Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
μόλις ακουστεί οτι η Χετάφε κλείνει χαφ, τότε θα έχουμε βάσιμες ελπίδες. Οσο δεν ψάχνει αντικαταστατη, τόσο πιο δύσκολο είναι να αφήσει τον Μαξιμοβιτς με τα λεφτά που θέλουμε.
- ΑποστόληςΑ
Επίσης όσο εμείς δεν αγοράζουμε χαφ δεν θα πέσουν και οι απαιτήσεις της Χετάφε.
-
elvetos giatros
Εκτός αν δεν βγαίνει οικονομικά η χρόνιαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Η Χετάφε παλεύει να μείνει κατηγορία. Το να κρατήσει έναν βασικότατο παίκτη κι ας τον χάσει ελεύθερο, αξίζει πάνω από 2,5Μ που θα βάλει στα ταμεία της με μια πρόταση στα 3,75Μ, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι μένουν 11 μέρες για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος στην Ισπανία. Εγώ λέω ότι η υπόθεση αυτή έκλεισε, χωρίς καμία πληροφόρηση χωρίς τίποτα, απλά και μόνο γιατί δε μου φαίνεται λογικό να ολοκληρωθεί πλέον.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Σαν να τα βλεπω ηδη τα αρθρα… αχνοφαινονται…
«Ενεργοποιηση νινουα»
«Ενεργοποιηση νινουα»
δεν ισχύει..απο οτι φαίνεται δεν καίγεται για πώληση. Η Χετάφε μπορεί να τζογαρει. Σου λέει έχω (ας πουμε) 40% πιθανότητες να πέσω κατηγορία...εάν πουλήσω τον Μαξιμοβιτς οι πιθανότητες θα γίνουν 50%. Προτιμω να ρισκάρω να χάσω τα 3,7 εκ που μου δίνει ο ΠΑΟΚ για να έχω παραπάνω πιθανότητες να σωθω. Τα έσοδα παραμονής στην λα λιγκα είναι σαφώς περισσότερα από την χασούρα της μη πώλησης. Ξαναλεω βάσιμες ελπίδες ότι κάτι μπορεί να γίνει θα έχουμε μόλις αποκτήσει χαφ η Χετάφε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Επίσης όσο εμείς δεν αγοράζουμε χαφ δεν θα πέσουν και οι απαιτήσεις της Χετάφε.
- WestBlock4
Εγώ δεν έχω ελπίδα για καμιά μεταγραφή αξιόλογη το καλοκαίρι αυτό.
Ωστόσο μιλούσα μ ένα φίλο που τυγχάνει να μαθαίνει από τα φαντάσματα της διοίκησης που έχουμε. Κ μου λέει ότι δεν έχουν αφήσει το θέμα μαξιμοβιτς ίσα ίσα μιλάνε συνέχεια κ το πρόβλημα είναι στις πληρωμές. Προφανώς χωρίς να ξέρω φαντάζομαι θα θέλουμε να τα δώσουμε σε δοσεις ?? Τώρα πόσο ισχύει η όχι τι να πω.
Ωστόσο μιλούσα μ ένα φίλο που τυγχάνει να μαθαίνει από τα φαντάσματα της διοίκησης που έχουμε. Κ μου λέει ότι δεν έχουν αφήσει το θέμα μαξιμοβιτς ίσα ίσα μιλάνε συνέχεια κ το πρόβλημα είναι στις πληρωμές. Προφανώς χωρίς να ξέρω φαντάζομαι θα θέλουμε να τα δώσουμε σε δοσεις ?? Τώρα πόσο ισχύει η όχι τι να πω.
- ΑποστόληςΑ
Τότε δεν θα έμπαινε καν σε συζητήσεις για πώληση και δεν θα ζητούσε ξαφνικά πρόσθετα χρήματα.Psaras έγραψε:δεν ισχύει..απο οτι φαίνεται δεν καίγεται για πώληση. Η Χετάφε μπορεί να τζογαρει. Σου λέει έχω (ας πουμε) 40% πιθανότητες να πέσω κατηγορία...εάν πουλήσω τον Μαξιμοβιτς οι πιθανότητες θα γίνουν 50%. Προτιμω να ρισκάρω να χάσω τα 3,7 εκ που μου δίνει ο ΠΑΟΚ για να έχω παραπάνω πιθανότητες να σωθω. Τα έσοδα παραμονής στην λα λιγκα είναι σαφώς περισσότερα από την χασούρα της μη πώλησης. Ξαναλεω βάσιμες ελπίδες ότι κάτι μπορεί να γίνει θα έχουμε μόλις αποκτήσει χαφ η Χετάφε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Επίσης όσο εμείς δεν αγοράζουμε χαφ δεν θα πέσουν και οι απαιτήσεις της Χετάφε.
