Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Σκίσε τον Μάντζιο που μας έχει κάνει τόσα χουνέρια.
Η διαχείριση σου και η αντιμετώπιση των τελευταίων κρίσιμων αγώνων είναι σε άλλο επίπεδο, απίστευτος.
Φάε και τον συμπολίτη που θα στήσει όλα τα λεωφορεία των Κτελ Μακεδονίας, γιατί θα τον έχεις άχτι κι αυτόν, δεν μπορεί!
Η διαχείριση σου και η αντιμετώπιση των τελευταίων κρίσιμων αγώνων είναι σε άλλο επίπεδο, απίστευτος.
Φάε και τον συμπολίτη που θα στήσει όλα τα λεωφορεία των Κτελ Μακεδονίας, γιατί θα τον έχεις άχτι κι αυτόν, δεν μπορεί!
-
Parfait, il parle le françaisKourdos έγραψε:Ρουμανικά ή Ιταλικά γράψε ρε Ελβετε , ξέρει και Γαλλικά ο Λούτσε;
Κέρδισες όλους τους προπονητές των ΠΟΚιτών, αν κερδίσεις και τον υπέρτατου προπο-νιτη Μάτζιο, θα αναδειχθείς μίστερ Κόσμος.
Εννοείται φίλε μου καρπουζα πως καταλαβαίνω. Δε χρειάστηκε το σημερινό. Εδώ και καιρό με έχεις κάνει να σκέφτομαι διαφορετικά. Δεν είναι τυχαίο που 100 φορές είχα γράψει ότι από 12 Μαΐου θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ. Χάρη σε σένα καλουπωθηκε η σκέψη μου και άρχισα να βλέπω τομείς που τους αγνοούσα.abc_o_ karpouzas έγραψε:Πουθενά δεν θα πάει....
Εδώ θα μείνει να τους ξεπατωσει όλους και μαζί με αυτούς να....μαθει..και σε αρκετούς δικούς μας τι ειναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο που είναι κομμάτι του....
Marsantos....
Πιστεύω αρχίζουν κσι σου γίνονται κατανοητά όσα έγραψα για την...μεθοδολογία....
Ραζβανε μου....
Τα εύκολα περάσανε...τωρα μπροστά είναι ο ποιο δύσκολος αγώνας....
Οταν μια ομάδα είναι...ετοιμη...ετσι όπως πρέπει και εάν δεν την...χαλάσουν...ασύμμετροι παράγοντες μπορεί και 2 στα 2 και 3 στα 3 και 4 στα 4 και όσο χρειαστεί....
Όλα όμως από Δευτέρα.
Την Κυριακή είναι η μητέρα των μαχών. Χαίρομαι πολύ που όλοι είμαστε συγκρατημενοι γιατί γνωρίζουμε τη δυσκολία του αγώνα. Ευτυχώς δεν εχω διαβάσει απο κανέναν για 3αρες, 4αρες και ποιος αρης.. Αν το ματς ήταν πριν 3 μήνες θα στεκόμουν ιδιαίτερα στην απουσία του Κουλιε. 2 φορές που δεν έπαιξε με Λαμία φάνηκε αισθητά το κενό του. Την Κυριακή όμως είναι αλλιώς. Δεν υπάρχουν πρόσωπα. Μόνο νίκη..
Ένα ακόμα
Ένα ακόμα παιχνίδι για να το τέλος του έργου,ενός έργου αντάξιο των ομηρικών.
Ακόμα δεν κερδίσαμε τίποτα και το ξέρεις...κανε να το καταλάβουν κ οι παίκτες σου
Ένα ακόμα παιχνίδι για να το τέλος του έργου,ενός έργου αντάξιο των ομηρικών.
Ακόμα δεν κερδίσαμε τίποτα και το ξέρεις...κανε να το καταλάβουν κ οι παίκτες σου
Θεωρω ότι η γκέλα με την Λαμία μας έφερε σήμερα εδωPAOK_Antarctica έγραψε:Ξέρω ότι η γκέλα με την Λαμία μας έκανε να απολεσουμε το δικαίωμα στο Χ, όμως έχω την αίσθηση πως αυτό λειτουργεί υπέρ μας.
