.Sera4 έγραψε:θα ηθελα και εγω πολυ να μαθω απο που προερχεται η πιστη οτι τη στιγμη που οι αλλοι 2 θα διαλυονται ο ΠΑΟΚ θα ανεβαινει και θα επωφελειται...τι ειναι αυτο ρε παιδι μου που σας αισιοδοξει...οτι τα ανοιγματα μας ειναι μεγαλυτερα απο την κ@λοτρυπιδα της τζενα τζειμσον στα καλα της, οτι ερχεται η μεγαλη π....α με τα παγωμενα χρεη του δημοσιου και εμεις απλα κοιταμε ή οτι αυτη τη στιγμη εξακολουθουν να βρισκονται στη διοικηση ατομα που ευθυνονται γι αυτο το μαυρο χαλι παρολο που προσπαθουν να παραστησουν το παγονι...πραγματικα δεν εχουμε επιγνωση της καταστασης μας...
Βαζελος χανουμι ειναι χωμα , τον γαυρο τον εχουμε, παμε για πρωταθλημα.
Φτανουμε στους 32 της Ευρωπης, ξαφνικα δεν μας φτανουν τα λεφτα, ο βαζελος + 10, και το χανουμι -1.
Και καλα του χρονου θα ναι αλλιως.
Ουυυ ναι.
Οσο εχουμε αυτα τα μυαλα. Και αντι να κοιταξουμε να σοβαρευτουμε κοιταμε την ευκολη λυση να πουλαμε παιχτες.
Και μεθοδευμενη λασπη στον Μπολονι απο σαιτ, γιατι δεν τουμπεκιαζει ο ανθρωπος τοσο θα μενουμε στα ιδια επιπεδα.
Εφοσων ολοι ειναι χωμα και εμεις τοσο καλοι.
Βγαινουμε πρωτοι στα πλευ οφ.(πολυ πιθανο)
Περναμε απ τα προκριματικα(αφου κανουμε 2-3 μεταγραφες για να εχουμε ελπιδες, )
και αμα δε κατσει τους πουλαμε.
Φτανει με το κυπελο και τα ουεφακια.
5 χρονια βαζουμε λεφτα ρεεεε. Ξυπνατε εκει πανω.
Καντε τα ολα αυτα και οχι 19 000 , 22 000 διαρκειας θα χουμε.
ΚΑι που σε ζηση , να πεις στον σαχπα, οτι απο την πωληση του βιερινια και του κοντρερας δεν καναμε μεταγραφες.
ΚΑΘΟΛΟΥ.
4 μυρια και περιμενουμε με ανυπομονησια το πως θα ενισχυθει η ομαδα το καλοκαιρι...
Να τον πεις να σταξει κανα δυο μυρια να κλεισει τα χρεη γιατι αμα καθεται εκει χωρις να βαζει λεφτα, παω και εγω, ναι?
Εχουν πονεσει τα μυαλα μας παλικαρε Ζηση, ΜΗΝ δωσεις παιχτη.
Θα ναι μεγαλο λαθος.
Οπτικη γωνια που το βλεπουμε ειναι ρισκαρουμε για εξοδο στο τσ.λ.
Οχι οπως πριν 2 χρονια που παιζαμε με τον Αγιαξ και δεν πηραμε κανενα και χασαμε την εισοδο στους ομιλους.
Γιατι με +12 μυρια , νομιζω θα μιλουσαμε για αλλα πραματα τωρα.
Αν και με τον Ζαγορακη, μπορει και να μην μας συμφερε να μπουμε τσ.λ και να αφηναμε ελευθερη ολη την 11δα για να σωθει η ομαδα.
ΚΑΘΟΛΟΥ.
4 μυρια και περιμενουμε με ανυπομονησια το πως θα ενισχυθει η ομαδα το καλοκαιρι...
Να τον πεις να σταξει κανα δυο μυρια να κλεισει τα χρεη γιατι αμα καθεται εκει χωρις να βαζει λεφτα, παω και εγω, ναι?
Εχουν πονεσει τα μυαλα μας παλικαρε Ζηση, ΜΗΝ δωσεις παιχτη.
Θα ναι μεγαλο λαθος.
Οπτικη γωνια που το βλεπουμε ειναι ρισκαρουμε για εξοδο στο τσ.λ.
Οχι οπως πριν 2 χρονια που παιζαμε με τον Αγιαξ και δεν πηραμε κανενα και χασαμε την εισοδο στους ομιλους.
Γιατι με +12 μυρια , νομιζω θα μιλουσαμε για αλλα πραματα τωρα.
Αν και με τον Ζαγορακη, μπορει και να μην μας συμφερε να μπουμε τσ.λ και να αφηναμε ελευθερη ολη την 11δα για να σωθει η ομαδα.
Χωρις να θελω να δικαιολογησω τον Βρυζα απ τη στιγμη που θα ψηφιζαν τουλαχιστον οι μισοι ναι στο να αλλαξει ο νομος, απο μια πλευρα ειναι κουτο να πεις εσυ οχι γιατι καρφωνεσαι οτι τους πας κοντρα. Αν ηταν οριακο αλλο αυτο.
Ουτε εμενα μου αρεσε και δε θελω να μου πειτε ποσο λαθος ηταν γιατι ξερω. Απο κει και περα ο λογος που υποψιαζομαι ειναι αυτος.
Ουτε εμενα μου αρεσε και δε θελω να μου πειτε ποσο λαθος ηταν γιατι ξερω. Απο κει και περα ο λογος που υποψιαζομαι ειναι αυτος.
Το ότι με αυτόν τον νόμο καβατζώνουμε τον δικό μας κώλο δεν το σκέφτεσαι ε;;; Εμείς νομίζεις θα πάρουμε αέρα την αδειοδότηση;;; 

- abc_o_ karpouzas
κουφ@λα ζαγορακη.....αντι να ριξεις υπερ ή κατα εριξες λευκο ε;;;
βεβαιααααααααα το σωστο το σωστο
και οχι το δικαιο
φατε τους στην μαπα τωρα και εαν του χρονου σε ξαναμαμισει ο σπαθας πανε εσυ με το σωστο
βεβαιααααααααα το σωστο το σωστο
και οχι το δικαιο
φατε τους στην μαπα τωρα και εαν του χρονου σε ξαναμαμισει ο σπαθας πανε εσυ με το σωστο
Εφοσων εμεις θα πληρωσουμε τα χρεη(λιγοτερα απο 5 μυρια),
γιατι για αυτο πωληθηκε ο Βιερινια και ο Κοντρερας,
για να παιξουμε Ευρωπη του χρονου,
τοτε θα παρουμε κανονικα και την αδεια, εννοειτε.
Αν δεν παιξουμε Ευρωπη του χρονου καποιος θα παρει υα μαυρα τα βουνα, και το ονομα του ξεκιναει απο Ζ, και τελειωνει σε ακης... Και δεν ειναι Ζησακης.
γιατι για αυτο πωληθηκε ο Βιερινια και ο Κοντρερας,
για να παιξουμε Ευρωπη του χρονου,
τοτε θα παρουμε κανονικα και την αδεια, εννοειτε.
Αν δεν παιξουμε Ευρωπη του χρονου καποιος θα παρει υα μαυρα τα βουνα, και το ονομα του ξεκιναει απο Ζ, και τελειωνει σε ακης... Και δεν ειναι Ζησακης.
- abc_o_ karpouzas