Λαθος. Εαν η πρόταση την εξασφαλίζει ένα ποσό που είναι υπεραρκετό για να αντικαταστήσει τον Μαξιμοβιτς, θα συμφωνήσει. Για αυτό λέω, μόλις κινηθεί για χαφ...τότε ανοίγει ο δρόμος.
- WeWillRockYou
https://twitter.com/RPLNews_eng/status/ ... 17684?s=20
Για τον Carrascal, από ότι φαίνεται θα κλείσει στην Dynamo, με 7 εκ. κόστος απόκτησης.
Ο παίκτης λέει είναι ερωτευμένος με την Μόσχα και προτιμάει να μείνει στην Ρωσία, παρά τις προσφορές που είχε από Βραζιλία, Μεξικό και ΠΑΟΚ.
Για τον Carrascal, από ότι φαίνεται θα κλείσει στην Dynamo, με 7 εκ. κόστος απόκτησης.
Ο παίκτης λέει είναι ερωτευμένος με την Μόσχα και προτιμάει να μείνει στην Ρωσία, παρά τις προσφορές που είχε από Βραζιλία, Μεξικό και ΠΑΟΚ.
-
Luigi Vampa
Εσυ θα μας πειςjibbie έγραψε:Αυτός ο μπουλκουμες που ακούγεται για χαφ καλός είναι;
Παντως αν στο τελος των μεταγραφων δεν εχει ερθει κανενας απο τους ακριβους και ποιοτικους παιχτες που ακουστηκαν τοτε θα εχει επιβεβαιωθει πως για ακομη μια χρονια, για αγνωστους λογους, Ποφασιστηκε να κυνηγησουμε ανεφικτους στοχους εις βαρος της ορθολογικης ενισχυσης της ομαδας.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Απλά αν ξαναγίνει αυτό που λες, ποιος μπορεί να κατηγορήσει όσους θα αρχίσουν να πιστεύουν πως η ομάδα δεν κινείται ανορθολογικά κι απλά πετάει στάχτη στα μάτια όλων ημών? Ακούγονται μεγάλα για τα δεδομένα μας ονόματα κι οι προτάσεις που κάνουμε είναι αστείες, ε δεν μπορεί να είναι τόσο άσχετοι, τι να πω.
-
Jack_MeHoff
Η εμπειρία έχει δείξει πως αυτά που γράφονται δεν έχουν να κάνουν με την πραγματικότητα.
Και να έφερνε Μαξίμοβιτς και Αντόνιο και Καρασκαλ, πάλι θα υπήρχαν κάποιοι άρρωστοι που θα έβρισκαν κάτι για να γκρινιάζουν
Όπως και τώρα που άφησαν την ομάδα γυμνή, υπάρχουν κάποιοι που μας λένε ότι όλα είναι καλά και μας κουνάνε το δάχτυλο, παίζοντας με τη νοημοσύνη μας.
Και να έφερνε Μαξίμοβιτς και Αντόνιο και Καρασκαλ, πάλι θα υπήρχαν κάποιοι άρρωστοι που θα έβρισκαν κάτι για να γκρινιάζουν
Όπως και τώρα που άφησαν την ομάδα γυμνή, υπάρχουν κάποιοι που μας λένε ότι όλα είναι καλά και μας κουνάνε το δάχτυλο, παίζοντας με τη νοημοσύνη μας.
Λες και θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ τον Καρασκαλ με 5 εκ...εδώ δεν δίνει να πάρει χαφ που δεν έχει πλέον!!
Τον Καντουρι πίσω θα ήθελα.
Τον Καντουρι πίσω θα ήθελα.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ε όχι, τώρα αυτό το λες για να το πεις όμως. Ποιος μπορεί να γκρίνιαζε αν μας έφερναν αυτούς τους 3? Φαβορί για πρωτάθλημα θα ήμασταν.