Η ομάδα όταν πρέπει να μπει για να κερδίσει δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Εσύ και οι παίκτες σου. Άλλο ένα τρύπημα ταβανιού και ένα ματς μακριά από το να ξαναγράψεις ιστορία. ΙΣΤΟΡΊΑ.
Τι να πω άλλο ρε γαμώτο πραγματικά δεν ξέρω. Μαλώναμε εδώ, διαφωνούσαμε, κατεβατά ολόκληρα, ειρωνείες, "επιθέσεις", να προσπαθεί ο ένας να επιβάλει τη γνώμη του στον άλλο και φτάσαμε σήμερα να πανηγυρίζουμε αγκαλιά με άγνωστα άτομα και όταν σηκώθηκε μπροστά μας ο Αντρέ, βουρκώσαμε σαν μωρά παιδιά.
Τι να πω άλλο και τι να ζητήσω από εσάς ρε πούστη; Τι άλλο θα έπρεπε να κάνετε και δεν το κάνατε; Πόση αυταπάρνηση, πόση προσπάθεια, πόσο γαμημένο πείσμα, τα πάντα όλα κάνατε.
Και στα έφερε έτσι η μοίρα, για να σηκώσεις και επίσημα τον τίτλο που παραδέχεται όλη η χώρα πως αξίζεις, να πρέπει να κερδίσεις μέσα στο πιο κομπλεξικό γήπεδο του πλανήτη. Που θα πάνε τα μικρά παιδιά εκεί και δεν θα τους λένε γιατί πράγμα προσπαθεί η ομάδα τους. Άντε να εξηγήσεις τώρα στο 6χρονο, πως ήρθαμε εδώ για να ΜΗΝ κερδίσει ο άλλος.... Και αν σε ρωτήσει εμείς τι θέση θα τερματίσουμε μπαμπά; Άντε να απαντήσεις 5οι..
Όσο είσαι εσύ εδώ, συνειδητά πλέον, το ταβάνι μας δεν υπάρχει. Το ταβάνι ορίζεται από άλλους, όχι από εσένα. Και αυτό που θα ορίσουν οι άλλοι ως ταβάνι, εσύ θα το σπάσεις. Πάντα το έσπαγες, πάλι το έσπασες.
Μεγαλύτερο παράσημο από το να παραδέχεται όλη η χώρα πως η ομάδα ΣΟΥ είναι αυτή που αξίζει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει.
Σε ευχαριστώ για όλα, σήκωσε τις γροθιές σου περήφανα στον αέρα, μία τελευταία φορά για φέτος!
Τι να πω άλλο ρε γαμώτο πραγματικά δεν ξέρω. Μαλώναμε εδώ, διαφωνούσαμε, κατεβατά ολόκληρα, ειρωνείες, "επιθέσεις", να προσπαθεί ο ένας να επιβάλει τη γνώμη του στον άλλο και φτάσαμε σήμερα να πανηγυρίζουμε αγκαλιά με άγνωστα άτομα και όταν σηκώθηκε μπροστά μας ο Αντρέ, βουρκώσαμε σαν μωρά παιδιά.
Τι να πω άλλο και τι να ζητήσω από εσάς ρε πούστη; Τι άλλο θα έπρεπε να κάνετε και δεν το κάνατε; Πόση αυταπάρνηση, πόση προσπάθεια, πόσο γαμημένο πείσμα, τα πάντα όλα κάνατε.
Και στα έφερε έτσι η μοίρα, για να σηκώσεις και επίσημα τον τίτλο που παραδέχεται όλη η χώρα πως αξίζεις, να πρέπει να κερδίσεις μέσα στο πιο κομπλεξικό γήπεδο του πλανήτη. Που θα πάνε τα μικρά παιδιά εκεί και δεν θα τους λένε γιατί πράγμα προσπαθεί η ομάδα τους. Άντε να εξηγήσεις τώρα στο 6χρονο, πως ήρθαμε εδώ για να ΜΗΝ κερδίσει ο άλλος.... Και αν σε ρωτήσει εμείς τι θέση θα τερματίσουμε μπαμπά; Άντε να απαντήσεις 5οι..
Όσο είσαι εσύ εδώ, συνειδητά πλέον, το ταβάνι μας δεν υπάρχει. Το ταβάνι ορίζεται από άλλους, όχι από εσένα. Και αυτό που θα ορίσουν οι άλλοι ως ταβάνι, εσύ θα το σπάσεις. Πάντα το έσπαγες, πάλι το έσπασες.
Μεγαλύτερο παράσημο από το να παραδέχεται όλη η χώρα πως η ομάδα ΣΟΥ είναι αυτή που αξίζει το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει.
Σε ευχαριστώ για όλα, σήκωσε τις γροθιές σου περήφανα στον αέρα, μία τελευταία φορά για φέτος!
Άλλη μια τέλεια διαχείρηση υλικού από τον Ραζβάν. Το έγραψα λίγο πριν ξεκινήσει το ματς και το λέω και πάλι. Έκανε το απαραίτητο ροτέισον, γιατί και ο Αντρίγια χρειάζονταν λίγες ανάσες και ο Ντέλιας, και ο Ζβαμπ και ο Σάστρε. Άριστη διαχείρηση πραγματικά σε μια σειρά αγώνων που θα έπρεπε να κρατήσει δυνάμεις και για την Κυριακή με τον άρη.
Ο Σάστρε θα είναι στο 100%. Ο Πολωνός αντέχει. Ο Μιχαϊλίδης θα είναι φρέσκος και πιστεύω ότι θα ασχοληθούν με την προετοιμασία του ψυχολογικά. Μόνο ο Μπάμπα είναι πολύ καταπονημένος. Ο Αντρίγια έπαιξε λίγο σήμερα και τον περιμένω σχεδόν στο 100% την Κυριακή. Ο Ντέλιας, μπορεί να επιβαρύνθηκε, αλλά έπαιξε 75 περίπου λεπτά - δεν ήταν 90λεπτο, ενώ βγήκε και ο Τάισον, που θα έχει μια κούραση, αλλά όχι σε βαθμό ανησυχίας. Ο Μπράντον έχει επίσης μιακούραση, αλλά έπαιξε 65 λεπτά περίπου, ενώ η τύχη χρωστάει γκολ και στο Σαμάτα, που ίσως ξεκινήσει. Ο Ντεσπότοφ επίσης δε θεωρώ ότι θα έχει θέμα φρεσκάδας για όσο παίξει.
Πραγματικά ο Ραζβάν διανύει μια άριστη περίοδο, εναντίον πολλών παραγόντων. Μας γέμισες περιφάνεια!
Ο Σάστρε θα είναι στο 100%. Ο Πολωνός αντέχει. Ο Μιχαϊλίδης θα είναι φρέσκος και πιστεύω ότι θα ασχοληθούν με την προετοιμασία του ψυχολογικά. Μόνο ο Μπάμπα είναι πολύ καταπονημένος. Ο Αντρίγια έπαιξε λίγο σήμερα και τον περιμένω σχεδόν στο 100% την Κυριακή. Ο Ντέλιας, μπορεί να επιβαρύνθηκε, αλλά έπαιξε 75 περίπου λεπτά - δεν ήταν 90λεπτο, ενώ βγήκε και ο Τάισον, που θα έχει μια κούραση, αλλά όχι σε βαθμό ανησυχίας. Ο Μπράντον έχει επίσης μιακούραση, αλλά έπαιξε 65 λεπτά περίπου, ενώ η τύχη χρωστάει γκολ και στο Σαμάτα, που ίσως ξεκινήσει. Ο Ντεσπότοφ επίσης δε θεωρώ ότι θα έχει θέμα φρεσκάδας για όσο παίξει.
Πραγματικά ο Ραζβάν διανύει μια άριστη περίοδο, εναντίον πολλών παραγόντων. Μας γέμισες περιφάνεια!
Την Κυριακή έχει στημένο λεωφορείο...

κανόνισε το. Ετοίμασε το σύστημα @τραίνο, και το σηκώνουμε.

κανόνισε το. Ετοίμασε το σύστημα @τραίνο, και το σηκώνουμε.
Gospi είσαι ωραίος! (και ο John Dag το ίδιο )Gospi έγραψε:Δεν ξερω ποσες κωλοτουμπες επιτρεπονται στη ζωη ενος ανθρωπου αλλα εγω προφανως εχω δρομο ακομη!
Μιλαμε για ονειρικο βραδυ και τρομερο ραζβαν!
Ευτυχως που ο Ιβαν σε πιστευει και σε στηριζει και δεν λειτουργει παρορμητικα οπως λειτουργω εγω.
Την Κυριακη θα ειναι μεγαλη αμαρτια και αδικία αν το χασουμε, αλλα εγω θα σε εκθειασω ακομη κι αν χασουμε. Ακομη κι αν μπουμε και ειμαστε στα χαμενα. Εχεις κανει αθλο και αδιανόητα πραγματα φετος!
Αν φυσικα το παρεις, θα ειναι το πιο κακαλατο και μαγκικο πρωτάθλημα που εχει παρει ευρωπαικη ομαδα. Δεν νομιζω οτι εχει βγει πρωταθλήτρια αλλη ομαδα με δυσκολοτερες συνθηκες απο τις δικες μας
Τελος δεν θεωρω πως αν ειχαμε κερδισει την Λαμια θα ημασταν σημερα πρωταθλητές. Ενα αποτελεσμα αλλαζει ολη την συνεχεια. Η ισοπαλια εκεινη ειναι το οπλο π χρησιμοποιησες για να κερδισεις 3 ντερμπι στη σειρα μετα. Και τι νικες. Αδιαμφισβητητες. Εμφατικες. Νικες πρωταθλητή.
Σημερα η κουλα εχασε επειδη εσυ τους γαμησες την ψυχολογια.Εσυ τους εκανες σαφες πως φετος δεν. Και το αποδεχθηκαν και να το αποτελεσμα.
Ακομη και γκελα τους στην Λαμια βλεπω, αλλα θα καθαρισουν τα κορακια εκει.

Blackgr4 έγραψε:Εσύ και οι παίκτες σου. Άλλο ένα τρύπημα ταβανιού και ένα ματς μακριά από το να ξαναγράψεις ιστορία. ΙΣΤΟΡΊΑ.

Με συγκινησες φίλε
- Μπαρκαρούτσος
Και τι δεν έχουμε διαβάσει εδώ μέσα τους τελευταίους 12 μήνες...
249 σελίδες από το Φλεβάρη μόνο..
Πφφφφ κουράγιο δεν έχω με εσάς.
249 σελίδες από το Φλεβάρη μόνο..
Πφφφφ κουράγιο δεν έχω με εσάς.
- AlxNeapoli1
Απιστευτο κοουτσαρισμα. Σου βγαζω το καπελο για την ομαδα που παρουσιασες με το ποκ. Θα μας μεινει αιωνια απορια τι εγινε με Λαμια και παρουσιαστηκαμε ετσι ρε γαμωτο.
Οπως και να'χει τον ξεβρακωσες και τον Τουρκο.
Τωρα Κυριακη νομιζω θα στο παρουν οι παικτες, εσυ απλα απολαυσε το δημιουργημα σου.
Τωρα Κυριακη νομιζω θα στο παρουν οι παικτες, εσυ απλα απολαυσε το δημιουργημα σου.
Μπα έγινε καλός τώρα ο Λουτσέσκου? Να μην ξεκινήσουν οι επαφές με Σάντος και ζωγράφο, όπως πρόσφατα ζητούσες?AlxNeapoli1 έγραψε:Απιστευτο κοουτσαρισμα. Σου βγαζω το καπελο για την ομαδα που παρουσιασες με το ποκ. Θα μας μεινει αιωνια απορια τι εγινε με Λαμια και παρουσιαστηκαμε ετσι ρε γαμωτο.